2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar bi sorum var. Sünnet yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlarım, ürolog mu yapmalı yoksa çocuk cerrahı mı? Bir de genel anestezi mi yoksa lokal anestezi mi?
Canim biz urologa yaptirdik. Bunu da urologa yaptircaz. O konuda uzman olan urolog. Genelde estetik dikis oluyor. Bizim dikisler kendiliginden dustu.

Benim oğlumda her zaman bakmıyor canım ama bunun sorun olucağını şu an için düşünmüyorum doğrusu. Seslere karşı çok ilgili ama bir ses duyunca emmeyi bile kesip dinliyo nerden geldiğini anlamaya çalışıyor

Kızlar sağlık ocagı demir ilacı vermişti kullanan var mı ? Kabız olucak diye korkudan kullanamıyorum kaka yapmayınca cok fena huysuz oluyor cünkü

Benimkide istediginde bakiyor istemediginde bakmiyor, keyifine göre davraniyorlar sanirim

Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir
d vitamini olarak decatab 3 kullaniyorum arastirmalarim sonucu buna karar verdim.demir ilaci icin ben biraz daha bekleyecegim sanirim arastirmaya baslayacagim onu da .

normal demek ki benimki de ayni sekilde

Kızlar huggies bizde pisik yapti ve geçmiyor . Huggies kullananlar sizdede pisik yaptı mı. Beli lastikli olduğu için de çok iyi oluyor başka beli lastikli bez bulamadım ne yapsam acaba

Ben mama sandalyesisandalyesini e bebekten yastigiyla 75 TL ye aldım. Zaten kısa süreli otuttugum bişey için çok büyük rakamlar saçma geldi..

Peki daldığında yani oyuncağa veya başka bişeye bakmıyor mu

tabi, başka birşeyle oyalanıyor oluyo sizde farklı bir durum mu var acaba? Yani hiö duymuyor gibi mi davranıyor yoksa duyuyo bakmıyor mu (duyduğunu nefes alışverişi hızlanmasından gülümsemesinden v.b. Anlayabilirsiniz)

Arkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Sling aldım ama baglaması çözmesi zor geldi bana bırtek yenıdogan donemınde kullandım. Kanguru aldıgımdan berı sling rafa kalktı dıyebılırım. Hemen kanguruya koyuyorum kızımı 5sanıyede bıtıyor ve sling dekı gıbı yere sarkmalar olmadıgı ıcın bebegımı elımle tutmama gerek kalmıyor. Kangurun varsa bence sling e gerek yok canım

Canım ayrıca demır anne sutunden gecmeyen tek vıtamın dıye bılıyorum

Arkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim yeni alacaksan alma kanguru al. Varsa kullan ben kullaniyorum Zeynep'in dedigi gibi baglamasi biraz cetrefilli ama ben henuz kanguru almadim onunla disari cikiyorum. Evde uyutamiyorum onun icinde disarda gezerken uyuyor. Bazen de babasi takip evde yururyor uyutnak icin.
6. Aya kadar kullaniliyor diye biliyorum.

Kizlar bebegimin burnu banyo yaptigi geceler daha fazla tıkali oluyor. Bunu farkettikten snra banyosunu sabah yaptirmaya basladim ama birsey degismedi. Sizde de boyle mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…