- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.441
Valla normalde selam vermeyen konu komsunun bile soyleyecek lafi verecek ögudu anlatacak olumlu olumsuz deneyimi varmisssCanım ben öyle şeylere hiç aldırmıyorum çok üstüme gelen olurdaysa herkesin çocuğu kendine ben size saygı duyuyorum ama z böyle tercih ediyoruz diyorum. Sylinglede çıkıyprum ilk gündem beri çıkmamız gerektiğinde çıkoypruz. Ben şöyle inanıyorum tedbirini aldıktan sonra olacak olan oluyor. Hasta olacaksa evde de oluyor . Hatta evden az çıkanlar DHA çok hasta oluyor.
Birde her şey biterde ben demiştimcilee bitmeZ:)
Aslinda dogru bir yontem olabilir antalyada birine bakmak.ben ankarada olsa vermeyi dusunuyordum mesela. O yuzden sordum ilk okudugumda hangi sehir diye.ins cikar biri siz hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama kargoya zor...evin icindeki buzdolabinda saklayip cozerken bile acaba besin degerinde kayip oldu mu diye hayiflaniyoruz.acaba Antalya da mı anne sütü verecek brine baksak çok üzücü ya bebeğin süte ihtiyacı var premature dpgdugu için saglık sorunları da var yanı iyi olması için anne sütü şart benim sütüm var ama uzaktayım ben ... ne yapsak bilemiyorum
Ay ben 7 den beri pusuya yattim oglan yatsin diye ama 23.30 da sizdi dunki gibi.benimki aksamci.keyfini cikara cikara soylene sokrana emiyor daliyor benim gogus hep acik garfield gibi geri kapiyor gogsumu.bizim duzenimiz belli oldu sanirim.22 den once mumkun degil heves etmicem uyumasi icin.olabilir bdnde denemelere devaö edşyprum. bugğn misafir vardı 19 da gidemedik yatağa. 20.10 da ancak başladım uyutmaya.ve şuan 21.15 hala uyumuyor. uyku trenini jaçırdık sanırım. ve mızırdanmaya 18.30 dan itibaren başlamıştı.yarın gene 19 da başalyacam rutine en geç
Ay herkes üşütürsün diye uyarınca acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim? Sonra hepsinin çocukları kışın hep hasta diye düşündüm. Kat kat giydirip hiç dışarıya çıkarmamak demek ki işe yaramıyorAh üşütme kaygısı yok mu artık herkes söyleye söyleye (özellikle kv) beynime işledi ben de korkar oldum giydirirken gece uyutmadan önce kırk kere düşünüyorum balkona bile çıkartırken sarıp sarmalıyorum
Canım ben kacırdım konuyu ama antalyada tam olarak neye ihtiyac var? Arkadaslarım var orada yasayan ne lazımsa bi konusabılırımacaba Antalya da mı anne sütü verecek brine baksak çok üzücü ya bebeğin süte ihtiyacı var premature dpgdugu için saglık sorunları da var yanı iyi olması için anne sütü şart benim sütüm var ama uzaktayım ben ... ne yapsak bilemiyorum
Ayy benımkınde de var o :) hem agzında meme duruyo hem bi yandan soylenıyıo ıkısını aynı anda yapıyo :))O zaman Benin kızım söylene söylene emiyor memeyi
Biz yeni basladik...geceleri kakasini yapmayan bebe emerken bombayi patlatti..bezini degiscem pipisi çiş modunda 15 dk dir bekliyorum ki cisini yapsin..yoksa ustumuz basimiz cis olacak....kakali yatirmak icime sinmedi simdi de uykusu acildi allahim bu ne bohemGece mesaicilerinden kim kaldı? Herkese bol sütlü bol uykulu birgün dilerim
Hem agliyor hem emiyor hem soylenioAyy benımkınde de var o :) hem agzında meme duruyo hem bi yandan soylenıyıo ıkısını aynı anda yapıyo :))
Bizde 2 den beri nobetteyiz..benimkide memeyi cekistirdi durdu,gazini cikardi tekrar emdi,birkac kez tekrarlandi.altini avtim,diger memede de ayni rutin..umarum uyudu ,yatirdim bakalim..isallah benin nobetim 2 saatligine biter:) darisi basinizaHem agliyor hem emiyor hem soylenio
Canım ben mastit oldugumda dr makas yuzunden süt kanallarının tıkandıgını soyledi c seklinde tutulmalıymıs meme emzirirken haberın olsun
Valla normalde selam vermeyen konu komsunun bile soyleyecek lafi verecek ögudu anlatacak olumlu olumsuz deneyimi varmisssankarada akrabamiz yok ama akil verenimiz cok bebek dogunca anladik
Eveeettt gece mesaisi başladı
Bu saat oldu minik minik kuş uykuları ,şimdi gece uykusuna geçiyoruz inşallah
