- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.121
Egzema falan yok vücutta kızarıklk yok benim tek skntm sık kaka ve kakası pişik yapıyor çünkü bi ara kakayı azalttı hemen düzeldi poposu acaba alerjiden mi diyorm bende dktra götürmem Lazmalerjik egzama
Pamuklu kalın bir takım giydiriyorum canım ayağına ayakkabılarını giydiriyorum üzerine Polat üstü var onu kapüşonlu giydirip kanguruyla çıkıyoruz :)Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Keşke bende direk 4 numaraya gevşedim.cunku 3+ numarada sıkıyor kızımı.canm tabi senin aldgn 3+ ms ben 3+kullanmadm 3 biraz kucuktu sıkıyodu direk 4e gectm
Ben uyanıkken sık sık yüz üstü yatırıyorum ve gündüzleri ayşe Öner’in Bebek egzersizlerini yaptırıyorum.ondan Mıdır nedir kızım çok hareketli yatakta falan bıraktığım gibi bulamıyorum artıkKızlar ben bebeklerin yattığı yerde dönemeyip hareketsiz yatmalarına üzülüyorum yaa. Yazık yavrum uykusunda arada başını çevirip ayakları çırpıyor okadar. Rahatsız belli ki. Uyanır diye pozisyonunu da değiştiremiyorum. Büyüse bir an önce de özgürce yatsın.
Bazen banyo rahatlatmak yerine daha da canlandırıyor canım.geçen gün benim kızım da banyodan sonra daha da canlandı,çok geç uyuduBebişi uyumayan var mı akşam 6 da banyo yaptı yeni dalmak üzere(
Seninki Geliştirmiş MaşaAllah. Bizimki kilodan dolayı galiba dönemiyor henüz. Yüzüstü egzersiz yaptırıyorum hiç sevmiyor o pozisyonu.Ben uyanıkken sık sık yüz üstü yatırıyorum ve gündüzleri ayşe Öner’in Bebek egzersizlerini yaptırıyorum.ondan Mıdır nedir kızım çok hareketli yatakta falan bıraktığım gibi bulamıyorum artık
Canım dün gece 22.00 de odaya geçtik kızımla ve inanır mısın tam 6.15 de uyuduCanim ben de 9 gibi gidiyorum ve abartmiyorum gecen gece 2 de uyudu yani 5 saat ugrastik esimle. Artik annem de erken gitme dedi. 10 da gittigimde de 12 de uyudu ben daha cozemedim bu isi.
Esim zaten isten 7:45 gibi geliyor biraz onunla zaman gecirsin de istiyorum ama napalim bir de 8 de odaya gitmeyeyi deneyeyim bakalim :)
Belki de gec kaliyordurum gercelten.
Bu barada senin esinin is durumu noldu canim
Yurtdışına uygun yazılmış. Türkiye alışkanlıklarına göre yazılsaydı "ört ört üşür bu bebek bir kat daha giydir hasta etme" yazardıKızlar mothercare uyku tulumları için sıcaklığa göre kullanma talimatı var aşağıda resmini yükledim. Benim aklıma takılıyordu Uyku tulumu içine ne giydirsem diye meğer hiç bişey giydirmeme gerek yokmuş,hatta bu sıcaklıklara göre uyku tulumuna bile gerek yokmuş
Canım bebeklerde sıklıkla atopic dermatit denen bir egzema tipi görülüyor hatta Bebek egzeması da deniyor. Yeme içmeyle alakası yok. Cildin kuru kalmasıyla alakalı. Ama genellikle dirsek ve diz kapağı içlerinde, koltuk altlarında, kulak arkalarında olur. Bu bebeklere la Roche possey in, bioderma nın falan atopic serisi nemlendiricileri ve yıkama jelleri kullanmak gerekiyor.Kızlar ya ben dün süt alerjisi olabileceğini söyledim ama sadece yüzünde çıkmıştı vücudun da bişey yoktu yüzü bişeye tahriş olmuş olabilir mi? Egzema sadece süt alerjisinde değil kuruluktan nemsiz kaldığında yada yün bişey temas ettiğşnde sıcakta da daha çok azıyormuş öyle bişey olabilir mi ki? Kaka da mukus oluyor ama nasıl desem çok değil yada bana öyle geliyor normaldir kakası mukuslu bezlere baktım kesinlikle oğlumun kakası öyle değil. Kakasının için de beyaz parçacıklarda var normali öyle sanıyorum
Ben tavsiye etmiştim ama ninni değil beyaz gürültü. Programın adı sound SleeperKızlar ninni için bir uygulama tavsiye etmişti biri neydi o uygulama kim etmişti tavsiye
Avm ye gidiyoruz ama hiç durmuyor. Büyük parklara gidiyoruz. Yollar tırtıklı olursa arabasında durabiliyor biz de yürüyüş yapmış hava almış oluyoruz ama parya da emzirmek sorun oluyor. Havalar da soğudu emzirirken ben üşüyorum.Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Avm ler hem havasız hem cok ısık cok ses cok radyasyon var bebegım zaten sakinlik seviyor rahat edecegını sanmıyorum ben de. Keske yaz olsaydı alıp alıp sahıllerr inerdik mis gibiCanım avm haricinde biyere gidemedim oralarda bile az vakit uyumayan bebek orda da gözlerini açtı etrafa baktı bisüre sonra emme krizi tuttu malesef :)
İos da derin uyku sesleri var dıyenbırsey de var cankm bircok muzık var içinde beyaz gurultu için ben gece onunla uyutuyorumBen tavsiye etmiştim ama ninni değil beyaz gürültü. Programın adı sound Sleeper
Off cok kotu olmus. Gece insanin sinirleri daha hassas oluyor. Bir de aksama kadar yorulmus olmanin verdigi gerginlik...Canım dün gece 22.00 de odaya geçtik kızımla ve inanır mısın tam 6.15 de uyuduResmen çıldırdık eşimle. Kucakta gezdiriyoruz, slingde gezdiriyoruz, ayakta sallıyoruz, emziriyorum yok yok uyumuyor. Biz uykusuzluktan bayıldık kıza bir şey olmadı :) ilk defa böyle oldu. Sonra gece uyumasının ne kadar önemli bir şey olduğunu anladık. Sinirlerimiz bozuldu resmen.
Ben de internette uyku tulumu ararken gormustum bunu.Kızlar mothercare uyku tulumları için sıcaklığa göre kullanma talimatı var aşağıda resmini yükledim. Benim aklıma takılıyordu Uyku tulumu içine ne giydirsem diye meğer hiç bişey giydirmeme gerek yokmuş,hatta bu sıcaklıklara göre uyku tulumuna bile gerek yokmuş
Masallah topigimizin abisine :)Gunaydn kizlar bugn 4.ayimiza bastik darisi başiniza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?