- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.361
Ay inşaAllah geçer. Basit bir durum tabi ama Rabbim başka sıkıntı vermesin.Kesinlikle göğüslere dokunulmamali. Yıkarken bile çok dikkat ediyoruz. Bundan sonra dikkat edin zamanla gececrktir
öncelikle geçmiş dlsun canım Allah şifasını versin. Güneş kp için moral kaynağı olabilir ama kayınpederin düşünceli biri ise o bile diyordur belki benimle ilginiyorlar kız bebekle tek başına zorlanıyor diyordur. Annen sanırım çalışıyordu yanına gelemez. Sen bebeğine sağlam lazımsın bence ğitmen iyi olur canımKızlar aklım çok karışık. Ailem uzakta yaşıyor. Eşimin ailesi burada. Kayınpederim rahatsızlandı. Kayınvalidem eşim kayınpederimle ilgileniyorlar. Önümüzdeki günlerde de daha çok ilgilenmeleri gerekecek. Zor günler geçiriyoruz. Ben de onlara destek olamıyorum bebeğim var. Tam tersine eşimin aklı bizde kalıyor. Ben de açıkçası zorlanıyorum tek başına yetemiyorum. Ailemin yanına gitsem kayınpederim görmek ister mi bebeği? Şu an için moral kaynağı onun için. Tedavi süreci ne kadar sürecek belli değil. Ailem de uzakta. Hemen gelinecek yerde değil. Napıcam, ne zaman gidicem kararsızım ve moralim çok bozuk
Bizimkininde vardi . Konak oluyor kastaki. losyonundan surdum. Losyon masaj yagi z. Yagi hangisi varsa ondan surup sil yada yika geciyor.Bizimkinin Kaş'larında çapak gibi önemli birşey mi bu
Canim benim kizimin yüzünde de var..doktor normal dedi..ama turlu o kırmızılar gitmediler yüzünde..tekrardan doktora goturucem..cunku içim rahat değil.Bizim oldu canım suan yüzünde kalmadı gibi sırtında var biraz bi iki haftada geçti yüzünde cıkanlar. hiç bişey kullanmadım doktor anneden gelen hormonlardan dedi. Bende üzülmğştüm yüzü öyle olunca ama suan bi kaç tane var sadece :)
Canım insallah amelyati çok guzel geçer dualarımız onunla.Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur
Tabi cnim tatlı niyetine ımmmmmm :)Bende çok üzüldüm ama önemli olan doymasi anne sütünü de antibiyotik olarak alır artık bir kaç damla bile alsa fayda faydadir
Benim 1 kere veya 2 kere tutuyor. Bazen çok derin oluyo ben emziriyorum geciyo :)Biz gece nöbetindeyiz kızımla
Sabahlar olmasın
Ne uyumak istiyor nede uyumamak
Birde birşey soracam kızlar sizin minnoşları gü de kaç defa hıçkırık tutuyor.Her hıçkırık tuttuğunda tabi sinir oluyor haliyle..
Kızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur
Kızlar aklım çok karışık. Ailem uzakta yaşıyor. Eşimin ailesi burada. Kayınpederim rahatsızlandı. Kayınvalidem eşim kayınpederimle ilgileniyorlar. Önümüzdeki günlerde de daha çok ilgilenmeleri gerekecek. Zor günler geçiriyoruz. Ben de onlara destek olamıyorum bebeğim var. Tam tersine eşimin aklı bizde kalıyor. Ben de açıkçası zorlanıyorum tek başına yetemiyorum. Ailemin yanına gitsem kayınpederim görmek ister mi bebeği? Şu an için moral kaynağı onun için. Tedavi süreci ne kadar sürecek belli değil. Ailem de uzakta. Hemen gelinecek yerde değil. Napıcam, ne zaman gidicem kararsızım ve moralim çok bozuk
Biz gece nöbetindeyiz kızımla
Sabahlar olmasın
Birde birşey soracam kızlar sizin minnoşları gü de kaç defa hıçkırık tutuyor.Her hıçkırık tuttuğunda tabi sinir oluyor haliyle..
