2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ya yazınca çok gibi olms alt üst 2 kat yani giydirdiğim içi kısa kollu yada kolsn zaten ev soğuk diil ama altını tek kat bırqkınca bacakları cok soguk oluyo
Bende iki kat giydiriyorum hiç terlemiyor elektrikli banyo yaparken takıyorum bi o zaman oda cok sıcak olursa yüzünde isilik oldu iki kere artık çok sıcak yapmıyorm banyo da da odasını

Canım sende baya kUral koymuşsun :)) tabi ama bebişler ne derse o oluyor

Ben çok kalın giydiriyorum galiba,evin içi daima 24-25 derece.body üstüne uzun kollu,2kat patikli pijama uyurken de üstüne penye battaniye örtüyorum.
Bendi böy Ben de böyle giydiriyorum zaten doktorlar genellikle siz kaç kat kaç kat iki giyiyorsanız onun üstinden bir kat daha fazla gidin diyorlar

Kızlar bu inek sütü allerjisine işaretmiş. Ay neyden korktuysam başıma geldi pffff. Ya dün dogum gününe gittik ev sahibinin kardeşi önceki gün doğurmuş bebesiyle çıkmış gelmiş. Ben yine 1 ay gezmedm. Valla g0n geçtkçe sinirim bozuluyo

Eklentiler

• P_20171015_154828_1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bugün hava güzel diye sahile gittik,kızımı evden çıkmadan emzirmiştim,ana kucağına koyduk.dışarda arabasında bi güzel uyudu bana da çok iyi geldi günlerdir evden dışarı çıkmamıştım.
Şimdi de kv geldi kırkım çıkana kadar kv duracak.gelir gelmez kızımı verdim kucağına ben yoruldum uzanacam dedim.siz eşimle yemekleri ayarlarsınız dedim.yatak odamda dinleniyorum.uyuyabilirsem uyuyacağım

İyi yapmışsınız Can'ım bebeğede sanada iyi gelmiyter. Kv beni her ne kadar çıldırtsada bi kap yemek yapsaydı cok iyio olcaktı ama sadece yıkamaya geliyor her geldiğinde şu gün geliyim temızlık yapayım diyo o gün daha gelmedi :))

Canım ılk 3 ay dorduncu trimester olarak gecıyor bebek için halen gelişimleri devam ediyor ve anne tek iletişim kurabildiği güven duydugu kişi. Bu yuzden neZaman isterse kucagıma alıyorum her agladıgında her uyandıgında kucagıma alıp emziriyorum hemrahatlıyor hem karnı doyuyor aramıZda bı bag kurmaya calısıyoruz. Dusunsene 9ay yercekımsız ortamda su içinde hareketlıydı anne sesi kalbının atısunı ve fön makınası sesi ve kırmızı ısık goruyordu ama sımdı sert bı yatakta bınsıry ses ve ısıgın arasında tek basına yatmasını ıstıyoruz. Bakınca kolay değil onlar için de ben alman disiplini ile cocuk yetıstırme iddiasında degılım valla bebegım nasıl mutlu huzurlu olucaksa ben ona fitim

oh cok ii olmuss rahatlamıssındır cnm

Kızlar biz yarın 1 aylık oluyoruz hastanede kontrolümüz var. Aynı zamanda sağlık ocağından da çağırdılar. 1 aylık olan arkadaşlar neler yapılıyor hem hastanede hem sağlık ocağında, bilgi verir misiniz?

canım boy kilo baş çevresine bakılıyor. aşı sağlık ocağında bacaktan yapılıyor.başka biley yapılmadı bize

Kızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliii var mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler

Sling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…