- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.681
Evet oyle biseydir ozaman cnim. SagolasinCanim dr uçlarda düğüm var 1 ay sizlar dedi benimde dikisin alt tarafı özellikle seninki gibi sağ tarafta uyuşukluk var
Ben avent kullanıyorum cnim cam olandan. Bi sıkıntı şimdilik yok gibiYa lansinoh natural wave biberon kullanan var mı. Bebeğim meme reddi yapıcak gibi biberon değiştirmem lazım bu biberon anne memesine çok yakınmış ama karar veremedim. Siz neler kullanıyorsunuz
Kulak pamuğunun ucuna zeytinyağı sürüyorum pamuk kısmını makattan hafifçe sokuyorum canı acımıyoR anlamıyor bile ama hala yapamadıPoposunu nasıl uyarıyosun canım.
Benimkide dün çok kötüydü.canı yanar diye ağlıyodu yavrum
Benimki options olan cam aldim. Optionsun ozelligi. İlerki aylarda icindeki renkli kisim cikarilipta kullaniliyor. Gaz onleyici kisim. Cam oldugu icin kirilmadigi surece epey uzun sure kullaniliyor.
Evet bizde chiccoyu bu yüzden sevdik galiba.Cunku kızım çekmediği sürece akmıyor aynı bizim göğsümü gibi.Hicbir şekilde akmıyor hatta boynuna önlük yada mendil koymama gerek kalmıyor.Dr browns geniş ağız, dar ağız hepsini almış eşim hiçbiri gazında etkili olmadı. Sadece akışı güzel dr browns un biraz daha engelleyici nitelikte ama o kadar paraya değmedi bizde açıkcası
Cnm hepsi anne memesine yakin diyor. Sekli onemlu degil. Akisi az olmasi bebek cektikce gelmesi onemli. Bazi bebekte gark etmiyor ama bazi bebek biberon kolay akiyorsa memeyi cekerek yoruldugu icin reddediyor. Kolayina kaciyor.Chicco da mı bu problemi yaşadın canım
benimde öyle orası ilk neşter vurulan yer ya canım galiba ondan en cok orası acıyor zatenKızlar bnim dikiş yerimin sağ tarafı hala uyuşuk. Ve sanki biraz açık gibi orasi diger yerler tamamen yapışık orda biraz açıklık var sanki. Ve ara ara fena sızlıyo. Sizinde öyle mi
Makine ısınmış kötü şeyler olmuş. Olumsuz şeyler yazmak istemem şimdi de yine de dikkatli olmamız lazımaa nolmuş ki? ben soğuk bölümünü açıp masaj yapıyorum başka türlü durmuyor.3-4 dk falan açıyorumnetteki sesine aynı tepkiyi vermiyo
Gliba cnim sagolasinbenimde öyle orası ilk neşter vurulan yer ya canım galiba ondan en cok orası acıyor zaten
Hem dışarıda çok rahat taşıyorum onunla. Puset bebek arabası ağır ve kullanımı zor. Sırta yükü eşit dağıtıyor. Hem de gaz açısından çok faydalı. Masaj etkisi oluyor gazını çok rahat çıkartıyor.faydası ne canım?
Hem dışarıda çok rahat taşıyorum onunla. Puset bebek arabası ağır ve kullanımı zor. Sırta yükü eşit dağıtıyor. Hem de gaz açısından çok faydalı. Masaj etkisi oluyor gazını çok rahat çıkartıyor.faydası ne canım?
3 defa 8-10 damla aç karnınaKızlar sab simplex i günde kaç defa kaç damla veriyorsunuz
Aa bak ne güzel. İnşallah bu bir haftayı da kolay atlatacaksınızKizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Benimde küçük baya canım bide beslenmeye dikket edeyim . Annem şaşırdı sütün yağlıydı diyo sağınca üstü sarı tabaka oliyorrda artık olmuyor. Sagol canımBalık çok tükettim canım hamilelikten beri hala haftada iki gün yiyoruz. hem bebekli evde pratik oluyor fırına atıyorum yarım saate pişiyor :)
Bakliyat süt yogurt hariç herşeyi yiyorum gaz yapar diye düşünmeden. Birde göğüslerim cok küçük aslında süt gelirmi gelmez mi diye düşünürdüm hep hamilelikte korkuyordum çok şükür Allah rızkını verdi kızımın.
Moralini bozma sakın kafama hiç bişi takmıyorum. kesinlikle etkiliyor sütü
Sağol canım teşekkür ederimBenimki options olan cam aldim. Optionsun ozelligi. İlerki aylarda icindeki renkli kisim cikarilipta kullaniliyor. Gaz onleyici kisim. Cam oldugu icin kirilmadigi surece epey uzun sure kullaniliyor.
Can'ım bizimde 309 gram almış mama veriyor muydun
Cenim Arzu hanım şanada aynısını dicek biberin kolayına geliyor seninle oyun oynuyor değiştirme imkanın varsa değiştir dr browns şu an E bebekti indirimde. Seni ememiyor mu Can'ım sütün gitmesin
Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?