- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.841
2 - 3 ay içinde anlaşılır. Ama daha oncede sinyalleri verir. Biberon vermeye başladıktan sonra bebegin memedeki tavirlarina bak.örneğin daha kısa emiyor sa emdikten sonra dotmuyorsa veya hızlı süt gelmeyince sinirlenip bırakıyor huysuzlaniyorsa reddetmeye başlamış olabilirKızlar biberona alışıp meme reddi yapicagini nasil anlayabilirim?
Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Rabbim sağ Salim kavuştursun yavruna hayırlı haberlerle inşallah. Şifa versin inşallahCanim durum stabil. Bir degisiklik yok, kötüleme yok. Bekliyoruz
Benim ki 14 saat uykusuz kalıp akşam 8 de bi yattı tabii ben de bu arada mahvoldum. Tek başıma yıkadım, sıcak havlu koydum masaj yaptım birkaç pırt yaptı ancak öyle uyudu o da kıvrana kıvrana. Eskiler ne yapıyordu acabaCanım yok hiç duymadım bana btek sab simplex verdi doktorum ama yetmıyor kızım gaz cıkarsa da bı okadar cıkaramadıgı var saatlerce kıvranıyo bugun 1den 5e kadar uyuyamadı gaz yuunden sonra da 7den bu saate kadar yıne gaz sancısı cektı esimle kafayı yicez artık cok uzuluyorum
Valla çocuklar bu gaz yüzünden ne kilo alabiliyor ne uyuyup büyüyebilecekler diye korkuyorum. 5 günde 100 gr ancak alıyor benimki o da zorla zorlaKolay gelsin canım. Valla bu gazlar hepimizi kırdı geçirdi
Kızlar birde benim yöntemi uygulayın isterseniz. 1 çay bardağı suya tepeleme 1 çay kaşığı kimyon atıp için. Bebek gazı neredeyse yok denecek seviyeye düşüyor. Birde bebeği usutmemeye çalışın özellikle banyo san. SonraYapılacak çok şey var ama kesin çözüm olmuyor maalesef. Zamanla geçecek inşallah
110 cc çok yeterli canim.ama seni 110 cc lik emiyo olabilir. O kadar cekse fazlasiyla doyar. Çıkarır bileKızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere
Canım dereotu çok süt yapar ama maydanoz tam tersi şu tutma özelliği olduğu için sütü azaltır. İnternetten araştır istersenDereotu ve maydanoz çok süt yapıyormuş. Dereotunu bende hiç sevmiyorum asıl o süt yapıyormuş suyunu çıkarıyorum bende onu içiyorum işe yarıyor cidden
çok zor oldu dogumum mecburi sezeryana dönduk malesef. bebegım cok ıyı cok sukur bende toparlanmaya başladım. her şey yolunda sayılır. süt problemım yok cok şükür. birazcık gazla ugrasıyoruz ama o da fazla degıl. sen nasılsın?Cnm kusura bakma uzun zamandır giremedim sen de doğum yapmışsındır zaten nasılsın nasıl gectiiiz
sütünü sür 2 saate gecer en hıc eldıven takmıyorum . kıyamıyorum dokunsun dıyeAnlamadım noldu. Az önce kızım uyanınca bi baktım yüzünde boydan boya iki tane çizik var. Eldiven de hep takılıydı. Eldiveni üzerinde sırma işleme var acaba o mu çizdi? Of çok üzüldüm. Nasıl geçer zeytinyağı mı sürsem acaba.
meyve kaynat iç coooooook faydalı çokkkkMaşallah bende e bebekteki malt içeceklerinden içtim günde bi tane.ama fayda etmemişti sanki.bide maltanayı deniyim.kısır değilde bulgur pilavı yedim.neler neler yiyiyorum süt yapsın diye.çok iştahsızım bide kızım için zorla yiyiyorum.30 cc den 10 a düştü
benımde aynen öyle hatta cok cok daha faza bugun ılk defa cok uyudu cok dedıgım senın anlattıgın kadar yanı ama uyku duzene gırmeye baslıyor farkedıyrumBen kızımı sadece anne sütü ile besliyorum ve şuan 19 günlük ancak saat başı emmek istiyor. Uyumussa 2 - 2 buçuk saati bulabiliyor. Normal mi acaba bu. Emme süresi ise hic de az degil. 20 dk ile 4o dk arasi değişiyor. Ve uykusuda yok. Surekli memede kalip orada uyuyor. Yerine yatirdigim an ise uyaniyor.
sütün bol işte daha ne olsun verme tabıı ki mama canım ya .... gayet ıyı degıl mı bu kadar süt benmı yanılıyrumKızlar emzirdikten 4 saat sonra 110 cc süt çıkıyo yeterlimi sizce nasıl? Ben hep doymadigini hissedip mama veriyorum günde 1 veya 2 kere
rezene çayı aktardan mı alınıyor hazr mı var ?Rezene çok işe yarıyor cidden canım ben bir de ek olarak kayısı çayı içiyorum birkaç saat içinde rahatlıyor hemen
emzirme koltugu hem uyumasına hemde gaz cıkarmasına cokkk yardımcı oluyor hıc uyumayan bebegım 2 gunduz guzel guzel uyumaya başladı . gaz cıkarması ııcn hareket gerekıyr ya bugun hıc zorlanmadı onu farketttım eger emzırme koltugu yoka fıtness topuda kısmen aynı işlevi görüyor.Gaz sıkıntısını dibine kadar yaşayan biri olarak doktorumun da çaresizliği üzerine bebeğim için;
Gün içinde 6 saatte bir 8 damla sab sımplex
Sabah maflor
Akşam biogaia
Kendim için; gün içinde iki bardak gaz için humananın çayı, rezene anason çayım 2 bardak ve 1 bardak da 1 tatlı kaşığı kimyon ve çörek otunu suya karıştırıp içiyorum. Sonuç;
18 saattir uyumayan Bebek!
ne oldugunu öğrenince benide etıketle canım ... nasıl bir kayısı çayı olacakmış !Nerden alacağım, hazır paket mi şu doğuş, lipton vs ? Ay her şeyi deniyorum artık
ben memoriale gıdıyordum ama öylesıne tabı ben de doktor bakıyorum bilmiyorum canım şimdi bebekle uğraşmaktan doktorasıra gelmediiiz Canım iyi akşamlar sen ankarada yaşıyorsun diye biliyorum bebeğini götürdüğün bi çocuk doktoru var mı ben doktorumdan memnun değilim iyi bir doktor arıyorum tavsiye edebileceğin bir doktor olursa sevinirim
Canım yok hiç duymadım bana btek sab simplex verdi doktorum ama yetmıyor kızım gaz cıkarsa da bı okadar cıkaramadıgı var saatlerce kıvranıyo bugun 1den 5e kadar uyuyamadı gaz yuunden sonra da 7den bu saate kadar yıne gaz sancısı cektı esimle kafayı yicez artık cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?