- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.001
ay aman aman ben hic baslamaym simdi hem hazir degilm hemde şuan ailevi sorunlarm var kafam bi dünya sana bol şans canm3.talımdauım canım . Ama kendini hazır hissetmiyorsan şimdi başlama . Çok ciddiler . Asla taviz kabul etmiyorlar bildirim yapmayanı önem vermeyeni kurallara uymayanı göZünün yaşına bakmadan gruptan atıyorlar
Ben doğduğundan beri birlikte yatıyorum kızımla. İlk zamanlar etrafına yastık koyuyordum ama şimdi emzirerek uyuyoruz birlikte. Ayırma konusunu henüz düşünmüyorum gece çok sık emiyor çünkü. Emme sıklığı azalınca adım adım uzaklaştırmayı planlıyorum. Alışkanlıklar 21 günde oluşuyormuş. 21 gün aynı odada kendi beşiğinde uyutmaya çalışacağım sonra da eğer hazır olursak ikimiz de kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum.ben olmadım canım gebelik testi yapıcam ummasam da korktu gözüm
2 haftadır geceleri yatakodasında kızımla öyle yatıyoruz. Beşiği istemiyordu zaten ana kucağı gibi minik yatakts uyuyodu o da pek sağlıklı gelmedi artık bana ama yanımda uyuttuğum içün ayoramıcaksın dediler
Bence hamilelik belirtileri 5-6 haftalık gebelikten önce başlamıyor. Ama insan acaba hamile miyim diye belirti aramaya kalktığında bir sürü belirti buluyor. Ben hamile kaldığım ay hiç bir belirti görmedim regl gecikmesi haricinde. Ama ondan önceki her ay bir sürü belirti hissediyordum. Bilinç altımızın bir oyunu bence. Ama inşallah hamilesindir, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee
Doğru diosun valla piskolojik hayırlısı olsunBence hamilelik belirtileri 5-6 haftalık gebelikten önce başlamıyor. Ama insan acaba hamile miyim diye belirti aramaya kalktığında bir sürü belirti buluyor. Ben hamile kaldığım ay hiç bir belirti görmedim regl gecikmesi haricinde. Ama ondan önceki her ay bir sürü belirti hissediyordum. Bilinç altımızın bir oyunu bence. Ama inşallah hamilesindir, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.
Canım iki haftada blr adet olman normal miymiş?ben sezeryandn sonra 2 haftada bir oluyorm yani ayda iki kere oluyom
Geçmiş olsun canim. salı günü kontrolümüz var doktoruna göstereyim bende. Bizde yumurta alerjisi çıktı yumurta tüketmiyorum ishalimiz azalmaya başladı gibi ancak kızarıklıklar çıktı şimdide. O yüzden yumurta dışında birşeye daha alerjisi var diye düşünmeye başladım ancak neye olduğunu bulamıyorum canim.Hayır farklı değil alerji egzamaya çevirmiş süt alerjisi varmiş yani doktor ondan şüpheleniyor git gide büyüdü ve derisi daha kalınlasıp kabuk bağlar gibi oldu. Kaka da hafif mukus aşırı kusma bazen su gibi göğüste hırıltı bu şikayetler arttı.. İkinci ay açısından sonra çıkmaya başladı 1 aydır var. Bebeğinizin yüzünü o kızarıklığın olduğu yere sürdüğünüzde sert bir tabaka şeklinde gelecektir. Bugün baya araştırdım bebek egzaması alerji durumunda çıkıyormuş tabi buna deterjanları da eklemek gerek... Son zamanlar da özellikle süt yoğurt ve aşırı dana eti tüketimi yaptım. Kış nedeniyle de ev oldukça sıcak bunların hepsi daha ilerletmiş egzemayı
bilmiyrm ki canm bebktn kendimz icn gitmeye firsatmz olmuyoCanım iki haftada blr adet olman normal miymiş?
Bugün kızımda bi gaz gaz dün bişey de yemedimEvet cnm gaz yapıyor hiç bişey yemediğim halde gazımız hala devam ediyorr
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Yalova da filiz hanım var tavsiye ederim. İlgili, bilgili ve insani rahatlatan bir yapısı var. Tabi beklentiniz nedir onu bilmiyorum ancak sorunlu bir hamilelik sürecim olmasına rağmen kendisi beni çok rahatlatmıştı.Merhabalar Sevgili Eylül annelerisizler evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza aldınız , darısı bizlerin başına
Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...
