- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.461
meyvelerı kaynatıp kaynatıp için süt memeden akmaya başlıyor kızlar göbeğe kadar süt sızmaya başlıyorKızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
sütünü sür 1 saate bir şey kalmıyor. sütü sürdükten 20 dk sonra faanda pamukla ılık suyla sil yüzü bak göreceksin anında geçiriyorKızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Yazdiklarinizi tam okuyamadm ama cevap yazmak istedim.biliyorsnzdr belki ama yine de bilgilendirmek istedim.bebegin dilindeki o beyazlk emziren anne sıcak biseyler yiyip icince çıkıyormuş.bizim burda eskiler hep öyle der.ben dogum yaptgmdam beri bana sıcak çay bile icirmiyorlar
Boy kilo baş çevresine bakılıyor sağlık ocağında aynı zamanda aşısı yapılıyorKızlar biz yarın 1 aylık oluyoruz hastanede kontrolümüz var. Aynı zamanda sağlık ocağından da çağırdılar. 1 aylık olan arkadaşlar neler yapılıyor hem hastanede hem sağlık ocağında, bilgi verir misiniz?
Banada ayva yersen bebeğin güzel olur demişlerdi 3 boncuğumda da yedim ,3 güzel minnoşum oldu ama gamzeleri yokKızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
Cnm mama yiyorsa mamadan dolayı olabilir .Kızlar oğlumun kusması bugün biraz kokuluydu. Üşütmüş anlamınami geliyo
Hangi meyveleri yapiyosun cnim. Her meyve gaz yapiyo internetten baktimda ne yicegimi sasirdimmeyvelerı kaynatıp kaynatıp için süt memeden akmaya başlıyor kızlar göbeğe kadar süt sızmaya başlıyor
Insallah cnim oyledirCnm mama yiyorsa mamadan dolayı olabilir .
Benim kuzucumda mamadan sonra kusunca bazen kokulu olabiliyor.Ama bence üşütmemiştir annesi
Bnmkide emzige alismadi ama ben alissin diue herseyi yapiyorum :)Hahaha aynılarını ben de dedim. Bi tek fark var. Ben emzik vericem dedim. Almadı veremedim
Sling herkese tavsiye ediyorumSling ya da kanguru kullanıyormusunuz hanımlar kullanan varsa memnun mu. Bizim minik kucakta uyumak istiyor bazı günler sling belki yardımcı olur diye düşünüyorum
Her banyodan sonra mutlaka takiyorum gecede Kafasini battaniyesiyle kapatiyorumaaa doğdurudr ben hiççç şapka takmıyorum. takamıyorum ki kafada şapka durmuyor. ne yapacağımı şaşırdım evın sıcaklıgı da hep 23-24 derece olunca gerek yok diye tamamen vazgecmiştim
şapka sorununu naısl çözdünüz
Bende yedim bizde gamze olmamasina ragmen kizim gamzeliKızlar hamile olmadan önce duymustum hamileyken ayva yersen bebek gamzeli olur diye bende yedim hakikaten kızım gamzeliiivar mı sizinde bu tarz yapıp ise yarayan şeyler
Ay Allah iyiliğinizi versin çok güldüm yazınıza bana kendi kv hatirlatti:)))İyi yapmışsınız Can'ım bebeğede sanada iyi gelmiyter. Kv beni her ne kadar çıldırtsada bi kap yemek yapsaydı cok iyio olcaktı ama sadece yıkamaya geliyor her geldiğinde şu gün geliyim temızlık yapayım diyo o gün daha gelmedi :))
Senin kac gunlukken bakildi canim ve alfa kactiKalça çıkıklıgı için ne zman goturmeliyim dr a. Görümcem de varmış sonradan tesbit edilmiş o yüzden biraz endiseliyim inşallah bizim kızda yoktur
gaz mı yaptı cnmKızlar ya cikolata yedim yemez olaydımnezaman sütümden gider etkisi acaba
:)) bizler şikayet ettiğimiz gibi olmayız inşallahAy Allah iyiliğinizi versin çok güldüm yazınıza bana kendi kv hatirlatti:)))
Benimki de aynı kafası yumurta gibi oldu. Sırt üstü yatırsam da kendisi kafasını yan çeviriyor. Yeğenim de tam tersiydi. Sırtüstü yatmaktan kafasının arkası düzleşmişti. Çözüm ne bilmiyorum.Kizlar bebegimi uyurken ya saga ya sola yatiriyorum. Uyanikken de sirt ustu yatiriyorum ama kndisi inatla kafayi saga yada sola dondurup oyle yatiyor. Kafasi suan füze gibi olducunku hic tavana bakarak yatmiyor. Sagdan soldan destek yapmama ragmen. Nasil duzelecek bu :)
bir de ne zamana kadar kafa sekli degisebilir. Suan 21 gunluk gec mi kaldim yoksa
Canım bız de salı gunu bır aylık olucaz kısmetse doktorumuz bır aylık muayenesınde hepatıt asısı olacagını soyledı. Ben saglık ocagına hıcbır sekılde gıtmeyecegım ıcın tum asıları dısarıda kendım yaptıracagım. Bı topuk kanı ıcın gıtmıstık enson mahvettıler kuzumuKızlar biz yarın 1 aylık oluyoruz hastanede kontrolümüz var. Aynı zamanda sağlık ocağından da çağırdılar. 1 aylık olan arkadaşlar neler yapılıyor hem hastanede hem sağlık ocağında, bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?