2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar önerileriniz için sağolun biraz kakasini yapabildi çok şükür sancidan duramıyordu yavrum

Kizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim sağlığına kavuştursun.bi daha hastalık yüzü görmesin minik kaan.
Güçlü olmayı unutma.dualarımız sizinle..

Hiç moralini bozma canım sen istediğin kadar uğraş ne kadar almak istiyorlarsa o kadar alıyorlar. Biz de az aldık ama sağlığımız keyfimiz yerinde çok şükür zamanla toparlicaklar. Bir de sen her gün gördüğün için almamış geliyordur sana canım almıştır kilo kuzun merak etme :)

Bizimdi iç acıcı değil canım
Mamayı arttırdık canım biz. Bir öğünde 120 cc mama veriyorum. Diğer öğünde sagdigim sütü veriyorum 70-90 cc falan oluyor. Üstüne emziriyorum üstüne 60 cc mama veriyorum anca doyuyor. Sütüm hiç doyurmuyor yani. Bu şekilde besliyorum cumadan beri bugün sağlık ocağında 3900 çıktı. Doktor cumadan beri en az 200 gr almış dedi inşallah böyle devam eder.

Bebişine mama veren anneler ben günde 3 yada 4 defa verebiliyorum mamayı en fazla 50 yada 60 cc alıyor devam etmiyor fazlada yapsam.
Tabi emziriyorumda ama dr. Yeterli değil diye mama vermeye başlamıştım.Acaba yeterli geliyormudur yada yetmiyorsa nasıl artırabilirim mamayı.

Bi aylok kontrole gittik geldik 3300 doğmuştut 10 ğün önce gittiğimizde hiç kilo almamıştı buğün gittik aylık totalde doğum kilosuna ek 300 gram almış doktor pek iyi değil dedı biberonu değiştirin dedi avent almıytık ama doktor daha ince alın dedı dr browns aldık biberon kolayına geliyor seninle oyun oynuyor dedı ciddi maneda artık süt olduğuna inanıyorum çünkü yanakları üstü süt içinde kalıyor ama sütüm besleyici değil sanırım.Boyu 48 cm dı 51.50 olmuş boyda istediğimiz ölçüde uzamış dedı. 10 gün sonra kilo için kontrole gidicez 15 ğün içindede kalça usg yapılıcak.

Poposunu nasıl uyarıyosun canım.
Benimkide dün çok kötüydü.canı yanar diye ağlıyodu yavrum

Can'ım benimki 90 cc yı ilk defa buğün bitirdi normalde hiç bitiremiyor buğünkü 90 ni bile iki kenede bitirdi. Senin cimadan beri almış 200 bizimki 10 günde benimki de kaliteli değil galiba halbuki. Bi ara sütümü sağardım üstü sap sarı tabaka yağ olurdu artık su gibi

Anca doktorda belli dlur canım. Bizimki 60 ı rahat bitiyor ama 90 bitmiyor

Kızlar carlson kids daily d3 bunu duyan veya kullanan varmı eczanelerde satılıyormudur acaba. Bitkisel d vitaminiymiş

Cnm bende biberini degistirmistim 10 günlükken çokta iyi yapmışım.
Chicco anne göğsü şeklinde başlığı olan var onu kullanıyorum çok memnun kaldım.
Gaz yapmadığı özelliği var bununda ama içerde pipeti olan şeklinde değil.Gercekten tavsiye ederim.

Cenım kaç kilo almış bizde 3300 doğmuştuk bizim kilo alımı kötüde

3.300 doğdu şuan 4.550gr. bi ayda 1250gr almış. Üzülme canım her bebek farklıdır. Mamayı arttırınca düzene girer elbet kilo alımı. Bende ilk günler sütüm az diye bi kaç kez hipp combiotik mama vermiştim, daha sonra anne sütüyle devam ettik hep.
Kendin beslenmenede dikkat et canım çok etkili sütün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…