- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.481
Benim kızın da kafası yumurta gibi oldu.sırt üstü yatırınca da kendiliğinden yana döndürüyor kafasını, zorlayınca da ağlıyor.benim ümidim bi kaç ay sonra kendi isteğiyle sırt üstü yatmasından yanaBenimki de aynı kafası yumurta gibi oldu. Sırt üstü yatırsam da kendisi kafasını yan çeviriyor. Yeğenim de tam tersiydi. Sırtüstü yatmaktan kafasının arkası düzleşmişti. Çözüm ne bilmiyorum.
Kizlar bebegimi uyurken ya saga ya sola yatiriyorum. Uyanikken de sirt ustu yatiriyorum ama kndisi inatla kafayi saga yada sola dondurup oyle yatiyor. Kafasi suan füze gibi olducunku hic tavana bakarak yatmiyor. Sagdan soldan destek yapmama ragmen. Nasil duzelecek bu :)
bir de ne zamana kadar kafa sekli degisebilir. Suan 21 gunluk gec mi kaldim yoksa
Ama ortasi bosluk olan da olmaz sanirim. Yani tam alttan destek olmasi gerek ki sag ve solun desteklendigi kadar tam arkasi da sekillensin. Ya da yastigi gormedigim icin anlayamadim suancnm ben ki de öyle ama ortssı boşluk yastklar var bende var onlardan bu durumlar için kullanılıyo bende babynest in yanında vermıslerdı, ondan alabılırsın ama bence uzun kalmaz kafası
Şapka banyodan sonra yarım saat takıyorumŞapkayı benmki de takmıyor. Dısarda.bile zor.. Saçlı çok, kayıveriyo ama evin sıcaklığı iyi diye çok takılmıyorum..
Canım ilk aylarda boyun refleksi var. Kafasını bir yana çevirir çevirdiği tarafta ki kolunu büker diğer kolunu dümdüz uzatır. Bu reflekstir zamanla azalarak kaybolur.Bide boyun kasları daha güçlü değil. Vücuda göre kafası büyük ve ağır. Bi kaç ay sonra tutar ortada merak etmeKizlar bebegimi uyurken ya saga ya sola yatiriyorum. Uyanikken de sirt ustu yatiriyorum ama kndisi inatla kafayi saga yada sola dondurup oyle yatiyor. Kafasi suan füze gibi olducunku hic tavana bakarak yatmiyor. Sagdan soldan destek yapmama ragmen. Nasil duzelecek bu :)
bir de ne zamana kadar kafa sekli degisebilir. Suan 21 gunluk gec mi kaldim yoksa
Icinde bulundugunuz sartlarda depresyona girmeniz icin lohusa olmaniza gerek yok.benim kv hayatta degil hic tanimadim.benzer hikayeleri okuyunca nur icinde yatsin diyorum.allah herkese katlanacagini verirmisben katlanamazdim sanirimbazen düşünüyorum da acaba bu kvler gelinleri sinir etmek için ders falan mı alıyorlar? ben sebze yemeklerinde et kuyma sevmem gitmiş koca bi tencere etli taze fasulye yapmış. şimdi 2 gün yemek var diye yemek yapmıcak yine bana iş düştü yani. ay sinirden oatlamak ğzereyim 1 ayı geçti ama artık sabrım kalmadı. hayır dedim biye et koydun ki yemeğe dedim baban öyle istedi dedi kayınpederim yani. bakarmısınız lohusa evinde lohusa mı önemlidir başkaları mı? hayır eşimde kalkıp sevmiyo neden koydun anne biliyosun demiyo !!!!lohusa depresyonuna mı giriyorum bilmiyorum sürekli bi sinirden ağlayasım var! yada kv faktörümü çözemedim!!!
Ama ortasi bosluk olan da olmaz sanirim. Yani tam alttan destek olmasi gerek ki sag ve solun desteklendigi kadar tam arkasi da sekillensin. Ya da yastigi gormedigim icin anlayamadim suan
O bende de var canım buz gibi terliyorum gece özellikleBen bu aralar menopozlu Kadınlar gibiyim bi terliyorum bi üşüyorum valla,ondan öyle giydiriyorum
Hmde o biçim. Bi kac gündür rahattik dun 8 saat agladi. Tek farkli olarak cikolata yemiştim ki yiyip emzirdikten sonra olan oldugaz mı yaptı cnm
Hmde o biçim. Bi kac gündür rahattik dun 8 saat agladi. Tek farkli olarak cikolata yemiştim ki yiyip emzirdikten sonra olan oldu
Çikolata bizi de fena yapmıştı. Ağzıma sürmüyorum şimdiHmde o biçim. Bi kac gündür rahattik dun 8 saat agladi. Tek farkli olarak cikolata yemiştim ki yiyip emzirdikten sonra olan oldu
Evham yapmayayim o zamanCanım ilk aylarda boyun refleksi var. Kafasını bir yana çevirir çevirdiği tarafta ki kolunu büker diğer kolunu dümdüz uzatır. Bu reflekstir zamanla azalarak kaybolur.Bide boyun kasları daha güçlü değil. Vücuda göre kafası büyük ve ağır. Bi kaç ay sonra tutar ortada merak etme
Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Evham yapmayayim o zaman
Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Bu arada babynest nasil kullanisli mi? Tavsiye eder misin ?
Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Sağol canım benimben de çok yedim bi umut amabelki daha büyüklerde vardır çekinik bi gen olsa bile yetebiliyonama bizim yedi sülalede yok sen de olmasına sevindim :)
Canim 1 aydan sonra bakılmaya baslaniyormus ben 34 günlükken götürdüm dr kontrolüne. Dr 1 ayı geçmiş kalça cikikligina bakalım dedi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı kağıtta Alfa 1 yaziyordu yanlış hatırlamıyorsamSenin kac gunlukken bakildi canim ve alfa kacti
İnşallah çok güzel geçer ameliyatı canım çabucak iyileşir. Sende bebeğinde çok güçlüsünüz canım. Bebeginle beraber evinize gidiceksiniz Allah'ın izniyle. Dualarımız sizinleKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?