2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyiymiş ama peki alt kısma ne kadar su gerekir acaba. Üstteki besinin suyu akacak çünkü sonra onu dökecekmiyiz

Canım tam bilmiyorum ama. Bi tarifte görmüştüm. Buhar da pişirin yada suda haşlayın haşladığınız suyu dökmeyin onunla kıvam verin yazıyordu

Kızlar Oğluma yoğurt vermeyi denedim ama hiç sevmedi yediğini tükürdü içine meyve rendeleyip karıştırsam biraz daha tatlı oluyor ya yer mi acaba
Ay cok heyecanli ben de tadimlara basladigimizdaki tepkilerini cok merak ediyorum
Benim henuz deneyimim yok ama meyve vermeye basladiysan yogurdu daha cazip kilabilir. İkisini birden yemis olur kuzu :)

Kızlar Oğluma yoğurt vermeyi denedim ama hiç sevmedi yediğini tükürdü içine meyve rendeleyip karıştırsam biraz daha tatlı oluyor ya yer mi acaba

canım 3 gü in kuralını uygula tadlandırmadan önce bence her şeyi tatlandıramayız çünkü. 3 gün sonra tekrar dene böyle böyle her yiyeceğe uygulanıyormuş..

cnm böyle hantal birşeydense ikeanın buharda pişirme aparatını alıp tencerede hallet derim .. Deneyimli değilim ama yanıtlayayım dedim :)

Çok sağol canım bide saklama posetini içini yıkamam gerekir mi islakken süt konulsa bişey olur mu

ben hiç yıkamadım aklıma gelmemişti açıkçası bi yerde de okumadım böyle birşey bilemiyorum cnm yıkamazsak da olur gibime geliyo..

Kanguru kullanan arkadaşlar ne marka tavsiye edersiniz

İlk önemli olan husus ergonomik olması. Geri kalanı kumaş cinsi, rengi ek cepleri v.s. Ben neko marka baby size (bebek beden) aldım. Memnunum. Babywearing Türkiye sayfasını faceden takip edersen daha kapsamlı cevaplar bulabilirsin..

Ay cok heyecanli ben de tadimlara basladigimizdaki tepkilerini cok merak ediyorum
Benim henuz deneyimim yok ama meyve vermeye basladiysan yogurdu daha cazip kilabilir. İkisini birden yemis olur kuzu :)
Evet canım elma ve armut verdim daha önce onları sevdi. Armutu yoğurda karıştırmayı düşünüyorum belki daha tatlı olur bu şekilde yemeyecek belli

canım 3 gü in kuralını uygula tadlandırmadan önce bence her şeyi tatlandıramayız çünkü. 3 gün sonra tekrar dene böyle böyle her yiyeceğe uygulanıyormuş..
Evet canım onu denicem hala yemek istemezse o zaman meyve koyarım. bende ileride zorlanmaması için yoğurdu falan sade yemesinden yanayım

tesadüfen açtığım bu müzik oğlumu birden sakinleştirdi uslu uslu dinliyor ve uyuyacak oysa yarım saat önce kalktı ve basbas bagııryordu bunu acmadan önce
deneyin bakalım kızlar belki sizde de işe yarar tesadüfmü diye bekledim ama 20 dk oldu hala uslu uslu etrafı izliyor hiçç sesi cıkmadan dalacak ama belli

Kaç yaşa kadar kullanılabiliyor

baby size olanlar ortalama 2 yaş bebeğin boyuna da bağlı sonra toddler beden2 geçiyosun o da ortalama 4 yaş. Burada asıl husus bacak oturuşunun bozulacağı zamana kadar. Ergonomi dediğümiz şey

Evet canım onu denicem hala yemek istemezse o zaman meyve koyarım. bende ileride zorlanmaması için yoğurdu falan sade yemesinden yanayım

evet canım inşallah yer

Canım blw de püre yapılmıyor, ben sterilizatör aldım toplam 1-2 kere kullandım öylece duruyor. Şimdi blw de sebzeleri buharda yumuşatmak gerekiyor Ya acaba sterilizatör de yumuşatsam olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta mantık aynı su buharı ama henüz denemedim. Bence bu makine çok da gerekli değil gibi.

Canım bir yerde okumuştum bebeğiniz bir şeyin tadını beğenmezse 10-15 gün ara verin sonra tekrar deneyin, başka bir şeyle karıştırarak vermeyin ki o tadı öğrensin diyordu, örnek olarak da yoğurda meyve katmayın yazıyordu.

Süt saklama poşetleri steril kızlar, yıkamaya gerek yok.

Canım muhtemelen başını üşütüyor olabilir. Banyodan sonra bere şapka vs takıyor musun başına ?
Bereyle aramiz cok iyi degil canim. İlk dogdugunda da taktirmadi hic.
Gunduz ev 23_24 derece oluyor usutur mu ki yine de. İstisnasiz her banyo yaptigi gunun gecesi diger gecelerden daha fazla tikaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…