- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #34.981
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn benm kocaeli derincede bi arkdsm oturuyo o civarlarda cok iyi bi dr gidiyo bir yildr cocuk sahibi olmk istiyodu ve sonunda nasip oldu ondn ogrenp yazarm ben karar sizin tabikide
Merhabalar Sevgili Eylül annelerisizler evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza aldınız , darısı bizlerin başına
Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...
Şimdiden çok teşekkürler
Ben olmadım yaaa en son 5 kasımda oldumben sezeryandn sonra 2 haftada bir oluyorm yani ayda iki kere oluyom
Bende 40. Gün oldum bidaha olmadım 109. GündeyimKızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada
Canım meme reddi olduguna emin misin? Benim kızım salı ucuncu ayını dolduracak ve yaklasık 5-6 gundur memeyi biraz emdiktenn sonra dediğin gibi kendını geriye atıp gazı varmıs gibi memeyi fırlatıp aglamaya baslıyor. Ama emziği hemen alıyor onsırada mememi almıyor. Zorlamıyorum hemen kaldırıp gaz cıkartıyorum dıkkatını dagıtıyorum o sırada ya uyuyakalıyor (dıyorumkı uykum geldi ağlamasıymıs) yada gazı cıktıysa sancılandıgından memede aglıyormus dıyorum. Meme reddi olsa hiç emmezdi bence bedenlerinde bizim henuz anlayamadıgımız bi sıkıntı yasıyorlar o an ve bız anlamlandırana kadar ustesınden gelmeyi de öğreniyoruz yavas yavasKızlar yardım edinnn meme reddi yaşıyoruz biraz emiyor sonra kendini geriye atıyor sanki gazı varmış gibi de karnı çok şiş böyle durum yaşayan varsa yardım etsin hem aç kalıyor hem huzursuz biberonla emmeyi de bilmiyor biberonla vermekte istemiyorum iyice emmeyi unutmasın diye ne yapabilirim sizce
Ne güzel Allah bebek isteyen herkesi kavuştursun inşallah bizde 25 eylül doğumluyuz:)Merhabalar bende eylül annesiyim yeni keşfettim bu grubu.
9 yıllık mücadelenin ardından kavuştum biricik oğluma. Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı 6500gr 60 cm olmuşuz gayet iyi dedi hemşire birde göz muayenesi olması gerekiyormuş randevu aldık pazartesi gideceğiz.
Bizimle aynı olanlar var mı? Acaba tanışalım.
Evet cnm gaz yapıyor hiç bişey yemediğim halde gazımız hala devam ediyorrKizlar tursu gaz yapiyor mu ?
Ben de aşıdan hemen sonra kucağıma alıp emzirdim o zaman sakinleşti. Aşı olurken emzirmeyi ben de okumuştum bir yerde doktorumuz da kadın ama acaba meme reddi yapar mı diye düşünüyorum. Tek güvenli limanı meme. Orada acı duymasını istemem.missdincer canım ben gecen seferki asıda agladıgında sarıldım bana dr dediki kokunu alıp güvende oldugunu hissediyor merak etme dedi. Asıdan hemen sonra kucagına al pıspısla rahatlasın biraz dedi. Yurtdısında ası esnasında anne isterse bebegını emzirebiliyor sonucta emzirmek en iyi ağrı kesici. Benim dr erkekti ben talep etmedim sizinki bayansa bi düşünebilirsiniz belki
Bizim akrabamız yok istanbulda, çocuk görmeye sadece arkadaşlarımız geliyor onlar da sağolsunlar çok anlayışlılar gelen pastasını böreğini alıp geldi ve çok oturmadan kalktılar. Zaten Bebek ağlamaya başladı bir süre sonra onlar da biz gidelim dediler. Ama akraba öyle olmuyor işte. Hele de aile büyükleriyse bir de hizmet bekliyorlar ve kalkmak nedir bilmiyorlar Bebek ağlasa bile. Hatta bir de akıl vermeye kalkıyorlar.Bende
