2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Annem gitti. 1.5 aydır birlikteydik. Sabahları çağrı atıyordum telefonuna yan odadan Geliyordu oyalıyordu kızımı ben bir iki saat daha uyuyordum. Yarın sabah yine çağrı atabilirim uyku sersemi
Benim annem de dün gitti 3 ay olcak nerdeyse geldi gitti tabi ama çok alıştık ben de sabahları anneme verip uyuyordum çok rahattık bakalım inş rahat oluruz artık

Avm ler hem havasız hem cok ısık cok ses cok radyasyon var bebegım zaten sakinlik seviyor rahat edecegını sanmıyorum ben de. Keske yaz olsaydı alıp alıp sahıllerr inerdik mis gibi
Evet canım bana bile havasız geliyor kıyafet almaya gittik bizde bi kaç defa sıcak sahil havası güzel uyutuyor ama yazı beklememiz lazım artk

Canım benim kızımın yüzüde hep kırmızı lekeler vardı..iki ay sonra geçti..cok şükür şuan yoktur..tekrarlanmadi...icin rahat olsun inşallah sizinde geçer.
Şuan oğlumun yüzü düzeldi eski haline geldi bende bübchen marka nemlendirici aldım en az 10 gün süt diyeti yapayım ona rağmen tekrarlarsa cildiyeye yada ankaraya götürürüm alerji için

Ne kadar süre yememek lazım acaba canım
Bana doktorum bir hafta ilaçları kullan 5 güne sütündeki süt proteini azalır alerjik bir durumu kalmaz dedi bende 10 gün yapayım diyeti diyorum baktım tekrarlamıyor süt ürünlerini yemeye başlarım ama abartma dan

Ausencia merhabalar. Izmit merkezde ozel izmit kadın doğum hastanesi var orda ertan izgiç ten çok memnun kaldım. Gozun kapali guvenebilecegin bi doktor. Kesinlikle bi görmeni tavsiye ederim. Merak ettigin konular varsa özelden detaylı anlatabilirim. Zeynepcim teşekkür ederim tatlım vesile olur belki kimbilir

tunaberkim evet cnim zeyneple 1 gun var aramizda benimkide yaklaşık 1 haftadır desigin gibi yapiyo. Gazını çıkartıp diger memeyi veriyorum tekrar. Meme reddi bnimde aklima gelmisti ama zeynep in dedigi gibi hic emmezdi haliyle ac olur ve hic susmazdi. Bence sende aklina getirme bunu

Canım çok şükür oğlumun eklem yerlerinde yok sadece sol yüzün de vardı ve geçti şuan bende bübchen marka el yüz nemlendirici kremi aldım bir yaşına kadar da şampuan kullanmamak gerekiyormuş ama ben dedeğin markaları eczeneden alayım onları kullanırım

Atak haftası olduğu içinde böyle yapıyormuş iki çeşit atak varmış ya çok memeye düşüyormuş yada bizimki gibi reddediyormuş fiziksel gelişim gösteren memeye düşüyormuş zihinsel gelişim gösteren reddediyormuş

Kizlar benim oğlumun gaz sancilari azaldi diye bide zararliymis diye gaz damlasini kestim 3 4 gundur. Bu sabah biraz fazla emdi. Meme agzimdan cikmasin diyor resmen. Cok ikinmaya basladi kestigimden beri. Ikınırken kusuyor emdigi sütü. O kadar cok ıkınıyor ki agzindan cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…