2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok canım ben mamadan 1 saat sonra falan veriyorum hiç kusmadı şimdiye kadar

Demir eksikliginin yaratabilecegi sorunlarin farkindayim fakat tahlil yapmadan ilac kullanimi bana da mantikli gelmedi. Sonucta biz bile takviye kullanacaksak kafamiza gore kullanmiyoruz tahlil sonucunda varsa eksik bir deger ona gore aksiyon aliyoruz.
Eger suan eksik ve kullanmiyorsak 2 ayda cok bisey olacagini dusunmuyorum acikcasi. Zaten 6.ayda da belli olmus olacak...

http://www.doktorattila.com/demir/
Bu attigim linkede bi göz at canim,2-3 aylik bir demir eksikliginin bile bebegi etkilediginden bahsetmiş...Detayli şekilde izah etmiş,okuyupta hala ikna olmadiysan demir ilacini verme o zaman,en iyisini bebegin için sen bilirsin elbette

bende saglik ocaginin verdigi d vitamini kullanmiyorum katkisiz buldum onu veriyorum.Demir ilacini da gecen gun verdi acmadim bile.anne sutu aliyor kilosu gelisimi iyi cok sukur.4 bucuk aylik bebegim 6mayinda tahlil yapip vermeyi dusunuyorum. Gun icinde ara ara oturtuyorum kendi istiyor ek gidaya da 6 ay bittikten sonra gececegim

Arkadaslar ebebek te joie mimzy lx mama sandalye fiyati 549 tl den 329 tl dusmus.uzun suredir takip ediyordum almak isteyen olursa oneririm.
Oyun halilarinda da indirim var

Ben de bu konuda sizin gibi düşünüyorum, çok iyi ifade etmişsiniz. Ben de büyük oğluma 6. Ayında yaptırdığım tahlil sonucu 12 çıkınca ve diğer kan depoları da iyi olunca 1 yaşına kadar kan ilacı vermedim. 1 yaş kontrolde kanı 9 çıkmıştı ve depolar sınırdaydı. Tam 1 yıl depoları doldurmak için uğraştım. Her ay tahlil yaptıramayacağıma göre bu oğlumda risk almayı düşünmüyorum. Artık ne gerekiyorsa içicek.

Anladım canım. Ama Mavikelebek0134 arkadaşımız dedi ki, 6.ay da hareketli olduğu için lokal anestezi yapmayabilir doktor, genel anestezi olur dedi. Bu konuda ne düşünüyorsun canım
Canim bizim gittigimiz hastane zaten 6 aydan once yapmiyor. Genel derken hafif uyutma oluyor. Buyuk oglumda genel olmadi uyutulup makineye baglanmadi. Tam emin degilim . Uzun surerdi uyanmasi cinku. Hafif uyutuyorlar. Kisa surdu çıkti islemden . Benide spinal sezeryanda hafif uyuttular islemi duymadim hemen uyandim oyle birsey. Lokal olmuyor eli kolu oynuyor dönüyor.

Kızlar daha önce sordum ama cevap gelmedi bebeğiniz her seslendiğinizde bakıyor mu oğlum bakıyor ama bazen bşr yere daldığında falan ya çok geç bakıyor ya da hiç bakmıyor normal mi acaba sessiz ortamda hemen bakıyor ama konuşulan bir ortamda yada kendisi bşr yere odaklandıpında bakmıyor normal mi sizinkiler nasıl

benim bebeğim de bir şeye dalmadıysa bakıyor seslendiğimde

Birşeye ya da bir yere çok odaklanmışsa bana bakmamayı tercih ediyor canım benim oğlumda. İlgileri bu dönemde çabuk dağılıyor ondan olabilir

Benim oğşumda dönmüyor vucudunu beline kadar kaldırıyor sesleme konusunda aynıyız herlde ismine dönüyor ama bazen başka şeylere odaklanınca hiç pas vermiyor bana :) ama beşikte olsun ağlarken ufacık ayak sesime bakınıyor hemen:)))

Aynı biz bazen sessizce odaya giriyorum ayak sesime dönüyo bazende boğazımı patlatıyorum dönmüyor. Endişelenmiştim bende ohh çok şükür ki normalmiş :)

Aynı biz bazen sessizce odaya giriyorum ayak sesime dönüyo bazende boğazımı patlatıyorum dönmüyor. Endişelenmiştim bende ohh çok şükür ki normalmiş :)
Hehe normal canım bizimkinin 4 yaşında ablası var ona çok bakar güler ama eve misafr gelince onlara bakıp gülüyor kızımda kardeşim bana baksın diye dibine giriyor hiç bitürlü bakmıyor istemezse:)

Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir

Merhaba arkadaslar, iki haftadir giremiyorum biz aptamila pre den 1 e gectik ve bizim oglan cildirdi. Resmen iki hafta agladi ancaka birkacbgun once tekrar pre ye gectik. Aksamlari 1 vereyim dedim onu bile kaldiramadi. Biz 6.ayda 2 ye gecemicez anlasilan. Bu konuda deneyimleri olan varmi??
Ek gida iyi gidiyor, simdilik havuc ve patates veriyorumvama su icmiyor maalesef

Benimki de öyle ama normal bence. Şuan herşey o kadar ilgilerini çekiyor ki. Bazen memeyi bırakıp diğer yöne bakıyor. Sesleniyorum ama nafile, yüzünü çevirmeye çalışıyorum, tüm gücüyle inatla kafasını o yönde tutuyor. Bir dr sunumunda dinlemiştim. 8.aydı galiba ancak o zaman ismiyle yada hitapla seslenildiğinde dönüp bakarmış. Şuan dönüp baksalarda sadece meraktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…