2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım çok sıkkın kızlar 1 aylık olduk bugün, kontrolümüz vardı. Bebeğim 3,5 cm uzamış ve sadece 550 gram almış. Doktor kilosu çok az dedi ve çok moralim bozuldu
canım boyu fena değil benim ilki ayda 2 cm uzuyodu şimdi yakaladı yaşıtlarını. acaba emme saatleri mi az?

Kızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi

Yetmese anlarsın zaten canım. Yetiyordur merak etme. Benimki aç olduğunda uykuya dalamıyor zorlanıyor oradan anlıyorum ben. Sadece mama vereceksem 120 cc veriyorum, emzirdikten sonra vereceksem 60-70 cc veriyorum canım

Benim sütüm de az canım bir de. İkisinden toplam 50-60 çıkıyordu artık 90 çıkmaya başladı. Biraz arttı ama yeterli değil. Ben mamayı yavaş yavaş arttırdım benimki de almıyordu. 60tan 70e çıktım. 10ar arttırdım birde dediğim gibi beslemeye başladım şükür artık kilo alıyor. 15 gün sonra gidicez bizde kontrole inşallah böyle devam eder

Kızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
Canim dr uçlarda düğüm var 1 ay sizlar dedi benimde dikisin alt tarafı özellikle seninki gibi sağ tarafta uyuşukluk var

Ay bilmilorum ya araştırdığım kadarıyla süt yaramama gibi bi durumda yokmuş anlamadım bizimde 10 gün sonra var canım

Ya lansinoh natural wave biberon kullanan var mı. Bebeğim meme reddi yapıcak gibi biberon değiştirmem lazım bu biberon anne memesine çok yakınmış ama karar veremedim. Siz neler kullanıyorsunuz

Yetmese anlarsın zaten canım. Yetiyordur merak etme. Benimki aç olduğunda uykuya dalamıyor zorlanıyor oradan anlıyorum ben. Sadece mama vereceksem 120 cc veriyorum, emzirdikten sonra vereceksem 60-70 cc veriyorum canım
Evet gün oluyor meme verdiğimde ağlıyor uyumuyor,gün oluyor memede uykuya dalıyor prenses
Bende mamayı sütümün az olduğu anlara denk getiriyorum.
Mesela bütün gece beni aldığı için sabah mama veriyorum.

Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Cnm geçmiş olsun kuzucuğa.Rabbim bize verdiği melekleri korur inşallah korkma herşey yoluna girecek annesi.
Kucağına alıp oynadığı günleride göreceksin inşallah.Inan hep aklımda ve her defasında dua ediyorum.
Rabbim sana sabır ,güç bebeğinde şifa versin inşallah.

Ya lansinoh natural wave biberon kullanan var mı. Bebeğim meme reddi yapıcak gibi biberon değiştirmem lazım bu biberon anne memesine çok yakınmış ama karar veremedim. Siz neler kullanıyorsunuz
Ben az önce paylaşmışım chicco biberon .
Anne memesine yakın başlığına dikkat et cnm yatay şekilde.
Çok memnun kaldım dene istersen.

Kızlar merhaba. 45 günlük olduk ama çok sıkıntılıyız. Çok gazlı bi bebeğim var bu zaten huzursuz olması için yetiyor ona ama bir Bebek hiç mi uyumaz ya. Bebek dediğin 15 saat uyur en az benim ki günde 4 saat uyursa iyi. Ben dayanamıyorum artık kafayı koyduğum yerde uykuya dalmışım bu çocuk nasıl dayanıyor anlamıyorum. 10 saatlik gaz ve uyutma operasyonumun sonunu anlatayım: Doymuyor mu acaba dedim biberonla sağdığım sütü verdim allahtan deneme amaçlı az verdim tam gazını çıkarayım diye aldım sen kus! 11. Saatimde halımı ve koltuğumu siliyorum. Napıcam ben böyle bilmiyorum. Kiloda almadı 1 ayda 650 gr almış doktor çok iyi değil demişti. Dedim bu çocuk uymuyor ki nasıl büyüsün nasıl yediği yarasın sürekli ıkınıyor. O kadar gazı çıkıyor kaka yapıyor hala ıkınıyor

Ben az önce paylaşmışım chicco biberon .
Anne memesine yakın başlığına dikkat et cnm yatay şekilde.
Çok memnun kaldım dene istersen.
Ben
avent chicco ve lansinoh arasında kaldım canım bunu da çok övdüler bilemedim
ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…