- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.761
Canm bnmkide ck gazli gunde 6 7 saat anca uguyor sizinkinin nasil uykiusu uyutmiyorda tabi:/
Hiç iyi yapmıyoruz canım.olan masum yavrularımıza oluyor.bu dönemlerde daha hassas davranılması lazım bizlere.ama düşünen yok malesef.
Bnimki bi süre emiyo 15 dk kadar sonra çığlık atıyo tekrar memeye saldırıyo sonra yine çığlık atıyoÇığlık atarmış memeyi alınca. Bizimki şu ün beni zar zor emiyo ve çoğu süt dışarda
Emziren annelere bi sorum olucak. Kızımı bazen anneme bırakıp dışarı çıktığımda bebeğim aç kalmasın diye sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama kç cc de doyacagını nasıl anlıcam
Biraz daha sıkı bağlamayı dene canım. Gevşek bağlıyor olabilirsinGunesulas canım slingi nasıl kullanıyorsun ben takıyorum bebek yığılıyor ıcıne bir turlu beceremedim bacakları katlanıyor kendıde asagıya doğru kayıyor yavaş yavaş sen nasıl yapıyorsun canım dışarı çıkmak istiyorum artık
Bnimki bi süre emiyo 15 dk kadar sonra çığlık atıyo tekrar memeye saldırıyo sonra yine çığlık atıyo
Mesajım yarım gitmiş canımiçiyorum cnm
evde dene canım bastan ?
Mesajım yarım gitmiş canımŞöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "
Yapılacak çok şey var ama kesin çözüm olmuyor maalesef. Zamanla geçecek inşallahCanım bende içiyorum rezene günde bi defa ama gene ıkınıyo yani gazı var gene
Mesajım yarım gitmiş canımŞöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "
Ya canım emzirirken de yerine koyduğumda aranıyo emzik veriyorum. 31 günlük aslında doyduğunu kendisi anlıyomudur acaba. Birde biberonla sütü verdiğimizde bi heycanla çekiyo baya akıyo ağzının etrafından felan süt. Bi yandan kıyamıyorum biberonla beslemeye boğuluyomuş gibi oluyo emziriyorum o yüzden
Yapılacak çok şey var ama kesin çözüm olmuyor maalesef. Zamanla geçecek inşallah
valla olacaksa eğer ne yaparaan yap oluyor benim ilki kolik ve gazlıydı resmen sadece pirinç pilavıyla beslendim ve denemediğim kalmadı. rezeneyi kimyonu demlikle içtim nerdeyse ama 4 ay bitmeden bitmedi malesefMesajım yarım gitmiş canımŞöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "
Ya aslında bugüne kadar bnde gaza bagladim gazli bebek zaten. Ama biberonda bunu yapmamasi kuskulandirdi benigazı yok dimi cnm bnmkide öyle yapıo ama bacaklarını kasıyo
valla olacaksa eğer ne yaparaan yap oluyor benim ilki kolik ve gazlıydı resmen sadece pirinç pilavıyla beslendim ve denemediğim kalmadı. rezeneyi kimyonu demlikle içtim nerdeyse ama 4 ay bitmeden bitmedi malesefkiminin erken bitiyomuş kimininde 6-7 ay veya daha fazla sürebiliyomuş. çok zordu ama beterlerini duyunca buna da şükür 4 ayda bitti dedim. inşallah sizler kosa sürede bitenlerden olursunuz tabi ben de :)
Ya aslında bugüne kadar bnde gaza bagladim gazli bebek zaten. Ama biberonda bunu yapmamasi kuskulandirdi beniseninki biberonda yapiyomu
Masallah cnim ne guzel. Ben boyle yapiyo doymuyo diye mama veriyorumyediklerine dikkat etmen işe yaramadı mı hiç cnm
ben bugüne kadar 1 kere biberon verdm yapmadı cnm
Yok canım değildirBnimki bi süre emiyo 15 dk kadar sonra çığlık atıyo tekrar memeye saldırıyo sonra yine çığlık atıyo
Olmayız inşallah ya olursakta napalım gelinlerimiz düşünsün bizim gibi başlarının çaresine bakicaklar bizden Hayır olmayinca:))):)) bizler şikayet ettiğimiz gibi olmayız inşallah
yaramaz mı canım gaz yapan bişeyler yediğimde resmen deliriyodu. ama sırf pirinçle beslenmeme rağmen gazı bitmedi. bu gaz olayı bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş. bağırsakları gelişene kadar o gaz oluyomuşyediklerine dikkat etmen işe yaramadı mı hiç cnm
ben bugüne kadar 1 kere biberon verdm yapmadı cnm
Maşallah 110 cc cok iyi cenim banim ikisinden 60 anca çıkıyor. Mama kac kere veriyorsun doktor mu ver dediKızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?