2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kızın da kafası yumurta gibi oldu.sırt üstü yatırınca da kendiliğinden yana döndürüyor kafasını, zorlayınca da ağlıyor.benim ümidim bi kaç ay sonra kendi isteğiyle sırt üstü yatmasından yana

cnm ben ki de öyle ama ortssı boşluk yastklar var bende var onlardan bu durumlar için kullanılıyo bende babynest in yanında vermıslerdı, ondan alabılırsın ama bence uzun kalmaz kafası

cnm ben ki de öyle ama ortssı boşluk yastklar var bende var onlardan bu durumlar için kullanılıyo bende babynest in yanında vermıslerdı, ondan alabılırsın ama bence uzun kalmaz kafası
Ama ortasi bosluk olan da olmaz sanirim. Yani tam alttan destek olmasi gerek ki sag ve solun desteklendigi kadar tam arkasi da sekillensin. Ya da yastigi gormedigim icin anlayamadim suan

Canım ilk aylarda boyun refleksi var. Kafasını bir yana çevirir çevirdiği tarafta ki kolunu büker diğer kolunu dümdüz uzatır. Bu reflekstir zamanla azalarak kaybolur.Bide boyun kasları daha güçlü değil. Vücuda göre kafası büyük ve ağır. Bi kaç ay sonra tutar ortada merak etme

Icinde bulundugunuz sartlarda depresyona girmeniz icin lohusa olmaniza gerek yok.benim kv hayatta degil hic tanimadim.benzer hikayeleri okuyunca nur icinde yatsin diyorum.allah herkese katlanacagini verirmisben katlanamazdim sanirim

Evham yapmayayim o zaman

Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Bu arada babynest nasil kullanisli mi? Tavsiye eder misin ?

Kizlar doktor colinox gaz damlasi yazmisti 5 tane eczaneye sorduk yok.
Hangi gaz ilacini onerirsiniz?

Evham yapmayayim o zaman

Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Bu arada babynest nasil kullanisli mi? Tavsiye eder misin ?

cnm benm kızım yanımda yatmadıgı yatsada uyumadıgı için henüz anlayamadm ben annemlerw gidicem ama yNıma alıcm yatak niyetine. Şu an beşiğinin içinde duruyo..

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.

canım Allah Kaan a güç versin, yardımcınız olsun. Güzel günler sizin olsun inşallah. Sıkıldıkça yaz cnm buralardayız. Okumamızı istediğin özel.bir dua varsa söyle cnm okuyalım. Kaö saat sürecekmiş

Senin kac gunlukken bakildi canim ve alfa kacti
Canim 1 aydan sonra bakılmaya baslaniyormus ben 34 günlükken götürdüm dr kontrolüne. Dr 1 ayı geçmiş kalça cikikligina bakalım dedi çok şükür bi sıkıntı çıkmadı kağıtta Alfa 1 yaziyordu yanlış hatırlamıyorsam

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
İnşallah çok güzel geçer ameliyatı canım çabucak iyileşir. Sende bebeğinde çok güçlüsünüz canım. Bebeginle beraber evinize gidiceksiniz Allah'ın izniyle. Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…