2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar Oğluma yoğurt vermeyi denedim ama hiç sevmedi yediğini tükürdü içine meyve rendeleyip karıştırsam biraz daha tatlı oluyor ya yer mi acaba
Canım bence karıstırma ozellıkle tadım asamasında besınler karıstılmamalı. Bır besının bebek uzerındekı etkılerını gozlemlemek ıcın sadece aynı besın bebege ust uste 3gun tadımlık verılmelı. Sonra baska bır besıne gecılmelı o da 3gunn tek basına verılmelı. Alerjık vb bır sorun yoksa emın olduktan sonra ılerıde ıkı besın bırlestırılebılır. (Havucla patates gıbı) ben boyle okumustum canım

çok teşekkür ederim uzun anlatmanız daha iyi oldu tecrübesiz bir anne olunca ve 4 buçuk ayda ek gıdaya geçince kafası karışıyor insanın ne yer ne yiyemez diye:)

Merhaba benim kızım 4.5 aylık 3 aydan itibaren ne yersem bal hariç tadına baktırdım. Maşallah yemeyi çok seven bir kızım var. Sadece yoğurt da yüzünü bi buruşturdu. Ama yedi. Yedi dediğim en fazla 2 tatlı kaşığı verdim. :)

Dün cerrahpaşya götürdük çok önyargılı gittim ilgilenmezler diye ama kayıttan hemşireye doktora herkes süperdş. Doktorda atopik dermatit dedi buna neyin sebep verdiğini bulmamız gerekir dedi cilltrnnalerji testi yapılmıyor küçük diye kan tahlilide orda yokmuş özelde yaptırın ama sonuç doğru olmayabilir dedi. Alerjiye gönderdi alerji sağılsun bebek olduğu için randevuyu en erken verebildikleri tarihe verdi o arada diğer tahlilleri yaptırıcaz. Nette baktım bebeklerdede citte alerji testi yapanlar varmış ikilemdr kaldım atopik dermatit olan anneler sizde bu testleri yaptırdınız mı

3 gün kuralını uygulayacağım canım ama 3 günden sonra da yememeye devam ederse o zaman karıştırmayı düşünüyorum. Hiç istemiyor çünkü yoğurt yemeyi

Emzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Ben kullaniyorum canim disarda cok iyi oluyor illa emzirme odasi aramana gerek kalmiyor.
Benim bazi arkadaslarimin anneleri dikmis. varsa biraz el becerin kare bi kumasin bir kosesine boynunu saracak bi serit ucuna da cirtcirt veya dugme dikebilirsin.

Anladım canım sağol onu bilmiyordum. 3 gün deneyeyim hala yemezse ara vereyim o zaman dediğin gibi. Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim canım. Beni de buharda pişirmek düşündürüyor. Bende süzgeçte yapmayı denicem. Ama el kadar havucu yada eti saatlerce buharda nasıl yaparım diyorum. aklım da kaldı çok pratik duruyor. Yarın beslenme gereçleri indirimde. Hiç biri ikinci kez indirime gitmezken bu yine indirimde olucak. İlla al beni diyor sanki

Canım ben bişey yaptırmadım bende çok kararsızım açıkçası nasıl yapılıyor bilgin var mi

Sağol canım belki denesem yapabilirim ama bebekle hiç onlara kalkisamiyorum bizim kız çok yaramaz hep ilgi kucak istiyor

Emzirme önlüğü kullanan var mı e bebek te indirimde de kullanışlı mi acaba
Ben onunla emziremiyorum canım çok özeniyorum çıkayım dışarda restoranda vs. rahat edeyim ama yok. Hem ben beceremiyorum hem oğlum alışık olmadığından herhalde istemiyor eliyle sıyırıp duruyor. Normalde görüyorum ama çok kullanan var. Keşke kullanabilsem

Son düzenleme:
Özgürce emzire bilmek güzel olsa gerek. Evde antrenman yapıp oğlunu alistirabilirsin belki. Benim kızımın da sevmeme ihtimali yüksek ama yinede alıp deneyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…