- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.501
Allah yar ve yardımcınız olsun.sağlıcakla kavuş oğluna. Allah Kaan a da güç versin sağlık versinKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Kizlar doktor colinox gaz damlasi yazmisti 5 tane eczaneye sorduk yok.
Hangi gaz ilacini onerirsiniz?
Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
canım dualarımız Kaan bebekle. inşallah çok güzel bi ameliyat olurKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
6 saat kadar surer dediler canim. Dua ne biliyorsaniz okuyun canim ozel bildigim bisey yok..her duayi okuyorum suan bildigim. Kimin duasi kabul olur bilinmez.canım Allah Kaan a güç versin, yardımcınız olsun. Güzel günler sizin olsun inşallah. Sıkıldıkça yaz cnm buralardayız. Okumamızı istediğin özel.bir dua varsa söyle cnm okuyalım. Kaö saat sürecekmiş
Gecti galiba sabah emzirdigimde sorun olmadine kadarda geçiyo etkisi ben de bilmiyorum ki
Cokta severim var yaÇikolata bizi de fena yapmıştı. Ağzıma sürmüyorum şimdi
Aguline tek geçerim yani bize faydası çok olduKizlar doktor colinox gaz damlasi yazmisti 5 tane eczaneye sorduk yok.
Rabbim sağlıkla size bağışlasın kaan bebeği insallah. Şafi ismiyle şifa versinKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Cnim 25 gün bizim oyleydi 4 gunde 1 yapardı ve ne yaparsam yapiyim olmazdi. En son zeytinyagli kulak pamugunu hafifçe makatina sokardim oyle yapardı anca rahatlardı. Daha yeni duzene girdi bizimkiKızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
Yok canım duzeliyorlar. Benimki 1 aylık olunca kendi kendine durmaya oynamaya başladı. Yorulunca uyuyor. Karnını doyurup gazı çıkınca da kendi kendine uyuyor artık bizimki de baştan kucaktan inmiyordu :)Kizlar bu kucaga alisma durumunu napicaz soyle koydugumuz yerde uyuyan cocugumuz olmayacak mi hep boyle gider Dimi?
Ben kendim kayısı çayı içiyorum canım bebeğe de iyi geliyor. Gün içinde yapıyor kakasınıKızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
canım karnına masaj yap. çok da üzülme geçen gün bizimki 3. gün sonunda kendi yaptı mama alıyosa biraz zeytinyağı içirebilirsin. anne sütü alıyo 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorumKızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
oyy maşallh biz nerdeyse 50 günlük oöduk hiç iyileşme yok hatta daha da kucakcı olduYok canım duzeliyorlar. Benimki 1 aylık olunca kendi kendine durmaya oynamaya başladı. Yorulunca uyuyor. Karnını doyurup gazı çıkınca da kendi kendine uyuyor artık bizimki de baştan kucaktan inmiyordu :)
Bebekten bebeğe değişiyor o zaman canım. Bizim ki karnı doymuyorsa tam o zaman uykuya dalmakta güçlük çekiyor. O zaman baya sallatiyordu kucakta. Özellikle emdikten sonra kucak çok istiyordu. Bende emdikten sonra mama da vermeye başladım anca doyuyor ondan sonra uyuyor. Çocuk açmış sıkıntısı oymuş yani :)oyy maşallh biz nerdeyse 50 günlük oöduk hiç iyileşme yok hatta daha da kucakcı oldu
Allahım şifa versin canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Kizlar doktor colinox gaz damlasi yazmisti 5 tane eczaneye sorduk yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?