2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
M Mismommy canım senınkı options standart mı doğal akış mı bu ikisi arasında fark var mı acaba sen bu konuda tecrübelisin. Ben pp aldım
Benimki options olan cam aldim. Optionsun ozelligi. İlerki aylarda icindeki renkli kisim cikarilipta kullaniliyor. Gaz onleyici kisim. Cam oldugu icin kirilmadigi surece epey uzun sure kullaniliyor.

Dr browns geniş ağız, dar ağız hepsini almış eşim hiçbiri gazında etkili olmadı. Sadece akışı güzel dr browns un biraz daha engelleyici nitelikte ama o kadar paraya değmedi bizde açıkcası
Evet bizde chiccoyu bu yüzden sevdik galiba.Cunku kızım çekmediği sürece akmıyor aynı bizim göğsümü gibi.Hicbir şekilde akmıyor hatta boynuna önlük yada mendil koymama gerek kalmıyor.
Bakalım inşallah devam eder bu şekilde memnuniyetimiz

Kızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
benimde öyle orası ilk neşter vurulan yer ya canım galiba ondan en cok orası acıyor zaten

Benimde küçük baya canım bide beslenmeye dikket edeyim . Annem şaşırdı sütün yağlıydı diyo sağınca üstü sarı tabaka oliyorrda artık olmuyor. Sagol canım

Cenim Arzu hanım şanada aynısını dicek biberin kolayına geliyor seninle oyun oynuyor değiştirme imkanın varsa değiştir dr browns şu an E bebekti indirimde. Seni ememiyor mu Can'ım sütün gitmesin

Beni en başından beri emmedi.sağıp sağıp biberonla verdim.sütüm yetmeyince mamaya başladım.ve yaptığım en büyük hata sağma saatlerini geciktirdim.
Düğünümiz oldu sağma fırsatım hiç olmadı o gün.o günden sonra yarı yarıya düştü.şimdi çoğaltmak için uğraşıyorum inş çoğalır.

Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.

Çok şükür inş kritik zamanıda atlatıcak.kaanımız çok güçlü maşallah annesi.hep duamdasınız...

Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.

Canım benim..kalbim titreye titreye okudum sayfaları..çok ama çok sevindim bu başlangıç olsun inş.çok büyğk geçmiş olsun. Sonranız öncenizden daha iyi olsun inş. Maşşaah Kaanımıza .çok güçlü bir bebek o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…