- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.921
Canim biz urologa yaptirdik. Bunu da urologa yaptircaz. O konuda uzman olan urolog. Genelde estetik dikis oluyor. Bizim dikisler kendiliginden dustu.Arkadaşlar bi sorum var. Sünnet yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlarım, ürolog mu yapmalı yoksa çocuk cerrahı mı? Bir de genel anestezi mi yoksa lokal anestezi mi?
Benim oğlumda her zaman bakmıyor canım ama bunun sorun olucağını şu an için düşünmüyorum doğrusu. Seslere karşı çok ilgili ama bir ses duyunca emmeyi bile kesip dinliyo nerden geldiğini anlamaya çalışıyorKızlar daha önce sordum ama cevap gelmedi bebeğiniz her seslendiğinizde bakıyor mu oğlum bakıyor ama bazen bşr yere daldığında falan ya çok geç bakıyor ya da hiç bakmıyor normal mi acaba sessiz ortamda hemen bakıyor ama konuşulan bir ortamda yada kendisi bşr yere odaklandıpında bakmıyor normal mi sizinkiler nasıl
Benimkide istediginde bakiyor istemediginde bakmiyor, keyifine göre davraniyorlar sanirimKızlar daha önce sordum ama cevap gelmedi bebeğiniz her seslendiğinizde bakıyor mu oğlum bakıyor ama bazen bşr yere daldığında falan ya çok geç bakıyor ya da hiç bakmıyor normal mi acaba sessiz ortamda hemen bakıyor ama konuşulan bir ortamda yada kendisi bşr yere odaklandıpında bakmıyor normal mi sizinkiler nasıl
Benım bebıs minnak diye vermıs olabılır belkı canım ama arkadaslarıma da 4. Ayda vermıs doktorları hep kendı aramızda konustuk gecen gunBu konuda neden ayrı acaba Dr lar bizimki 6 aydan sonra bakıcaz dedi.
Benim oğlumda her zaman bakmıyor canım ama bunun sorun olucağını şu an için düşünmüyorum doğrusu. Seslere karşı çok ilgili ama bir ses duyunca emmeyi bile kesip dinliyo nerden geldiğini anlamaya çalışıyor[/QUO
Aynen benim oğluşum da öyle bir ses geldi mi emmeyi kesip dinliyorum sesi arıyor bakıyo gereksiz yere endişelendim
d vitamini olarak decatab 3 kullaniyorum arastirmalarim sonucu buna karar verdim.demir ilaci icin ben biraz daha bekleyecegim sanirim arastirmaya baslayacagim onu da .Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir
normal demek ki benimki de ayni sekildekızlar bebeğim seslendiğimde bakıyor ama bir yere daldığında falan ne kadar seslensem de dönmüyor bazen geç dönüyor normal mi acaba sizin bebişler nasıl seslenme konusunda bide sessiz bir ortamda hemen dönüyor ama dediğim gibi bişeylere daldığında çok geç bakıyor bazen de bakmıyo normal midir
Benim kızımda 8 eylül doğumlu ve donemiyor baya kafasını kaldırıp sağa sola bakiyor ama hiç dönmeye niyeti yok. Bence biraz gec kaldı dönmesi.Herkese günaydın ya kızlar benim 10 Eylül doğumlu kızım var dönmüyor ve böyle çabasında yok çok takıyorum sizde durumlar nasıl
Gunaydin kizlar,mart ayinda bizde ek gidaya başliyacaz inşllah,rica etsem mama sandalyesidir,önlüktür,kaşıktır,tabaktir,alıştırma bardagıdir bunlari ne marka nerden aldiginizi yazar misiniz?başka neler almak gerekir bu süreçte fikri olan varmi?
Peki daldığında yani oyuncağa veya başka bişeye bakmıyor mu
Sling aldım ama baglaması çözmesi zor geldi bana bırtek yenıdogan donemınde kullandım. Kanguru aldıgımdan berı sling rafa kalktı dıyebılırım. Hemen kanguruya koyuyorum kızımı 5sanıyede bıtıyor ve sling dekı gıbı yere sarkmalar olmadıgı ıcın bebegımı elımle tutmama gerek kalmıyor. Kangurun varsa bence sling e gerek yok canımArkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım ayrıca demır anne sutunden gecmeyen tek vıtamın dıye bılıyorumBen 3 cocuk doktoruna sordum, hepside tahlile gerek yok mutlaka demir ilacini ver dedi...doktorlari bile gectim WHO yani dünya saglik örgütü bile tetkik yapilmaksizin 4.aydan 12.aya kadar demir ilacinin kullanilmasini söylüyor... bebek vucuduna aldigi oksijeni bile demir sayesinde kullanabiliyor, zeka,üreme ve diger organ sistemlerinin çalışbilmesi için demire ihtiyaç var bu denli önemli...diger doktorlarin vermeme sebebi şu olabilir,bebege kabizlik yapabiliyo ya da dişleri çıkınca leke yapabiliyor, çürütebiliyo, malesef bu riskler var ama kar -zarar ilişkisine bakinca demiri vermemek daha fazla zarar degil mi?
Saol bilgilendirme icinhttp://www.doktorattila.com/demir/
Bu attigim linkede bi göz at canim,2-3 aylik bir demir eksikliginin bile bebegi etkilediginden bahsetmiş...Detayli şekilde izah etmiş,okuyupta hala ikna olmadiysan demir ilacini verme o zaman,en iyisini bebegin için sen bilirsin elbette
Canim yeni alacaksan alma kanguru al. Varsa kullan ben kullaniyorum Zeynep'in dedigi gibi baglamasi biraz cetrefilli ama ben henuz kanguru almadim onunla disari cikiyorum. Evde uyutamiyorum onun icinde disarda gezerken uyuyor. Bazen de babasi takip evde yururyor uyutnak icin.Arkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Demir degil canim D vitamini anne sutunde olmayanCanım ayrıca demır anne sutunden gecmeyen tek vıtamın dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?