- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.601
evet canımog hem anne sütü alıyor hem mama veriyorum mama hipp kullanıyoruz 60. üstüne çıkmıyor dedim üstüne şimdi 90'ı bitirdiBenimkide 60 'ın üstüne çıkmadı.
Sen emziriyorsun degilmi cnm ayrıyeten, birde ben Evolvia mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun.
Ben yabanci siteden biri araciligiyla siparis etmistim ilk oglumda. Onu kullandigim zaman boyu cok uzamadi. İlactanmi aldigim yerdenmi oylemi denk geldi bilmiyirum. D vitamini kemik gelisimi ve bingildagin kapanmasi icin onemli. Ben devit 3 kullaniyorum. Drda bunu onerdi.Kızlar carlson kids daily d3 bunu duyan veya kullanan varmı eczanelerde satılıyormudur acaba. Bitkisel d vitaminiymiş
Canım güya aventte öyle diye aldık ama değilmiş dr browns aldım an iyi bu dediler ama chiçcolu alıp denerim sağol canımCnm bende biberini degistirmistim 10 günlükken çokta iyi yapmışım.
Chicco anne göğsü şeklinde başlığı olan var onu kullanıyorum çok memnun kaldım.
Gaz yapmadığı özelliği var bununda ama içerde pipeti olan şeklinde değil.Gercekten tavsiye ederim.
Masallah diyorum hemen :) vallahı uykusu düzene girse baska birsey istemiyorum 11 gunn var kırkımızın cıkmasına merakla beklıyorum. 40dann sonra anneler yardıma gelmeyecek boyle giderse ne yaparım hiç bilemiyorumDilimi ısırıp söyleyeyim Bugün bir düzeni var.. tabii ki gaz sancıları devam ediyor ama düzenli uyudu bakalım ne kadar sürecek ..
en cok elma yapıyoum. üzüm ve ne varsaHangi meyveleri yapiyosun cnim. Her meyve gaz yapiyo internetten baktimda ne yicegimi sasirdim
Dr browns kullaniyorum. Buyuk ogluma avdnt. Aventin basligi sert anne memesi gibi degil. Anne memesi sert miki. Ben dr brownsdan daha memnunum. Avent akiskanligi fazla cekmeyincede akiyorBi aylok kontrole gittik geldik 3300 doğmuştut 10 ğün önce gittiğimizde hiç kilo almamıştı buğün gittik aylık totalde doğum kilosuna ek 300 gram almış doktor pek iyi değil dedı biberonu değiştirin dedi avent almıytık ama doktor daha ince alın dedı dr browns aldık biberon kolayına geliyor seninle oyun oynuyor dedı ciddi maneda artık süt olduğuna inanıyorum çünkü yanakları üstü süt içinde kalıyor ama sütüm besleyici değil sanırım.Boyu 48 cm dı 51.50 olmuş boyda istediğimiz ölçüde uzamış dedı. 10 gün sonra kilo için kontrole gidicez 15 ğün içindede kalça usg yapılıcak.
Bilmilorum cenim oturup ağladım moralim bozuldu. 10 günde 200 gram bi ayda 300 gram almış. Sizede maşallah canım sütün yanıyor he güzel beslenmede neler yıyorsun3.300 doğdu şuan 4.550gr. bi ayda 1250gr almış. Üzülme canım her bebek farklıdır. Mamayı arttırınca düzene girer elbet kilo alımı. Bende ilk günler sütüm az diye bi kaç kez hipp combiotik mama vermiştim, daha sonra anne sütüyle devam ettik hep.
Kendin beslenmenede dikkat et canım çok etkili sütün için
bizde de gamzeli yok ayva da yemedım ama oğlum gamzeliii genetık yapı benceBende yedim bizde gamze olmamasina ragmen kizim gamzeli
Masallah diyorum hemen :) vallahı uykusu düzene girse baska birsey istemiyorum 11 gunn var kırkımızın cıkmasına merakla beklıyorum. 40dann sonra anneler yardıma gelmeyecek boyle giderse ne yaparım hiç bilemiyorum
Arzu hanım bu olmaz dedı cenim dr snowns aldık. Arzu hanıma ikinci girişti çok memnun kaldım her ağladığında kuçağına alıp sakinleştirdi kendisi hatta odasına girdiğimizde yeni uyanmıştı çok ağlıyordu bu nasıl bi inat dedii mama hazırlamıştım sen doyur beklerim dedi cok memnunumCanım avent iyi değilmi yani.
Bende dün gittim avent aldım.lansinoh vardı.ama emerken hava problemi çekiyodu.sürekli cok cok ses çıkarıyodu.çocuk rahat ememiyodu sesten rahatsız oluyodu.aventi kabul etti çok şükür.
Bu arada hangi doktora gidiyosun?
Ben arzudan memnun kaldım.muayne ederken bebekle ilgilenip sevmesi hoşuma gitti.
Canım zaten seni hatırlarxdım doktorda bunların daha incesi var diyince bunu aldım ama kaç tip var anlamadım aldıgım yerde bi cam bi plastik vardı bunun dışında dikkat edilmesi gereken bi özelliği varmıydıDr browns kullaniyorum. Buyuk ogluma avdnt. Aventin basligi sert anne memesi gibi degil. Anne memesi sert miki. Ben dr brownsdan daha memnunum. Avent akiskanligi fazla cekmeyincede akiyor
Cnm ben 150 ml cam aldim. Calisan bayana sordum . Biberon emzigi 1 numara yaziyor. En kucugu. 0 nosu yok.Canım zaten seni hatırlarxdım doktorda bunların daha incesi var diyince bunu aldım ama kaç tip var anlamadım aldıgım yerde bi cam bi plastik vardı bunun dışında dikkat edilmesi gereken bi özelliği varmıydı
Buyuk oglumun yuzunde kafasinda vardi. İsilik demisti dr sanirim. Bir yada iki ayda gecti. Bayagi surdu. Birsey surmedim.Merhaba kızlar bende eylül annesiyim 27 günlük bebeğim var vücudu çok hassas sanırım nereye yatırsam vücudunda hemen kızarıklık yada iz çıkıyor sonra hemen geçiyor bide kafasının içinde ufak isilik tarzı bir şeyler var aranızda bu durumu yaşayan var mı
aa nolmuş ki? ben soğuk bölümünü açıp masaj yapıyorum başka türlü durmuyor.3-4 dk falan açıyorumnetteki sesine aynı tepkiyi vermiyoAman canım koymayın makinayı bebeğin yakınına. Bununla ilgili çok kötü bir olay yaşandı. Şimdi yazmayayım siniriniz bozulmasın. Sen fön makinesi sesini aç netten
Bizede dr.browns iyi gelmedi belki bebekten bebeğe degisiyordur.Canım güya aventte öyle diye aldık ama değilmiş dr browns aldım an iyi bu dediler ama chiçcolu alıp denerim sağol canım
Hadi bakalım hayırlısıevet canımog hem anne sütü alıyor hem mama veriyorum mama hipp kullanıyoruz 60. üstüne çıkmıyor dedim üstüne şimdi 90'ı bitirdi
Ya ben numarasına hiç dikkat etmedim zaten göremedim numaradaCnm ben 150 ml cam aldim. Calisan bayana sordum . Biberon emzigi 1 numara yaziyor. En kucugu. 0 nosu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?