2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben

ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldık
İşte demiştim ya her bebişe göre değişiyor.
Bizde dr browns u almadık gaz sorunumuzu çözememiştik.
Hepsinin damak tadı gibi biberon tadı var
Kendileri seçiyorlar aslında bizde deneyerek yardımcı oluyoruz.

Son düzenleme:
Tesekkurler canim

avent chicco ve lansinoh arasında kaldım canım bunu da çok övdüler bilemedim
İşte az öncede yazdım kendileri seçiyorlar aslında damaklarına göre bence.
Bizde deneyerek onlara yardımcı oluyoruz.
Benimde 3. Biberonum ama diğerlerini hemen belli etti istemedi.bunu 20 gü dür kullanıyorum demekki beğendi diyorum.Ve kesinlikle üst gazı çıkarmada sorun yaşamıyoruz bu biberonla.

Kizlar bebegm iki gundr kakasini yapmiyo ve cok agliyi dr gittk bugn cok gazi var dedi lavman yapildi gaz damlasini degistirdi sab kullaniyodm ama simdi aguline verdi bide kabizligi icn fitil verdi cok agladigi icn gobegndeki fitik ilerlems dedi
Aynı sorun şimdi bizde var. Eylül 1 de doğmuştu benimki sizinle yakındı galiba tarihlerimiz. Yanılıyor muyum

Dr browns geniş ağız, dar ağız hepsini almış eşim hiçbiri gazında etkili olmadı. Sadece akışı güzel dr browns un biraz daha engelleyici nitelikte ama o kadar paraya değmedi bizde açıkcası

Bilmilorum cenim oturup ağladım moralim bozuldu. 10 günde 200 gram bi ayda 300 gram almış. Sizede maşallah canım sütün yanıyor he güzel beslenmede neler yıyorsun
Balık çok tükettim canım hamilelikten beri hala haftada iki gün yiyoruz. hem bebekli evde pratik oluyor fırına atıyorum yarım saate pişiyor :)
Bakliyat süt yogurt hariç herşeyi yiyorum gaz yapar diye düşünmeden. Birde göğüslerim cok küçük aslında süt gelirmi gelmez mi diye düşünürdüm hep hamilelikte korkuyordum çok şükür Allah rızkını verdi kızımın.
Moralini bozma sakın kafama hiç bişi takmıyorum. kesinlikle etkiliyor sütü

Maşallah :) olsun sağlıklı olsunlar da. Mesela ilk aylarda kaç ml anne sütü ya da mama alıyordu. 1,5 aylığız nerdeyse ama bizimkine az mı geliyor acaba sorularıyla boğuşuyorum. Ekstra versem kusuyor orası da ayrı gerçi ama.

yalnız deilsn canım benim bebe de aynısı..

İlk defa bugün yaptı canım. Memeyi çekiştirip durdu zor aldı ağzına arada da ağladı. Aşı oldu bugün gerçi huysuzdu biraz ondan da yapmış olabilir birkaç gün gozlemleyeyim ona göre gerekirse alırım artik

canım boyu fena değil benim ilki ayda 2 cm uzuyodu şimdi yakaladı yaşıtlarını. acaba emme saatleri mi az?

Canım sürekli memedeydi diyebilirim. Memedeyken uyuyo bırakıyorum 10 dakika sonra uyanıyo tekrar aranıyodu. Baktım artık çok emsede aranıyo yaklaşık 1 haftadır mama veriyodum emzirdikten sonra. 550 gram alabilmiş işte sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…