- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.441
Bnde yedim hmde cok olmadi :)Kızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
Bn kanguru aldım ama sanırım 2 aydan sonra kullaniliyomus net bilgim yok gerciSling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Ben sling kullanıyorum canım gayet memnunum. Çok rahatlatıyor bizi. Doktor bana kanguruyu 3 aydan önce onermiyorum demişti.Sling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Ben sling kullanıyorum canım gayet memnunum. Çok rahatlatıyor bizi. Doktor bana kanguruyu 3 aydan önce onermiyorum demişti.Sling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Ben ayva yemediğim halde gamzeli.ama babası da gamzeli babasına çekmişKızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
Kızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
aaa doğdurudr ben hiççç şapka takmıyorum. takamıyorum ki kafada şapka durmuyor. ne yapacağımı şaşırdım evın sıcaklıgı da hep 23-24 derece olunca gerek yok diye tamamen vazgecmiştimBendede oldu uyurken süt damlat kafasini usuttugunden oluyo
Aynen benim kızda gamzeli ailede kimse de Gamze yokKızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
çay iyi geldiBenimkininde tek gozunde var. Eski usul yapiyorum ilik cay suyunu suruyorum ama her zaman duzenli yapamiyorum. Duzenli yapip gecmezse kontrolde soyleyecektim.
Bizim aile de de kimsede yok canım tesadüf mu yoksa gerçekten ise yarıyor mu bilemedim ama.çok istekli yemistimAynen benim kızda gamzeli ailede kimse de Gamze yok
ben de çok yedim bi umut amaBizim aile de de kimsede yok canım tesadüf mu yoksa gerçekten ise yarıyor mu bilemedim ama.çok istekli yemistim
Yazdiklarinizi tam okuyamadm ama cevap yazmak istedim.biliyorsnzdr belki ama yine de bilgilendirmek istedim.bebegin dilindeki o beyazlk emziren anne sıcak biseyler yiyip icince çıkıyormuş.bizim burda eskiler hep öyle der.ben dogum yaptgmdam beri bana sıcak çay bile icirmiyorlarher seferinde değil cnm arada, dezenfekte olsn pütür pütür kalmasın dilinde diye sütler
Canım bizde o şapka sorunu var..taktigimizda agla krizine giriyor.kafasini daha sola çevirerek cikariyor..bizde bi çözüm bulamadikaaa doğdurudr ben hiççç şapka takmıyorum. takamıyorum ki kafada şapka durmuyor. ne yapacağımı şaşırdım evın sıcaklıgı da hep 23-24 derece olunca gerek yok diye tamamen vazgecmiştim
şapka sorununu naısl çözdünüz
Canım ben hamileyken canım ayva çok çekiyordum..ben çok ayva tükettim ama kızım gamzeli olmadi..Bizim aile de de kimsede yok canım tesadüf mu yoksa gerçekten ise yarıyor mu bilemedim ama.çok istekli yemistim
evet serum f,zyolojikte damlatılıyordu ben unutmusum onu şimdi aklıma geldı yarına damlatacagım artık sımdı uyudu çok şükürBizm de ilk haftalar bebisn gozü öyleydi bize buruna damlattigm o serumdn vermemi istedi dr
ben de banyo yaptırıdktan sonra başladı galıbaBizimde vardı canım. Özellikle göbeği düşünce banyo yapmaya başlayınca, yıkadıktan sonra çapak olmaya başladı. Sağlık ocağına götürmüştük doktora, göz damlası verdi şimdi iyi çok şükür, geçti.
benım de 8-9 gun sonra göz muayenesi varBenimki canım çok fazla. Dr sormuştum normal demişti çarşamba aylık kontrol var yine sorcam bakalım. Benimki de tek gözünde
Hahaha aynılarını ben de dedim. Bi tek fark var. Ben emzik vericem dedim. Almadı veremedimValla daha 27 günde yapmam dedigim herseyi yaptim. Kucaga asla alistirmam dedim kucaktan inmiyo. Emzik mi hayır vermem dedim. Işığa sese kesiklikle alışık olucak dedim mumkun degil uyutamiyorum oyle olunca . Sallamaya cok ama cok karşıydım şimdi elektrikli salıncaktan baska yerde uyumuyo. Her istediginde meme yok 3 saat kurali olucak düzeni olsun alışsın dedim her agladiginda meme veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?