2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimkide 60 'ın üstüne çıkmadı.
Sen emziriyorsun degilmi cnm ayrıyeten, birde ben Evolvia mama kullanıyorum sen ne kullanıyorsun.
evet canımog hem anne sütü alıyor hem mama veriyorum mama hipp kullanıyoruz 60. üstüne çıkmıyor dedim üstüne şimdi 90'ı bitirdi

Kızlar carlson kids daily d3 bunu duyan veya kullanan varmı eczanelerde satılıyormudur acaba. Bitkisel d vitaminiymiş
Ben yabanci siteden biri araciligiyla siparis etmistim ilk oglumda. Onu kullandigim zaman boyu cok uzamadi. İlactanmi aldigim yerdenmi oylemi denk geldi bilmiyirum. D vitamini kemik gelisimi ve bingildagin kapanmasi icin onemli. Ben devit 3 kullaniyorum. Drda bunu onerdi.

Canım güya aventte öyle diye aldık ama değilmiş dr browns aldım an iyi bu dediler ama chiçcolu alıp denerim sağol canım

Dilimi ısırıp söyleyeyim Bugün bir düzeni var.. tabii ki gaz sancıları devam ediyor ama düzenli uyudu bakalım ne kadar sürecek ..
Masallah diyorum hemen :) vallahı uykusu düzene girse baska birsey istemiyorum 11 gunn var kırkımızın cıkmasına merakla beklıyorum. 40dann sonra anneler yardıma gelmeyecek boyle giderse ne yaparım hiç bilemiyorum

Dr browns kullaniyorum. Buyuk ogluma avdnt. Aventin basligi sert anne memesi gibi degil. Anne memesi sert miki. Ben dr brownsdan daha memnunum. Avent akiskanligi fazla cekmeyincede akiyor

Bilmilorum cenim oturup ağladım moralim bozuldu. 10 günde 200 gram bi ayda 300 gram almış. Sizede maşallah canım sütün yanıyor he güzel beslenmede neler yıyorsun

Masallah diyorum hemen :) vallahı uykusu düzene girse baska birsey istemiyorum 11 gunn var kırkımızın cıkmasına merakla beklıyorum. 40dann sonra anneler yardıma gelmeyecek boyle giderse ne yaparım hiç bilemiyorum

cnm ilk 1 ay bir sürü huy değiştirdi bizimki. Gazı başlayalıberi 10 gündür iflahımı kesti, şimdi bugün nefes alabiliyorum ama devam edermi bilmiyorum

Arzu hanım bu olmaz dedı cenim dr snowns aldık. Arzu hanıma ikinci girişti çok memnun kaldım her ağladığında kuçağına alıp sakinleştirdi kendisi hatta odasına girdiğimizde yeni uyanmıştı çok ağlıyordu bu nasıl bi inat dedii mama hazırlamıştım sen doyur beklerim dedi cok memnunum

Dr browns kullaniyorum. Buyuk ogluma avdnt. Aventin basligi sert anne memesi gibi degil. Anne memesi sert miki. Ben dr brownsdan daha memnunum. Avent akiskanligi fazla cekmeyincede akiyor
Canım zaten seni hatırlarxdım doktorda bunların daha incesi var diyince bunu aldım ama kaç tip var anlamadım aldıgım yerde bi cam bi plastik vardı bunun dışında dikkat edilmesi gereken bi özelliği varmıydı

Merhaba kızlar bende eylül annesiyim 27 günlük bebeğim var vücudu çok hassas sanırım nereye yatırsam vücudunda hemen kızarıklık yada iz çıkıyor sonra hemen geçiyor bide kafasının içinde ufak isilik tarzı bir şeyler var aranızda bu durumu yaşayan var mı

Cnm ben 150 ml cam aldim. Calisan bayana sordum . Biberon emzigi 1 numara yaziyor. En kucugu. 0 nosu yok.

Buyuk oglumun yuzunde kafasinda vardi. İsilik demisti dr sanirim. Bir yada iki ayda gecti. Bayagi surdu. Birsey surmedim.

Aman canım koymayın makinayı bebeğin yakınına. Bununla ilgili çok kötü bir olay yaşandı. Şimdi yazmayayım siniriniz bozulmasın. Sen fön makinesi sesini aç netten
aa nolmuş ki? ben soğuk bölümünü açıp masaj yapıyorum başka türlü durmuyor.3-4 dk falan açıyorumnetteki sesine aynı tepkiyi vermiyo

Canım güya aventte öyle diye aldık ama değilmiş dr browns aldım an iyi bu dediler ama chiçcolu alıp denerim sağol canım
Bizede dr.browns iyi gelmedi belki bebekten bebeğe degisiyordur.
Bakalım benim prenses bunu beğendi
Kolaylıklar diliyorum..

evet canımog hem anne sütü alıyor hem mama veriyorum mama hipp kullanıyoruz 60. üstüne çıkmıyor dedim üstüne şimdi 90'ı bitirdi
Hadi bakalım hayırlısı
Böyle böyle büyüyorlar benim 3. Çocuk ama hepsi birbirinden farklı deneyimler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…