aynıyım akşamları misafirlik falan yalan oluyo ben misafir çağırsam aynı şekilde ağlıyo Bebek görmeye gelmek isteyenler var ama gelme diyemeZsin bende tedirginim rahat olamıyorum az bişeyde insanlar kırılıyo seni düşünen yok kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen
Hamilelikte kaç kg almıştın ? Sen de B BenanAsiye gibi zayıflama gruplarına katıl istersenKizlar benm dogum kilolarm yapişti ya tabi dikkat de etmiyorm valla aynalara bakamiyom 1.57 boyunda 80 kilo olunca tam bi top gibi görüyom kendimi 71 ile hamile kaldm
Bugün ikinci günümüz 1,5 saatten fazla uyanık tutmamaya çalışıyorum ama 2 saatten önce uyumuyor uyusa da yarım saatten fazla uyumuyor ve sakinleşmek için daha fazla emmek istiyor
Kendi haline bırakınca daha iyiydi sanki.uyutmaya çalıştıkça ve uyumadıkça yorulduğumla kalıyorum
Ben de zıbının üstüne alt üst takım giydiriyorum sadece. Gece yün yorgan örtüyorum ama :) terlemiyor üstünü açamıyor da.Eccoomm canim bende aynen boyle giydiriyorum ve inanirmisin burnu 1 kere tikanmadi bile. Serum fizyoloji hic kullanmadim ben. Cunku sicak hava ve ter da ha cok hasta etm potansiyeline sahip. Altina askili body ustune ya tek tulum yada tek alt ve ust bu kadar. Gece muslinle yarim kundak ustune ince bir penye battaniye.
Sakın biberon verme meme reddi kalıcı hale gelebilir. Aslında önce sebebini bulmaya çalışsan çözüm daha kolay oluyor. O zamana kadar bebeğini finger feeding yöntemi ile besleyebilirsin. Bol bol ten teması, Bebek suyu seviyorsa duşta emzirme, sakinden emzirmeye çalışmak öneriliyor. Sakın Bebek ağlarken ağzına zorla meme sokmaya çalışma daha beter oluyor. Uykudan uyanır uyanmaz emzirmeyi dene.Kızlar yardım edinnn meme reddi yaşıyoruz biraz emiyor sonra kendini geriye atıyor sanki gazı varmış gibi de karnı çok şiş böyle durum yaşayan varsa yardım etsin hem aç kalıyor hem huzursuz biberonla emmeyi de bilmiyor biberonla vermekte istemiyorum iyice emmeyi unutmasın diye ne yapabilirim sizce
suan yapamam gibi geliyo bana ya kendimde o cesareti göremiyom :)Hamilelikte kaç kg almıştın ? Sen de B BenanAsiye gibi zayıflama gruplarına katıl istersen
bende bu gece bir katla uyutucam bakalm ayni terliyo mu ben bugne kadar iki kat giydrydmBen de zıbının üstüne alt üst takım giydiriyorum sadece. Gece yün yorgan örtüyorum ama :) terlemiyor üstünü açamıyor da.
Off bu kotu haber :) çubuk turşusu geldi onlar bana bakti ben onlara emin olmadan yemeyeyim dedim.Evet cnm gaz yapıyor hiç bişey yemediğim halde gazımız hala devam ediyorr
hangi gruptasn canmKizlar zayiflama gruplarini tabsiye eserim cabucak kilolarsan kurtulmak isteyenlere. Harika ve cok motive edici. Disiplinli. Emzirende bir suru anne var kimseye bir sey olmuyot :) sutleri filanda tasiyor
3.talımdauım canım . Ama kendini hazır hissetmiyorsan şimdi başlama . Çok ciddiler . Asla taviz kabul etmiyorlar bildirim yapmayanı önem vermeyeni kurallara uymayanı göZünün yaşına bakmadan gruptan atıyorlarhangi gruptasn canm
Kızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada
minikhikayem kızlar bir de yatarak emzirmeyi deneyin. Bebek uyuduğu sürece siz de yanında yatın. Ben bugün kızımı 3 saat o şekilde uyuttum. Geçtim salona açtım tv yi üzerimize de battaniye örtüp emzirdim 3 saat o da hem uyudu hem emdi. Arada ben de uyumuşum çok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?