- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.461
Canım bir süre sonra kendileri ayarlıyorlar uyku düzenlerini. Benimki saat 10 gibi uyuyordu hep son bir haftadır akşam 8 de uyuyup gece 12 de uyanmaya başladı. Sonra 1 de uyuyor sabah 7 gibi falan kalkıyorolabilir bdnde denemelere devaö edşyprum. bugğn misafir vardı 19 da gidemedik yatağa. 20.10 da ancak başladım uyutmaya.ve şuan 21.15 hala uyumuyor. uyku trenini jaçırdık sanırım. ve mızırdanmaya 18.30 dan itibaren başlamıştı.yarın gene 19 da başalyacam rutine en geç
Farklı marka silikon dene canım.avent ve wee baby silikon denedim almadı öğürdü.chicco kelebek şeklindeki silikon denedim onu aldı.bi de tek seferde kabul etmiyorlar hemen pes etme.silikondan ümidini kesince kauçuk dene.kauçuğun temizliği daha zor oluyormuş.yani ayrı markaların silikonlarını mı deneyeyim ? avent silikon denedim mesela bir de chicco slikon mu deneyeuim yoksa 1 silikon denediysem a1 kaucuk mu denemeliyim
Ben de artık uyku tulumu giydiriyorum.tulumu bayağı büyük geliyor ama olsun içim rahat en azından.uyku tulumunun içine de alt üst iki kat giydiriyorum.askılı body+çorap ve ayaklı tulum veya askılı body+uzun kollu body+patikli alt+çorap şeklinde giydiriyorum.kafaya da bere takıyorum içim rahat uyuyorum.Ben gece uyku tulumu giydiriyorum canım üstünü açsa bile üşümüyor bende rahat uyuyorum aklım kalmadan
Canım peki gece uykusunda emzirdikten sonra ne kadar uyanık kalıyor? Gündüz uykuları nasıl?kaç saat uyanık kalıyor?evet uyudu.imkanı yok kaçts uyursa uyudun sabah 6.30 7.00 gibi uyanıyor.arada 3-4 saatte bir kalktı emdi altını değiştirdim filan ama bu zaten her gece oluyor bi kaç kez.
hayır bide unutmasalar bebeklerini nasıl büyütmüşler.biraz ağlasa bu çocuj aç mı sütün yetiyor nu vs vs. laf bitmezValla normalde selam vermeyen konu komsunun bile soyleyecek lafi verecek ögudu anlatacak olumlu olumsuz deneyimi varmisssankarada akrabamiz yok ama akil verenimiz cok bebek dogunca anladik
hemen pes etmeyin aşama aşama bizimkide önceleri 00 dan aşağı uyumuyordu. 22de başlıyorduk rutine (Banyo masaj alt değiştirme gaz çıkarma karanlık oda emzirme ) 00-00.30 gibi uyuyordu.Ay ben 7 den beri pusuya yattim oglan yatsin diye ama 23.30 da sizdi dunki gibi.benimki aksamci.keyfini cikara cikara soylene sokrana emiyor daliyor benim gogus hep acik garfield gibi geri kapiyor gogsumu.bizim duzenimiz belli oldu sanirim.22 den once mumkun degil heves etmicem uyumasi icin.
camım o değişiklik gösteriyor. eper gazı olmazsa hemende dalabiliyor bazen uzumda sürebiliyor ama ben iyice dalsın diye omzuma koyup sessiz sessiz pışpışlıyorum. önemli nokta karnı doyöuş altı temiz ve gazı olmaması.Canım peki gece uykusunda emzirdikten sonra ne kadar uyanık kalıyor? Gündüz uykuları nasıl?kaç saat uyanık kalıyor?
evet biz iki güne iki aylık olacağız ilk günlere göre daha iyi. ama gündüz uykularını rutin oluşturamadım çok düzensiz uyuyor hala. ne zaman ne kadar uyuyacağı belli olmuyor gündüzleriCanım bir süre sonra kendileri ayarlıyorlar uyku düzenlerini. Benimki saat 10 gibi uyuyordu hep son bir haftadır akşam 8 de uyuyup gece 12 de uyanmaya başladı. Sonra 1 de uyuyor sabah 7 gibi falan kalkıyor
Anneliğin zor olacağını biliyordum onda sıkıntı yok, benim dayanıksız olacağımı bilmiyordum işteBiz de 5 asilama sonrasi 2.tup bebekte denemesinde aldik ooglumuzu kucagimiza..1 ekim 2015 te basladik kosturmaya 28 aralik 2016 da aldik guzel haberi..o zamanlarda kaygidan uzuntuden uyuyamazdim..hamilelik boyunca uykusuzluk cabasi..tukenmis basladim annelige sanirim
Cnm dr.brown kullaniyorum altinciaydan snrada awente gecerim buyuk oglmdads oyle yapmistm hic red olayi yasamadm ark dedigi gibi gazdan o zmn yaptigii bizm ck gazimiz olmadigi icin bn gec anladm valla bu bebege gore degisiyor gorumcemin ikizleri var o kadar rahat davrandiki keyfi.emzirdi bebeklerini gunde birini 3.4 kereden fazla emzirmedi nede olsa sutum yetmiycek mantigiyla cogunluk biberon aldi cocuklari oda awent kullandi sonic simdi 15 ayliklar hala emiyor ve sut iciyor ayni zmandada yemek.yiyorlar sende yasauip goruceksin cnm yapicakbirsey yok insallah ikisi bir arada gidersiniz
Cok iyi bir anne oldugun eminim ben:) hissettiklerimiz zorlandigimiz yerler insana özgüAnneliğin zor olacağını biliyordum onda sıkıntı yok, benim dayanıksız olacağımı bilmiyordum işte
Canım bende içine uzun kollu badi çorap üstüne de pijama takımı giydiriyorum o kadar yetiyor zaten. Bizim de tulum büyük geliyor astronot gibi oluyor giyince çok komik duruyorBen de artık uyku tulumu giydiriyorum.tulumu bayağı büyük geliyor ama olsun içim rahat en azından.uyku tulumunun içine de alt üst iki kat giydiriyorum.askılı body+çorap ve ayaklı tulum veya askılı body+uzun kollu body+patikli alt+çorap şeklinde giydiriyorum.kafaya da bere takıyorum içim rahat uyuyorum.
