2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Onu bize de yapıyorlar canım ya özellikle severken öyle yapma şöyle tutma falan bayılacak gibi oluyorum. Bir gün size ne benim çoçuğum nasıl istersem öyle severim diye patlıcam birine az kaldı
Hayır es kaza hasta olsa allah korusun, biz demiştik üşüttü işte çocuğu bir sürü şey söylerler

kızlar anne sütü göndermem lazım başka bir şehire kardeşimin bebeği prematüre doğdu ve hiçç anne sütü alamıyor ufak tefek sağlık sorunları da var benım bebegımle aynı aynı doğdu ve ona süt göndermem lazım nasıl yaabilirim fikri olan var mı cok önemli gercekten de mng kargo yu aradım taşımıyorlarmış

Kardesiniz hangi sehirde

canm hiç anne sutu alamiyo demissn anne sütü mu yok yoksa alamiyo mu bide senin oraya gitme sansin yok mu

Ah üşütme kaygısı yok mu artık herkes söyleye söyleye (özellikle kv) beynime işledi ben de korkar oldum giydirirken gece uyutmadan önce kırk kere düşünüyorum balkona bile çıkartırken sarıp sarmalıyorum

Canım ben 3.silikon emzikte tutturdum.chicco kelebek şeklinde olanı tuttu.bebek karar veriyor.bence bir iki tane daha emzik dene.

canm hiç anne sutu alamiyo demissn anne sütü mu yok yoksa alamiyo mu bide senin oraya gitme sansin yok mu
canım annesinin sütü yok günde 10 damla falan ancak var diyor. erken doğum oldu 30 haftalık doğdu ve bebek küvezde kaldı sezeryanda oldu annenin sütü hiç gelmedi annesi de emzirmemmi istiyor ama yanyana gelmek şimdilik mümkün değil en azından 1 ay daha gelemeyiz ben ankaradayım o antalya da

Canım ben 3.silikon emzikte tutturdum.chicco kelebek şeklinde olanı tuttu.bebek karar veriyor.bence bir iki tane daha emzik dene.
yani ayrı markaların silikonlarını mı deneyeyim ? avent silikon denedim mesela bir de chicco slikon mu deneyeuim yoksa 1 silikon denediysem a1 kaucuk mu denemeliyim

Canım sagol benımkı de keskin bi parlaklıkta cogu zaman mavi ama bizde mavi göz yok olsa olsa ela olur dıyorum ama bakalım bıraz daha zaman gecsın de görelim :)

Kardesiniz hangi sehirde
acaba Antalya da mı anne sütü verecek brine baksak çok üzücü ya bebeğin süte ihtiyacı var premature dpgdugu için saglık sorunları da var yanı iyi olması için anne sütü şart benim sütüm var ama uzaktayım ben ... ne yapsak bilemiyorum

kızlar kardeşimin bebeği erken doğdu ve küvezde kaldı uzun zaman annesinin sütü gelmiyor malesef bebeğin süte ihtiyacı var Antalya da olan ve sütüm fazla sağarım veriririm diyecek biri var mı ? ben sütlerimi sağdım briktirdim ama nasıl göndereceğim bilemiyorum ben Ankaradayım

Kizlar sutum gitmişti 10 gun sagipta verdim şimdi geldi çok sukur ama ben cok sagdığımdan tazyikli olmus kizin genzine kaciyor emmiyor ac kaliyor napicagimi sasirdim onerisi olan varmi?
Hemen soylüyorum canım emzirmeden önce sütünü biraz sagıp sonra emzir bebegını bir de dik emzir kafası yuksekde olsun

Ya bizimkide 7 ye dogru cok ağlıyor hergün uykuya dalamadığından olabilir o zaman. Hatta geçen gün 7 de yattı gece uykusuna
olabilir bdnde denemelere devaö edşyprum. bugğn misafir vardı 19 da gidemedik yatağa. 20.10 da ancak başladım uyutmaya.ve şuan 21.15 hala uyumuyor. uyku trenini jaçırdık sanırım. ve mızırdanmaya 18.30 dan itibaren başlamıştı.yarın gene 19 da başalyacam rutine en geç

Kargaların kabul edeceğini sanmıyorum. Sosyal medyada ilanlar oluyor. Şöyle bir ilan verilebilir. İşte ankaradan antalyaya yolculuk yapacak olan biri gönüllü götürebilir. Özel buzdolabı buz poşetleriyle taşınabilir. Aklıma bu geldi canım

Hayır es kaza hasta olsa allah korusun, biz demiştik üşüttü işte çocuğu bir sürü şey söylerler
Canım ben öyle şeylere hiç aldırmıyorum çok üstüme gelen olurdaysa herkesin çocuğu kendine ben size saygı duyuyorum ama z böyle tercih ediyoruz diyorum. Sylinglede çıkıyprum ilk gündem beri çıkmamız gerektiğinde çıkoypruz. Ben şöyle inanıyorum tedbirini aldıktan sonra olacak olan oluyor. Hasta olacaksa evde de oluyor . Hatta evden az çıkanlar DHA çok hasta oluyor.
Birde her şey biterde ben demiştimcilee bitmeZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…