Sonra saat başı memeye uyanmalar,sonra sabah halkalanmış gözlerle evin annesi kahvaltı hazırlar diğer kuzucuklara
Umarım bu süreç uzun sürmez bir düzenimiz olur
Hadi bakalım varsa gececiler kolay gelsin
Gece mesaicilerinden kim kaldı? Herkese bol sütlü bol uykulu birgün dilerim
Biz yeni basladik...geceleri kakasini yapmayan bebe emerken bombayi patlatti..bezini degiscem pipisi çiş modunda 15 dk dir bekliyorum ki cisini yapsin..yoksa ustumuz basimiz cis olacak....kakali yatirmak icime sinmedi simdi de uykusu acildi allahim bu ne bohem
Bizde 2 den beri nobetteyiz..benimkide memeyi cekistirdi durdu,gazini cikardi tekrar emdi,birkac kez tekrarlandi.altini avtim,diger memede de ayni rutin..umarum uyudu ,yatirdim bakalim..isallah benin nobetim 2 saatligine biter:) darisi basiniza
Zaten 22.30 da yatsa 00.30 da kalkar benimki de...23.30 da yatti 2.30 da kalkti hatta her gun 2.26 da nasil hesaplayip kalkio anlamiyorum...guya derin uykuya daldiyatagina koydum kipirdaniyir allahim yorgunluktan ruhumu teslim edecemc pozisypnınun doğru olduğunu biliyodum ama diğerinin mastit yaptığını bilmiyodm sağol cnm
biz 1 aylıkken mağazaya gittik eşim dışarda beklio çocukla daralmasın diye çıktım baktm gergi noldu dedm. Ya kadının biri çpk küçük değil mi benm de çocugum var söyledi de söyledi dio. Dedim ona neymiş hastalanınca gce basındamı beklicekmiş erkeklere çok garip geliyoe bizim kadınların halleri :)
ben yine koltuk tepesinde, bi mememde bi ayağımda. Boynum sırtım fenaa. 22.30 00.30 arası yatakta uyudum ssdece. Öyle akşam gece ağlaması kalmadı gaz vb ama kuş uykusu benm kokum uzaklaştığı an gözler baykuş gibi açılıo
canım tüm stoğu buzluklarla birlikte eşin gidip bırakabilir eğer iş durumu müsaitse. ama en güzeli antalyadan birini bulmak. ankara sntalya nerden baksan 6 saat sürer çözünmemesi lazım. Allah yardımcınız olsuncanım annesinin sütü yok günde 10 damla falan ancak var diyor. erken doğum oldu 30 haftalık doğdu ve bebek küvezde kaldı sezeryanda oldu annenin sütü hiç gelmedi annesi de emzirmemmi istiyor ama yanyana gelmek şimdilik mümkün değil en azından 1 ay daha gelemeyiz ben ankaradayım o antalya da
Meme büyük kolaylık gerçekten canım. Silikon memenin farklı markalarını denedim ben. Birini almazsa belki öbürünü alır diye. Kauçuk denemedim onu en son çare olarak düşündüm. Mamajoo silikon uçlu olanı aldı benim oğlum sonundamamajoo nasıl emziğini kullandın canım slikon mu kauçuk mu ?
bir de mesela silikon emziğin her markaısnı mı tek tek dneyeeğiz yoksa silikon almıorsa ne marka lursa olsun almıyor mu ?
yanı denemeyi ne şelikde yapacagız ? ben avent anne memesi uçlu aldım almadı onu . eşim wee damaklı almış onu da almadı şimdi ne denesem bilmiyorum
meme de uyumadan uyumuyor malesef çok yorucu
Aynen canım o yüzden duymamazlıktan geliyorum bende artıkHayır es kaza hasta olsa allah korusun, biz demiştik üşüttü işte çocuğu bir sürü şey söylerler
Biz de 5 asilama sonrasi 2.tup bebekte denemesinde aldik ooglumuzu kucagimiza..1 ekim 2015 te basladik kosturmaya 28 aralik 2016 da aldik guzel haberi..o zamanlarda kaygidan uzuntuden uyuyamazdim..hamilelik boyunca uykusuzluk cabasi..tukenmis basladim annelige sanirimBen de çok yorgun enerjisiz hissediyorum kendimi. Çocuk sahibi olmak için 3 yıldır çok şeyler yaşadım, ağır bir kaybımız oldu, o kadar çok çaba harcadım ki, doğumdan sonra bakımı için gücüm kalmamış hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak. Ama bi gülüşüyle hemen toparlıyorum, Allah isteyen herkese göstersin, yokluğunu göstermesin.
Ben gece uyku tulumu giydiriyorum canım üstünü açsa bile üşümüyor bende rahat uyuyorum aklım kalmadanAh üşütme kaygısı yok mu artık herkes söyleye söyleye (özellikle kv) beynime işledi ben de korkar oldum giydirirken gece uyutmadan önce kırk kere düşünüyorum balkona bile çıkartırken sarıp sarmalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?