2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar kızım ayağını alıp ağzına götürüyor bir bakmışım çorabın ucu ıslak gözle kaş arasında yakalıyor sürekli değiştiriyorum galiba bizimde diş sıkıntısı başladı görünürde birşey ypk ama huysuzluk hat safhada mamayı tam bitirmiyor uykusunda ani ağlamalar olmaya başladı buarada diş jeli kullanan varmı aranızda

O durum bizde de var hatta daha kötüsü sadece baba ya değil yenge hala gelsin resmen sevinç çığlıkları eşliğinde kucaklarına atlama olayı sinir bozucu:) 24 saat bizim yüzümüzü görmekten skılıyor olmalılar. . Dün akşam eşim işten geldi oğluna kucak açtı bebeğim önce yüzüme baktı babasına baktı bida bana baktı ve babasına atladı değişik geldi banada:))

Bütün gün bizi görmekten sıkılıyorlar bence. Bizimki de aynı.
Bu sabah saat 10da uyandık altını değiştirdim karnını doyurup gazını çıkarttım kıyafetlerini değiştirdim o sırada eşim geldi yanımıza. Al babası herşeyi tastamam. siz keyif yapın ben de 1saat uyuyayım dedim. 2saat uyumuşum. Oğlan fena acıkmış. Hızlı hızlı memeden içip dönüp bana bakıyor hayran hayran. İnceden gülücük atmalar falan. Özlendiğimi hissettim. Beni izlemekten uyuyamadı.
Sık sık tekrarlayalım bunu dedim. Çok iyi geldi.

Eşim bu sürecin her diş için ayrı ayrı yaşandığını duyunca şok oldu. Bir kere sıkıntılı olacak bitecek sanıyormuş zavallım
çok güldüm bu msjina...

Yazmasaydim keske yazık tüm ümitlerini kırmış oldum eşinin

ben bilmiyordum ilk çocuğumda toplam kaç diş çıkıyor, ne kadar sürede çıkıyor ... ...paylasayim hazır bilgi diye düşünerek yazmıştım
O zaman biraz ferahlasa iyi olur, bazı dişler 2şer hatta 3er beraber çıkıyor ortalama 2-4 ayda bir yeni diş katılıyor miniklerin ağzına. Patlattığı gün kutlamalar başlıyor bizde "yaşasıııııın... ...kuzum 2/3/5/.../14/16/.../20 dişli tokmak olmuuuuş"

İnşallah her bir dişlerini hiç sıkıntısız çıkartır kuzucuklar.

sen ne tatlısın, üslubuna bayılıyorum

Merhaba kızlar bugün 5.ay kontrolümüz vardı. Ek gıdaya başlayabileceğimizi söyledi
İlk 10 gün meyve suyu, (elma armut havuç rendeleyip tülbentten süzerek)
20 gün 1 öğün meyve püresi+ 1 öğün yoğurt şeklinde dedi.miktar Bebek ne kadar isterse aç karna ver dedi.ilkinde kabul etmezse biraz bekle ikinci kaşığı teklif et yine istemezse zorlama dedi
Açıkçası meyve suyu yerine meyvenin kendini fileye koyup vermeyi düşünüyorum. havuçla başlarım sonra elma Armuta geçerim diye düşünüyorum
önceden ek gıdaya çok hevesliydim ama yaklaştıkçaİçim bi garip oluyor,yeni bir devir başlayacakmış gibi.hamilelikte de yaklaştıkça içim garip, buruk olmuştu.

seyyav geçmiş olsun canım inşallah dr yanlış görmüştür ciddi bişey değildir.
Tkb3 ilk defa duydum geçmiş olsun canım.ne hastalığı olduğunu,tedavisini nedenlerini bizle de paylaş lütfen@Zeynep5654 canım geçmiş olsun.ben de geçirdim on gün sürdü.parol dışında ilaç kullanmamıştım.çocuğu bırakacak kimse olmayınca dr gidemedik süreç uzamıştı.bol bol emzir,yeşillik tavuk suyu portakal kemik suyu gibi vitaminli çorbalar tüket.öksürük olursa ayvayı karanfil ve tarçınla kaynat bana çok iyi geliyor.bol sıvı almayı ihmal etme canım.memeni sen zaten sağıyorsun ona da dikkat et benim süt kanalları hasta olduğumda da tıkanmıştı.

