- 25 Mart 2017
- 344
- 141
- 103
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.941
Ben de ikisi de yok sling almayı düşünüyordum ama kanguru alayım o zaman teşekkür ederimCanim yeni alacaksan alma kanguru al. Varsa kullan ben kullaniyorum Zeynep'in dedigi gibi baglamasi biraz cetrefilli ama ben henuz kanguru almadim onunla disari cikiyorum. Evde uyutamiyorum onun icinde disarda gezerken uyuyor. Bazen de babasi takip evde yururyor uyutnak icin.
6. Aya kadar kullaniliyor diye biliyorum.
ben banyodan önce serum damlatıyorum bolca. bide banyoya girmeden bikaç dk önce sıcak suyu açıyorum banyoda su buharı oluyor. bu şekilde burnunu rahat temizliyorum.Kizlar bebegimin burnu banyo yaptigi geceler daha fazla tıkali oluyor. Bunu farkettikten snra banyosunu sabah yaptirmaya basladim ama birsey degismedi. Sizde de boyle mi oluyor?
Kizlar bebegimin burnu banyo yaptigi geceler daha fazla tıkali oluyor. Bunu farkettikten snra banyosunu sabah yaptirmaya basladim ama birsey degismedi. Sizde de boyle mi oluyor?
Kizlar,iyi haftalar..
Weevell in yogurt makinasini kullanan veya almayi dusunen var mi? E bebekte indirime girmis bugun
Kızlar siz bilirsiniz tabi de yoğurt yapmak çok kolay makineye falan gerek yok evde boşuna yer kaplıyor.Canım çok sağol bende düşünüyordum
Magazaya gitme sansim yok bgun,internetten siparis verdim,5.99 kargo parasi aldi,106 liraya geldi..bir tanidigimiz memnun oldugunu soylemisti..deneyecegim bakalim..memnun kalmasam bile en azindan cok para vermedim derim:)Canım çok sağol bende düşünüyordum
Kızlar daha önce sordum ama cevap gelmedi bebeğiniz her seslendiğinizde bakıyor mu oğlum bakıyor ama bazen bşr yere daldığında falan ya çok geç bakıyor ya da hiç bakmıyor normal mi acaba sessiz ortamda hemen bakıyor ama konuşulan bir ortamda yada kendisi bşr yere odaklandıpında bakmıyor normal mi sizinkiler nasıl[/QUOTE
Benim bebekte de öyle oluyor sıkıntılı bir durum olduğu sanmıyorum canım merak etme
Kızlar siz bilirsiniz tabi de yoğurt yapmak çok kolay makineye falan gerek yok evde boşuna yer kaplıyor.
Magazaya gitme sansim yok bgun,internetten siparis verdim,5.99 kargo parasi aldi,106 liraya geldi..bir tanidigimiz memnun oldugunu soylemisti..deneyecegim bakalim..memnun kalmasam bile en azindan cok para vermedim derim:)
merhaba. pekmeze ne zaman başladınız ağır gelmezmiki birde üzüm pekmezimi keçiboynuzumuCnm mamada var Peynirli pekmezli tahıllı.
Birde ben cicibebe,labne peynir tuzsuz olduğu için,ve pekmez katıyordum yine öyle yapicam.
6.aydan sonra yumurta sarısının 4/1 ni katarak verdim .Sonra ay ilerledikçe yumurta sarısının tamamını verdim.
Kızlarında reflü olduğu için tane yutmaya çok zor geçtiler.Bakalim Afra da olmazsa reflü inşallah kahvaltı yaptırmaya çalışacak.
Ama şimdi mama olarak başladım peynirli pekmezli.
Uzun oldu kusurabakma yanlış yazmamak için tane tane yazdim:)
benim kızımdada kilo alımı yavaşlaması var o yüzden ek gıda tadımlara başlamayı düşünüyorumda 4 buçuk aylık oldukB
Ben günde 1 defa kaşık maması ve meyve püresi az miktarda başladım.
Çünkü sütüm bitti sayılır derecede kızım gelişim olarak geriden gitmeye başladı boy ve kilo olarak.
Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden sütüm yeterli olmamış kilo ve boy ölçümünde anladık.
Zaten erken ve minik doğmuştu ama kilo alimi iyi gidiyordu 2 aydır 250 gr. Alabildi .
Bu yüzden yavaş yavaş başlamak zorunda kaldım 1 haftadır.
Kiyamam yaKaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Evet ya bende alduktan sonra gordum msji..ben hic mayalamadim yogurt,belki tutturamam diye aldim..umarim ise yarar..sen ztn mayaliyorsan grek olmayabilirCanımkaramera alıp bi kenarda durur diyor bende kararsız kaldım şimdi
Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Demir ilacını ferro kullanıyoruz canım d vitaminini de ocean ve wellcare kullandık ama ocean daha iyi geldi bize ikisi de doktor tavsiyesiydiBebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir
Su için ben ufak su biberonlarından almıştım canım ama çay bardağıyla içmeyi tercih etti :)) önce yüzünü falan buruşturuyordu ama zamanla alıştı içmeyeMerhaba arkadaslar, iki haftadir giremiyorum biz aptamila pre den 1 e gectik ve bizim oglan cildirdi. Resmen iki hafta agladi ancaka birkacbgun once tekrar pre ye gectik. Aksamlari 1 vereyim dedim onu bile kaldiramadi. Biz 6.ayda 2 ye gecemicez anlasilan. Bu konuda deneyimleri olan varmi??
Ek gida iyi gidiyor, simdilik havuc ve patates veriyorumvama su icmiyor maalesef
Benim oğlum basıyor canım ayakta da tabi destekle baya durabiliyor ama bizimki de dönmüyor daha hepsinin normal olduğunu düşünüyorum sonuçta her bebek farklı :)Kizlar bizimki 4 eylul dogumlu. Ayaklarinin uzerine basamiyor henuz. Hareket ettiriyor kuvvetli tekme atiyor. Normal mi bu ay Kontrol yarin ama sizin bebisler ne alemde bizim gibi olan var mi drunuz ne diyor. İlk oglanda erken basiyordu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?