2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok duyuyor çok şükür gülüşüp oynuyoruz ama ben istiyorum ki her seferinde baksın neyle uğraşırsa uğraşsın :) bazen oyuncağına yada başka yere daldığında hiç oralı olmuyor bazende odaya sessizce girmeme rağmen ayak sesime hemen dönüp bakıyor çağırdığımda bakıyor ama dediğim gibi bişeylere daldığında çok geç bakıyor ya da hiç bakmıyor

Ben de ikisi de yok sling almayı düşünüyordum ama kanguru alayım o zaman teşekkür ederim

Kizlar bebegimin burnu banyo yaptigi geceler daha fazla tıkali oluyor. Bunu farkettikten snra banyosunu sabah yaptirmaya basladim ama birsey degismedi. Sizde de boyle mi oluyor?
ben banyodan önce serum damlatıyorum bolca. bide banyoya girmeden bikaç dk önce sıcak suyu açıyorum banyoda su buharı oluyor. bu şekilde burnunu rahat temizliyorum.

Günaydın kızlar ise başlayanlar yada başlayacaklar sutunuzu ise başlamadan önce ne zamandan itibaren sagmaya başladınız ??

Kizlar bebegimin burnu banyo yaptigi geceler daha fazla tıkali oluyor. Bunu farkettikten snra banyosunu sabah yaptirmaya basladim ama birsey degismedi. Sizde de boyle mi oluyor?

Canım ben hiç akşam banyo yaptırmadım hep gündüz yaptırdım , gece riske atamiyom üzerini çok açtığı için. Ve banyodan sonra otri bebe ile mutlaka bronslari açıldığı için burnunu çekip temizliyorum hiç tikanmiyor

Magazaya gitme sansim yok bgun,internetten siparis verdim,5.99 kargo parasi aldi,106 liraya geldi..bir tanidigimiz memnun oldugunu soylemisti..deneyecegim bakalim..memnun kalmasam bile en azindan cok para vermedim derim:)

Canım karamera alıp bi kenarda durur diyor bende kararsız kaldım şimdi

merhaba. pekmeze ne zaman başladınız ağır gelmezmiki birde üzüm pekmezimi keçiboynuzumu
benim kızımdada kilo alımı yavaşlaması var o yüzden ek gıda tadımlara başlamayı düşünüyorumda 4 buçuk aylık olduk

Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir
Demir ilacını ferro kullanıyoruz canım d vitaminini de ocean ve wellcare kullandık ama ocean daha iyi geldi bize ikisi de doktor tavsiyesiydi

Su için ben ufak su biberonlarından almıştım canım ama çay bardağıyla içmeyi tercih etti :)) önce yüzünü falan buruşturuyordu ama zamanla alıştı içmeye

Kizlar bizimki 4 eylul dogumlu. Ayaklarinin uzerine basamiyor henuz. Hareket ettiriyor kuvvetli tekme atiyor. Normal mi bu ay Kontrol yarin ama sizin bebisler ne alemde bizim gibi olan var mi drunuz ne diyor. İlk oglanda erken basiyordu sanki.
Benim oğlum basıyor canım ayakta da tabi destekle baya durabiliyor ama bizimki de dönmüyor daha hepsinin normal olduğunu düşünüyorum sonuçta her bebek farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…