A ne güzel :)) ben mayıs eşim mart kızım eylül
Doğumlu. Burçlarımız ikizler balık ve terazi
Çok alakasızız her telden olacak:))
Bizim erkekler Başak ben terazi. Nasıl olacak iki Başak aynı evde hiç anlamış değilim eşim temizlik hastası oğlan da öyle olursa yandım valla :)

Bizimki de babası şarkı söyleyince bir kahkahalar anlatamam ben söyleyince suratıma bakıp iç geçiriyor

Çok tatlı oluyorlar ya yerim kızını ben maşallah annesi. Bizimki de galiba babacı olacak babasına bir şebeklikler kahkahalar anlatamam. Anneye gelince ağız ucuyla gülümseme ve iç çekme var sanırsın bütün gün iş yaptırıyorum çocuğa

Cnm inşallah herşey gönlünüzce olur ,ablan ve baban saģlıklarına kavuşurlar..

çok teşekkür ederim canım inşallah

Allaahh aman minacığa bişey olmasın canım sana bu gece uyku ugramamıstır oZaman ama babanla ablanın saglıgının iyi olmasına sevındım cok sukur

valla abuk subuk rüya gördüm uyuyabildiğim zamanlarda da, uyku denemez, sağol cnm bugün ablam taburcu oluyor. Haftaya kontrolden geçip gelecek inşallah..

Canım sagol maskeyle benı görünce korkup aglıyor cok onunla bas edemeyınce de cıkardım maskeyı

tatlım ben de bir gün tam burnum gözleri şırıl şırıl eyvah dedim grip oluyorum. Sonra yengem hatırlattı bana bu kürü. O yeğenime 1 4 yaş arası antibiyotik vermedi bu sayede. Soğanı rendele suyunu sıkıp yada ince süzgeçten süz o suyun içine yarısı kadar bal koy. Mucize gibi 2 günde geçti. Evet tadı kokusu harika değil ama değer. O gece odamıza soğan kesip de koydum burnum tıkanmadı.

bizim mina da babacı :)

Bizim erkekler Başak ben terazi. Nasıl olacak iki Başak aynı evde hiç anlamış değilim eşim temizlik hastası oğlan da öyle olursa yandım valla :)

bizim evde de eşim terazi kızımla ben başak. Terazi başak zor uyumu bence nasıl başarıyoruz ilginç

Bizimki de babasina benden cok guluyorbabasi diyor ki seni yemek araci olarak goruyor ,beni eglence:)
Bu arada konusu gcmis olabilir,kacirmisim kusira bakmayin.hangi marka oto koltugu kullaniyorsunuz? Veya almayi planliyorsunuz?

chicco hediye geldi bize ama daha kullanmadık ..

Kızlar çok saçma olacak ama paylaşmak istedim. Benim renk takıntım yok. Kızıma lacivert mavi siyah gri filan da giydiriyorum tepki çeksem de. Ama annemdeyim ya bikaç aylığına. Burdaki beşiği küveti mama sandalyesi de oldu hepsi süt mavi. Sizce rahatsız edici mi :)

Bizimki de babasina benden cok guluyorbabasi diyor ki seni yemek araci olarak goruyor ,beni eglence:)
Bu arada konusu gcmis olabilir,kacirmisim kusira bakmayin.hangi marka oto koltugu kullaniyorsunuz? Veya almayi planliyorsunuz?
Joie travel system Bebek arabası aldık 1 yaşa kadar (13kg) kullanabileceğiz.9-18 kg oto koltuğu mu kastediyorsun?

Ben de renk ayrımı cinsiyet ayrımcılığını körüklüyor diye düşünürdüm,ama kızıma bişeyletr alırken pembelerden kendimi alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…