2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar biberona alışıp meme reddi yapicagini nasil anlayabilirim?
2 - 3 ay içinde anlaşılır. Ama daha oncede sinyalleri verir. Biberon vermeye başladıktan sonra bebegin memedeki tavirlarina bak.örneğin daha kısa emiyor sa emdikten sonra dotmuyorsa veya hızlı süt gelmeyince sinirlenip bırakıyor huysuzlaniyorsa reddetmeye başlamış olabilir

Benim ki 14 saat uykusuz kalıp akşam 8 de bi yattı tabii ben de bu arada mahvoldum. Tek başıma yıkadım, sıcak havlu koydum masaj yaptım birkaç pırt yaptı ancak öyle uyudu o da kıvrana kıvrana. Eskiler ne yapıyordu acaba

Yapılacak çok şey var ama kesin çözüm olmuyor maalesef. Zamanla geçecek inşallah
Kızlar birde benim yöntemi uygulayın isterseniz. 1 çay bardağı suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon atıp için. Bebek gazı neredeyse yok denecek seviyeye düşüyor. Birde bebeği usutmemeye çalışın özellikle banyo san. Sonra

Dereotu ve maydanoz çok süt yapıyormuş. Dereotunu bende hiç sevmiyorum asıl o süt yapıyormuş suyunu çıkarıyorum bende onu içiyorum işe yarıyor cidden
Canım dereotu çok süt yapar ama maydanoz tam tersi şu tutma özelliği olduğu için sütü azaltır. İnternetten araştır istersen

Cnm kusura bakma uzun zamandır giremedim sen de doğum yapmışsındır zaten nasılsın nasıl gecti iiz
çok zor oldu dogumum mecburi sezeryana dönduk malesef. bebegım cok ıyı cok sukur bende toparlanmaya başladım. her şey yolunda sayılır. süt problemım yok cok şükür. birazcık gazla ugrasıyoruz ama o da fazla degıl. sen nasılsın?

sütünü sür 2 saate gecer en hıc eldıven takmıyorum . kıyamıyorum dokunsun dıye

meyve kaynat iç coooooook faydalı çokkkk

benımde aynen öyle hatta cok cok daha faza bugun ılk defa cok uyudu cok dedıgım senın anlattıgın kadar yanı ama uyku duzene gırmeye baslıyor farkedıyrum

İyi akşamlar anneler benim bebeğimde göbek fıtığı oldu çok ağlayan bir bebek değil ama gaz sancısından kendisini çok sıkıyor bu durumu yaşayan var mı sarmak gerekir dediler ama doktor hiçbir şey yapma dedi

rezene çayı bebeklere mı verılırmışş ! ilginç bebeklere su verilmez diyorlar bitki çayımı verilirmiş ! ben bu rzene olayını hiçç anlayamadım

emzirme koltugu hem uyumasına hemde gaz cıkarmasına cokkk yardımcı oluyor hıc uyumayan bebegım 2 gunduz guzel guzel uyumaya başladı . gaz cıkarması ııcn hareket gerekıyr ya bugun hıc zorlanmadı onu farketttım eger emzırme koltugu yoka fıtness topuda kısmen aynı işlevi görüyor.

iiz Canım iyi akşamlar sen ankarada yaşıyorsun diye biliyorum bebeğini götürdüğün bi çocuk doktoru var mı ben doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arıyorum tavsiye edebileceğin bir doktor olursa sevinirim

ben memoriale gıdıyordum ama öylesıne tabı ben de doktor bakıyorum bilmiyorum canım şimdi bebekle uğraşmaktan doktorasıra gelmedi

Canim ben anladim skintimi ins faydasi olur size de. Herkes kendi doktoru olacak Ben bunu anladim bugun kizimi 2 doktor gordu. Bi tanesi sutun nasil demedi. Annenin sutu fazla geliyor bebegim adli makaleyi.okudum az once. Sutum fazla geldigi icin bebegim ilk sutle beslenio ve gazi fazla oluyor. Makalede cozumleri de var. Ins benim gibi olanlara cozum.olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…