2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.

Allah kaana dayanma gucu boll sifaa versin insallah cnm dua ediyormm

canım karnına masaj yap. çok da üzülme geçen gün bizimki 3. gün sonunda kendi yaptı mama alıyosa biraz zeytinyağı içirebilirsin. anne sütü alıyo 1 haftaya kadar normal dedi benim doktorum
Bizim kız masaj pek sevmiyo daha doğrusu ciplakliktan hoşlanmıyor karnını açınca çok ağlıyo o yüzden pek masaj yapamıyorum canım arada mama veriyorum da anne sütüyle birlikte zeytinyağı versem olmaz mı acaba

Kucuk havluyu fon makınasında ısıtıp karnına masaj yaptıktan sonra zıbın uzerınden karnına sarıyoruz canım iyi geldi bize umarım ise yarar

Kizlar bebegm iki gundr kakasini yapmiyo ve cok agliyi dr gittk bugn cok gazi var dedi lavman yapildi gaz damlasini degistirdi sab kullaniyodm ama simdi aguline verdi bide kabizligi icn fitil verdi cok agladigi icn gobegndeki fitik ilerlems dedi

canım bizimki bariz kucakta gezmek istiyo kucakta sesi yok sırtı yere değdiği an basıyo yaygarayı

canım fön makinasıyla denedin mi hiç. ben masaj öncesi soymadan önce 1. devirde fön makinasını çalıştırıp öyle soyuyorum ağlamıyo o zaman. zeytinyağı berebilirsin bi sakınca yok ama anne sütü alıyosa yapmaması normal kabul ediliyo ondan demiştim

Benim dok baktin yapamiyor bir yada.iki cay kasigi kadar z yagi ver3bilirsin dedi bide ustune sutinude sag icir canim

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Allahım yardım etsin sağ sağlim çıksın amelşyattan yavrun . Dua edeceğim gün boyu yavruna .

Ayşe önerin gaz masajını yapabilirsin. Bazen bizde işe yarıyor. Sling ya da kanguruda dolaştırabşlirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…