- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.581
beslenmede nelere dikkat esitosun canın? kilı alımı çok iyiymiş çünkü3.300 doğdu şuan 4.550gr. bi ayda 1250gr almış. Üzülme canım her bebek farklıdır. Mamayı arttırınca düzene girer elbet kilo alımı. Bende ilk günler sütüm az diye bi kaç kez hipp combiotik mama vermiştim, daha sonra anne sütüyle devam ettik hep.
Kendin beslenmenede dikkat et canım çok etkili sütün için
Allah yardımcınız olsun canım benim, her şey çok güzel olacak inşallahKizlar 9da aldilar oglumu ameliyata. Doktor yine cok zor ve uzun ameliyat..insallah direnclidir kaldirabilir diyerek girdi ameliyata. Dua edin nolur. Rabbim zorunu kolaylastirsin. Sifa versin ogluma.
Benim doktor şakın uyarmayın dedi emiyorsa altı güne kadar normalmiş ikinci günü günde bir yapıyor huZursuz ama yapacak bişey Yok sabah akşam bi çay kaşığı zeytin yağ içiriyorum bide popoda çatlak oluşmuş ona da krem kullanıyoruzPoposunu nasıl uyarıyosun canım.
Benimkide dün çok kötüydü.canı yanar diye ağlıyodu yavrum
Benim kızım da çıplaklıktan hoşlanmıyor.ben her emzirme sonrası krem niyetine meme ucuma zeytinyağı sürüyorum.emerken illa o da yiyordur.koltuk altı,göbek,kasık ve ayak altına da zeytinyağı sürüyorum.çörek otunu her gün yiyorum.çok gazlı olduğunda suda kaynatıyorum ben içiyorum üç dört çay kaşığı da ona içiriyorum.sıcak kompres çok iyi geliyormuş burada arkadaşlar söyledi.Bizim kız masaj pek sevmiyo daha doğrusu ciplakliktan hoşlanmıyor karnını açınca çok ağlıyo o yüzden pek masaj yapamıyorum canım arada mama veriyorum da anne sütüyle birlikte zeytinyağı versem olmaz mı acaba
Bi aylok kontrole gittik geldik 3300 doğmuştut 10 ğün önce gittiğimizde hiç kilo almamıştı buğün gittik aylık totalde doğum kilosuna ek 300 gram almış doktor pek iyi değil dedı biberonu değiştirin dedi avent almıytık ama doktor daha ince alın dedı dr browns aldık biberon kolayına geliyor seninle oyun oynuyor dedı ciddi maneda artık süt olduğuna inanıyorum çünkü yanakları üstü süt içinde kalıyor ama sütüm besleyici değil sanırım.Boyu 48 cm dı 51.50 olmuş boyda istediğimiz ölçüde uzamış dedı. 10 gün sonra kilo için kontrole gidicez 15 ğün içindede kalça usg yapılıcak.
Sağol canım.bilmediğim için hiç yapmadım zaten.Benim doktor şakın uyarmayın dedi emiyorsa altı güne kadar normalmiş ikinci günü günde bir yapıyor huZursuz ama yapacak bişey Yok sabah akşam bi çay kaşığı zeytin yağ içiriyorum bide popoda çatlak oluşmuş ona da krem kullanıyoruz
Sağol canım inş gerek kalmaz.ama aklımda bulunsunCanım ben iki seferdir poposunu çok ellemeden deliğine bi parça vazelin koyuyorum çık fayda etti
Yaa çok tatlı,Yüz üstü yatırmakta mı işe yaramıyor canım. Bir de bizim kedimiz var ne zaman ağlamaya başlasa bebek, yanına gelip miyavlamaya başlıyor o da hemen sakinleşip bir süre sonra uykuya dalıyor. Araştırdım biraz kedi sesi bebekleri sakinleştiriyormuş istersen dene belki işe yarar :)
Çörek. Otunu ne kadar yiyorsum canımBenim kızım da çıplaklıktan hoşlanmıyor.ben her emzirme sonrası krem niyetine meme ucuma zeytinyağı sürüyorum.emerken illa o da yiyordur.koltuk altı,göbek,kasık ve ayak altına da zeytinyağı sürüyorum.çörek otunu her gün yiyorum.çok gazlı olduğunda suda kaynatıyorum ben içiyorum üç dört çay kaşığı da ona içiriyorum.sıcak kompres çok iyi geliyormuş burada arkadaşlar söyledi.
Bizim doktorda uyar yapmadiginda dedi. Valla neye inancagimizi sasirdikSağol canım.bilmediğim için hiç yapmadım zaten.
Haftada 2 gün mutlaka balık yemeye çalışıyoruz. canım ilk zamanlar annem komposto içiriyordu o sütün artmasında etkili olmuştu baya :). Süt yoğurt bakliyat hariç herşeyden yemeye çalışıyorum canım gaz maz yapar diye düşünürsem hiçbirşey yiyemeyiz. Kavaltımıda düzenli yapmaya çalışıyorum bebişim için. teksen bazen zor oluyor tabi ama napalım bebeğimiz için kendimizede bakmak zorundayız.beslenmede nelere dikkat esitosun canın? kilı alımı çok iyiymiş çünkü
Günde en az iki üç çay kaşığı yiyorum.Çörek. Otunu ne kadar yiyorsum canım
Canım yoğurttan neden uzak duruyorsun yoğurt gaz mı yapıyor?Haftada 2 gün mutlaka balık yemeye çalışıyoruz. canım ilk zamanlar annem komposto içiriyordu o sütün artmasında etkili olmuştu baya :). Süt yoğurt bakliyat hariç herşeyden yemeye çalışıyorum canım gaz maz yapar diye düşünürsem hiçbirşey yiyemeyiz. Kavaltımıda düzenli yapmaya çalışıyorum bebişim için. teksen bazen zor oluyor tabi ama napalım bebeğimiz için kendimizede bakmak zorundayız.
Aman canım koymayın makinayı bebeğin yakınına. Bununla ilgili çok kötü bir olay yaşandı. Şimdi yazmayayım siniriniz bozulmasın. Sen fön makinesi sesini aç nettendirek makinanaın kendini aç canım yatay koy da rüzgarı rahatsız etmesin. bizimki masajla çok rahatlıyor
Gozun aydın canım bi düzen geldi mi pekiBugün bizim kırkımız çıktı
Gozun aydın canım bi düzen geldi mi peki
Cnm ben ilk ay uc kere 30 cc veriyordum son besgun 60 cc ye cikmistim. Bu ay iki kere genelde iciyor. Anne sutunden once veriyorum anne sutunden sonra ac olsada icmiyor. 60 cc ancak iciyor . Sonra anne sutu iciyor. Mamayimi sevmiyor okadar mi ancak iciyor mama bilmiyorum.Benimkide 60 'ın üstüne çıkmadı.
Sen emziriyorsun degilmi cnm ayrıyeten, birde ben Evolvia mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?