2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Allah yar ve yardımcınız olsun.sağlıcakla kavuş oğluna. Allah Kaan a da güç versin sağlık versin

Kızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için

Kizlar bu kucaga alisma durumunu napicaz soyle koydugumuz yerde uyuyan cocugumuz olmayacak mi hep boyle gider Dimi?

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım. Rabbim kaan bebeğe güç kuvvet versin inşallah. Dualarımız sizinle, herşey çok güzel olucak allahın izniyle, kalbini ferah tut

canım dualarımız Kaan bebekle. inşallah çok güzel bi ameliyat olur

6 saat kadar surer dediler canim. Dua ne biliyorsaniz okuyun canim ozel bildigim bisey yok..her duayi okuyorum suan bildigim. Kimin duasi kabul olur bilinmez.

Rabbim sağlıkla size bağışlasın kaan bebeği insallah. Şafi ismiyle şifa versin

Cnim 25 gün bizim oyleydi 4 gunde 1 yapardı ve ne yaparsam yapiyim olmazdi. En son zeytinyagli kulak pamugunu hafifçe makatina sokardim oyle yapardı anca rahatlardı. Daha yeni duzene girdi bizimki

Kizlar bu kucaga alisma durumunu napicaz soyle koydugumuz yerde uyuyan cocugumuz olmayacak mi hep boyle gider Dimi?
Yok canım duzeliyorlar. Benimki 1 aylık olunca kendi kendine durmaya oynamaya başladı. Yorulunca uyuyor. Karnını doyurup gazı çıkınca da kendi kendine uyuyor artık bizimki de baştan kucaktan inmiyordu :)

Ben kendim kayısı çayı içiyorum canım bebeğe de iyi geliyor. Gün içinde yapıyor kakasını

canım karnına masaj yap. çok da üzülme geçen gün bizimki 3. gün sonunda kendi yaptı mama alıyosa biraz zeytinyağı içirebilirsin. anne sütü alıyo 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorum

Yok canım duzeliyorlar. Benimki 1 aylık olunca kendi kendine durmaya oynamaya başladı. Yorulunca uyuyor. Karnını doyurup gazı çıkınca da kendi kendine uyuyor artık bizimki de baştan kucaktan inmiyordu :)
oyy maşallh biz nerdeyse 50 günlük oöduk hiç iyileşme yok hatta daha da kucakcı oldu

oyy maşallh biz nerdeyse 50 günlük oöduk hiç iyileşme yok hatta daha da kucakcı oldu
Bebekten bebeğe değişiyor o zaman canım. Bizim ki karnı doymuyorsa tam o zaman uykuya dalmakta güçlük çekiyor. O zaman baya sallatiyordu kucakta. Özellikle emdikten sonra kucak çok istiyordu. Bende emdikten sonra mama da vermeye başladım anca doyuyor ondan sonra uyuyor. Çocuk açmış sıkıntısı oymuş yani :)

Allahım şifa versin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…