2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canm bnmkide ck gazli gunde 6 7 saat anca uguyor sizinkinin nasil uykiusu uyutmiyorda tabi:/

aynen canım anca o kadardır uyuduğu kaliteli uyku. Gündüz.de yarımşar saat uyuyo. Valla gazlı bebek çok zormuş arkadaşlar.. Her bebek tabi zor ama acıdan kıvranarak ağlarken avutamamak çok zor. Akşam 40 ucurmaya çıkalım dedik yarım saat sürdü.tam kolik.nöbet saatiydi kaçtık eve. Tam misafir geldiği saatler yada biz gidicez 7 10 arası aksam bizimki avaz avaz ağlıyo

Hiç iyi yapmıyoruz canım.olan masum yavrularımıza oluyor.bu dönemlerde daha hassas davranılması lazım bizlere.ama düşünen yok malesef.

eşim çok hassas davranıyo bana karşı. bugün annesiyle ilgili bir skıntı oldu he de geç.diyo. Dedim ben öyle yapa yapa.cahil aptal yerine koyuluyorum senn kadar düşünceli değiller malesef deyiverdim en sonunda. Benden hiç.çekinmiyolar. Eşim annesini uyarıp kızıyo ondan çekiniyo. Ben susuyorum diye aklına geleni deyiveriyo. Geçen akşam görüntülü konusuyolar annesine dedi bu kız çok ağlıyo babannesi annesini hiç uyutmuyo. Ne.dese.beğenirsiniz öyle ama bakıyorum da hiç bişey eksilmemiş.annesnden gözleri çökmüş biraz sadece. Yani şişkosun hala demeye geliyo. O kadar üzüldüm ki. Kendisi o kadar alıngan ki anlatamam ama o aklına geleni söyleyiveriyo. Sen ona alınınca da ama ben kötü niyetli dwğilim neden çocuk gibi alımıyosunız hala o mu aklınızda kincisiniz oluyo. Kendisi melaike.. Gel de çıldırma

Emziren annelere bi sorum olucak. Kızımı bazen anneme bırakıp dışarı çıktığımda bebeğim aç kalmasın diye sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama kç cc de doyacagını nasıl anlıcam

Biraz daha sıkı bağlamayı dene canım. Gevşek bağlıyor olabilirsin

evde dene canım bastan ?

Ya canım emzirirken de yerine koyduğumda aranıyo emzik veriyorum. 31 günlük aslında doyduğunu kendisi anlıyomudur acaba. Birde biberonla sütü verdiğimizde bi heycanla çekiyo baya akıyo ağzının etrafından felan süt. Bi yandan kıyamıyorum biberonla beslemeye boğuluyomuş gibi oluyo emziriyorum o yüzden

Mesajım yarım gitmiş canım Şöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "

cnm ben de meme reddi olmasn die cesaret edemiyorum.. Doymasa uyumaz.cnm

Yapılacak çok şey var ama kesin çözüm olmuyor maalesef. Zamanla geçecek inşallah

valla yapcak çok şey var, yapabildiğimi yapıyorum da ama kesin çözümü yok malesef

Mesajım yarım gitmiş canım Şöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "
valla olacaksa eğer ne yaparaan yap oluyor benim ilki kolik ve gazlıydı resmen sadece pirinç pilavıyla beslendim ve denemediğim kalmadı. rezeneyi kimyonu demlikle içtim nerdeyse ama 4 ay bitmeden bitmedi malesef kiminin erken bitiyomuş kimininde 6-7 ay veya daha fazla sürebiliyomuş. çok zordu ama beterlerini duyunca buna da şükür 4 ayda bitti dedim. inşallah sizler kosa sürede bitenlerden olursunuz tabi ben de :)

yediklerine dikkat etmen işe yaramadı mı hiç cnm

Ya aslında bugüne kadar bnde gaza bagladim gazli bebek zaten. Ama biberonda bunu yapmamasi kuskulandirdi beni seninki biberonda yapiyomu

ben bugüne kadar 1 kere biberon verdm yapmadı cnm

Kızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere

yediklerine dikkat etmen işe yaramadı mı hiç cnm

ben bugüne kadar 1 kere biberon verdm yapmadı cnm
yaramaz mı canım gaz yapan bişeyler yediğimde resmen deliriyodu. ama sırf pirinçle beslenmeme rağmen gazı bitmedi. bu gaz olayı bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş. bağırsakları gelişene kadar o gaz oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…