Bende gündüz zorlamıyorum artık canım kendi kendine oynuyor yorulunca emzik veriyorum anında sızıyor şükür artık uyurken sallama falan da istemiyoruz:))camım o değişiklik gösteriyor. eper gazı olmazsa hemende dalabiliyor bazen uzumda sürebiliyor ama ben iyice dalsın diye omzuma koyup sessiz sessiz pışpışlıyorum. önemli nokta karnı doyöuş altı temiz ve gazı olmaması.Melan-kolik5 arkadaşımızın tavsiyeleri çok işime yaradı. her akşa aynı saatte aynı şeyleri yapmak.
ya gündüz uykuları biraz keyfi . canı ne kasar isterse o kadar uyuyor.gündüze rutin oluştıramadım. gece ka gündüz uykusunun üzerine düşmedim. bazen çok uyuhpr bazen az. o belli olmuyor
Sadece basta tazyikli gelse sagicam ama emzirme sirasinda sut geliyor oda tazyikli ne yaptiysam beceremedim.Hemen soylüyorum canım emzirmeden önce sütünü biraz sagıp sonra emzir bebegını bir de dik emzir kafası yuksekde olsun
Sağol canım moral oldu bana yazdığın şeyCok iyi bir anne oldugun eminim ben:) hissettiklerimiz zorlandigimiz yerler insana özgü
Yok canım onun bi çaresi. Ben de çok araştırdım. Genzine kaçtığında sırtına vurmak dışında. 3 aylık oldu sayılır hala devam ediyorSadece basta tazyikli gelse sagicam ama emzirme sirasinda sut geliyor oda tazyikli ne yaptiysam beceremedim.
aaa haklısın antalyaya gıden bri olabilir çok doğru bir düşünelim bakalım sagol canımKargaların kabul edeceğini sanmıyorum. Sosyal medyada ilanlar oluyor. Şöyle bir ilan verilebilir. İşte ankaradan antalyaya yolculuk yapacak olan biri gönüllü götürebilir. Özel buzdolabı buz poşetleriyle taşınabilir. Aklıma bu geldi canım
anne sütü canım. yiğenim premature doğdu 30 haftalık annesinin sütü yok benım sütüm bol ama ben ankaradayım nası götürülür bilemiorum kendim gitmeye çalışacağım ama bu en az 2 haftayı bulur eşimin işlernden dolayı gidemem de onlarda gelemiyor. bebegin göz damarlarında geişmeme kalp delikliği falan var yani mama yeterli olmaz anne sütü gerekli ya antalyadan sütünü sağıp verecek biri lazım ya da benm sütümü gönderecek iyi bir yöntem. soğuk zincir ile taşınması gerektiği için normal kargolar götürmüyorCanım ben kacırdım konuyu ama antalyada tam olarak neye ihtiyac var? Arkadaslarım var orada yasayan ne lazımsa bi konusabılırım
Allah sifa versin canim..isallah cozum yolu bulursun..yegeninde duzelir biran once..anne sütü canım. yiğenim premature doğdu 30 haftalık annesinin sütü yok benım sütüm bol ama ben ankaradayım nası götürülür bilemiorum kendim gitmeye çalışacağım ama bu en az 2 haftayı bulur eşimin işlernden dolayı gidemem de onlarda gelemiyor. bebegin göz damarlarında geişmeme kalp delikliği falan var yani mama yeterli olmaz anne sütü gerekli ya antalyadan sütünü sağıp verecek biri lazım ya da benm sütümü gönderecek iyi bir yöntem. soğuk zincir ile taşınması gerektiği için normal kargolar götürmüyor
Tulumu nerden aldın canım kafama göre bi tulum bulamadım.Ben gece uyku tulumu giydiriyorum canım üstünü açsa bile üşümüyor bende rahat uyuyorum aklım kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?