2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım 22 kasima gün verdiler bize de. Mutlaka gelin sadece o gün yapılıyor sabahtan gelin öğleden sonraya kalmayın dediler.

Yakın çevremde gaz sancısı ola bi tek benim bebeğim sanırım yan komşum dün akşam mesaj attı çok ağladı hastamı çocuk diyo. Dedim hayır gaz nöbeti oluyo akşamları. Ayy çok üzülmüş ilacı yokmuymus o çocuğuna şöyle yapmış çok iyi gelmiş. Dedim elimizden gelen herşeyi deniyoruz sağol. Doğumgününe gittiğimizdede böyle oldu haftasonu. Verilere göre her 3 bebekten 1inde oluyomus ama o bebekler nerde acaba

Aynen sadece çarşamba oluyo dedi bizim ebede bide rota virüsü aşısını devlet odemiyor istiyorsanız eczaneden almanız gerekiyor dedi

Ayy canım o bebeklerden biri bende senle aynı durumdayız, herkes herseyi çok biliyor malesef. Akıl vermeyi ne kadar seven bi milletiz bende herkesin fikrini önerisini dinlemekten bıktım

Canım bana sağlık ocağındaki ebe kısır ye p çok süt arttırıyor dedi. Bir de maltana diye bir içecek var onu içiyorum sagdigimda 50-60 cc çıkan sütüm 2 günde 90 cc çıkmaya başladı

Maşallah bende e bebekteki malt içeceklerinden içtim günde bi tane.ama fayda etmemişti sanki.bide maltanayı deniyim.kısır değilde bulgur pilavı yedim.neler neler yiyiyorum süt yapsın diye.çok iştahsızım bide kızım için zorla yiyiyorum.30 cc den 10 a düştü

Ayy canım o bebeklerden biri bende senle aynı durumdayız, herkes herseyi çok biliyor malesef. Akıl vermeyi ne kadar seven bi milletiz bende herkesin fikrini önerisini dinlemekten bıktım

tamam belki kötü niyetli değiller ama yani ben annesiyim zaten elimden gelen herşeyi yapıyorum

cnm üzülmemek elde değil ama üzüntü sütü çok kesiyo

Emziren ve mama veren anneler, emzirdikten sonra kaç cc mama veriyosınuz?

Benimki emmezse 120 cc, emerse hemen üstüne 70 cc çok rahat içiyor. Sütün yetiyor demek ki canım o zaman
Anne sutu vermeden once mama veriyorum cnm. Ancak o kadar iciyor. Sabah 80 icti birazini kustu malesef . Fazlami geliyor sevmiyormu mamayimi degistirsem bilemedim. Burdakilere gore az iciyo sanki

Son düzenleme:
Cnm dedigin bcg verem asisi. İlk oglumda saglik ocaginda yaptirdim. Sadece saglik ocagi yapiyor. İlac o gun geliyor. Geldigi gun yapiliyor. Saklanmiyor. O yuzden aramanizi istiyor. Yapildiktan uc gun sonra banyo yapabilirsiniz dendi bize. Su degmeyecek oraya. Banyonuzuda ona gore ayarlayin.

valla cnm bizimki gazını çıkarmasına rağmen ıkınıyo rahatsız sab ii mi kötümü anlamadım. Sorun benim bebiste olabilir. Gece yine gaz nöbetindeydik
Ya canım aynen cogu zaman gaz cıkartıo ama yıne sızlanmaya devam edıyo ozellıkle aksamları kaka da yapsa saatlerce ıkınıp gaz cıkarmaya calısıyo ne uyuyo ne uyutuyo

Anne sutu vermeden once mama veriyorum cnm. Ancak o kadar iciyor. Sabah 80 icti birazini kustu malesef . Fazlami geliyor sevmiyormu mamayimi degistirsem bilemedim. Burdakilere gore az iciyo sanki
Cnm fazla geliyordur.Benimki daha 60 ı geçemedi oda emzirmeden önce mama verdiysem anacak okadar içiyor.
Bebeğe göre değişiyor bence aldıkları mama dozajı.Mamayi sevmese hiç içmez bence.

Gunesulas canım slingi nasıl kullanıyorsun ben takıyorum bebek yığılıyor ıcıne bir turlu beceremedim bacakları katlanıyor kendıde asagıya doğru kayıyor yavaş yavaş sen nasıl yapıyorsun canım dışarı çıkmak istiyorum artık

Benimki normalde 27sinde iki aylık oluyor ama ayın ikisinde ilaç gelecekmiş o gün sadece yapacaklarmış saat bile verdi geç kalma dedi verem aşısı var dört saat bekliyormuş sadece

Bende iştahsızlık yaşıyorum canım. Kısırın içinde hem bulgur hem yeşillik var ya hepsini yemiş oluyorsun o yüzden gerçekten süt yapıyor canım. Bir de lactamil karışık bitki çayı almış eşim 2 tane içiyorum günde o da bende işe yaradı.

Mamadan olabilir canım değiştirip dene istersen. Bizimki de ne versek alıyor. Emzirmeden mama vericeksem 120 yapıyorum anca yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…