- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.021
Ben yatarak emzirmekten çok korkuyorum üstüne yatarım diye@minikhikayem kızlar bir de yatarak emzirmeyi deneyin. Bebek uyuduğu sürece siz de yanında yatın. Ben bugün kızımı 3 saat o şekilde uyuttum. Geçtim salona açtım tv yi üzerimize de battaniye örtüp emzirdim 3 saat o da hem uyudu hem emdi. Arada ben de uyumuşum çok iyi geldi.
canım ihmal etme bence biz bi de sezeryanlıyız nolur nolmazbilmiyrm ki canm bebktn kendimz icn gitmeye firsatmz olmuyo
Anlayış bekliyorsun zaten çocuk bunalıyo biz bir taraftan bunalıyoruz eşimin bütün akrabaları tanıdıkları burda birşeyde diyemiyorsun çok zorBizim akrabamız yok istanbulda, çocuk görmeye sadece arkadaşlarımız geliyor onlar da sağolsunlar çok anlayışlılar gelen pastasını böreğini alıp geldi ve çok oturmadan kalktılar. Zaten Bebek ağlamaya başladı bir süre sonra onlar da biz gidelim dediler. Ama akraba öyle olmuyor işte. Hele de aile büyükleriyse bir de hizmet bekliyorlar ve kalkmak nedir bilmiyorlar Bebek ağlasa bile. Hatta bir de akıl vermeye kalkıyorlar.
Hoşgeldin canım. Uzun ömürlü olsun.Merhabalar bende eylül annesiyim yeni keşfettim bu grubu.
9 yıllık mücadelenin ardından kavuştum biricik oğluma. Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı 6500gr 60 cm olmuşuz gayet iyi dedi hemşire birde göz muayenesi olması gerekiyormuş randevu aldık pazartesi gideceğiz.
Bizimle aynı olanlar var mı? Acaba tanışalım.
Hangi gruplar oluyor bunlar. Ben hiç bilmiyorum ve tek başına veremicemKizlar zayiflama gruplarini tabsiye eserim cabucak kilolarsan kurtulmak isteyenlere. Harika ve cok motive edici. Disiplinli. Emzirende bir suru anne var kimseye bir sey olmuyot :) sutleri filanda tasiyor
Bi kere adet oldum daha olmadim kasik karin agrimda var korkmuyor değilim ama cesaret edip test yapamadım değildir inşallahKızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada
Süt ürünleri olabilir buna hazır gıdalar da dahil abur cubur dana eti de yapıyormuş ki son bir ayda çok tükettim ben doktorum yumurta yı da kes demişti.Geçmiş olsun canim. salı günü kontrolümüz var doktoruna göstereyim bende. Bizde yumurta alerjisi çıktı yumurta tüketmiyorum ishalimiz azalmaya başladı gibi ancak kızarıklıklar çıktı şimdide. O yüzden yumurta dışında birşeye daha alerjisi var diye düşünmeye başladım ancak neye olduğunu bulamıyorum canim.
benmde annem 40 a kadar yanmdaydi sabah gotrp anneme veriyodm bir iki saat uyuyodm sonra annem gittignde sabah bebegimu alip onun kaldigi odaya gidince kendimi tutamayp aglamştm çookAnnem gitti. 1.5 aydır birlikteydik. Sabahları çağrı atıyordum telefonuna yan odadanGeliyordu oyalıyordu kızımı ben bir iki saat daha uyuyordum. Yarın sabah yine çağrı atabilirim uyku sersemi
kizlar ben evimn kac derece oldugunu bilmiyorm ama sicak yani yinede korkuyorm hele ki görenler ayy neden boyle ince giydrysn deyince daha da korkuyorm iki kat giymesine ragmen icm hic rahat degildi
Hayır farklı değil alerji egzamaya çevirmiş süt alerjisi varmiş yani doktor ondan şüpheleniyor git gide büyüdü ve derisi daha kalınlasıp kabuk bağlar gibi oldu. Kaka da hafif mukus aşırı kusma bazen su gibi göğüste hırıltı bu şikayetler arttı.. İkinci ay açısından sonra çıkmaya başladı 1 aydır var. Bebeğinizin yüzünü o kızarıklığın olduğu yere sürdüğünüzde sert bir tabaka şeklinde gelecektir. Bugün baya araştırdım bebek egzaması alerji durumunda çıkıyormuş tabi buna deterjanları da eklemek gerek... Son zamanlar da özellikle süt yoğurt ve aşırı dana eti tüketimi yaptım. Kış nedeniyle de ev oldukça sıcak bunların hepsi daha ilerletmiş egzemayı
