2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
meyvelerı kaynatıp kaynatıp için süt memeden akmaya başlıyor kızlar göbeğe kadar süt sızmaya başlıyor

ilk kez duydum cnm olabilir..

Boy kilo baş çevresine bakılıyor sağlık ocağında aynı zamanda aşısı yapılıyor
Kızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliii var mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
Banada ayva yersen bebeğin güzel olur demişlerdi 3 boncuğumda da yedim ,3 güzel minnoşum oldu ama gamzeleri yok

Her banyodan sonra mutlaka takiyorum gecede Kafasini battaniyesiyle kapatiyorum

Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm yazınıza bana kendi kv hatirlatti:)))

Kizlar bebegimi uyurken ya saga ya sola yatiriyorum. Uyanikken de sirt ustu yatiriyorum ama kndisi inatla kafayi saga yada sola dondurup oyle yatiyor. Kafasi suan füze gibi oldu cunku hic tavana bakarak yatmiyor. Sagdan soldan destek yapmama ragmen. Nasil duzelecek bu :)
bir de ne zamana kadar kafa sekli degisebilir. Suan 21 gunluk gec mi kaldim yoksa

Benimki de aynı kafası yumurta gibi oldu. Sırt üstü yatırsam da kendisi kafasını yan çeviriyor. Yeğenim de tam tersiydi. Sırtüstü yatmaktan kafasının arkası düzleşmişti. Çözüm ne bilmiyorum.

Canım bız de salı gunu bır aylık olucaz kısmetse doktorumuz bır aylık muayenesınde hepatıt asısı olacagını soyledı. Ben saglık ocagına hıcbır sekılde gıtmeyecegım ıcın tum asıları dısarıda kendım yaptıracagım. Bı topuk kanı ıcın gıtmıstık enson mahvettıler kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…