2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm hepsi anne memesine yakin diyor. Sekli onemlu degil. Akisi az olmasi bebek cektikce gelmesi onemli. Bazi bebekte gark etmiyor ama bazi bebek biberon kolay akiyorsa memeyi cekerek yoruldugu icin reddediyor. Kolayina kaciyor.
Benimki de emerken ağzına alıp alıp bırakmaya başladı. Hircinlasiyor huzsuzlasiyor 3 gundur. Sağol canım dediklerine dikkat edicem

Canım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladı

Canım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladı
Kisir , bulgur pilavi , arpa sehriyeli pilav tahilli ekmek sut yapiyor arttiriyor. Benimkide 60 cc yi zor iciyor bazen icemiyor bile. Yanlardan akitiyor yutmayip . anlamadim zorla iciriyorum

Anlamadım noldu. Az önce kızım uyanınca bi baktım yüzünde boydan boya iki tane çizik var. Eldiven de hep takılıydı. Eldiveni üzerinde sırma işleme var acaba o mu çizdi? Of çok üzüldüm. Nasıl geçer zeytinyağı mı sürsem acaba.

Canım dısarısa sling uzerine battaniye mi alıyorsun yoksa astronot mont mu giydiriyorsun bu havalarda nasıl olur kullanımı

Benımkı de banyodannsonra gıyınırken gozunun hemen altını ıkı çizgi çizmiş sütümü sürdüm epey farketti canım

Kızlar sab damlasını kullanıp sa öemnun kalan varmı? Persembe kontrolümüz var doktordan takvıye mi istesem yoksa bunu degıstırmesni mi istesem bilemiyorum. Gazına uykusuna iyi geldi dediğiniz önerebileceğiniz birseyler varmı

valla cnm bizimki gazını çıkarmasına rağmen ıkınıyo rahatsız sab ii mi kötümü anlamadım. Sorun benim bebiste olabilir. Gece yine gaz nöbetindeydik

Ben de sabdan memnunum. Faydasını farkediyorum. Ama bebeğe göre de değişiyormuş. Bilemedim ki

Kisir , bulgur pilavi , arpa sehriyeli pilav tahilli ekmek sut yapiyor arttiriyor. Benimkide 60 cc yi zor iciyor bazen icemiyor bile. Yanlardan akitiyor yutmayip . anlamadim zorla iciriyorum
Benimki emmezse 120 cc, emerse hemen üstüne 70 cc çok rahat içiyor. Sütün yetiyor demek ki canım o zaman

Sütünden sür canım o geçiriyor. Bizde de oldu öyle yaptım geçti

Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Allahim kuzunun ve sizin yardimciniz olsun.kus gibi gecsin kritik saatler gunler ve kuzunuzla saglikla yuvaniza donun.

Biz bugn 2.ayimiza girdk insallah allah hepinjze saglikli bi sekilde 2.aya girmeyi nasip eder :) bugn tetenoz asisi olmasi lazm ama saglik ocaginda sadece carsamba gunleri tetenoz asisi olunuyoms yarn gidicem gelmedn once ara belki yoktr haftaya kalir dedi bakalm sizn saglk ocagida aynisini diyo mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…