2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@minikhikayem canım sen sleepy marka Bebek bezi kullanıyorsun değil mi? E-bebekte indirime girmiş 19 liraya düşmüş. Ben alamadım 2 numara dar geliyor hep 2 numara vardı.
bizde sleepy kullanıyoruz..biz 3+ kullanıyoruz.kizimin kilosu 7500 buda dar geliyor büyük ihtimalle biz 4 numaraya gececez

Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
İstanbuldaysanız ibs anne bebek çocuk fuarı var. Yarın son gün. Biz gideceğiz kısmetse.

Bizim ilk teşhis öyle doktorum süt ürünleri yumurtayı kes bir hafta ilaç kullan geçip tekrar çıkarsa süt ürünlerinden değildir cildiyeye göndericdm dedi. İnşallah geçtikten sonra ben süt ürünlerini tüketirim de tekrarlamaz

Meme reddi yasayan anneler atlatabildiniz mi bizimki giderek kötülesiyor gibi.
Canım benm kide almamak için direnirken gögsümü sıkıyorum süt gidiyor ağzına o ara biraz emiyor ama bizim baya gaz tavan yaptı o an emmiyor sizin gaz durumu nasıl

Kızlar ben bebeklerin yattığı yerde dönemeyip hareketsiz yatmalarına üzülüyorum yaa. Yazık yavrum uykusunda arada başını çevirip ayakları çırpıyor okadar. Rahatsız belli ki. Uyanır diye pozisyonunu da değiştiremiyorum. Büyüse bir an önce de özgürce yatsın.

Bize ilaç falan verilmedi alerji icin ilaç olduğunu hiç bilmiyordum açıkçası canim. Ne ilacı verdi ki ??

Canım olur ınsallah hele o memeyi iterken gözlerine bakıp acı acı ağlaması yok mu? Beni bitiriyor resmen acı cekıyorum halimden anlayıp yardım et diyen çizmeli kedi bakıslarına öldüğüm
Evet canım ya insan kıyamıyor bide gün boyu uyumuyor ya ben kızıyorum oda bana bakıp gülüyor Allah işte her zorun bi güzel yanı var o an öpüyorum bütün sinirim gidiyor yoksa anlık insan kriz geçirir gerçekten

Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Canım avm haricinde biyere gidemedim oralarda bile az vakit uyumayan bebek orda da gözlerini açtı etrafa baktı bisüre sonra emme krizi tuttu malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…