2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Pamuklu kalın bir takım giydiriyorum canım ayağına ayakkabılarını giydiriyorum üzerine Polat üstü var onu kapüşonlu giydirip kanguruyla çıkıyoruz :)

Ben uyanıkken sık sık yüz üstü yatırıyorum ve gündüzleri ayşe Öner’in Bebek egzersizlerini yaptırıyorum.ondan Mıdır nedir kızım çok hareketli yatakta falan bıraktığım gibi bulamıyorum artık

Bebişi uyumayan var mı akşam 6 da banyo yaptı yeni dalmak üzere(
Bazen banyo rahatlatmak yerine daha da canlandırıyor canım.geçen gün benim kızım da banyodan sonra daha da canlandı,çok geç uyudu
Bugünlerde benim kızımda çok gazlı sebebini anlamış değilim
Patikle gezmekten ayaklarım yanıyor artık
3 ayda biter diyorlardı nerdeyse 3 aylık olduk hala bitmedi şu gaz

Zeynep5654 profilo ninni Makinesi var ve Bebek uyutucu diye programlar var ben onları kullanıyorum.
ben bebekle bayağı geziyorum hatta abartıp zorunluluktan bir kere otobüse binmişliğim var. ( hem sling hem de arabayı çok kullanıyorum)
Hava pazar günü yağmurlu olacakmış erken saatte avm ye gidebilirsiniz,yağmur yağmazsa sahile falan gidebilirsiniz hem minnoşun temiz hava almış olur
Biz cumartesi günü sahildeki büyükşehir belediye tesislerinde yemeğe gittik Bebek arabamızla içine girdik sorun yaşamadık. Kızım uyandıkça arabasında salladık mışıl mışıl uyudu.

Kızlar mothercare uyku tulumları için sıcaklığa göre kullanma talimatı var aşağıda resmini yükledim. Benim aklıma takılıyordu Uyku tulumu içine ne giydirsem diye meğer hiç bişey giydirmeme gerek yokmuş,hatta bu sıcaklıklara göre uyku tulumuna bile gerek yokmuş

Eklentiler

• B17B1AE8-D9C4-47C9-A18C-F31FC21C5190.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
Seninki Geliştirmiş MaşaAllah. Bizimki kilodan dolayı galiba dönemiyor henüz. Yüzüstü egzersiz yaptırıyorum hiç sevmiyor o pozisyonu.

Canım dün gece 22.00 de odaya geçtik kızımla ve inanır mısın tam 6.15 de uyudu Resmen çıldırdık eşimle. Kucakta gezdiriyoruz, slingde gezdiriyoruz, ayakta sallıyoruz, emziriyorum yok yok uyumuyor. Biz uykusuzluktan bayıldık kıza bir şey olmadı :) ilk defa böyle oldu. Sonra gece uyumasının ne kadar önemli bir şey olduğunu anladık. Sinirlerimiz bozuldu resmen.

Yurtdışına uygun yazılmış. Türkiye alışkanlıklarına göre yazılsaydı "ört ört üşür bu bebek bir kat daha giydir hasta etme" yazardı

Canım bebeklerde sıklıkla atopic dermatit denen bir egzema tipi görülüyor hatta Bebek egzeması da deniyor. Yeme içmeyle alakası yok. Cildin kuru kalmasıyla alakalı. Ama genellikle dirsek ve diz kapağı içlerinde, koltuk altlarında, kulak arkalarında olur. Bu bebeklere la Roche possey in, bioderma nın falan atopic serisi nemlendiricileri ve yıkama jelleri kullanmak gerekiyor.

Kızlar pazar gunu bebısımızı de alıp ailecek dısarı cıkalım dıyoruz ama bu havada 3 aylık bebekle nereye gıdılır bılemıyoruz. Tavsıyelerınız varmı siz bebısle gezmelere gidiyor musunuz
Avm ye gidiyoruz ama hiç durmuyor. Büyük parklara gidiyoruz. Yollar tırtıklı olursa arabasında durabiliyor biz de yürüyüş yapmış hava almış oluyoruz ama parya da emzirmek sorun oluyor. Havalar da soğudu emzirirken ben üşüyorum.

Canım avm haricinde biyere gidemedim oralarda bile az vakit uyumayan bebek orda da gözlerini açtı etrafa baktı bisüre sonra emme krizi tuttu malesef :)
Avm ler hem havasız hem cok ısık cok ses cok radyasyon var bebegım zaten sakinlik seviyor rahat edecegını sanmıyorum ben de. Keske yaz olsaydı alıp alıp sahıllerr inerdik mis gibi

Off cok kotu olmus. Gece insanin sinirleri daha hassas oluyor. Bir de aksama kadar yorulmus olmanin verdigi gerginlik...
Bizimki de 9:30 _ 02:00 araasi mucadeleyle gecti.
Napalim duzelmeleri icin bol bol dua edelim yapacak baska bisey yok.

Ben de internette uyku tulumu ararken gormustum bunu.
Uyku tulumundaki tog degerine gore oda sicakliklarina denk gelen kiyafetleri belirtmisler.
Tog tulumun isi gecirgenlik derecesi sanirim.
Mesela 1,5 tog ve oda 24 derce ise sadece bezi olsun diyor :) ayni isida 0,5 togsa yarim kollu ziibin.

Günaydın kızlar ya ben lohusalığımı ağır atlattım hala psikolojim düzelmedi sizler nasılsınız ben psikolojimi nasıl düzelticem bilmiyorum eşimle sürekli tartışıyoruz kaynanamı ve görümcemi görmek seslerini bile duymak istemiyorum ama konuşacak kimsemde yok çok daraldım İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…