2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Ben sling kullanıyorum canım gayet memnunum. Çok rahatlatıyor bizi. Doktor bana kanguruyu 3 aydan önce onermiyorum demişti.

Sling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Ben sling kullanıyorum canım gayet memnunum. Çok rahatlatıyor bizi. Doktor bana kanguruyu 3 aydan önce onermiyorum demişti.

Bendede oldu uyurken süt damlat kafasini usuttugunden oluyo
aaa doğdurudr ben hiççç şapka takmıyorum. takamıyorum ki kafada şapka durmuyor. ne yapacağımı şaşırdım evın sıcaklıgı da hep 23-24 derece olunca gerek yok diye tamamen vazgecmiştim

şapka sorununu naısl çözdünüz

ben gamzeyi çok severim ama malesef ne bizim tarafta ne de eşimin tarafında gamze yok gamze genetik bi kusur olduğu için kızım gamzeli olamayacak sağlıklı olsunn da... demekki her genetik kusur kötü değilmiş :)

her seferinde değil cnm arada, dezenfekte olsn pütür pütür kalmasın dilinde diye sütler
Yazdiklarinizi tam okuyamadm ama cevap yazmak istedim.biliyorsnzdr belki ama yine de bilgilendirmek istedim.bebegin dilindeki o beyazlk emziren anne sıcak biseyler yiyip icince çıkıyormuş.bizim burda eskiler hep öyle der.ben dogum yaptgmdam beri bana sıcak çay bile icirmiyorlar

Canım bizde o şapka sorunu var..taktigimizda agla krizine giriyor.kafasini daha sola çevirerek cikariyor..bizde bi çözüm bulamadik

ben de banyo yaptırıdktan sonra başladı galıba

Hahaha aynılarını ben de dedim. Bi tek fark var. Ben emzik vericem dedim. Almadı veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…