Şimdiden çok teşekkürler
Kizlar benm bebegm cok terliyo gundz hadi neysede gece uyurken en fazla 3 kere uzerini degistiriym sizce nedn olabilir cok da giydrmiyom iki kat giydrmeme ragmen
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Yalova da filiz hanım var tavsiye ederim. İlgili, bilgili ve insani rahatlatan bir yapısı var. Tabi beklentiniz nedir onu bilmiyorum ancak sorunlu bir hamilelik sürecim olmasına rağmen kendisi beni çok rahatlatmıştı.
Bu dönemde kaşınmaya başlıyormuş canım. Hemen çıkmaz ama baya öncesinde sıkıntısı başlıyorBaktım dili normal pamukçuk yok. Diş Eti de niye kaşınır ki diş için çok erken değil mi?
Canım aynı haftadayız atak haftası gerçekten bizde de baya azaldı derken çok gazlandı bu hafta gündüz resmen uyutamadım şyan bile ugrasıyorum bi düzene girseydi çok yoruldum gerçekten gündüzü geçiyorum erken uyumaya bi başlasa devamı gelicekOff bu kotu haber :) çubuk turşusu geldi onlar bana bakti ben onlara emin olmadan yemeyeyim dedim.
Aynen bizde de gazlar devam ediyor hatta bu ara artti sanki. Halbuki 3 ay dolunca gaz ilacini keserim diyordum
Çok tatlısın geçen bende Nutella bana ben nutellaya baktım ve azıcık yesem neolur dedim veee yedim napalm öylede böylede gazman bebişlerimiz varBugün kızımda bi gaz gaz dün bişey de yemedim
Madem yemediğim halde gaz oluyor bari yiyim dedim ve çikolata yedim
Yarın nasıl olacak bakalım
Canim ben doktora hem resim attim hem de gittigimde gösterdim normal dedi. Alman urunleri kullan dedi ki mustela kullaniyorum zaten. Alerji doktoruna gittik yuzunu normal dedi kakasina bakti mukuslu degil dedi. Ki degilmis internette gorsellere bakinca oyle olmadigini anladim sanirim cildi hassas. Niye se buna rağmen ben tatmin olmadim. Ozelden sana mesaj aticam canim.Canım yüzü pütürüklü kuru kızarık ise götür hemen doktora git gide artıyor foto yükleyemiyorum maaleaef
Canim masaustu yada duvara asilan termometreler var 20 30 lira ben onlardan aldim iyi oluyor. Hem nem hem sicaklik gosteriyor.kizlar ben evimn kac derece oldugunu bilmiyorm ama sicak yani yinede korkuyorm hele ki görenler ayy neden boyle ince giydrysn deyince daha da korkuyorm iki kat giymesine ragmen icm hic rahat degildi
Benim oglumun gaz olayi sanki azaldi 89 günlük. Kestim bakalim insallah baslamak zorunda kalmam.Off bu kotu haber :) çubuk turşusu geldi onlar bana bakti ben onlara emin olmadan yemeyeyim dedim.
Aynen bizde de gazlar devam ediyor hatta bu ara artti sanki. Halbuki 3 ay dolunca gaz ilacini keserim diyordum
Ben doğduğundan beri birlikte yatıyorum kızımla. İlk zamanlar etrafına yastık koyuyordum ama şimdi emzirerek uyuyoruz birlikte. Ayırma konusunu henüz düşünmüyorum gece çok sık emiyor çünkü. Emme sıklığı azalınca adım adım uzaklaştırmayı planlıyorum. Alışkanlıklar 21 günde oluşuyormuş. 21 gün aynı odada kendi beşiğinde uyutmaya çalışacağım sonra da eğer hazır olursak ikimiz de kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum.
bnm oyle bi sansm yok canm yaBenimkide cok terliyordu canim oda isisi 24 25 ti 20 yaptim artik terlemiyor
Bizimki zaten gunduz de uyumuyor. Masaj, banyo, ninni, su sesi, agac sesi bocek sesi hic bi sey fayda etmiyor. 2 gndur de aksam olunca bi aglama modu basliyor zaten gece yatis saati de en erken 11:30 12:00...Canım aynı haftadayız atak haftası gerçekten bizde de baya azaldı derken çok gazlandı bu hafta gündüz resmen uyutamadım şyan bile ugrasıyorum bi düzene girseydi çok yoruldum gerçekten gündüzü geçiyorum erken uyumaya bi başlasa devamı gelicek
Bizde nutella gaz yapmadi ya da ben anlamadim ya da anlamak istemedimBugün kızımda bi gaz gaz dün bişey de yemedim
Madem yemediğim halde gaz oluyor bari yiyim dedim ve çikolata yedim
Yarın nasıl olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?