2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm ben ilk oglumda kullanmistim o ilaci bize hic ise yaramadi. Size yaramis sanirim. İlac uyku yapmaz. Gazini rahatlattigi icin uyumustur rahat bebegin demekki uyudugu zaman
Canim karnı şiş gaz var sanırım hala. o yüzden acaba uyku mu veriyor diye düşündüm

Arkadaslar iyi aksamlar,
bugun bebeğimin kakasında hafif kan gördüm doktora götürdüm yarım saat gectiği için bezdeki kakayı alamadılar yenisi az oldugu için 1 degere bakıldı enfeksiyon hafif ama alerjisi olabilir dendi ultrasonda bol gaz cıktı bu süreçte 7 saat uyumadı bebeğim cığlık cıglıga agladı ben de hastanede dayanamayıp agladım. Doktor gaz bu, sakin ol piyasada 30 adet gaz damlası var keske hangisinin iyi geleceğini veya gazın nasıl cıkacağın bilsem dedi Psikolojikmen çöktüm o kadar kötü aglama krizine giriyor ki napacağımı bilmiyorum

Canımm cok gecmıs olsun ne gazmıs cıkar bıtmıo bizde nobetteyiz gunduz uykuları da yarımsar saat. Buarada kızlar gaz için kimyonu nasıl içiyorsunuz tarifi varmı? Bebişe de aynı caydan mı verıyorsunuz

Canımm cok gecmıs olsun ne gazmıs cıkar bıtmıo bizde nobetteyiz gunduz uykuları da yarımsar saat. Buarada kızlar gaz için kimyonu nasıl içiyorsunuz tarifi varmı? Bebişe de aynı caydan mı verıyorsunuz

Ya gercekten bitmiyor gaz bagırsakta olunca cok acı cekiyorlar diyet yapacağım gaz olabilecek hiçbir şey yemeyeceğim. kimyonu ben de duydum. doktor bana onu bunu sunu denerken 3 ay gececek dedi adam haklı sanırım. Sakin ve sabırlı olmamız gerekli. Bu süreç geçecek

Bence bende de işe yaramadı canım sen ne kullanıyosun gaz için ?
Cnm benimki kolik tarzda degil. Yediklerime dikkat edince cok sikayitimiz yok gazla ilgili. Motilium ve rekolac iciuorum oda fayda ediyor. Cok kaka yapiyor gazini atiyor. Biz metsille biogaiga kullaniyoruz. Biogaiga en zarsrsiz gaz ilaci. Bagisiklik sistemine faydali .

canım ben rezene tane kimyon ve yıldız anasonunkaynayıp içiyorum.

Kolay gelsin canım. Valla bu gazlar hepimizi kırdı geçirdi

valla gazlar mahvetti hepimizi

Ben önce zinco şimdi sab simplex bugun doktor hyper flatuben yazdı. Bu hyperi bilio musun
Canım yok hiç duymadım bana btek sab simplex verdi doktorum ama yetmıyor kızım gaz cıkarsa da bı okadar cıkaramadıgı var saatlerce kıvranıyo bugun 1den 5e kadar uyuyamadı gaz yuunden sonra da 7den bu saate kadar yıne gaz sancısı cektı esimle kafayı yicez artık cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…