canm bizm site merkezi sistemle yaniyo o yuzdn kendimz ayarlayamiyoz ama guzl sicak bgn bende tek kat giydirdm bakalm bu geceyi nasil atlaticzMilletin demesine bakma cnim yakmiyodrlar onlar evini kat kat giydiriyorlardr bende icine tek zibin ustune bi kat takim giydiriyorum yanliz ayagina iki ka5 corap deilde bircorabinustune patik giydiriyorum muhakak
Cnm çok teşekkür ediyorum..Allah yardımcınız olsun merak etme her bebek kendi rizikiyla doğar ve evinizede bol bereket verir inşallah tez zaman da atlatirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum Alah razı olsun hepimizden inşallah.canım çok sık giremiyordum kaçırmışım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Rabbim bi kapıyı kaparsa başka kapıyı açarmış hiç üzülme dualarım sizinle
İnşallah geçecek herşey insanoğlu için....Ne demek canim, vardir herseyde bir hayir. Gececek bu gunler insallah
O nutellasızlık beni mahvediyordu bendr kahvaltılarda azcık yıyorum artık ustune 2fıncan rezene ıcıyorum :) nutellasızlktan bitap düştüm eski kilomdan da 4 kilo daha vermısım bu ayrılıga daha fazla dayanamayacagımı anladımÇok tatlısın geçen bende Nutella bana ben nutellaya baktım ve azıcık yesem neolur dedim veee yedim napalm öylede böylede gazman bebişlerimiz var
Canım güzel yada degıl hersey ınsanlar için, bugün zordaysak yarın cıkarız sadece yarına inancın olsun kendini demoralize etme yeter. Basımıza gelen hersey bizi daha güzel bi yere getirmek için olmalı sen içini ferah tuttukca, kızlarının gülen gözlerini düşündükçe tüm negatiflikler senden uzak olacaktır. İyi gecelerİyi geceler kızlar ...
Bilen bilmeyen herkese teşekkür ediyorum ilginiz ve dualarınız için...
Zamanı bir şekilde eritip gidiyoruz bebişlerimizle.. Velhasıl ilk çocuğu olanlar için diyorum uykusuzluk,gaz vs. hepsi geçecek geriye güzel anılarınız kalacak inşallah Allah sağlık versin öncelikle..
Bilenler vardır benim 3. Kızım ters giden birtakım olumsuzluklar yaşıyoruz ailece ama Afra Berin'in bir gülümsemesiyle bahar geliyor...
O kadar çok sağlıksız ve çaresi zor bulunan hasta bebekler doğuyorki halimize her defasında binlerce kez şükrediyorum...
Burada bir aile olunmuş onu görmüş oldum, tecrübelerimizi,şikâyetlerimizi,minnoşlarımızı anlatıyoruz...
Eylül anneleri grubu hepiniz kocaman yürekleri olan annelersiniz ,minnoşlarımız çok şanslı...
Her zaman yazdığım gibi hepimize kolaylıklar diliyorum..
Biraz uzun oldu ama içimden geldi kusura bakmayın...
Canım kundak yapıyor musun, benımkıde sokaktan kamyon gecse sıcrayan bi tip sımdı kundaklıyorum sıcrasa bıle kundak onu tutuyor ve uykuya devam edıyor.ne zaman bu konuyu süşünmeye başladım kafa yordum kızımın uykularının düzeni kaçtı. Hatts bence gece gündüzü ayırt eden bebek şu an karıştırıyor. Bu gece anca şimdi uyudu ki ilk kez bu saatte uyuyo 1.5 aydır. Rüyasında sıçrıyo. Hadi dedim memede uyuması alışmasın 3 gündür fena geri tepti
Canım benımkı de gazı yoksa aksamları uykum geldi ağlaması yapıyor. Tabı o bu uykum geldi hadi benı uyutalım sınyali verdıgınde odaya gıtmem gec oluyormus bunu farkettım sımdı bırkac gundur odaya daha erken gıdıyorum. Normalde benımkı gece 12den once uyumazdı suan bıkac gundur 8gıbı engec odaya gecıyorum ve gece 10gıbı uykuya gecmıs oluyor.Bizimki zaten gunduz de uyumuyor. Masaj, banyo, ninni, su sesi, agac sesi bocek sesi hic bi sey fayda etmiyor. 2 gndur de aksam olunca bi aglama modu basliyor zaten gece yatis saati de en erken 11:30 12:00...
Gececek bu gunler insallah Allahtan sabir diliyorum bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?