- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.221
Canım benimkide çok anne diye ağlıyor resmen ilk gibi çok heycan verici :)Benimki daha cok anne diyormus hibi hatta bn bikaclere duydum ama inanamadm esimde annemi dedi diyincee dogru duydugumu anladm
O durum bizde de var hatta daha kötüsü sadece baba ya değil yenge hala gelsin resmen sevinç çığlıkları eşliğinde kucaklarına atlama olayı sinir bozucu:) 24 saat bizim yüzümüzü görmekten skılıyor olmalılar. . Dün akşam eşim işten geldi oğluna kucak açtı bebeğim önce yüzüme baktı babasına baktı bida bana baktı ve babasına atladı değişik geldi banada:))Yaaaaaa aynı durum bizde de varben bütün gün şebeklikler yapıyorum bi kahkaha atsın bana gülsün diye ama yok öyle bozulmıyım diye heralde bi ağzını açıyo kahkaha falan yok ama eşim işten gelince ‘bugün n’aptın oğlum nasıl geçti günün’ falan diye soru soruyo bir kahkahalar anlatamam yani inanamıyorum. Eşiminde hosuna gidiyo tabi bu durum ondan sonra baslıyo sen çok mu aşıksın bana oğlum bende sana çok aşığım diyo ondan sonra bidaha kahkahalarrr
Kızlar ben burayı sizleri çok seviyorum. Apayrı birer yabancıyken minik kalpler birleştirdi bizi burada. Her şeyi ayıplanma korkusu olmadan konuşuyoruz. Birbirimizi en iyi anlıyoruz. Sabah sabah duygusala bağladım. İyi ki sizi tanıdım iyi ki varsınız ♥♥♥
Bütün gün bizi görmekten sıkılıyorlar bence. Bizimki de aynı.Dede de ilk soylenenler arasinda, mantik yazdigin gibi yani yoksa babalari daha cok sevdiklerinden degil
Ben suaralar aksam esim isten gldiginde minnosumun ona attigi gulucukler ve yaptigi sebekliklere takigim.
Yavrucum aksama kadar sana ben bakiyorum karnini ben doyuruyorum bana bu sevgi seli yok diye sitem ediyorum
A ne güzel :)) ben mayıs eşim mart kızım eylülAa benim Doğum günümde doğmuş bebişin :))) biz de herkes Eylül doğumlu eşim 3, oğlum 13, ben 25 Eylül istesen denk gelmez
Eşim bu sürecin her diş için ayrı ayrı yaşandığını duyunca şok oldu. Bir kere sıkıntılı olacak bitecek sanıyormuş zavallım
sen ne tatlısın, üslubuna bayılıyorum
Bizim erkekler Başak ben terazi. Nasıl olacak iki Başak aynı evde hiç anlamış değilim eşim temizlik hastası oğlan da öyle olursa yandım valla :)A ne güzel :)) ben mayıs eşim mart kızım eylül
Doğumlu. Burçlarımız ikizler balık ve terazi
Çok alakasızız her telden olacak:))
Bizimki de babası şarkı söyleyince bir kahkahalar anlatamam ben söyleyince suratıma bakıp iç geçiriyorDün uzanayım dedim kızıma babası bakıyordu.bi kahkaha sesleri geliyor dayanamadım merak ettim.eşim kucağına oturtmuş topla oynatıyor.topu ayağıyla attırıyor gol atıyorlar.
bugün aynı oyunu ben denedim gülümseme bile yok
Çok tatlı oluyorlar ya yerim kızını ben maşallah annesi. Bizimki de galiba babacı olacak babasına bir şebeklikler kahkahalar anlatamam. Anneye gelince ağız ucuyla gülümseme ve iç çekme var sanırsın bütün gün iş yaptırıyorum çocuğaKatılıyorum canım bizimkide öyle traş olurken bekliyor başını çok tatlı oldun baba diyor ya benden daha cilvelibirde dün eşim arkadşlrı arıyo çay içmeye gidim diyo işten gelmiş bende kızıyorum mina da başıma gelmiş babama kızma diyo babasıda kim haklı kızım dio oda gelmiş bana kızıyo (bu aralar psikolojimi alışverişle düzeltiyorumda) sana mont kıyafet kim alıyor söyle bakım bana demesin mi ben şok
Cnm inşallah herşey gönlünüzce olur ,ablan ve baban saģlıklarına kavuşurlar..
Allaahh aman minacığa bişey olmasın canım sana bu gece uyku ugramamıstır oZaman ama babanla ablanın saglıgının iyi olmasına sevındım cok sukur
Canım sagol maskeyle benı görünce korkup aglıyor cok onunla bas edemeyınce de cıkardım maskeyı
Allah allah bende kızıma önce baba desin babası sevinsin diye bakıyodum ama babasına çok düşkün oğluma bende mi anne anne desem bana düşkün olsun
Ama kızlar tecrubeme dayanarak şunu söylim kızım babasına çok düşkün bebek oldu bu bana çok avantaj sağladı arkadaşlarla piknk gezme olsun eşimin arkaşınn kızda bizimkyle aynı yaş o anneye düşkün bizimki sürekli babada oluyor ben çok rahat ediyorum eşimde nereye gitse mina peşinde
Bizim erkekler Başak ben terazi. Nasıl olacak iki Başak aynı evde hiç anlamış değilim eşim temizlik hastası oğlan da öyle olursa yandım valla :)
Bizimki de babasina benden cok guluyorbabasi diyor ki seni yemek araci olarak goruyor ,beni eglence:)
Bu arada konusu gcmis olabilir,kacirmisim kusira bakmayin.hangi marka oto koltugu kullaniyorsunuz? Veya almayi planliyorsunuz?
Gule gule kullansin kuzucuk :) insallah istahla yer annesinin haziladigi yemekleri :)
Joie travel system Bebek arabası aldık 1 yaşa kadar (13kg) kullanabileceğiz.9-18 kg oto koltuğu mu kastediyorsun?Bizimki de babasina benden cok guluyorbabasi diyor ki seni yemek araci olarak goruyor ,beni eglence:)
Bu arada konusu gcmis olabilir,kacirmisim kusira bakmayin.hangi marka oto koltugu kullaniyorsunuz? Veya almayi planliyorsunuz?
Ben de renk ayrımı cinsiyet ayrımcılığını körüklüyor diye düşünürdüm,ama kızıma bişeyletr alırken pembelerden kendimi alamıyorum.Kızlar çok saçma olacak ama paylaşmak istedim. Benim renk takıntım yok. Kızıma lacivert mavi siyah gri filan da giydiriyorum tepki çeksem de. Ama annemdeyim ya bikaç aylığına. Burdaki beşiği küveti mama sandalyesi de oldu hepsi süt mavi. Sizce rahatsız edici mi :)
Ben de renk ayrımı cinsiyet ayrımcılığını körüklüyor diye düşünürdüm,ama kızıma bişeyletr alırken pembelerden kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?