- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.961
Ikea antilop tarzi mi canim?Ben mama sandalyesisandalyesini e bebekten yastigiyla 75 TL ye aldım. Zaten kısa süreli otuttugum bişey için çok büyük rakamlar saçma geldi..
Benimki 16 eylül dogumlu,yüz üstü bırakinca dönüveriyor,ama sırt üstü bırakinca dönemiyo:)çabalayip duruyoHerkese günaydın ya kızlar benim 10 Eylül doğumlu kızım var dönmüyor ve böyle çabasında yok çok takıyorum sizde durumlar nasıl
Ah yavrum ya kıyamam ne çok şey yaşadı. Allah’ım şifa versin tüm dertleri hayırla tez vakitte son bulsun insallah.Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Canim bende bilmiyordum yoğurt mayalamayi ilk oglumda basladi hala mayaliyorum cok basit geliyor artık. Çocuk esyalari o kadar yer tutuyorki ben de cok sey almiyorum artik. Basta herseyi aliyordum kullanmiyorsun sonraHadi ya bende evde yapıyorum aslında ama kullanışlı olur diye düşündüm eğer bir köşe de klairsa tabiki hiç bakmiyim
Bebeğine sağlık ocağının verdiği d vitamini
Ve demir ilacını kullanmayıp başka ilaç alan hanımlar kullandıklarınızın isimleri nedir doktor tavsiyesi midir
Kizlar bizimki 4 eylul dogumlu. Ayaklarinin uzerine basamiyor henuz. Hareket ettiriyor kuvvetli tekme atiyor. Normal mi bu ay Kontrol yarin ama sizin bebisler ne alemde bizim gibi olan var mi drunuz ne diyor. İlk oglanda erken basiyordu sanki.
Arkadaşlar sling kullanan varmı bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Günaydın kızlar ise başlayanlar yada başlayacaklar sutunuzu ise başlamadan önce ne zamandan itibaren sagmaya başladınız ??
Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Bugun kontrolumuz vardi .5. Ay kontrolu. 400 gr almis bir kez mama iciyor. Uykuda iciriyorum . Yettigi kadar ne geliyorsa onu iciyor snne sutu. Sutum de yagli degil. Bu ay tattirmalik verebilirsin dedi bir ay dsha bdkleyebilir sin dedi. Anne sutu icebildigi kadar icsin dedi. Tadimliklara baslamiycam . Alabildigi kadar anne sutu alsin. Ayakta durmamasi normalmis. Diger motor becerileri notmal isteksiz dedi saddce . Annemde cuma gunu inanclari var onu yapicaz diye tutturdu yapalim birsey olmaz dedim . Kan alindi demir damlasi ona gore ayarlanacak cok et tuketmiyorum ben cunku. Saglik ocagindaki aşilarin daha taze olup olmadigini sordum hemsireye. Oyle birsey yok dedi. Haftalik uretilmiyor asilar. Saglik ocagi Haftalik gidip aliyorlar dedi. Son kullanma tarihleri ayni . Hastanedekiler aylik mi bir kac aylik alinip buz dolabinda duruyor ayni sey.
Canim sordum tam donmuyor yana sadece donuyor. Oda canı isteyince . Sıkılıp aglayinca kalkmak isterse. Normalmis. Her bebek farkli dedi. Biraz isteksiz dedi. Buyuk ogluma gore cok hareketli degil. Kan sonucu normal gelmus. Demir bi daha ki ay dusuk doz baslanacak. Maya tableti b12 ictim oda fayda etmiş.Benimkide tam basmıyor mesajını okuyunca rahatladim bebişin dönüyormuydu bu sordun mu doktora
Cnm daha pekmez ve cicibebe ve labne ile yapacağım kahvaltısında başlamadım.merhaba. pekmeze ne zaman başladınız ağır gelmezmiki birde üzüm pekmezimi keçiboynuzumu
benim kızımdada kilo alımı yavaşlaması var o yüzden ek gıda tadımlara başlamayı düşünüyorumda 4 buçuk aylık olduk
Sadece anne sütü alıyor benim minnoş biberon mamasını kabul etmiyor ama kaşık mamasını aldı.merhaba. pekmeze ne zaman başladınız ağır gelmezmiki birde üzüm pekmezimi keçiboynuzumu
benim kızımdada kilo alımı yavaşlaması var o yüzden ek gıda tadımlara başlamayı düşünüyorumda 4 buçuk aylık olduk
Dualarımız Kaanla Rabbim annesine babasına bağışlasın onu..Şafi ismiyle Şifa versin inşallah..Kaan maalesef solunum cihazından ayrılmayı başaramadı.şuan ameliyata almışlar boğazına trakeostomi açılıyormuş.dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Oy kuzum inşallah sağlıkla uyanır . Hep aklımızda hep dualarımızdaKaan Ameliyattan çıkmış 48 saat uyutacaklarmış kıpırdamasın kanama olmasın diye
Canim bende bilmiyordum yoğurt mayalamayi ilk oglumda basladi hala mayaliyorum cok basit geliyor artık. Çocuk esyalari o kadar yer tutuyorki ben de cok sey almiyorum artik. Basta herseyi aliyordum kullanmiyorsun sonra
sidefer önerdi doktor, henüz başlamadım ama güvendim ilaca paraben yokmuş içinde ve anne sütü tadındaymış kötü değilmiş tadı kusmuyormuş bebek
kızım 6 aylül parmak ucuna basıyor ben de tam bastırmıyorum henüz
ben 5 ay kullandım neko marka kesinlikle iyiki almışım
15 gün önceden öneriyorlar memeler ancak alışıyormuş canım
Allah acılarını azaltsın minik kaanımızın pınara ve eşine de sabırlar versin. Hep duamızda
Kızlar ben blw uygulamak istiyorum. Buharda pişirmeyi nasıl yapacağız. Böyle birşey var ama ne kadar gerekli sizce. Bu alet hem pişirici, hem steril edici hem de blender. Steril aleti almadım mutfağım zaten küçük kaynatma usulü yapıyorum. Blenderım var ama bu alette pratik olur gibi. Sizce ?? Deneyimli anneler !!!!
İyiymiş ama peki alt kısma ne kadar su gerekir acaba. Üstteki besinin suyu akacak çünkü sonra onu dökecekmiyizCanım bende şöyle bişey görmüştüm. Buharda pişirme aparatı. O kadar para vermektense makinalara, böyle bişey daha mantıklı gelmişti bana. Aklında bulunsun diye yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?