2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Ah yavrum ya kıyamam ne çok şey yaşadı. Allah’ım şifa versin tüm dertleri hayırla tez vakitte son bulsun insallah.

Hadi ya bende evde yapıyorum aslında ama kullanışlı olur diye düşündüm eğer bir köşe de klairsa tabiki hiç bakmiyim
Canim bende bilmiyordum yoğurt mayalamayi ilk oglumda basladi hala mayaliyorum cok basit geliyor artık. Çocuk esyalari o kadar yer tutuyorki ben de cok sey almiyorum artik. Basta herseyi aliyordum kullanmiyorsun sonra

Bugun kontrolumuz vardi .5. Ay kontrolu. 400 gr almis bir kez mama iciyor. Uykuda iciriyorum . Yettigi kadar ne geliyorsa onu iciyor snne sutu. Sutum de yagli degil. Bu ay tattirmalik verebilirsin dedi bir ay dsha bdkleyebilir sin dedi. Anne sutu icebildigi kadar icsin dedi. Tadimliklara baslamiycam . Alabildigi kadar anne sutu alsin. Ayakta durmamasi normalmis. Diger motor becerileri notmal isteksiz dedi saddce . Annemde cuma gunu inanclari var onu yapicaz diye tutturdu yapalim birsey olmaz dedim . Kan alindi demir damlasi ona gore ayarlanacak cok et tuketmiyorum ben cunku. Saglik ocagindaki aşilarin daha taze olup olmadigini sordum hemsireye. Oyle birsey yok dedi. Haftalik uretilmiyor asilar. Saglik ocagi Haftalik gidip aliyorlar dedi. Son kullanma tarihleri ayni . Hastanedekiler aylik mi bir kac aylik alinip buz dolabinda duruyor ayni sey.

Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir

sidefer önerdi doktor, henüz başlamadım ama güvendim ilaca paraben yokmuş içinde ve anne sütü tadındaymış kötü değilmiş tadı kusmuyormuş bebek

Kizlar bizimki 4 eylul dogumlu. Ayaklarinin uzerine basamiyor henuz. Hareket ettiriyor kuvvetli tekme atiyor. Normal mi bu ay Kontrol yarin ama sizin bebisler ne alemde bizim gibi olan var mi drunuz ne diyor. İlk oglanda erken basiyordu sanki.

kızım 6 aylül parmak ucuna basıyor ben de tam bastırmıyorum henüz

Arkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

ben 5 ay kullandım neko marka kesinlikle iyiki almışım

Günaydın kızlar ise başlayanlar yada başlayacaklar sutunuzu ise başlamadan önce ne zamandan itibaren sagmaya başladınız ??

15 gün önceden öneriyorlar memeler ancak alışıyormuş canım

Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Allah acılarını azaltsın minik kaanımızın pınara ve eşine de sabırlar versin. Hep duamızda

Benimkide tam basmıyor mesajını okuyunca rahatladim bebişin dönüyormuydu bu sordun mu doktora

Benimkide tam basmıyor mesajını okuyunca rahatladim bebişin dönüyormuydu bu sordun mu doktora
Canim sordum tam donmuyor yana sadece donuyor. Oda canı isteyince . Sıkılıp aglayinca kalkmak isterse. Normalmis. Her bebek farkli dedi. Biraz isteksiz dedi. Buyuk ogluma gore cok hareketli degil. Kan sonucu normal gelmus. Demir bi daha ki ay dusuk doz baslanacak. Maya tableti b12 ictim oda fayda etmiş.

Cnm daha pekmez ve cicibebe ve labne ile yapacağım kahvaltısında başlamadım.
Ama mama aldim peynirli pekmezli tadımlık veriyorum çünkü sadece anne sütü alıyor ve 2 aydır 250 gr. Aldı.
Diğer kızlarımda yaptığını anlatmıştım ama kesinlikle ağır gelmez üzüm pekmezi 1 çay kaşığı kadar ,cicibebe ,labne peynir karışımı 6. Ay bitiminde yumurta sarısının 4/1 'ni katarak vermiştim.
Tabi benim kızlarım reflü olduğu için yutamıyorlardı ondan böyle kahvaltı yaptırdım ama direk peynir ve yumurta veren olabiliyor.
Ozaman dr.muz yutamıyor diye böyle vermemi tavsiye etmişti.Cokta severek yemişleri :)

Sadece anne sütü alıyor benim minnoş biberon mamasını kabul etmiyor ama kaşık mamasını aldı.
Sadece öğlen kahvaltı maması gibi veriyorum ama 1 çay bardağı kadar ancak o kadar yiyor.
Birde meyve püresi sadece elma armut ama oda yarım çay bardağı kadar yetirebiliyorum.
Bazende kahvaltı maması veremediysem ,akşam gece maması veriyorum tabi yine kaşık maması.
Sen kendin daha iyi belirliyorsun aslında acıktığında yiyebileceği keyifli zamanları.
Bildiğin yerden al tabi pekmezi hazırlardan değil,çay kaşığı kadar tam doluda degil agir gelmez korkma 2 kızımı öyle büyüttüm nasipse 3. Kızımı büyütcem:)
Uzun oldu yanlış anlatmamak için tane tane yazayım dedim:)

Dualarımız Kaanla Rabbim annesine babasına bağışlasın onu..Şafi ismiyle Şifa versin inşallah..

Kızlar ben blw uygulamak istiyorum. Buharda pişirmeyi nasıl yapacağız. Böyle birşey var ama ne kadar gerekli sizce. Bu alet hem pişirici, hem steril edici hem de blender. Steril aleti almadım mutfağım zaten küçük kaynatma usulü yapıyorum. Blenderım var ama bu alette pratik olur gibi. Sizce ?? Deneyimli anneler !!!!

Eklentiler

• D0FC6604-366A-4AE0-9EDD-F67E4364F493.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 35
Canim bende bilmiyordum yoğurt mayalamayi ilk oglumda basladi hala mayaliyorum cok basit geliyor artık. Çocuk esyalari o kadar yer tutuyorki ben de cok sey almiyorum artik. Basta herseyi aliyordum kullanmiyorsun sonra

Aynen canım ben biliyorum gerek yok o zaman bende fazlalığı hiç sevmem . Ozamsn bende hiç bulasmayayim. Çok sağol canim

Çok sağol canım bide saklama posetini içini yıkamam gerekir mi islakken süt konulsa bişey olur mu

Canım bende şöyle bişey görmüştüm. Buharda pişirme aparatı. O kadar para vermektense makinalara, böyle bişey daha mantıklı gelmişti bana. Aklında bulunsun diye yazmak istedim

Eklentiler

• 517C4E7D-1973-4290-9048-5B48A0DEA50A.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
Canım bende şöyle bişey görmüştüm. Buharda pişirme aparatı. O kadar para vermektense makinalara, böyle bişey daha mantıklı gelmişti bana. Aklında bulunsun diye yazmak istedim
İyiymiş ama peki alt kısma ne kadar su gerekir acaba. Üstteki besinin suyu akacak çünkü sonra onu dökecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…