- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.641
canım boyu fena değil benim ilki ayda 2 cm uzuyodu şimdi yakaladı yaşıtlarını. acaba emme saatleri mi az?Canım çok sıkkın kızlar1 aylık olduk bugün, kontrolümüz vardı. Bebeğim 3,5 cm uzamış ve sadece 550 gram almış. Doktor kilosu çok az dedi ve çok moralim bozuldu
Yetmese anlarsın zaten canım. Yetiyordur merak etme. Benimki aç olduğunda uykuya dalamıyor zorlanıyor oradan anlıyorum ben. Sadece mama vereceksem 120 cc veriyorum, emzirdikten sonra vereceksem 60-70 cc veriyorum canımBebişine mama veren anneler ben günde 3 yada 4 defa verebiliyorum mamayı en fazla 50 yada 60 cc alıyor devam etmiyor fazlada yapsam.
Tabi emziriyorumda ama dr. Yeterli değil diye mama vermeye başlamıştım.Acaba yeterli geliyormudur yada yetmiyorsa nasıl artırabilirim mamayı.
Normal dogum mu bende de 1 cm aciklik vardi en sonKızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
Benim sütüm de az canım bir de. İkisinden toplam 50-60 çıkıyordu artık 90 çıkmaya başladı. Biraz arttı ama yeterli değil. Ben mamayı yavaş yavaş arttırdım benimki de almıyordu. 60tan 70e çıktım. 10ar arttırdım birde dediğim gibi beslemeye başladım şükür artık kilo alıyor. 15 gün sonra gidicez bizde kontrole inşallah böyle devam ederCan'ım benimki 90 cc yı ilk defa buğün bitirdi normalde hiç bitiremiyor buğünkü 90 ni bile iki kenede bitirdi. Senin cimadan beri almış 200 bizimki 10 günde benimki de kaliteli değil galiba halbuki. Bi ara sütümü sağardım üstü sap sarı tabaka yağ olurdu artık su gibi
canım benim cuma kontrolüm vardı tamamen iyileşmiş dedi kontrole gitmedin mi?Kızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
Canim dr uçlarda düğüm var 1 ay sizlar dedi benimde dikisin alt tarafı özellikle seninki gibi sağ tarafta uyuşukluk varKızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
Kaç kilo olmuş canımCanım çok sıkkın kızlar1 aylık olduk bugün, kontrolümüz vardı. Bebeğim 3,5 cm uzamış ve sadece 550 gram almış. Doktor kilosu çok az dedi ve çok moralim bozuldu
Ay bilmilorum ya araştırdığım kadarıyla süt yaramama gibi bi durumda yokmuş anlamadım bizimde 10 gün sonra var canımBenim sütüm de az canım bir de. İkisinden toplam 50-60 çıkıyordu artık 90 çıkmaya başladı. Biraz arttı ama yeterli değil. Ben mamayı yavaş yavaş arttırdım benimki de almıyordu. 60tan 70e çıktım. 10ar arttırdım birde dediğim gibi beslemeye başladım şükür artık kilo alıyor. 15 gün sonra gidicez bizde kontrole inşallah böyle devam eder
Can'ım bizimde 309 gram almış mama veriyor muydunCanım çok sıkkın kızlar1 aylık olduk bugün, kontrolümüz vardı. Bebeğim 3,5 cm uzamış ve sadece 550 gram almış. Doktor kilosu çok az dedi ve çok moralim bozuldu
çok şükür canımKizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Evet gün oluyor meme verdiğimde ağlıyor uyumuyor,gün oluyor memede uykuya dalıyor prensesYetmese anlarsın zaten canım. Yetiyordur merak etme. Benimki aç olduğunda uykuya dalamıyor zorlanıyor oradan anlıyorum ben. Sadece mama vereceksem 120 cc veriyorum, emzirdikten sonra vereceksem 60-70 cc veriyorum canım
Cnm geçmiş olsun kuzucuğa.Rabbim bize verdiği melekleri korur inşallah korkma herşey yoluna girecek annesi.Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Ben az önce paylaşmışım chicco biberon .Ya lansinoh natural wave biberon kullanan var mı. Bebeğim meme reddi yapıcak gibi biberon değiştirmem lazım bu biberon anne memesine çok yakınmış ama karar veremedim. Siz neler kullanıyorsunuz
avent chicco ve lansinoh arasında kaldım canım bunu da çok övdüler bilemedimBen az önce paylaşmışım chicco biberon .
Anne memesine yakın başlığına dikkat et cnm yatay şekilde.
Çok memnun kaldım dene istersen.
BenBen az önce paylaşmışım chicco biberon .
Anne memesine yakın başlığına dikkat et cnm yatay şekilde.
Çok memnun kaldım dene istersen.
ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldıkavent chicco ve lansinoh arasında kaldım canım bunu da çok övdüler bilemedim
Chicco da mı bu problemi yaşadın canımBen
ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?