- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.521
Bende kuru kayısı yemeye çalışıyorum ama çay daha iyi olur benim için galibaBen kendim kayısı çayı içiyorum canım bebeğe de iyi geliyor. Gün içinde yapıyor kakasını
Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.[/QUOTERabbim oğluna güç kuvvet versin,sağlıkla kolaylıkla çıksın inşallah ameliyattan.
Sende güçlü ol cnm bebeğinin sana ihtiyacı var .
Dualarımız sizinle..
Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Bizim kız masaj pek sevmiyo daha doğrusu ciplakliktan hoşlanmıyor karnını açınca çok ağlıyo o yüzden pek masaj yapamıyorum canım arada mama veriyorum da anne sütüyle birlikte zeytinyağı versem olmaz mı acabacanım karnına masaj yap. çok da üzülme geçen gün bizimki 3. gün sonunda kendi yaptı mama alıyosa biraz zeytinyağı içirebilirsin. anne sütü alıyo 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorum
Canım allah sifalar versın guzel haberlerini beklıyoruz ınsallahKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Kucuk havluyu fon makınasında ısıtıp karnına masaj yaptıktan sonra zıbın uzerınden karnına sarıyoruz canım iyi geldi bize umarım ise yararKızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
canım bizimki bariz kucakta gezmek istiyo kucakta sesi yok sırtı yere değdiği an basıyo yaygarayıBebekten bebeğe değişiyor o zaman canım. Bizim ki karnı doymuyorsa tam o zaman uykuya dalmakta güçlük çekiyor. O zaman baya sallatiyordu kucakta. Özellikle emdikten sonra kucak çok istiyordu. Bende emdikten sonra mama da vermeye başladım anca doyuyor ondan sonra uyuyor. Çocuk açmış sıkıntısı oymuş yani :)
canım fön makinasıyla denedin mi hiç. ben masaj öncesi soymadan önce 1. devirde fön makinasını çalıştırıp öyle soyuyorum ağlamıyo o zaman. zeytinyağı berebilirsin bi sakınca yok ama anne sütü alıyosa yapmaması normal kabul ediliyo ondan demiştimBizim kız masaj pek sevmiyo daha doğrusu ciplakliktan hoşlanmıyor karnını açınca çok ağlıyo o yüzden pek masaj yapamıyorum canım arada mama veriyorum da anne sütüyle birlikte zeytinyağı versem olmaz mı acaba
Masallah size canım kac kılo dogmustu miniğinBugun bir aylık aşısına gittik saglık ocagına. 55cm 4.550 gr olmuş kuzucum. devit 3 verdiler. sizin kullandığınız başka d vitamini var mı
Bizim kız masaj pek sevmiyo daha doğrusu ciplakliktan hoşlanmıyor karnını açınca çok ağlıyo o yüzden pek masaj yapamıyorum canım arada mama veriyorum da anne sütüyle birlikte zeytinyağı versem olmaz mı acaba
Allahım yardım etsin sağ sağlim çıksın amelşyattan yavrun . Dua edeceğim gün boyu yavruna .Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alacaksınızKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Ayşe önerin gaz masajını yapabilirsin. Bazen bizde işe yarıyor. Sling ya da kanguruda dolaştırabşlirsinKızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
Kimisine etkisi olmuyor ama bizim bebişler zaten gazlı bu tür şeyler iyice çıldırtıyorCokta severim var ya
benim ilki kolikti canım. bu değil Allahıma şükürler olsunKızlar bebeği kolik olan var mı?
Well care kullanıyorum canım doktorumuz onu önerdiBugun bir aylık aşısına gittik saglık ocagına. 55cm 4.550 gr olmuş kuzucum. devit 3 verdiler. sizin kullandığınız başka d vitamini var mı
Evet canım kuru kayısı bende işe yaramamıştı. Çayın içinde başka bitkilerde var ondan herhalde çok iyi geldi bana. Aktardan almıştım canım ben bu arada marketten değilBende kuru kayısı yemeye çalışıyorum ama çay daha iyi olur benim için galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?