- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.781
canım bana göre iyi. ben geceden sabaha bırakıp sağdığımda 70 cc çıkıyo düşünKızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere
Dereotu ve maydanoz çok süt yapıyormuş. Dereotunu bende hiç sevmiyorum asıl o süt yapıyormuş suyunu çıkarıyorum bende onu içiyorum işe yarıyor ciddenAynen bende kısır yiyiym.bir sürü ot aldırdım eşime.kıvırcık roka tere.hiç sevmiyorum ot yemeği yüzümğ buruşturarak yemeye çalışıyorum :)
Insallah cnim bnimYok canım değildir
Ya bi doktor 14. Gün dogum kilosundan 40 gr eksik diye bide reflusu var diye reflu mamasi her emzirmeden sonra 30 cc ver kusmasi gecer kilo alir dedi. Sonra 17. Gun baska doktora gittim oda kesinlikle mama verme dedi ama bn dayanamadim son 1 haftadir geceleri 90 cc verdim. Cok nadir gun icindede 1 kere 60 veya 90 verdim. Bugun gidicem aksam doktora bakalim ne durumda. Ama kesin karar verdim bugun itibariyle 1 hafta mama vermicem hic susmada uyumasada vermicem sonra gidip tarttircam bakalimMaşallah 110 cc cok iyi cenim banim ikisinden 60 anca çıkıyor. Mama kac kere veriyorsun doktor mu ver dedi
Ya bnim hamilelikte en büyük korkumdu süt meselesi. Ama tahmin ettigimden daha korkunc biseymis bu durumcanım bana göre iyi. ben geceden sabaha bırakıp sağdığımda 70 cc çıkıyo düşün
yaramaz mı canım gaz yapan bişeyler yediğimde resmen deliriyodu. ama sırf pirinçle beslenmeme rağmen gazı bitmedi. bu gaz olayı bağırsak gelişimiyle ilgiliymiş. bağırsakları gelişene kadar o gaz oluyomuş
Yok canım ama ben rezene ve kayısı çayı içiyorum o yüzden çok gazı olmuyor
Memeyi zor alıyor canım çekiştiriyor hircinlasip agliyorlar süt gelmeyinceKızlar biberona alışıp meme reddi yapicagini nasil anlayabilirim?
Mamanin kaşığı 30 Luk canım. 2 kaşık dolu atıyorum bir de yarım kasıktan biraz daha az atıyorum70 i ölçek olarak nasıl ayarlıyorsun canım
canım ben çoğunu deneme yanılmayla bıldum. mesela süt dondurma yeşillik bulgur mercimek zaten biliyosundur baklagiller kosaca dediğim gibi resmen pilavla beslendim gibi bişey oldu bu yüzden vitamin aldım hepbi liste filan varmı acaba bende ona göre beslensem
2 göğsünü de tamamen sağ canım içmek istediği kadar içer zatenEmziren annelere bi sorum olucak. Kızımı bazen anneme bırakıp dışarı çıktığımda bebeğim aç kalmasın diye sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama kç cc de doyacagını nasıl anlıcam
Rezene çok işe yarıyor cidden canım ben bir de ek olarak kayısı çayı içiyorum birkaç saat içinde rahatlıyor hemenMesajım yarım gitmiş canımŞöyleydi " benim bir arkadaşım rezene içmiş hiç gazı olmamış bebeğinin. Hiç aklıma gelmemişti oysa ki rezene içmek "
Araniyorsa doymuyordur diyorlar canım. Benimki tam doğunca emziği almıyor zaten anında uyuyakaliyor. Tamam doymadığı zaman uykuya hemen dalamiyor biraz zaman geçiyor ve emziği meme emer gibi emiyor. Ben oradan anlıyorum doğduğunuYa canım emzirirken de yerine koyduğumda aranıyo emzik veriyorum. 31 günlük aslında doyduğunu kendisi anlıyomudur acaba. Birde biberonla sütü verdiğimizde bi heycanla çekiyo baya akıyo ağzının etrafından felan süt. Bi yandan kıyamıyorum biberonla beslemeye boğuluyomuş gibi oluyo emziriyorum o yüzden
Dereotu ve maydanoz çok süt yapıyormuş. Dereotunu bende hiç sevmiyorum asıl o süt yapıyormuş suyunu çıkarıyorum bende onu içiyorum işe yarıyor cidden
Benim sütüm çok az canım 3 saat sonra 50-60 anca çıkıyordu yeni 90a çıktı. Kilo kontrolünde anlarsın yetip yetmediğiniKızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere
Oyle düşünme canım. Geçen benden 90 cc çıktı düşündüm o gün farklı olarak ne yedim diye kuru incir ve taze işlenmemiş fındık yemistim galiba onlar da işe yaradı. Bir de lactamil çok işe yaradı bende. Sütüm artacak diye içersen işe yarar dediler psikoloji meselesi dediler bana da. Galiba öyle cidden :)Onuda denedim canım.semizotunu yoğurtla karıştırıp içine bolca dereotu doğradım yedim koca tabak.
Ama yok fayda etmedi.sanırım bu yapı meselesi.artık bişeylerin süt arttırıcağına inanmıyorum
Bende de aşırı yapıyor çok sevmeme rağmen yiyemiyorum
Gaz sıkıntısını dibine kadar yaşayan biri olarak doktorumun da çaresizliği üzerine bebeğim için;içiyorum cnm
Memeyi zor almiyo bi sure emiyo sonra ciglik atıyo sonra tekrar memeye geliyo sonra gine aynisiMemeyi zor alıyor canım çekiştiriyor hircinlasip agliyorlar süt gelmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?