- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.721
50. Güne kadar biz de öyleydik. Çok kötü. Allah sabır versin. Şimdi daha iyiyiz . Yakında sizin de azalır
Evet canım 22 kasima gün verdiler bize de. Mutlaka gelin sadece o gün yapılıyor sabahtan gelin öğleden sonraya kalmayın dediler.Biz bugn 2.ayimiza girdk insallah allah hepinjze saglikli bi sekilde 2.aya girmeyi nasip eder :) bugn tetenoz asisi olmasi lazm ama saglik ocaginda sadece carsamba gunleri tetenoz asisi olunuyoms yarn gidicem gelmedn once ara belki yoktr haftaya kalir dedi bakalm sizn saglk ocagida aynisini diyo mu ya
Aynen sadece çarşamba oluyo dedi bizim ebede bide rota virüsü aşısını devlet odemiyor istiyorsanız eczaneden almanız gerekiyor dediBiz bugn 2.ayimiza girdk insallah allah hepinjze saglikli bi sekilde 2.aya girmeyi nasip eder :) bugn tetenoz asisi olmasi lazm ama saglik ocaginda sadece carsamba gunleri tetenoz asisi olunuyoms yarn gidicem gelmedn once ara belki yoktr haftaya kalir dedi bakalm sizn saglk ocagida aynisini diyo mu ya
Kizlar oglum amrliyattan cok gec cikti..doktor girerken cok olunsuzdu ama cikinca bekledigimden iyi gecti dedi. Tabi 48 saat kritik. Bekliycez bakalim. Sonra 1 hafta onemli bakalim.
Ayy canım o bebeklerden biri bende senle aynı durumdayız, herkes herseyi çok biliyor malesef. Akıl vermeyi ne kadar seven bi milletiz bende herkesin fikrini önerisini dinlemekten bıktımYakın çevremde gaz sancısı ola bi tek benim bebeğim sanırım yan komşum dün akşam mesaj attı çok ağladı hastamı çocuk diyo. Dedim hayır gaz nöbeti oluyo akşamları. Ayy çok üzülmüş ilacı yokmuymus o çocuğuna şöyle yapmış çok iyi gelmiş. Dedim elimizden gelen herşeyi deniyoruz sağol. Doğumgününe gittiğimizdede böyle oldu haftasonu. Verilere göre her 3 bebekten 1inde oluyomus ama o bebekler nerde acaba
Canım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladı
Ayy canım o bebeklerden biri bende senle aynı durumdayız, herkes herseyi çok biliyor malesef. Akıl vermeyi ne kadar seven bi milletiz bende herkesin fikrini önerisini dinlemekten bıktım
Maşallah bende e bebekteki malt içeceklerinden içtim günde bi tane.ama fayda etmemişti sanki.bide maltanayı deniyim.kısır değilde bulgur pilavı yedim.neler neler yiyiyorum süt yapsın diye.çok iştahsızım bide kızım için zorla yiyiyorum.30 cc den 10 a düştü
Anne sutu vermeden once mama veriyorum cnm. Ancak o kadar iciyor. Sabah 80 icti birazini kustu malesef . Fazlami geliyor sevmiyormu mamayimi degistirsem bilemedim. Burdakilere gore az iciyo sankiBenimki emmezse 120 cc, emerse hemen üstüne 70 cc çok rahat içiyor. Sütün yetiyor demek ki canım o zaman
Cnm dedigin bcg verem asisi. İlk oglumda saglik ocaginda yaptirdim. Sadece saglik ocagi yapiyor. İlac o gun geliyor. Geldigi gun yapiliyor. Saklanmiyor. O yuzden aramanizi istiyor. Yapildiktan uc gun sonra banyo yapabilirsiniz dendi bize. Su degmeyecek oraya. Banyonuzuda ona gore ayarlayin.Biz bugn 2.ayimiza girdk insallah allah hepinjze saglikli bi sekilde 2.aya girmeyi nasip eder :) bugn tetenoz asisi olmasi lazm ama saglik ocaginda sadece carsamba gunleri tetenoz asisi olunuyoms yarn gidicem gelmedn once ara belki yoktr haftaya kalir dedi bakalm sizn saglk ocagida aynisini diyo mu ya
Canım peki sab a ilave birsey kullanıyor musun?Ben de sabdan memnunum. Faydasını farkediyorum. Ama bebeğe göre de değişiyormuş. Bilemedim ki
Ya canım aynen cogu zaman gaz cıkartıo ama yıne sızlanmaya devam edıyo ozellıkle aksamları kaka da yapsa saatlerce ıkınıp gaz cıkarmaya calısıyo ne uyuyo ne uyutuyovalla cnm bizimki gazını çıkarmasına rağmen ıkınıyo rahatsız sab ii mi kötümü anlamadım. Sorun benim bebiste olabilir. Gece yine gaz nöbetindeydik
Ah canım insallah ya bugun tam 30 gun oldu. 3 ay boyle gidicek diye cok korkuyorum50. Güne kadar biz de öyleydik. Çok kötü. Allah sabır versin. Şimdi daha iyiyiz . Yakında sizin de azalır
Cnm fazla geliyordur.Benimki daha 60 ı geçemedi oda emzirmeden önce mama verdiysem anacak okadar içiyor.Anne sutu vermeden once mama veriyorum cnm. Ancak o kadar iciyor. Sabah 80 icti birazini kustu malesef . Fazlami geliyor sevmiyormu mamayimi degistirsem bilemedim. Burdakilere gore az iciyo sanki
Benimki normalde 27sinde iki aylık oluyor ama ayın ikisinde ilaç gelecekmiş o gün sadece yapacaklarmış saat bile verdi geç kalma dedi verem aşısı var dört saat bekliyormuş sadeceBiz bugn 2.ayimiza girdk insallah allah hepinjze saglikli bi sekilde 2.aya girmeyi nasip eder :) bugn tetenoz asisi olmasi lazm ama saglik ocaginda sadece carsamba gunleri tetenoz asisi olunuyoms yarn gidicem gelmedn once ara belki yoktr haftaya kalir dedi bakalm sizn saglk ocagida aynisini diyo mu ya
Bende iştahsızlık yaşıyorum canım. Kısırın içinde hem bulgur hem yeşillik var ya hepsini yemiş oluyorsun o yüzden gerçekten süt yapıyor canım. Bir de lactamil karışık bitki çayı almış eşim 2 tane içiyorum günde o da bende işe yaradı.Maşallah bende e bebekteki malt içeceklerinden içtim günde bi tane.ama fayda etmemişti sanki.bide maltanayı deniyim.kısır değilde bulgur pilavı yedim.neler neler yiyiyorum süt yapsın diye.çok iştahsızım bide kızım için zorla yiyiyorum.30 cc den 10 a düştü
70 veriyorum canım emzirmenin hemen arkasındanEmziren ve mama veren anneler, emzirdikten sonra kaç cc mama veriyosınuz?
Mamadan olabilir canım değiştirip dene istersen. Bizimki de ne versek alıyor. Emzirmeden mama vericeksem 120 yapıyorum anca yetiyorAnne sutu vermeden once mama veriyorum cnm. Ancak o kadar iciyor. Sabah 80 icti birazini kustu malesef . Fazlami geliyor sevmiyormu mamayimi degistirsem bilemedim. Burdakilere gore az iciyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?