2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Biz mamayı sevdik gibi duruyor çok şükür
Ama dozajı yükseltmiyor hep aynı 60 cc ancak.
2. Ayımıza 3 gün oldu gireli günde 3 defa vermeye çalışıyorum ama o canı isterse alıyor.
Demekki yetiyor diyorum bende Evolvia aldık onla devam ediyoruz değiştirmesin karışıklık olmasın diye.

Son düzenleme:
Ne güzel bak çok ilgilenmiş seninlede.
Eski doktorum çocuğun yüzüne bile bakmıyodu.muayneside 80 tl
Arzu 25 tl alıyo ama çok güler yüzlü samimi.
Ben dün alırken elemanlara sordum aventmi dr browns mu diye.
Gazlıysa browns dediler.avent yarı gaz önleyiciymiş.cam oluşu ve avent markasından dolayı avent aldık.en iyisidir diye.sana niye önermedi acaba?
Ben söylesem banadamı önermez.bak şimdi kafam karıştı.

Arzu hanım ili ya muayene 35 oldi ama yine çok uygun. Canım benimki şu an biberon kolay geliyor beni emerken keyif yapıyor süt ağzından akıyor doktor akışından dolayı aventi beğenmedi iki gün sonra böyle olmaması için değiytir istersen Can'ım

M Mismommy canım senınkı options standart mı doğal akış mı bu ikisi arasında fark var mı acaba sen bu konuda tecrübelisin. Ben pp aldım

Şimdilik bende ağzından akmıyor ama biraz deniyelim bakalım.benimki tamamen biberon emiyor artık.sütümü hiç sorma zaten.azaldı baya çok üzülüyorum.

Cerdil canim ayva cekirdegini nasil yapiyorduk ? Kantaron bana iyi geldi ama her emzirme oncesi temizleme kismi yorucu. Bu da ayni etkiyi gosterirse en azindan daha rahat olur diye dusundum.

Şimdilik bende ağzından akmıyor ama biraz deniyelim bakalım.benimki tamamen biberon emiyor artık.sütümü hiç sorma zaten.azaldı baya çok üzülüyorum.
Cenim Arzu hanım şanada aynısını dicek biberin kolayına geliyor seninle oyun oynuyor değiştirme imkanın varsa değiştir dr browns şu an E bebekti indirimde. Seni ememiyor mu Can'ım sütün gitmesin

Canım çok sıkkın kızlar 1 aylık olduk bugün, kontrolümüz vardı. Bebeğim 3,5 cm uzamış ve sadece 550 gram almış. Doktor kilosu çok az dedi ve çok moralim bozuldu

Cerdil canim ayva cekirdegini nasil yapiyorduk ? Kantaron bana iyi geldi ama her emzirme oncesi temizleme kismi yorucu. Bu da ayni etkiyi gosterirse en azindan daha rahat olur diye dusundum.
Cnm 7-8 ayva çekirdeğini bir kahve fincanına köy üzerine çekirdekleri birazcık geçicek şekilde sıcak su koy.
Bir müddet sonra jel haline gelecek birkaç saat sonra.
Sonra aklına geldikçe sür temizlemeye gerek kalmayacak.Surdukten sonra biraz açıkta kalsın yani çamaşırına deģip gitmesin jel.
Çok faydasını göreceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…