2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

cnm ben de kullanıyorum sling. Acaba yeterince sıkmıyor olabilir misin ? Foto yüklersn bakıp yardımcı olalım

cnm ben de kullanıyorum sling. Acaba yeterince sıkmıyor olabilir misin ? Foto yüklersn bakıp yardımcı olalım
Kesin ben beceremiyorum bacakları içeri alıyorsunuz demi bende alıyorum ama bacaklar katlanıp çocuk asagı iniyor iyice bir an önce büyüse de kanguruya geçsem daha slıngle guvenıpte dışarı çıkamadım ben beceremıyorım kesin büyük kızımda çok sıkılıyor dışarı çıkamadıkça baya zor geçiyor günler kimsede Yok biri bir aylık biri iki yaşında resmen hergun savaş birde kıskanıyor kardesıni dışarı çıksam rahatlar belkı Doğumdan önce hergun parka giderdık o da haklı kardesıne kızmakta

cnm dısarıda da kalabilir. Youtubede videolara baktn mo ? Slingi mıtlaka kullan çok keyifli. Ben de becerene kadar 2 hafta ugrastm markete filan giyorm cok guzel uyuyo

Aynen bende kısır yiyiym.bir sürü ot aldırdım eşime.kıvırcık roka tere.hiç sevmiyorum ot yemeği yüzümğ buruşturarak yemeye çalışıyorum :)

Ben kızımı sadece anne sütü ile besliyorum ve şuan 19 günlük ancak saat başı emmek istiyor. Uyumussa 2 - 2 buçuk saati bulabiliyor. Normal mi acaba bu. Emme süresi ise hic de az degil. 20 dk ile 4o dk arasi değişiyor. Ve uykusuda yok. Surekli memede kalip orada uyuyor. Yerine yatirdigim an ise uyaniyor.

cnm dısarıda da kalabilir. Youtubede videolara baktn mo ? Slingi mıtlaka kullan çok keyifli. Ben de becerene kadar 2 hafta ugrastm markete filan giyorm cok guzel uyuyo
Canım sen bacaklar içerde mi kullanıyorsun dışarda mı videolara baktım onlar gıbı bağlıyorum ama bebek onlardaki gıbı durmuyor nedense

Benim de bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı
Canım peki sab a ilave birsey kullanıyor musun?
Bi tek onu kullanıyorum. Sanırım A angel5angel çeşitli damlalar kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…