- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.101
Eger sac kurutma,supurge vb sesler istiyorsaniz,kolik bebe diye bir uygulama var,ucak modunda da calisiyor.Bizde bebek uyutan sesler diye bir program var androidde
bizde sleepy kullanıyoruz..biz 3+ kullanıyoruz.kizimin kilosu 7500 buda dar geliyor büyük ihtimalle biz 4 numaraya gececez@minikhikayem canım sen sleepy marka Bebek bezi kullanıyorsun değil mi? E-bebekte indirime girmiş 19 liraya düşmüş. Ben alamadım 2 numara dar geliyor hep 2 numara vardı.
İstanbuldaysanız ibs anne bebek çocuk fuarı var. Yarın son gün. Biz gideceğiz kısmetse.Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Bizim ilk teşhis öyle doktorum süt ürünleri yumurtayı kes bir hafta ilaç kullan geçip tekrar çıkarsa süt ürünlerinden değildir cildiyeye göndericdm dedi. İnşallah geçtikten sonra ben süt ürünlerini tüketirim de tekrarlamazSut ürünlerinden hiç şüphelenmiyorum canim ki tahlilde de çıkmadı zaten. Ben tahlilde bakılmayan birşey olduğunu düşünüyorum ama ne olduğunu daha bulamadım. Size teşhisi çocuk doktoru mu koydu canim
Ayy annemin orda yün hırka giydirmiştim ondan sonra da çıkmaya başladı zaten sadece yüzünde başka bir yerde yokCanım benim kızın yüne karşı var mesela yünlü bişey dokunduğunda dokunduğu yerlerde kırmızılıklar oluyor belki öyle birşeydir
bizde 7500 ama 4 geceli cok oldu 4 daha rahatbizde sleepy kullanıyoruz..biz 3+ kullanıyoruz.kizimin kilosu 7500 buda dar geliyor büyük ihtimalle biz 4 numaraya gececez
Doğru diyon canım..pisman oldum 3 + aldığıma .allahtan bi paket almışım.bizde 7500 ama 4 geceli cok oldu 4 daha rahat
Canım benim kızımın yüzüde hep kırmızı lekeler vardı..iki ay sonra geçti..cok şükür şuan yoktur..tekrarlanmadi...icin rahat olsun inşallah sizinde geçer.Ayy annemin orda yün hırka giydirmiştim ondan sonra da çıkmaya başladı zaten sadece yüzünde başka bir yerde yok
canm tabi senin aldgn 3+ ms ben 3+kullanmadm 3 biraz kucuktu sıkıyodu direk 4e gectmDoğru diyon canım..pisman oldum 3 + aldığıma .allahtan bi paket almışım.
.
Ne kadar süre yememek lazım acaba canımCanım test i 7 aydan önce yapmıyorlar sanırım bir de önce diyet yapsan o zaman anlarsın aslında
Canım benm kide almamak için direnirken gögsümü sıkıyorum süt gidiyor ağzına o ara biraz emiyor ama bizim baya gaz tavan yaptı o an emmiyor sizin gaz durumu nasılMeme reddi yasayan anneler atlatabildiniz mi bizimki giderek kötülesiyor gibi.
Bize ilaç falan verilmedi alerji icin ilaç olduğunu hiç bilmiyordum açıkçası canim. Ne ilacı verdi ki ??Bizim ilk teşhis öyle doktorum süt ürünleri yumurtayı kes bir hafta ilaç kullan geçip tekrar çıkarsa süt ürünlerinden değildir cildiyeye göndericdm dedi. İnşallah geçtikten sonra ben süt ürünlerini tüketirim de tekrarlamaz
Evet canım ya insan kıyamıyor bide gün boyu uyumuyor ya ben kızıyorum oda bana bakıp gülüyor Allah işte her zorun bi güzel yanı var o an öpüyorum bütün sinirim gidiyor yoksa anlık insan kriz geçirir gerçektenCanım olur ınsallah hele o memeyi iterken gözlerine bakıp acı acı ağlaması yok mu? Beni bitiriyor resmen acı cekıyorum halimden anlayıp yardım et diyen çizmeli kedi bakıslarına öldüğüm
Canım avm haricinde biyere gidemedim oralarda bile az vakit uyumayan bebek orda da gözlerini açtı etrafa baktı bisüre sonra emme krizi tuttu malesef :)Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
3 hafta diyr okudum bi grupta.Bende 5 gun oldu yumurtayi biraktim.Anlamaya calisiyorum hala neden oldugunu. :-(Ne kadar süre yememek lazım acaba canım
Sizin sıkıntısız nedir tam olarak3 hafta diyr okudum bi grupta.Bende 5 gun oldu yumurtayi biraktim.Anlamaya calisiyorum hala neden oldugunu. :-(
alerjik egzamaSizin sıkıntısız nedir tam olarak
İosta bebek uyku müzikleri var canım şuan onu kullanıyorum bende gayet güzel müzikler var :)Melan-kolik5 sen mi tavsiye etmiştin canım? Androidde vardı ios da yoktu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?