2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsn benm kocaeli derincede bi arkdsm oturuyo o civarlarda cok iyi bi dr gidiyo bir yildr cocuk sahibi olmk istiyodu ve sonunda nasip oldu ondn ogrenp yazarm ben karar sizin tabikide

çok teşekkürler çok memnun olurum

Denizatidenizyildizi

Canım meme reddi olduguna emin misin? Benim kızım salı ucuncu ayını dolduracak ve yaklasık 5-6 gundur memeyi biraz emdiktenn sonra dediğin gibi kendını geriye atıp gazı varmıs gibi memeyi fırlatıp aglamaya baslıyor. Ama emziği hemen alıyor onsırada mememi almıyor. Zorlamıyorum hemen kaldırıp gaz cıkartıyorum dıkkatını dagıtıyorum o sırada ya uyuyakalıyor (dıyorumkı uykum geldi ağlamasıymıs) yada gazı cıktıysa sancılandıgından memede aglıyormus dıyorum. Meme reddi olsa hiç emmezdi bence bedenlerinde bizim henuz anlayamadıgımız bi sıkıntı yasıyorlar o an ve bız anlamlandırana kadar ustesınden gelmeyi de öğreniyoruz yavas yavas

Ne güzel Allah bebek isteyen herkesi kavuştursun inşallah bizde 25 eylül doğumluyuz:)

Ben de aşıdan hemen sonra kucağıma alıp emzirdim o zaman sakinleşti. Aşı olurken emzirmeyi ben de okumuştum bir yerde doktorumuz da kadın ama acaba meme reddi yapar mı diye düşünüyorum. Tek güvenli limanı meme. Orada acı duymasını istemem.

Bizim akrabamız yok istanbulda, çocuk görmeye sadece arkadaşlarımız geliyor onlar da sağolsunlar çok anlayışlılar gelen pastasını böreğini alıp geldi ve çok oturmadan kalktılar. Zaten Bebek ağlamaya başladı bir süre sonra onlar da biz gidelim dediler. Ama akraba öyle olmuyor işte. Hele de aile büyükleriyse bir de hizmet bekliyorlar ve kalkmak nedir bilmiyorlar Bebek ağlasa bile. Hatta bir de akıl vermeye kalkıyorlar.

minikhikayem kızlar bir de yatarak emzirmeyi deneyin. Bebek uyuduğu sürece siz de yanında yatın. Ben bugün kızımı 3 saat o şekilde uyuttum. Geçtim salona açtım tv yi üzerimize de battaniye örtüp emzirdim 3 saat o da hem uyudu hem emdi. Arada ben de uyumuşum çok iyi geldi.

Ben de zıbının üstüne alt üst takım giydiriyorum sadece. Gece yün yorgan örtüyorum ama :) terlemiyor üstünü açamıyor da.

Sakın biberon verme meme reddi kalıcı hale gelebilir. Aslında önce sebebini bulmaya çalışsan çözüm daha kolay oluyor. O zamana kadar bebeğini finger feeding yöntemi ile besleyebilirsin. Bol bol ten teması, Bebek suyu seviyorsa duşta emzirme, sakinden emzirmeye çalışmak öneriliyor. Sakın Bebek ağlarken ağzına zorla meme sokmaya çalışma daha beter oluyor. Uykudan uyanır uyanmaz emzirmeyi dene.

Evet cnm gaz yapıyor hiç bişey yemediğim halde gazımız hala devam ediyorr
Off bu kotu haber :) çubuk turşusu geldi onlar bana bakti ben onlara emin olmadan yemeyeyim dedim.
Aynen bizde de gazlar devam ediyor hatta bu ara artti sanki. Halbuki 3 ay dolunca gaz ilacini keserim diyordum

Kızlar geçen ay adet olup bu ay olmayan var mı normal mi bu acaba. Sezeryan Dogumdan sonra 50.gün adet oldum bu ay olmadım. Emziriyorum bu arada

ben olmadım canım gebelik testi yapıcam ummasam da korktu gözüm

2 haftadır geceleri yatakodasında kızımla öyle yatıyoruz. Beşiği istemiyordu zaten ana kucağı gibi minik yatakts uyuyodu o da pek sağlıklı gelmedi artık bana ama yanımda uyuttuğum içün ayoramıcaksın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…