En az 5 defa tutuyor bende emziriyorum geçiyorda tabi yeni karnını doyurmuş oluyorum bazen gazını alırken tutuyor hıçkırık ozaman almıyor memeyi tok olunca minnoş.Benim 1 kere veya 2 kere tutuyor. Bazen çok derin oluyo ben emziriyorum geciyo :)
Bı gun yag bezesı gibiler bi gun sinek ısırmıs gibi nokta nokta kırmızılar normalmşş canımKızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
cnm benimkide de var, normal o...
@Cerdil milyon kere hıckırıyor canım anne sütü geciriyor hemen emziriyorum
cnm Allah Kaan ın yanında inşaallah
cnm eşine de bir danış.iştersen, belki de o da aklı sizde kalmasın diye olumlu Bakar
2 3 kere tutuyo canım bizim de
En az 2 kere kesin tutuyor canım. Bir de tam uykuya dalacağı zaman tutuyor sinirleniyor uyuyamıyor bir türlü :))Biz gece nöbetindeyiz kızımla
Sabahlar olmasın
Teşekkür ederim canım. Gitmemize bişey demez. Bizim çekincemiz eşimle açıkçası, görmek ister ve biz yetişemezsek çok üzülürüz. Durumu ciddi çünküöncelikle geçmiş dlsun canım Allah şifasını versin. Güneş kp için moral kaynağı olabilir ama kayınpederin düşünceli biri ise o bile diyordur belki benimle ilginiyorlar kız bebekle tek başına zorlanıyor diyordur. Annen sanırım çalışıyordu yanına gelemez. Sen bebeğine sağlam lazımsın bence ğitmen iyi olur canım
Eşimin haberi var. Ortak kararımız zaten.cnm benimkide de var, normal o...
cnm Allah Kaan ın yanında inşaallah
cnm eşine de bir danış.iştersen, belki de o da aklı sizde kalmasın diye olumlu Bakar
2 3 kere tutuyo canım bizim de
Canim hıçkırık ve hapşurma ile ilgili şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim bana faydali bilgiler verdiBiz gece nöbetindeyiz kızımla
Sabahlar olmasın
Teşekkür ederim canım. Gitmemize bişey demez. Bizim çekincemiz eşimle açıkçası, görmek ister ve biz yetişemezsek çok üzülürüz. Durumu ciddi çünkü
Eşimin haberi var. Ortak kararımız zaten.
Canım önce üzülme bu sefer sütün gider bebeğini düşün. Valla mümkün olduğunca çocuklarınla odaya kapan dicem ama büyük durur mu bilemedim ben sinir oldum resmen şuan. Eşinle konuşsan o söylese annesine belki işe yarar. Çok düşüncesiz oluyor bazı insanlar böyle işte ama sen üzme kendini. Zor biliyorum ama mümkün olduğunca görmemezlikten gelmeye çalışay kızlar ya nokur akıl verin ne yapayım ben bu kv yi? sabah sabah yatağında sessizce duran çocuğu bu kucak istiyo gel bakayım diye kucağına alıyo öncesinde de kaç kere şaka yollu da uyardım kucağa alıştırıyosun durmazsa çağırırız bak seni diye. gelmeye niyeti yok bakmaya ki gelmesin zaten- hayır o gidince 2 taneyle nasıl baş edicez? hayır eşim de ağzını açıp tek bi laf etmiyo sinirden patlamak üzereyim ya!!!!büyük de tablet istedi kahvaltı yaparken vericem dedim ancak öyle yemek yiyor kalkmış babası vermiş eline oyalamaya geldimi oyalamıyorlar çocuğu ben de kahvaltısını da sen yaptırırsın onzaman dedim. geldim yatak odasında ağlıyorum. çok sinirlerim bozuk
cnm kaç kere konuştum haksız olsalar bile hiç bişey demiyor onlara yaşlı insanlar idare et diyo. ama başka işlere geldi mi hiç yaşlı gibi davranmıyor maşllahCanım önce üzülme bu sefer sütün gider bebeğini düşün. Valla mümkün olduğunca çocuklarınla odaya kapan dicem ama büyük durur mu bilemedim ben sinir oldum resmen şuan. Eşinle konuşsan o söylese annesine belki işe yarar. Çok düşüncesiz oluyor bazı insanlar böyle işte ama sen üzme kendini. Zor biliyorum ama mümkün olduğunca görmemezlikten gelmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?