- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.661
Maşallah annesi darısı başımızaBugün bizim kırkımız çıktı
İşte demiştim ya her bebişe göre değişiyor.Ben
ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldık
Tesekkurler canimCnm 7-8 ayva çekirdeğini bir kahve fincanına köy üzerine çekirdekleri birazcık geçicek şekilde sıcak su koy.
Bir müddet sonra jel haline gelecek birkaç saat sonra.
Sonra aklına geldikçe sür temizlemeye gerek kalmayacak.Surdukten sonra biraz açıkta kalsın yani çamaşırına deģip gitmesin jel.
Çok faydasını göreceksin inşallah.
İşte az öncede yazdım kendileri seçiyorlar aslında damaklarına göre bence.avent chicco ve lansinoh arasında kaldım canım bunu da çok övdüler bilemedim
Bulabildiniz mi ben de pendik teyim içime sinen bir doktor bulamadımKızlar Anadolu yakasında önerebileceğiniz dr var mı?
Rica ederim inşallah faydasını görürsünüz..Tesekkurler canim
Aynı sorun şimdi bizde var. Eylül 1 de doğmuştu benimki sizinle yakındı galiba tarihlerimiz. Yanılıyor muyumKizlar bebegm iki gundr kakasini yapmiyo ve cok agliyi dr gittk bugn cok gazi var dedi lavman yapildi gaz damlasini degistirdi sab kullaniyodm ama simdi aguline verdi bide kabizligi icn fitil verdi cok agladigi icn gobegndeki fitik ilerlems dedi
Benimki emiyor sonra gazı başlıyor. 1 saat uğraşıyoruz sonra bekle ki uyusun. Tekrar acıkana kadar uyumuyor. Ben de o arada sütüm insin diye 40 taklaoyy maşallh biz nerdeyse 50 günlük oöduk hiç iyileşme yok hatta daha da kucakcı oldu
Yok lansinoh için söyledim canım. Chicco için güzel şeyler duymuştum kullanan arkadaşlardanChicco da mı bu problemi yaşadın canım
Dr browns geniş ağız, dar ağız hepsini almış eşim hiçbiri gazında etkili olmadı. Sadece akışı güzel dr browns un biraz daha engelleyici nitelikte ama o kadar paraya değmedi bizde açıkcasıİşte demiştim ya her bebişe göre değişiyor.
Bizde dr browns u almadık gaz sorunumuzu çözememiştik.
Hepsinin damak tadı gibi biberon tadı var
Kendileri seçiyorlar aslında bizde deneyerek yardımcı oluyoruz.
Balık çok tükettim canım hamilelikten beri hala haftada iki gün yiyoruz. hem bebekli evde pratik oluyor fırına atıyorum yarım saate pişiyor :)Bilmilorum cenim oturup ağladım moralim bozuldu. 10 günde 200 gram bi ayda 300 gram almış. Sizede maşallah canım sütün yanıyor he güzel beslenmede neler yıyorsun
aslinda evet bizm dogum 3 eylul gozukuyodu ama bizimki durmadi 17 agustosta dogdu :) yarin 2.ayimizi bitrms oluyorzAynı sorun şimdi bizde var. Eylül 1 de doğmuştu benimki sizinle yakındı galiba tarihlerimiz. Yanılıyor muyum
Kızlar merhaba. 45 günlük olduk ama çok sıkıntılıyız. Çok gazlı bi bebeğim var bu zaten huzursuz olması için yetiyor ona ama bir Bebek hiç mi uyumaz ya. Bebek dediğin 15 saat uyur en az benim ki günde 4 saat uyursa iyi. Ben dayanamıyorum artık kafayı koyduğum yerde uykuya dalmışım bu çocuk nasıl dayanıyor anlamıyorum. 10 saatlik gaz ve uyutma operasyonumun sonunu anlatayım: Doymuyor mu acaba dedim biberonla sağdığım sütü verdim allahtan deneme amaçlı az verdim tam gazını çıkarayım diye aldım sen kus! 11. Saatimde halımı ve koltuğumu siliyorum. Napıcam ben böyle bilmiyorum. Kiloda almadı 1 ayda 650 gr almış doktor çok iyi değil demişti. Dedim bu çocuk uymuyor ki nasıl büyüsün nasıl yediği yarasın sürekli ıkınıyor. O kadar gazı çıkıyor kaka yapıyor hala ıkınıyor
Yok cnim sezeryanNormal dogum mu bende de 1 cm aciklik vardi en son
İlk defa bugün yaptı canım. Memeyi çekiştirip durdu zor aldı ağzına arada da ağladı. Aşı oldu bugün gerçi huysuzdu biraz ondan da yapmış olabilir birkaç gün gozlemleyeyim ona göre gerekirse alırım artikİşte az öncede yazdım kendileri seçiyorlar aslında damaklarına göre bence.
Bizde deneyerek onlara yardımcı oluyoruz.
Benimde 3. Biberonum ama diğerlerini hemen belli etti istemedi.bunu 20 gü dür kullanıyorum demekki beğendi diyorum.Ve kesinlikle üst gazı çıkarmada sorun yaşamıyoruz bu biberonla.
canım boyu fena değil benim ilki ayda 2 cm uzuyodu şimdi yakaladı yaşıtlarını. acaba emme saatleri mi az?
Doğumdan 1 hafta sonra gitti sorun yok dedi. Bide 2..ayda çağırdı cnimcanım benim cuma kontrolüm vardı tamamen iyileşmiş dedi kontrole gitmedin mi?
Kaç kilo olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?