- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.701
Benim ki 15 günde 200 gr almıştı şimdi cumadan beri 2-3 günde 200 Gr aldı bu beslemeye kilo almıyorsa zaten daha da almaz yani3030 doğmuştu sonra 2885e düşmüştü şuan 3450 olmuş, doktor çok az kilo almış dedi canım
Benimki de emerken ağzına alıp alıp bırakmaya başladı. Hircinlasiyor huzsuzlasiyor 3 gundur. Sağol canım dediklerine dikkat edicemCnm hepsi anne memesine yakin diyor. Sekli onemlu degil. Akisi az olmasi bebek cektikce gelmesi onemli. Bazi bebekte gark etmiyor ama bazi bebek biberon kolay akiyorsa memeyi cekerek yoruldugu icin reddediyor. Kolayina kaciyor.
Canım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladıBeni en başından beri emmedi.sağıp sağıp biberonla verdim.sütüm yetmeyince mamaya başladım.ve yaptığım en büyük hata sağma saatlerini geciktirdim.
Düğünümiz oldu sağma fırsatım hiç olmadı o gün.o günden sonra yarı yarıya düştü.şimdi çoğaltmak için uğraşıyorum inş çoğalır.
Kisir , bulgur pilavi , arpa sehriyeli pilav tahilli ekmek sut yapiyor arttiriyor. Benimkide 60 cc yi zor iciyor bazen icemiyor bile. Yanlardan akitiyor yutmayip . anlamadim zorla iciriyorumCanım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladı
Dr browns un birden fazla cesidimi var?bn eczaneden aldm fakat akisi cok hizli.avent gbi deglBen
ben kullandım ama akış çok hızlı geldi bizimkine bu sebeple de gaz yaptı, sürekli de boğazına kaçtı sonuç olarak dr browns aldık
Canım dısarısa sling uzerine battaniye mi alıyorsun yoksa astronot mont mu giydiriyorsun bu havalarda nasıl olur kullanımıHem dışarıda çok rahat taşıyorum onunla. Puset bebek arabası ağır ve kullanımı zor. Sırta yükü eşit dağıtıyor. Hem de gaz açısından çok faydalı. Masaj etkisi oluyor gazını çok rahat çıkartıyor.
Benımkı de banyodannsonra gıyınırken gozunun hemen altını ıkı çizgi çizmiş sütümü sürdüm epey farketti canımAnlamadım noldu. Az önce kızım uyanınca bi baktım yüzünde boydan boya iki tane çizik var. Eldiven de hep takılıydı. Eldiveni üzerinde sırma işleme var acaba o mu çizdi? Of çok üzüldüm. Nasıl geçer zeytinyağı mı sürsem acaba.
Kızlar sab damlasını kullanıp sa öemnun kalan varmı? Persembe kontrolümüz var doktordan takvıye mi istesem yoksa bunu degıstırmesni mi istesem bilemiyorum. Gazına uykusuna iyi geldi dediğiniz önerebileceğiniz birseyler varmı
Battaniye sardım ben. Yanlardan da sıkıştırıyorum.Canım dısarısa sling uzerine battaniye mi alıyorsun yoksa astronot mont mu giydiriyorsun bu havalarda nasıl olur kullanımı
Emdikten sonra ağzının kenarında süt vardı onu sürdüm sonra da zeytinyağı. İnşallah işe yararBenımkı de banyodannsonra gıyınırken gozunun hemen altını ıkı çizgi çizmiş sütümü sürdüm epey farketti canım
Ben de sabdan memnunum. Faydasını farkediyorum. Ama bebeğe göre de değişiyormuş. Bilemedim kiKızlar sab damlasını kullanıp sa öemnun kalan varmı? Persembe kontrolümüz var doktordan takvıye mi istesem yoksa bunu degıstırmesni mi istesem bilemiyorum. Gazına uykusuna iyi geldi dediğiniz önerebileceğiniz birseyler varmı
50. Güne kadar biz de öyleydik. Çok kötü. Allah sabır versin. Şimdi daha iyiyiz . Yakında sizin de azalırvalla cnm bizimki gazını çıkarmasına rağmen ıkınıyo rahatsız sab ii mi kötümü anlamadım. Sorun benim bebiste olabilir. Gece yine gaz nöbetindeydik
Benimki emmezse 120 cc, emerse hemen üstüne 70 cc çok rahat içiyor. Sütün yetiyor demek ki canım o zamanKisir , bulgur pilavi , arpa sehriyeli pilav tahilli ekmek sut yapiyor arttiriyor. Benimkide 60 cc yi zor iciyor bazen icemiyor bile. Yanlardan akitiyor yutmayip . anlamadim zorla iciriyorum
Sütünden sür canım o geçiriyor. Bizde de oldu öyle yaptım geçtiAnlamadım noldu. Az önce kızım uyanınca bi baktım yüzünde boydan boya iki tane çizik var. Eldiven de hep takılıydı. Eldiveni üzerinde sırma işleme var acaba o mu çizdi? Of çok üzüldüm. Nasıl geçer zeytinyağı mı sürsem acaba.
Allahim kuzunun ve sizin yardimciniz olsun.kus gibi gecsin kritik saatler gunler ve kuzunuzla saglikla yuvaniza donun.Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?