- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.541
Canim bizimki de gecenlerde yapmadi ve cok huysuz oldu. Ben havluyu utuleyip body sinin uzerinden karnina koydum 5_10 dk sonra yapti rahatladi.Kızlar kızım dünden beri kakasini yapmıyor ve acayip huysuz devamli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyuyamiyor en son poposuna biraz zeytinyağı sürdüm fayda etmedi çok üzülüyorum ne yapsam kakasini yapması için
Yüz üstü yatırmakta mı işe yaramıyor canım. Bir de bizim kedimiz var ne zaman ağlamaya başlasa bebek, yanına gelip miyavlamaya başlıyor o da hemen sakinleşip bir süre sonra uykuya dalıyor. Araştırdım biraz kedi sesi bebekleri sakinleştiriyormuş istersen dene belki işe yarar :)canım bizimki bariz kucakta gezmek istiyo kucakta sesi yok sırtı yere değdiği an basıyo yaygarayı
Fon makinesi sesini netten açınca biraz sakinlesiyor bi onunla deneyim çok kivraniyo hiç durmuyor yoksa kafama takmayacam dacanım fön makinasıyla denedin mi hiç. ben masaj öncesi soymadan önce 1. devirde fön makinasını çalıştırıp öyle soyuyorum ağlamıyo o zaman. zeytinyağı berebilirsin bi sakınca yok ama anne sütü alıyosa yapmaması normal kabul ediliyo ondan demiştim
Kızlar aylık kontrollerinizde bebeğiniz kaç kilo çıktı bizimki çok az almış yine mamayı arttırdık
yüzüstünü hiç sevmiyo canım. bizimkininkv kucağa alıştırdı. yatan çocuğu sevmek için aldı gezdirdi. şimdi de hep kucak istiyoYüz üstü yatırmakta mı işe yaramıyor canım. Bir de bizim kedimiz var ne zaman ağlamaya başlasa bebek, yanına gelip miyavlamaya başlıyor o da hemen sakinleşip bir süre sonra uykuya dalıyor. Araştırdım biraz kedi sesi bebekleri sakinleştiriyormuş istersen dene belki işe yarar :)
direk makinanaın kendini aç canım yatay koy da rüzgarı rahatsız etmesin. bizimki masajla çok rahatlıyorFon makinesi sesini netten açınca biraz sakinlesiyor bi onunla deneyim çok kivraniyo hiç durmuyor yoksa kafama takmayacam da
850gr almıştı canın doktor normal dediKızlar aylık kontrollerinizde bebeğiniz kaç kilo çıktı bizimki çok az almış yine mamayı arttırdık
Yemek sonrası rehavet çöküyor demekBebekten bebeğe değişiyor o zaman canım. Bizim ki karnı doymuyorsa tam o zaman uykuya dalmakta güçlük çekiyor. O zaman baya sallatiyordu kucakta. Özellikle emdikten sonra kucak çok istiyordu. Bende emdikten sonra mama da vermeye başladım anca doyuyor ondan sonra uyuyor. Çocuk açmış sıkıntısı oymuş yani :)
Evham yapmayayim o zaman
Canim bunlarin yorumlara baktim da sanki sirtustu yatmaktan kafasinin arkasi duzlesen bebekler icin bu.
Bu arada babynest nasil kullanisli mi? Tavsiye eder misin ?
Kizlar bu kucaga alisma durumunu napicaz soyle koydugumuz yerde uyuyan cocugumuz olmayacak mi hep boyle gider Dimi?
benim ilki kolikti canım. bu değil Allahıma şükürler olsun
Kac kılo alması lazımmıs ki canınKızlar aylık kontrollerinizde bebeğiniz kaç kilo çıktı bizimki çok az almış yine mamayı arttırdık
3540 gr doğdu canım sonra 3150 gr a kadar düştü şimdi 3600 olmuş Doğum kilosunu anca yakalamış yani canımBiz de birazdan gidicez aylık kontrole canım. Bende merak ediyorum ne kadar aldı diye. Ne kadar doğmuştu senin meleğin, ne kadar almış canım
İnşallah unutur zamanla canım. Düzelir belkiyüzüstünü hiç sevmiyo canım. bizimkininkv kucağa alıştırdı. yatan çocuğu sevmek için aldı gezdirdi. şimdi de hep kucak istiyo
Aynen canım ama benim işime geldi valla iyi oluyor böyleYemek sonrası rehavet çöküyor demek
Valla canım 3540 doğdu. Bir ara 3150ye kadar düştü şimdi de 3600 olmuş Doğum kilosunu anca yakalamış yani canım en az 500 gr almadı gerek ayda dediKac kılo alması lazımmıs ki canın
Rabbim şifa versin sağ salim sağlıkla çıksın Kaanımız hastaneden inşallahKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
3540 gr doğdu canım sonra 3150 gr a kadar düştü şimdi 3600 olmuş Doğum kilosunu anca yakalamış yani canım
Allahım güç kuvvet versin Kaan’a size bağışlasın inşallah hayırlı haberler bekliyoruzKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?