- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.801
bence de canım ilk bebeğimde sadece pirinç pilavı yedim ekstra olarak sadece humana rezene falan içtim ama çok sütüm vardı akıyodu resmen dolaba bile attım ama bunda herşeyi yememe rağmen geceden sabaha bıraktığım öeöeden sadece 70 cckadar süt çıkıyor düşün 9 dan sabah 8 e sadece 70 cc. bunda yemediğim denemediğim şey kalmadı.yapacak bişey yok demekki. Rabbim sağlık versin deOnuda denedim canım.semizotunu yoğurtla karıştırıp içine bolca dereotu doğradım yedim koca tabak.
Ama yok fayda etmedi.sanırım bu yapı meselesi.artık bişeylerin süt arttırıcağına inanmıyorum
Bugun anlayamam sanirim.mama verdigim icin ama 1 hafta sonra anlarimBenim sütüm çok az canım 3 saat sonra 50-60 anca çıkıyordu yeni 90a çıktı. Kilo kontrolünde anlarsın yetip yetmediğini
sende kendimi gördüm özellikle ilk bebeğimi ama ben daha fazla damla kullanıyordum.Gaz sıkıntısını dibine kadar yaşayan biri olarak doktorumun da çaresizliği üzerine bebeğim için;
Gün içinde 6 saatte bir 8 damla sab sımplex
Sabah maflor
Akşam biogaia
Kendim için; gün içinde iki bardak gaz için humananın çayı, rezene anason çayım 2 bardak ve 1 bardak da 1 tatlı kaşığı kimyon ve çörek otunu suya karıştırıp içiyorum. Sonuç;
18 saattir uyumayan Bebek!
Kayısı çayını da dene istersen canım. Kullananların hepsi çok fayda gördü. Bana da baya etki etti. Biz gaz sorununu o şekilde tamamen aştık. Şuan şükür öyle bir problemimiz kalmadıGaz sıkıntısını dibine kadar yaşayan biri olarak doktorumun da çaresizliği üzerine bebeğim için;
Gün içinde 6 saatte bir 8 damla sab sımplex
Sabah maflor
Akşam biogaia
Kendim için; gün içinde iki bardak gaz için humananın çayı, rezene anason çayım 2 bardak ve 1 bardak da 1 tatlı kaşığı kimyon ve çörek otunu suya karıştırıp içiyorum. Sonuç;
18 saattir uyumayan Bebek!
Biberonda aynısını yapmıyorsa biberona alışıyor olabilir canım. Biberonu değiştir istersenMemeyi zor almiyo bi sure emiyo sonra ciglik atıyo sonra tekrar memeye geliyo sonra gine aynisi
Bir de benimki mamadan sonra hemen uyuyor. Sadece emzirdiğim zaman uykuya dalamıyor emziği meme emer gibi çekiyor ve hep aranıyor canım. Mama yediği zaman emzik bile istemiyor koyduğum yerde anında uyuyor oradan anlıyorum ben doyup doymadığınıBugun anlayamam sanirim.mama verdigim icin ama 1 hafta sonra anlarim
Benimki uyuyunca 3-4 saat uyuyor doydugunu ordan anlıyorum ama gazı olunca uykuya dalamıyoAraniyorsa doymuyordur diyorlar canım. Benimki tam doğunca emziği almıyor zaten anında uyuyakaliyor. Tamam doymadığı zaman uykuya hemen dalamiyor biraz zaman geçiyor ve emziği meme emer gibi emiyor. Ben oradan anlıyorum doğduğunu
Nerden alacağım, hazır paket mi şu doğuş, lipton vs ? Ay her şeyi deniyorum artıkKayısı çayını da dene istersen canım. Kullananların hepsi çok fayda gördü. Bana da baya etki etti. Biz gaz sorununu o şekilde tamamen aştık. Şuan şükür öyle bir problemimiz kalmadı
Gaz sancısı çok zor canım gerçekten şükür biz tamamen atlattık. İnşallah senin kuzunda atlatır bir an önceBenimki uyuyunca 3-4 saat uyuyor doydugunu ordan anlıyorum ama gazı olunca uykuya dalamıyobende emzik veriyorum rahatlasın diye ağlar gibi emiyor onuda ağrısından. bugun bi saat uyumuştur belki sancıdan dalamıyor
Doktor izin verse hayır demeyeceğim valla o kadar doğal olandan yana bir insanım ama bu konuda ne çocuğum huzurlu ne ben ne de eşim. Bunlar dert değil halimize şükür ama bebeğimin büyümesi gelişmesi için huzurlu bir uykuya da ihtiyacı var kilo alamicak diye de korkuyorum. Bazen gazdan yediğini de kusuyor okunurken alttan çıkacak diye bi bakıyoruz üstten kusuyor çok üzülüyorum öyle görünce başlıyorum ağlamayasende kendimi gördüm özellikle ilk bebeğimi ama ben daha fazla damla kullanıyordum.
Ben aktardan aldım canım. İçinde başka bitkilerde olduğu için bize çok iyi geldi inşallah size de fayda eder.Nerden alacağım, hazır paket mi şu doğuş, lipton vs ? Ay her şeyi deniyorum artık
Çok sağolasın ya. Eşime aldırayım yarın, deneyeyim bakalım. Korkudan bir şey de yiyemez hale geldim, her akşam düşünüyorum ne yemek yapıcam diyeBen aktardan aldım canım. İçinde başka bitkilerde olduğu için bize çok iyi geldi inşallah size de fayda eder.
Gaz sancısı çok zor canım gerçekten şükür biz tamamen atlattık. İnşallah senin kuzunda atlatır bir an önce
Cnm sen gece emzirmiyor musun yada sagmiyormusun.bence de canım ilk bebeğimde sadece pirinç pilavı yedim ekstra olarak sadece humana rezene falan içtim ama çok sütüm vardı akıyodu resmen dolaba bile attım ama bunda herşeyi yememe rağmen geceden sabaha bıraktığım öeöeden sadece 70 cckadar süt çıkıyor düşün 9 dan sabah 8 e sadece 70 cc. bunda yemediğim denemediğim şey kalmadı.yapacak bişey yok demekki. Rabbim sağlık versin de
Cnm ben ilk oglumda kullanmistim o ilaci bize hic ise yaramadi. Size yaramis sanirim. İlac uyku yapmaz. Gazini rahatlattigi icin uyumustur rahat bebegin demekki uyudugu zamanKızlar sab simplex kullanmaya başladık dün. Kızımda uyku yaptı. acaba zararı olur mu kullanmaya devam etsem mi
Kayısıyi kaynatsak olurmu cnim?Kayısı çayını da dene istersen canım. Kullananların hepsi çok fayda gördü. Bana da baya etki etti. Biz gaz sorununu o şekilde tamamen aştık. Şuan şükür öyle bir problemimiz kalmadı
emziriyorum canım bi gece denemek için sadece bi göğsümü emzirdim diğerini beklettim sabah sağdım direk öyle anladımCnm sen gece emzirmiyor musun yada sagmiyormusun.
ben öylr yapıyorum ama çok etki etmedi. muhtemelen o karışımda sinemaki gibi otlar falan da var sadece kayosonın çok etkisi olmadı bendeKayısıyi kaynatsak olurmu cnim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?