2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen izmirde ben ne giyeceğime karar veremezken bebeğe ne giydireceğime hiç karar veremiyorum çok kalın giymeye alıştırmak da istemiyorum sonra acaba üşüyor mu diyorum. Zormuş ya
Bende öyleyim canım. Ama dün terledikten sonra usumedigini anladım. Elleri ayakları falan genelde soğuk oluyor bende üşüyor sanıyordum. Bir de erkek bizimki erkek çocuğu sıcağı sevmez diyorlar. Havalar bir yoluna girse de biz de rahat etsek.

Elleri ayakları periferik dolaşım sistemi çok gelişmediği için soğuk olurmuş üşüdüğü anlamına gelmezmiş. Sırtına gövdesine bakmak gerekirmiş üşüyüp üşümediğini anlamak için.

Ben o kadar giydirsem artık nolur bilmiyorum canım bizim ki elindeki eldiveni çorabı bile sürte sürte çıkartıyor. Altını aldıktan sonra giydirirken resmen kavga ediyor benimle

Eviniz soğuk mu?

ya yazınca çok gibi olms alt üst 2 kat yani giydirdiğim içi kısa kollu yada kolsn zaten ev soğuk diil ama altını tek kat bırqkınca bacakları cok soguk oluyo

ya yazınca çok gibi olms alt üst 2 kat yani giydirdiğim içi kısa kollu yada kolsn zaten ev soğuk diil ama altını tek kat bırqkınca bacakları cok soguk oluyo
Bende oyle giydiriyorum 2şer kat bide içine çorap giydiriyorum. Uzerine penye pattaniye örtüyorum. Izmitte yasiyorum 2 gündür dogalgazı actik kısık ayarda. Hava soğumuştu cunku ev serin oluyodu

Bunu bilmiyordum canım öğrenmiş oldum sağol :) sırtı gövdesi falan hep sıcak oluyor zaten

Canim benim kizimin yüzünde de var..doktor normal dedi..ama turlu o kırmızılar gitmediler yüzünde..tekrardan doktora goturucem..cunku içim rahat değil.

Benimkide tamamen geçmedi hala çıkan sivilceler var tabi. bi kaç ay sürebilirmiş geçmesi

Her emzirme sonra nerdeyse. Bende sinirleniyorum geçmiyo cünkü tekrar emzirmeden

Bebek konusunda uzman dediğimiz kişiler sanki 2ye ayrılmış durumda. Birinin olması doğal.dediğini diğeri sorın görüyor. Bie takım makalelerde ilk 3 ay alışkanlık olmaz ihtiyaç olur bebekte diyorsa diğerinde ilk 3 ay alışkanlıkların oturması için en uygun dönemdir, aksini yapan hatalı ebeveyndir diyor. Psikolojisinin bozulması işten değil insanın

Ya bi de bu uzmanların gözünde hep ebeveynler hatalı. Biraz bebekte belirliyor düzeni. Mesela sallamadan uyutmayı ben de isterdim ama uyumaz ve sürekli ağlar. Aynı zamanda uzun süre ağlatmayın derler. Uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorsun bi noktadan sonra

Valla daha 27 günde yapmam dedigim herseyi yaptim. Kucaga asla alistirmam dedim kucaktan inmiyo. Emzik mi hayır vermem dedim. Işığa sese kesiklikle alışık olucak dedim mumkun degil uyutamiyorum oyle olunca . Sallamaya cok ama cok karşıydım şimdi elektrikli salıncaktan baska yerde uyumuyo. Her istediginde meme yok 3 saat kurali olucak düzeni olsun alışsın dedim her agladiginda meme veriyorum :)

Canım bebekler kendi düzenini kendi belirliyor birazda sanırım. Bizimki de 2 taraftan da ilk torun kucaktan inmiyor ama beşiğine bırakınca karnı gerçekten toksa yalancı emzik bile almadan uyuyor. Uyumasa bile kendi kendine sesler çıkararak yatıyor. Ben ilk günden beri ışıkta ve seste uyutuyorum sadece bazen keyfi yoksa ışık istemiyor o kadar. Bence tamamen bebeklere bağlı :)

Canım biraz sinirlerin yıpranmış hataları var tabi ki ama sen şimdi en ufak şeyde sinirleniyorsun batıyo yaptıkları ne zaman gidicek ler kv lerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…