2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim bizimki de gecenlerde yapmadi ve cok huysuz oldu. Ben havluyu utuleyip body sinin uzerinden karnina koydum 5_10 dk sonra yapti rahatladi.

canım bizimki bariz kucakta gezmek istiyo kucakta sesi yok sırtı yere değdiği an basıyo yaygarayı
Yüz üstü yatırmakta mı işe yaramıyor canım. Bir de bizim kedimiz var ne zaman ağlamaya başlasa bebek, yanına gelip miyavlamaya başlıyor o da hemen sakinleşip bir süre sonra uykuya dalıyor. Araştırdım biraz kedi sesi bebekleri sakinleştiriyormuş istersen dene belki işe yarar :)

Fon makinesi sesini netten açınca biraz sakinlesiyor bi onunla deneyim çok kivraniyo hiç durmuyor yoksa kafama takmayacam da

Kızlar aylık kontrollerinizde bebeğiniz kaç kilo çıktı bizimki çok az almış yine mamayı arttırdık

Kızlar doktor bana elma armut ayva yiyebilirsin gaz olmamasi icin dedi. Ama internette elmayla armutun gaz yaptigi yaziyo bilginiz var mi elma suyu yaptim icsem mi bilemedim

Kızlar aylık kontrollerinizde bebeğiniz kaç kilo çıktı bizimki çok az almış yine mamayı arttırdık

Biz de birazdan gidicez aylık kontrole canım. Bende merak ediyorum ne kadar aldı diye. Ne kadar doğmuştu senin meleğin, ne kadar almış canım

yüzüstünü hiç sevmiyo canım. bizimkininkv kucağa alıştırdı. yatan çocuğu sevmek için aldı gezdirdi. şimdi de hep kucak istiyo

Yemek sonrası rehavet çöküyor demek

Evham yapmayayim o zaman

Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Bu arada babynest nasil kullanisli mi? Tavsiye eder misin ?

cvp vermısmıydım hatırlamadm cnm valla ben cok kullanamadm benm bebe kucakta uyuyo genelde ama beşiğinin içine koydum alanı daraldıgı ıcın daha ıyı yatıyo sankı arada yattıgı zamanlarda

Kizlar bu kucaga alisma durumunu napicaz soyle koydugumuz yerde uyuyan cocugumuz olmayacak mi hep boyle gider Dimi?

benmki kolik oldugu için malesef bikaç ay zor gibi..

benim ilki kolikti canım. bu değil Allahıma şükürler olsun

bnmki kolik çok moralim bozuluyo böyle yakın günlerde olup bebeği emip uyuyanları görünce

Biz de birazdan gidicez aylık kontrole canım. Bende merak ediyorum ne kadar aldı diye. Ne kadar doğmuştu senin meleğin, ne kadar almış canım
3540 gr doğdu canım sonra 3150 gr a kadar düştü şimdi 3600 olmuş Doğum kilosunu anca yakalamış yani canım

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Rabbim şifa versin sağ salim sağlıkla çıksın Kaanımız hastaneden inşallah

3540 gr doğdu canım sonra 3150 gr a kadar düştü şimdi 3600 olmuş Doğum kilosunu anca yakalamış yani canım

Benimde 3030 doğmuştu canım. Sonra 2850ye düşmüştü. 10 gün sonra sağlık ocağına gittiğimizde 3040 olmuştu. Şimdi aylık kontrolümüze gidiyoruz ve çok merak ediyorum ne kadar aldığını, bana çok almamış gibi geliyor ama daha gidip öğrenmeden moralım bozuk yanı

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Allahım güç kuvvet versin Kaan’a size bağışlasın inşallah hayırlı haberler bekliyoruz

Çok teşekkür ederim hepinize Allahım mekanını cennet eylesin inşallah bu arada oğlum 3. Günü kakasını yapamıyor biraz önce mamaya biraz zeytinyağı koyup içirdim bakalım çok rahatsız ediyor çocuğu olmazsa poposunu uyarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…