- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.821
Gaz sancısı olmayınca uyuyor olabilir.Kızlar sab simplex kullanmaya başladık dün. Kızımda uyku yaptı. acaba zararı olur mu kullanmaya devam etsem mi
Canim karnı şiş gaz var sanırım hala. o yüzden acaba uyku mu veriyor diye düşündümCnm ben ilk oglumda kullanmistim o ilaci bize hic ise yaramadi. Size yaramis sanirim. İlac uyku yapmaz. Gazini rahatlattigi icin uyumustur rahat bebegin demekki uyudugu zaman
İnşallah faydası olur canım sana da :)Çok sağolasın ya. Eşime aldırayım yarın, deneyeyim bakalım. Korkudan bir şey de yiyemez hale geldim, her akşam düşünüyorum ne yemek yapıcam diye
34 günlük canımKaç günlük canım senin bebişin
Valla onu denedim ama çok işe yaramadı canım ama belki dene sende işe yarar. Aktardan aldığım çayın içinde başka bitkilerde var sadece kayısı yok ondan iyi geldi bize.Kayısıyi kaynatsak olurmu cnim?
Daha boyatmadım canım ama doktora sordum boyatabilirsin dediKizlar emzirirken saciniboyatan varmi
Fazla sagıp bırakırsın istedikce verirler canımEmziren annelere bi sorum olucak. Kızımı bazen anneme bırakıp dışarı çıktığımda bebeğim aç kalmasın diye sütümü sağıp bırakmak istiyorum ama kç cc de doyacagını nasıl anlıcam
Canımm cok gecmıs olsun ne gazmıs cıkar bıtmıo bizde nobetteyiz gunduz uykuları da yarımsar saat. Buarada kızlar gaz için kimyonu nasıl içiyorsunuz tarifi varmı? Bebişe de aynı caydan mı verıyorsunuzArkadaslar iyi aksamlar,
bugun bebeğimin kakasında hafif kan gördüm doktora götürdüm yarım saat gectiği için bezdeki kakayı alamadılar yenisi az oldugu için 1 degere bakıldı enfeksiyon hafif ama alerjisi olabilir dendi ultrasonda bol gaz cıktı bu süreçte 7 saat uyumadı bebeğim cığlık cıglıga agladı ben de hastanede dayanamayıp agladım. Doktor gaz bu, sakin ol piyasada 30 adet gaz damlası var keske hangisinin iyi geleceğini veya gazın nasıl cıkacağın bilsem dediPsikolojikmen çöktüm o kadar kötü aglama krizine giriyor ki napacağımı bilmiyorum
Bence bende de işe yaramadı canım sen ne kullanıyosun gaz için ?Cnm ben ilk oglumda kullanmistim o ilaci bize hic ise yaramadi. Size yaramis sanirim. İlac uyku yapmaz. Gazini rahatlattigi icin uyumustur rahat bebegin demekki uyudugu zaman
Canımm cok gecmıs olsun ne gazmıs cıkar bıtmıo bizde nobetteyiz gunduz uykuları da yarımsar saat. Buarada kızlar gaz için kimyonu nasıl içiyorsunuz tarifi varmı? Bebişe de aynı caydan mı verıyorsunuz
Bence bende de işe yaramadı canım sen ne kullanıyosun gaz için ?
Cnm benimki kolik tarzda degil. Yediklerime dikkat edince cok sikayitimiz yok gazla ilgili. Motilium ve rekolac iciuorum oda fayda ediyor. Cok kaka yapiyor gazini atiyor. Biz metsille biogaiga kullaniyoruz. Biogaiga en zarsrsiz gaz ilaci. Bagisiklik sistemine faydali .Bence bende de işe yaramadı canım sen ne kullanıyosun gaz için ?
canım ben rezene tane kimyon ve yıldız anasonunkaynayıp içiyorum.Canımm cok gecmıs olsun ne gazmıs cıkar bıtmıo bizde nobetteyiz gunduz uykuları da yarımsar saat. Buarada kızlar gaz için kimyonu nasıl içiyorsunuz tarifi varmı? Bebişe de aynı caydan mı verıyorsunuz
Canim durum stabil. Bir degisiklik yok, kötüleme yok. Bekliyoruzpassionete canım nasılsınız? Kaan bebek nasıl? Herşey yolundadır inşallah
Kolay gelsin canım. Valla bu gazlar hepimizi kırdı geçirdiArkadaslar iyi aksamlar,
bugun bebeğimin kakasında hafif kan gördüm doktora götürdüm yarım saat gectiği için bezdeki kakayı alamadılar yenisi az oldugu için 1 degere bakıldı enfeksiyon hafif ama alerjisi olabilir dendi ultrasonda bol gaz cıktı bu süreçte 7 saat uyumadı bebeğim cığlık cıglıga agladı ben de hastanede dayanamayıp agladım. Doktor gaz bu, sakin ol piyasada 30 adet gaz damlası var keske hangisinin iyi geleceğini veya gazın nasıl cıkacağın bilsem dediPsikolojikmen çöktüm o kadar kötü aglama krizine giriyor ki napacağımı bilmiyorum
Canımm dualarımızdasınız. Allahım Kaanımıza güç kuvvet ve şifa versin. Sana da kolaylıklar diliyorum. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur minik.Canim durum stabil. Bir degisiklik yok, kötüleme yok. Bekliyoruz
Gaz sıkıntısını dibine kadar yaşayan biri olarak doktorumun da çaresizliği üzerine bebeğim için;
Gün içinde 6 saatte bir 8 damla sab sımplex
Sabah maflor
Akşam biogaia
Kendim için; gün içinde iki bardak gaz için humananın çayı, rezene anason çayım 2 bardak ve 1 bardak da 1 tatlı kaşığı kimyon ve çörek otunu suya karıştırıp içiyorum. Sonuç;
18 saattir uyumayan Bebek!
Canım yok hiç duymadım bana btek sab simplex verdi doktorum ama yetmıyor kızım gaz cıkarsa da bı okadar cıkaramadıgı var saatlerce kıvranıyo bugun 1den 5e kadar uyuyamadı gaz yuunden sonra da 7den bu saate kadar yıne gaz sancısı cektı esimle kafayı yicez artık cok uzuluyorumBen önce zinco şimdi sab simplex bugun doktor hyper flatuben yazdı. Bu hyperi bilio musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?