- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.141
Benim annem de dün gitti 3 ay olcak nerdeyse geldi gitti tabi ama çok alıştık ben de sabahları anneme verip uyuyordum çok rahattık bakalım inş rahat oluruz artıkAnnem gitti. 1.5 aydır birlikteydik. Sabahları çağrı atıyordum telefonuna yan odadanGeliyordu oyalıyordu kızımı ben bir iki saat daha uyuyordum. Yarın sabah yine çağrı atabilirim uyku sersemi
Çok kötü oluyo ben kaldığı odaya girmek istememiştim tutamıyorum kendimibenmde annem 40 a kadar yanmdaydi sabah gotrp anneme veriyodm bir iki saat uyuyodm sonra annem gittignde sabah bebegimu alip onun kaldigi odaya gidince kendimi tutamayp aglamştm çook
ben iki hafta atamadm üzermdn o üzüntuyi
Çok kötü oluyo ben kaldığı odaya girmek istememiştim tutamıyorum kendimi
Evet canım bana bile havasız geliyor kıyafet almaya gittik bizde bi kaç defa sıcak sahil havası güzel uyutuyor ama yazı beklememiz lazım artkAvm ler hem havasız hem cok ısık cok ses cok radyasyon var bebegım zaten sakinlik seviyor rahat edecegını sanmıyorum ben de. Keske yaz olsaydı alıp alıp sahıllerr inerdik mis gibi
Aminn canım nasıl gazlarda bitme var mı uyku düzeni oluştu muGunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
maşallah canım darısı başımıza :)Gunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
bence hepimiz fazla giydiriyoruzdur üşümesinler diye :) annelik pimpiriklilik işteO zaman buyrun hanimlar. Kac derece kac tog ve icine ne giydirilir.
Haha sen beni güldürdün allah da seni güldürsünYurtdışına uygun yazılmış. Türkiye alışkanlıklarına göre yazılsaydı "ört ört üşür bu bebek bir kat daha giydir hasta etme" yazardı
canm bizim bir ay oldu gaz sancilarnn bitmesi uykuda geceleri guzel 11 de uyur sabah 8 e kadar ama gundzleri cok kisa kisa uykulari cok sukur bugne kadar geldkAminn canım nasıl gazlarda bitme var mı uyku düzeni oluştu mu
Oy maşallahGunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
Şuan oğlumun yüzü düzeldi eski haline geldi bende bübchen marka nemlendirici aldım en az 10 gün süt diyeti yapayım ona rağmen tekrarlarsa cildiyeye yada ankaraya götürürüm alerji içinCanım benim kızımın yüzüde hep kırmızı lekeler vardı..iki ay sonra geçti..cok şükür şuan yoktur..tekrarlanmadi...icin rahat olsun inşallah sizinde geçer.
Maşallah.darisi başımıza..Gunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
Bana doktorum bir hafta ilaçları kullan 5 güne sütündeki süt proteini azalır alerjik bir durumu kalmaz dedi bende 10 gün yapayım diyeti diyorum baktım tekrarlamıyor süt ürünlerini yemeye başlarım ama abartma danNe kadar süre yememek lazım acaba canım
Alerji için değil canım yüzün deki egzama için verdi bugün 3. Gün yüzü düzeldi inşallah tekrarlamaz bidaha...Bize ilaç falan verilmedi alerji icin ilaç olduğunu hiç bilmiyordum açıkçası canim. Ne ilacı verdi ki ??
Canım meme reddi olduguna emin misin? Benim kızım salı ucuncu ayını dolduracak ve yaklasık 5-6 gundur memeyi biraz emdiktenn sonra dediğin gibi kendını geriye atıp gazı varmıs gibi memeyi fırlatıp aglamaya baslıyor. Ama emziği hemen alıyor onsırada mememi almıyor. Zorlamıyorum hemen kaldırıp gaz cıkartıyorum dıkkatını dagıtıyorum o sırada ya uyuyakalıyor (dıyorumkı uykum geldi ağlamasıymıs) yada gazı cıktıysa sancılandıgından memede aglıyormus dıyorum. Meme reddi olsa hiç emmezdi bence bedenlerinde bizim henuz anlayamadıgımız bi sıkıntı yasıyorlar o an ve bız anlamlandırana kadar ustesınden gelmeyi de öğreniyoruz yavas yavas
Canım çok şükür oğlumun eklem yerlerinde yok sadece sol yüzün de vardı ve geçti şuan bende bübchen marka el yüz nemlendirici kremi aldım bir yaşına kadar da şampuan kullanmamak gerekiyormuş ama ben dedeğin markaları eczeneden alayım onları kullanırımCanım bebeklerde sıklıkla atopic dermatit denen bir egzema tipi görülüyor hatta Bebek egzeması da deniyor. Yeme içmeyle alakası yok. Cildin kuru kalmasıyla alakalı. Ama genellikle dirsek ve diz kapağı içlerinde, koltuk altlarında, kulak arkalarında olur. Bu bebeklere la Roche possey in, bioderma nın falan atopic serisi nemlendiricileri ve yıkama jelleri kullanmak gerekiyor.
Atak haftası olduğu içinde böyle yapıyormuş iki çeşit atak varmış ya çok memeye düşüyormuş yada bizimki gibi reddediyormuş fiziksel gelişim gösteren memeye düşüyormuş zihinsel gelişim gösteren reddediyormuştunaberkim evet cnim zeyneple 1 gun var aramizda benimkide yaklaşık 1 haftadır desigin gibi yapiyo. Gazını çıkartıp diger memeyi veriyorum tekrar. Meme reddi bnimde aklima gelmisti ama zeynep in dedigi gibi hic emmezdi haliyle ac olur ve hic susmazdi. Bence sende aklina getirme bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?