2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de dert yandım kardeşime kayınvalidemle ilgili. Abla şöyle düşün dedi. Senin torunun olmuş çok sevmek zaman geçirmek istiyorsun ama o bütün zamanını gelininle yani annesiyle geçirmek istiyor. Onda susuyor onu emiyor ona gülüyor. Kıskanmaz mısın? Zaman zaman eşim bile diyor bebekle aranızda ki ilişkiyi kıskanıyorum. Keşke benimle de böyle olsa. Bu arada bu kıskançlık çok kötü bir durum değil insani bir duygu . Yeni babaanne olma sendromu. Bu düşünceden sonra daha rahatladım. Arada veriyorum bebeği sen gazını çıkar, babaannesini özlemiş falan. Böylelikle her fırsatta saldırmıyor bebeğe.

Son düzenleme:
canım bizimki öyle değil çok da meraklı değil yani ondan sinirleniyorum ya

Kızlar gece bebeğim susmuyo diye acile gittik. Bağırsakları çok hareketli üşütmüş olabilir dedi fitil verdi gece 2 ye gelirken attık o saat bu saat ne çiş ne kaka ve bebeğim sadece 7 de uyandı 45 dk emdi uyudu. Kaka neysr de çiş canımı çok sıktı lütfen bilen varsa cevap verin

cnm kaç kere konuştum haksız olsalar bile hiç bişey demiyor onlara yaşlı insanlar idare et diyo. ama başka işlere geldi mi hiç yaşlı gibi davranmıyor maşllah
Allah yardımcın olsun canım cidden zor ne zaman gidecekler peki belli mi 40ın çıktıysa gitsinler bence :)

Günaydın kızlar. Siz evde bebeklerinize neler giydiriyorsunuz? Kaç kat?
Dün gece içine badi, pijama altı üstüne tulum giydirdim hava bana soğuk gelmişti ama sonra bütün sırtı her yeri ter içinde kalmış. Şimdi sadece içine badi ve tulum giydiriyorum o kadar yetiyor canım

pazartesi gidecekler Allaha şükür ama 1 ayda canımdan bezdim valla
Sonuna gelmişsin canım geçmiş bitmiş neyse ki. Sen yine de sıkma canını sütüne zarar. Benim sütüm üzüntüden şak diye azaldı şimdi artsın diye neler yapıyorum o yüzden takma kafana bebeğinden önemli değil hiçbir şey

Dün gece içine badi, pijama altı üstüne tulum giydirdim hava bana soğuk gelmişti ama sonra bütün sırtı her yeri ter içinde kalmış. Şimdi sadece içine badi ve tulum giydiriyorum o kadar yetiyor canım
Ben de içine body üstüne tek kat tulum giydiriyorum. Bazen yanlış mı yapıyorum diyorum

sen söylesen kavga mı olur canım ?

Canım şimdi yazdığım cümleyi okuyunca biraz sert geldi. Gece uykulu uykulu yazınca öyle olmuş. Kusura bakmadın değil mi

olsun cnm hepimiz yorgunuz olur öyle

Ben de içine body üstüne tek kat tulum giydiriyorum. Bazen yanlış mı yapıyorum diyorum
Bende öyle düşünüyordum canım akşamları özellikle havalar çok soğudu diye ama kalın giydirince çok terledi hatta kalın battaniye örtünce bile terliyor çok. Bende arada odanın ısısı kırılsın diye ısıtıcı yakıyorum çok az zormuş bu mevsim geçişleri ya zaten İzmir'in havası tuhaf anlayamıyorum şimdi iyice kafam karışıyor çocuk olduktan sonra

benm hep alt üst takım var. Zıbın, altına 2 tane patikli tayt yada külotlu çorap ve patikli, üstünede dış zıbın
Ben o kadar giydirsem artık nolur bilmiyorum canım bizim ki elindeki eldiveni çorabı bile sürte sürte çıkartıyor. Altını aldıktan sonra giydirirken resmen kavga ediyor benimle

Canım bana da hrrsey batıyor bu ara herkese kıZıyorum kımse benı anlamıyor gıbı gelıyor bı annem destek o da hergun gelemıyor gerısı gostrmelıkmıs gıbı gelıyor senı cok ıyı anlıyorum. Annem dun dedıkı bugunler kırkından sonra gecıcek ve bugun kotu olursanız ılerıde uzulursun dedı bosver duyma gorme al cocugunu odana kapan dedı bende oyle yapıyorum dunden beri ıns kararlı olabılırım :)

benim kırkım da çıktıya bizimki eskiden de böyleydi hala aynı. ben aslında ona değil eşime kozıyorum daha doğrusu kırılıyorum yaşlı insan onlar bu satten sonra değişmezler boşver diyo. ama hep bana diyo yani ben de uyarmadan anlamazlar yanlış olduğunu diyorum yine de bişey demiyo ben aslında ona kızıyorum

Aynen izmirde ben ne giyeceğime karar veremezken bebeğe ne giydireceğime hiç karar veremiyorum çok kalın giymeye alıştırmak da istemiyorum sonra acaba üşüyor mu diyorum. Zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…