2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben yatarak emzirmekten çok korkuyorum üstüne yatarım diye
Geçen hafta annemlerdeydim Yanımda yatırdım o zaman bile farkında olmadan kolum üstünde uyumuşuma
bilmiyrm ki canm bebktn kendimz icn gitmeye firsatmz olmuyo
canım ihmal etme bence biz bi de sezeryanlıyız nolur nolmaz
Bu arada gitti gidiyordan dijital termometre aldık fiyatı çok uygun 20 liraydı evin sıcaklığını ve nemi öyle ölçüyoruz tavsiye ederim

Anlayış bekliyorsun zaten çocuk bunalıyo biz bir taraftan bunalıyoruz eşimin bütün akrabaları tanıdıkları burda birşeyde diyemiyorsun çok zor

Hoşgeldin canım. Uzun ömürlü olsun.

Kizlar zayiflama gruplarini tabsiye eserim cabucak kilolarsan kurtulmak isteyenlere. Harika ve cok motive edici. Disiplinli. Emzirende bir suru anne var kimseye bir sey olmuyot :) sutleri filanda tasiyor
Hangi gruplar oluyor bunlar. Ben hiç bilmiyorum ve tek başına veremicem

Kızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada
Bi kere adet oldum daha olmadim kasik karin agrimda var korkmuyor değilim ama cesaret edip test yapamadım değildir inşallah

Süt ürünleri olabilir buna hazır gıdalar da dahil abur cubur dana eti de yapıyormuş ki son bir ayda çok tükettim ben doktorum yumurta yı da kes demişti.

Uyku düzeni konusunda ben de çok kararsızım. Şu anda kızımın odasında kızım beşiğinde ben kanepede yatıyorum. Yatak odasına mı geçsek? Aramıza mı alsak? Kızım odasında ben yatak odasında mı yatsam(odasıyla yatak odamız bitişik)? Hepsinin avantajları ve dezavantajları var. Ne yapsam bilemedim. 6 aya kadar bi şeye karar verip onu sürdürmek istiyorum. Çünkü farkındalığı artacak değişiklik yapmak istediğimde olumsuz etkilenecek. Siz ne planlıyorsunuz

Annem gitti. 1.5 aydır birlikteydik. Sabahları çağrı atıyordum telefonuna yan odadan Geliyordu oyalıyordu kızımı ben bir iki saat daha uyuyordum. Yarın sabah yine çağrı atabilirim uyku sersemi
benmde annem 40 a kadar yanmdaydi sabah gotrp anneme veriyodm bir iki saat uyuyodm sonra annem gittignde sabah bebegimu alip onun kaldigi odaya gidince kendimi tutamayp aglamştm çook

kizlar ben evimn kac derece oldugunu bilmiyorm ama sicak yani yinede korkuyorm hele ki görenler ayy neden boyle ince giydrysn deyince daha da korkuyorm iki kat giymesine ragmen icm hic rahat degildi

Milletin demesine bakma cnim yakmiyodrlar onlar evini kat kat giydiriyorlardr bende icine tek zibin ustune bi kat takim giydiriyorum yanliz ayagina iki ka5 corap deilde bircorabinustune patik giydiriyorum muhakak

Evet benim.buyuk oglumunda var alerjisi tam olarak nelere bilmesemde hergun seker yediginde mesela ve cevizi duzenli tukettiginde olmustu bicok kortizonsuz krem yazdilar hicbiri gecirmedi corasatinin pembe rengini yazdi en son goturdugum doktor hemen gecirdi birdahada cikmadi tabi bende cevizi kestim

Milletin demesine bakma cnim yakmiyodrlar onlar evini kat kat giydiriyorlardr bende icine tek zibin ustune bi kat takim giydiriyorum yanliz ayagina iki ka5 corap deilde bircorabinustune patik giydiriyorum muhakak
canm bizm site merkezi sistemle yaniyo o yuzdn kendimz ayarlayamiyoz ama guzl sicak bgn bende tek kat giydirdm bakalm bu geceyi nasil atlaticz

Reactions: NGY
Allah yardımcınız olsun merak etme her bebek kendi rizikiyla doğar ve evinizede bol bereket verir inşallah tez zaman da atlatirsiniz.
Cnm çok teşekkür ediyorum..
Burada sizinle konuş duanızı almak çok duygulandırdı beni..
Rabbim çok büyük esirgemez bizden yardımını inşallah..

canım çok sık giremiyordum kaçırmışım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Rabbim bi kapıyı kaparsa başka kapıyı açarmış hiç üzülme dualarım sizinle
Çok teşekkür ediyorum Alah razı olsun hepimizden inşallah.
İnşallah dedikleriniz gibi olur ve en kısa zamanda hayırlı bir şekilde çıkarız ..
Duanıza bizide aldığınız için teşekkür ediyorum.

İyi geceler kızlar ...
Bilen bilmeyen herkese teşekkür ediyorum ilginiz ve dualarınız için...
Zamanı bir şekilde eritip gidiyoruz bebişlerimizle.. Velhasıl ilk çocuğu olanlar için diyorum uykusuzluk,gaz vs. hepsi geçecek geriye güzel anılarınız kalacak inşallah Allah sağlık versin öncelikle..
Bilenler vardır benim 3. Kızım ters giden birtakım olumsuzluklar yaşıyoruz ailece ama Afra Berin'in bir gülümsemesiyle bahar geliyor...
O kadar çok sağlıksız ve çaresi zor bulunan hasta bebekler doğuyorki halimize her defasında binlerce kez şükrediyorum...
Burada bir aile olunmuş onu görmüş oldum, tecrübelerimizi,şikâyetlerimizi,minnoşlarımızı anlatıyoruz...
Eylül anneleri grubu hepiniz kocaman yürekleri olan annelersiniz ,minnoşlarımız çok şanslı...
Her zaman yazdığım gibi hepimize kolaylıklar diliyorum..
Biraz uzun oldu ama içimden geldi kusura bakmayın...

Çok tatlısın geçen bende Nutella bana ben nutellaya baktım ve azıcık yesem neolur dedim veee yedim napalm öylede böylede gazman bebişlerimiz var
O nutellasızlık beni mahvediyordu bendr kahvaltılarda azcık yıyorum artık ustune 2fıncan rezene ıcıyorum :) nutellasızlktan bitap düştüm eski kilomdan da 4 kilo daha vermısım bu ayrılıga daha fazla dayanamayacagımı anladım

Canım güzel yada degıl hersey ınsanlar için, bugün zordaysak yarın cıkarız sadece yarına inancın olsun kendini demoralize etme yeter. Basımıza gelen hersey bizi daha güzel bi yere getirmek için olmalı sen içini ferah tuttukca, kızlarının gülen gözlerini düşündükçe tüm negatiflikler senden uzak olacaktır. İyi geceler

Canım kundak yapıyor musun, benımkıde sokaktan kamyon gecse sıcrayan bi tip sımdı kundaklıyorum sıcrasa bıle kundak onu tutuyor ve uykuya devam edıyor.

Canım benımkı de gazı yoksa aksamları uykum geldi ağlaması yapıyor. Tabı o bu uykum geldi hadi benı uyutalım sınyali verdıgınde odaya gıtmem gec oluyormus bunu farkettım sımdı bırkac gundur odaya daha erken gıdıyorum. Normalde benımkı gece 12den once uyumazdı suan bıkac gundur 8gıbı engec odaya gecıyorum ve gece 10gıbı uykuya gecmıs oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…