2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bizimkide elini kulağına dogru götürüyordu ağlarken doktora götürdüm bişey yok kulak ağrısı kızım bebekken 1 kere oldu gece çok ağlayıp hıc uyumamstı öyleyse götür canım

Sorma canım yüzünde alerji çıktı diye perşembe dk gittik ister istemez sıra da hastalar vardı cocuk sonra öksürmeye başladı pazartesi tekrar gittik tahliller yapıldı bişeyi çıkmadı şükür ama cocugum iğne falan boşuna ağladı mümkün olmadıkça hastaneye gitmek yerine evde bakmak lazım çaresine çok zorda kalmadıkça

Kıyamam yaa iğneden ben bile bu yasında korkuyorum onlar daha minicik nasıl da korkup ağlıyorlar benımkı asıda binayı ayaga kaldırdı komple ıcım gidiyor her seferınde ama saglıkları ıcın katlanmaya calısıyoruz. Ası dısında dediğin gibi evde bakım sart son care dr a gitmek..

Canım bizimkide elini kulağına dogru götürüyordu ağlarken doktora götürdüm bişey yok kulak ağrısı kızım bebekken 1 kere oldu gece çok ağlayıp hıc uyumamstı öyleyse götür canım

Teşekkür ederim Pazartesi günü götürücem canım

Hahahha cok iyimiş bilincaltına bu dönemde ne versen alıyor dur bende yapayım bu taktiği çok iyimiş :) benim esim de gizli gizli çocuga önce baba de diyor kackere yakaladım

Hahahha cok iyimiş bilincaltına bu dönemde ne versen alıyor dur bende yapayım bu taktiği çok iyimiş :) benim esim de gizli gizli çocuga önce baba de diyor kackere yakaladım
Benim de bir arkadasim var bebegin yaninda baba kelimesi gecsin istemio ve surekli anne anne anne diyip duruyo cocuga :)
Tabi babasi durumdan habersiz

Çok geçmiş olsun canım. Bende bütün gün evdeyim hiç soğuk alacağım biryer yok ama bende nerden kaptıysam kaptım havalardan herhalde şükür ilaçsız atlattım

Benim de bir arkadasim var bebegin yaninda baba kelimesi gecsin istemio ve surekli anne anne anne diyip duruyo cocuga :)
Hahahh aslında fonatık olarak baba daha kolay soylenebıldıgı ıcın türkiyede bebekler yuzde 70 fln oranla baba dıyorlarmıs önce. Yurtdısında ise mama cok kolay soylendıgı ıcın ılk önce bebekler anne dıyormus. Ikı sessiz harfi yanyana getirmek bebek için cok zormus oyuzden dıl becerılerınde bır sesli bir sessiz harfle gidebilmeleri saha olasıymıs. Ba ba, ma ma gibi :) yani ben ‘ 9ay karnında tası, sacını süpürge et, sonra gitsin önce BAbA desin!’ fikrine alıstırmaya calısıyorum kendimi :)

Dede de ilk soylenenler arasinda, mantik yazdigin gibi yani yoksa babalari daha cok sevdiklerinden degil
Ben suaralar aksam esim isten gldiginde minnosumun ona attigi gulucukler ve yaptigi sebekliklere takigim.
Yavrucum aksama kadar sana ben bakiyorum karnini ben doyuruyorum bana bu sevgi seli yok diye sitem ediyorum

Allah allah bende kızıma önce baba desin babası sevinsin diye bakıyodum ama babasına çok düşkün oğluma bende mi anne anne desem bana düşkün olsun
Ama kızlar tecrubeme dayanarak şunu söylim kızım babasına çok düşkün bebek oldu bu bana çok avantaj sağladı arkadaşlarla piknk gezme olsun eşimin arkaşınn kızda bizimkyle aynı yaş o anneye düşkün bizimki sürekli babada oluyor ben çok rahat ediyorum eşimde nereye gitse mina peşinde

Biz de 3 kız kardeşiz canım en küçüğümüz babasını tuvaletin kapısında bile beklerdi ayağına terliklerini verirdi. Hava biraz soğuk olsun ceket getirirdi babacım üşüme diye benim annemde çok rahat etti. 5. Sınıfa gidiyor şuan ders yemek falan bütün yükü hala babamda

Hahaha bence çok bekleriz. Kendimden biliyorum çocukken erkenden kalkar annemin yanına gider dururduk. Kadıncağızı bir uyutmuyorduk

Yaaaaaa aynı durum bizde de var ben bütün gün şebeklikler yapıyorum bi kahkaha atsın bana gülsün diye ama yok öyle bozulmıyım diye heralde bi ağzını açıyo kahkaha falan yok ama eşim işten gelince ‘bugün n’aptın oğlum nasıl geçti günün’ falan diye soru soruyo bir kahkahalar anlatamam yani inanamıyorum. Eşiminde hosuna gidiyo tabi bu durum ondan sonra baslıyo sen çok mu aşıksın bana oğlum bende sana çok aşığım diyo ondan sonra bidaha kahkahalarrr

Katılıyorum canım bizimkide öyle traş olurken bekliyor başını çok tatlı oldun baba diyor ya benden daha cilveli birde dün eşim arkadşlrı arıyo çay içmeye gidim diyo işten gelmiş bende kızıyorum mina da başıma gelmiş babama kızma diyo babasıda kim haklı kızım dio oda gelmiş bana kızıyo (bu aralar psikolojimi alışverişle düzeltiyorumda) sana mont kıyafet kim alıyor söyle bakım bana demesin mi ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…