- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.741
Gunesulas canım slingi nasıl kullanıyorsun ben takıyorum bebek yığılıyor ıcıne bir turlu beceremedim bacakları katlanıyor kendıde asagıya doğru kayıyor yavaş yavaş sen nasıl yapıyorsun canım dışarı çıkmak istiyorum artık
Kesin ben beceremiyorum bacakları içeri alıyorsunuz demi bende alıyorum ama bacaklar katlanıp çocuk asagı iniyor iyice bir an önce büyüse de kanguruya geçsem daha slıngle guvenıpte dışarı çıkamadım ben beceremıyorım kesin büyük kızımda çok sıkılıyor dışarı çıkamadıkça baya zor geçiyor günler kimsede Yok biri bir aylık biri iki yaşında resmen hergun savaş birde kıskanıyor kardesıni dışarı çıksam rahatlar belkı Doğumdan önce hergun parka giderdık o da haklı kardesıne kızmaktacnm ben de kullanıyorum sling. Acaba yeterince sıkmıyor olabilir misin ? Foto yüklersn bakıp yardımcı olalım
Kesin ben beceremiyorum bacakları içeri alıyorsunuz demi bende alıyorum ama bacaklar katlanıp çocuk asagı iniyor iyice bir an önce büyüse de kanguruya geçsem daha slıngle guvenıpte dışarı çıkamadım ben beceremıyorım kesin büyük kızımda çok sıkılıyor dışarı çıkamadıkça baya zor geçiyor günler kimsede Yok biri bir aylık biri iki yaşında resmen hergun savaş birde kıskanıyor kardesıni dışarı çıksam rahatlar belkı Doğumdan önce hergun parka giderdık o da haklı kardesıne kızmakta
Bende iştahsızlık yaşıyorum canım. Kısırın içinde hem bulgur hem yeşillik var ya hepsini yemiş oluyorsun o yüzden gerçekten süt yapıyor canım. Bir de lactamil karışık bitki çayı almış eşim 2 tane içiyorum günde o da bende işe yaradı.
Canım sen bacaklar içerde mi kullanıyorsun dışarda mı videolara baktım onlar gıbı bağlıyorum ama bebek onlardaki gıbı durmuyor nedensecnm dısarıda da kalabilir. Youtubede videolara baktn mo ? Slingi mıtlaka kullan çok keyifli. Ben de becerene kadar 2 hafta ugrastm markete filan giyorm cok guzel uyuyo
Evet, geniş ağızlı, dar ağızlı plastik ve cam. Benim bebeğimin de çenesine doğru aktı sütüm ısraf oldu hep o nedenle kullanmayı bıraktımDr browns un birden fazla cesidimi var?bn eczaneden aldm fakat akisi cok hizli.avent gbi degl
Benim de bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazıYakın çevremde gaz sancısı ola bi tek benim bebeğim sanırım yan komşum dün akşam mesaj attı çok ağladı hastamı çocuk diyo. Dedim hayır gaz nöbeti oluyo akşamları. Ayy çok üzülmüş ilacı yokmuymus o çocuğuna şöyle yapmış çok iyi gelmiş. Dedim elimizden gelen herşeyi deniyoruz sağol. Doğumgününe gittiğimizdede böyle oldu haftasonu. Verilere göre her 3 bebekten 1inde oluyomus ama o bebekler nerde acaba
Bi tek onu kullanıyorum. Sanırım A angel5angel çeşitli damlalar kullanıyorduCanım peki sab a ilave birsey kullanıyor musun?
tamam belki kötü niyetli değiller ama yani ben annesiyim zaten elimden gelen herşeyi yapıyorum
cnm üzülmemek elde değil ama üzüntü sütü çok kesiyo
ben bu ara öyleyim, sütüm kaçacak die korkuyorumEvet canım özelikle lohusalığım hiç iyi geçmedi.kimseyi kırmamak için herşeyi içime attım.
Benim de bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı
Bi tek onu kullanıyorum. Sanırım A angel5angel çeşitli damlalar kullanıyordu
Çığlık atarmış memeyi alınca. Bizimki şu ün beni zar zor emiyo ve çoğu süt dışardaKızlar biberona alışıp meme reddi yapicagini nasil anlayabilirim?
Yakın çevremde gaz sancısı ola bi tek benim bebeğim sanırım yan komşum dün akşam mesaj attı çok ağladı hastamı çocuk diyo. Dedim hayır gaz nöbeti oluyo akşamları. Ayy çok üzülmüş ilacı yokmuymus o çocuğuna şöyle yapmış çok iyi gelmiş. Dedim elimizden gelen herşeyi deniyoruz sağol. Doğumgününe gittiğimizdede böyle oldu haftasonu. Verilere göre her 3 bebekten 1inde oluyomus ama o bebekler nerde acaba
Ben 60 veriyorum canım ama bugün 90 deniyorum ikidir. Doymuyor sankiEmziren ve mama veren anneler, emzirdikten sonra kaç cc mama veriyosınuz?
70 i ölçek olarak nasıl ayarlıyorsun canım70 veriyorum canım emzirmenin hemen arkasından
Hiç iyi yapmıyoruz canım.olan masum yavrularımıza oluyor.bu dönemlerde daha hassas davranılması lazım bizlere.ama düşünen yok malesef.ben bu ara öyleyim, sütüm kaçacak die korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?