- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.621
faydası ne canım?Sling herkese tavsiye ediyorum
ben hergun 1 parca yıyorum şekerım dusmesın dıye zararı ne ki?Kızlar ya cikolata yedim yemez olaydımnezaman sütümden gider etkisi acaba
Biz mamayı sevdik gibi duruyor çok şükürCnm ben ilk ay uc kere 30 cc veriyordum son besgun 60 cc ye cikmistim. Bu ay iki kere genelde iciyor. Anne sutunden once veriyorum anne sutunden sonra ac olsada icmiyor. 60 cc ancak iciyor . Sonra anne sutu iciyor. Mamayimi sevmiyor okadar mi ancak iciyor mama bilmiyorum.
Ne güzel bak çok ilgilenmiş seninlede.Arzu hanım bu olmaz dedı cenim dr snowns aldık. Arzu hanıma ikinci girişti çok memnun kaldım her ağladığında kuçağına alıp sakinleştirdi kendisi hatta odasına girdiğimizde yeni uyanmıştı çok ağlıyordu bu nasıl bi inat dedii mama hazırlamıştım sen doyur beklerim dedi cok memnunum
Hayırlı olsun annesi Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bütün evlatlarımıza.Bugün bizim kırkımız çıktı
Arzu hanım ili ya muayene 35 oldi ama yine çok uygun. Canım benimki şu an biberon kolay geliyor beni emerken keyif yapıyor süt ağzından akıyor doktor akışından dolayı aventi beğenmedi iki gün sonra böyle olmaması için değiytir istersen Can'ımNe güzel bak çok ilgilenmiş seninlede.
Eski doktorum çocuğun yüzüne bile bakmıyodu.muayneside 80 tl
Arzu 25 tl alıyo ama çok güler yüzlü samimi.
Ben dün alırken elemanlara sordum aventmi dr browns mu diye.
Gazlıysa browns dediler.avent yarı gaz önleyiciymiş.cam oluşu ve avent markasından dolayı avent aldık.en iyisidir diye.sana niye önermedi acaba?
Ben söylesem banadamı önermez.bak şimdi kafam karıştı.
Arzu hanım ili ya muayene 35 oldi ama yine çok uygun. Canım benimki şu an biberon kolay geliyor beni emerken keyif yapıyor süt ağzından akıyor doktor akışından dolayı aventi beğenmedi iki gün sonra böyle olmaması için değiytir istersen Can'ım
Gaz yapti cnim hemde bayaben hergun 1 parca yıyorum şekerım dusmesın dıye zararı ne ki?
Maşallah Allah bağışlasın acemi olunca çok zor ya Bakelım bize bu biberon iyi gelir inşallahHadi bakalım hayırlısı
Böyle böyle büyüyorlar benim 3. Çocuk ama hepsi birbirinden farklı deneyimler oluyor
Hep böyle guzel gitsin insalah darısı bizlerin basınacnm ilk 1 ay bir sürü huy değiştirdi bizimki. Gazı başlayalıberi 10 gündür iflahımı kesti, şimdi bugün nefes alabiliyorum ama devam edermi bilmiyorum
Cenim Arzu hanım şanada aynısını dicek biberin kolayına geliyor seninle oyun oynuyor değiştirme imkanın varsa değiştir dr browns şu an E bebekti indirimde. Seni ememiyor mu Can'ım sütün gitmesinŞimdilik bende ağzından akmıyor ama biraz deniyelim bakalım.benimki tamamen biberon emiyor artık.sütümü hiç sorma zaten.azaldı baya çok üzülüyorum.
3 kene 5 er damla canımKızlar sab simplex i günde kaç defa kaç damla veriyorsunuz
6saatte bir 8er damla verıyorum canımKızlar sab simplex i günde kaç defa kaç damla veriyorsunuz
Kızlar sab simplex i günde kaç defa kaç damla veriyorsunuz
Amin hepimizin evlatlarını inşallahMaşallah Allah bağışlasın acemi olunca çok zor ya Bakelım bize bu biberon iyi gelir inşallah
Cnm 7-8 ayva çekirdeğini bir kahve fincanına köy üzerine çekirdekleri birazcık geçicek şekilde sıcak su koy.Cerdil canim ayva cekirdegini nasil yapiyorduk ? Kantaron bana iyi geldi ama her emzirme oncesi temizleme kismi yorucu. Bu da ayni etkiyi gosterirse en azindan daha rahat olur diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?