- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.181
Gule gule kullansin kuzucuk :) insallah istahla yer annesinin haziladigi yemekleri :)
minikhikayem canım nasılsın seni merak ettim hersey yolunda mı
Cnm inşallah herşey gönlünüzce olur ,ablan ve baban saģlıklarına kavuşurlar..tskler cnm amin
ablamla babam iyi cok sukur onları ruyamda goruyodum uyandım. Ablamın kızı bende kalıyo bu gece aynı yataktayız tedırgınım az önce bacağını bi atrı minanın 0st0ne gwlicwkti. Genel olark sordunsa hersey yolunda diil ama yuvarlanıyo4uz :)
Çok geçmiş olsun cnm.Doktordan pek iç açıcı ayrılamadık tamam süt ürünleri alerjisi vat ama karaciğerde mi akciğerde mi anlamadım sıkıntı varmış bağışıklık sisteminde sıkıntı varmış sonuçlar istediğimiz gibi değil çok düşük dedi hastaneden ayrıldıktan sonra eşimi aradıklar pazartesi tekrar kan vermeye gidicez neyden şüphelendiler anlamadım
Cnm çok geçmiş olsun.Kızlar üst solunum yolu enfeksıyonu gecırıyorum ya okadar dıkkat edıyorumkı hıc soguk almadım, soguk bırsey yıyıp ıcmedım ama bu emgeksıyon bı sekılde gelıp benı buldu. Ikı gundur bogazım burnum yanıyodu zencefıl bal limon ıhlamur ıcıyorum devamlı ancak kesmedi. Hıc sewmem ama ıyılesıp ılacsız atlatmak ıcın bu yasımda uc gundur soylemesi ayıp ıskembe corbası ıcıyorum dogal antıbıyotıkmıs (tadı fena degılmıs :) ancak ıyıce kotulesınce doktora gıttım spreyler verdı banalım umarım ıse yarar da kızıma gecmeden atlatırım. Anne sutu alıyorsa ona gecmez muhtemelen dedi ama hastanede 2-3 aylık bebeklerı kbb bolumunde görünce de cok uZuldum. Dua eder mısınız bır an once atlatayım da defneme gecmesın
Kulağı ağrısa aģlar diye düşünüyorum, ilk kızımda yaşadım çünkü. Dış çıkarırken kulak çekiştiriyorlarmı bilemedim ama istemsiz hareketler oluyormuş bir yapılanı ögrendiklleerinde bir süre daha yapıyorlarmış.Keşif sürecindeler biliyorsun.Kızlar ya bizimki sadece sağ kulağını çekiştirip duruyo. Acaba o kulağımı ağrıyo yoksa dişten dolayı mı çekiştiriyo nasıl anlayabilirim bi fikri olan var mı?
Canim bizimki de devamli sol kulağını çekiştiriyor 2 aydır falan. Her kontrolde tekrar tekrar baktirdim dr a bişi yok normal dedi. Kızımda daha çok uykusu gelince yapıyor bi de muhtemelen kaşınınca . Kulağında bişi olsa aglmasindan farkedersin zaten demişti dr.Kızlar ya bizimki sadece sağ kulağını çekiştirip duruyo. Acaba o kulağımı ağrıyo yoksa dişten dolayı mı çekiştiriyo nasıl anlayabilirim bi fikri olan var mı?
Kulağı ağrısa aģlar diye düşünüyorum, ilk kızımda yaşadım çünkü. Dış çıkarırken kulak çekiştiriyorlarmı bilemedim ama istemsiz hareketler oluyormuş bir yapılanı ögrendiklleerinde bir süre daha yapıyorlarmış.Keşif sürecindeler biliyorsun.
Bir sıkıntısı yoktur inşallah..
Canim bizimki de devamli sol kulağını çekiştiriyor 2 aydır falan. Her kontrolde tekrar tekrar baktirdim dr a bişi yok normal dedi. Kızımda daha çok uykusu gelince yapıyor bi de muhtemelen kaşınınca . Kulağında bişi olsa aglmasindan farkedersin zaten demişti dr.
Kulağı ağrısa aģlar diye düşünüyorum, ilk kızımda yaşadım çünkü. Dış çıkarırken kulak çekiştiriyorlarmı bilemedim ama istemsiz hareketler oluyormuş bir yapılanı ögrendiklleerinde bir süre daha yapıyorlarmış.Keşif sürecindeler biliyorsun.
Bir sıkıntısı yoktur inşallah..
Allaahh aman minacığa bişey olmasın canım sana bu gece uyku ugramamıstır oZaman ama babanla ablanın saglıgının iyi olmasına sevındım cok sukurtskler cnm amin
ablamla babam iyi cok sukur onları ruyamda goruyodum uyandım. Ablamın kızı bende kalıyo bu gece aynı yataktayız tedırgınım az önce bacağını bi atrı minanın 0st0ne gwlicwkti. Genel olark sordunsa hersey yolunda diil ama yuvarlanıyo4uz :)
Gune erken baslayan annnelerden biriCaBu bazı bebeklerde uyku belirtisi olabılıyor kulak cekıstırmek canım
Canım cok sağol ınsallah bu dedıklerınle antıbıyotık gerekmeden atlatırımGeçmiş olsun inşaAllah iki güne kalmadan geçer. Ama endişelenme sütündeki antikorlar bebeği koruyormuş. Eşim grip oldu günlerce ve bebeğe bulaştırdı . Neyseki sık emzirmeyle atlattı. Bir ay sonra ben grip oldum. Afedersin Burnum şarıl şarıl aktı, parmağımı oynatıcak dermanım yoktu ama bebeğime bulaşmadı. Sık sık burnumu temizleyip ellerimi yıkadım. Yüzüne karşı nefes vermemeye çalıştım. Bu gibi durumlarda yaptığım bol sarımsaklı limonlu çorbam var onu içtim iki gün. İki gün de İlikli kemik suyuna haşlama yapıp içtim. 4günde geçti çok şükür. Bebeğim bu sürede hapşırmadı bile. Ayağa limon masajı da çok etkiliymiş diye duymuştum. Sık sık emzirmeye bak.
Canım sagol maskeyle benı görünce korkup aglıyor cok onunla bas edemeyınce de cıkardım maskeyıCanım geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsın. Ben de geçirdim üst solunum yolu enfeksiyonu evde maske ile gezdim ilk bir kaç gün, kızıma bulaşmadı çok şükür.
Gunaydın canım :) son ıkı saattır defne mıkırdanıyor acıktı mı deyıp emzırmeye calısıyorum o da yok :) uykudan da olmak ıstemıyo hanfendı ama miyavlayıp durdugu ıcın ben de uyuyamıyorum sagolsun 5te uyandık bugun :) burnum fln tıkalı yıne canım ama bakalım tedavılerle bıtkı caylarıyla fln atlatıcaz ınsaşlah. Sen nasılsın kuzunun keyfı yerınde mıGune erken baslayan annnelerden biri
Gecmis olsun,nasil oldun?isallah atlarirsin bir an once
Buyuduler artik ya korkuyorlar ya el atip cekistiriyorlar gecmis olsun.strath cold diye bitkisel bir damla vermisti doktor bana bitkisel...bogazimi rahatlatti hic oksurmedim ve ne alaka bilmiyorum sutum cok arttiCanım sagol maskeyle benı görünce korkup aglıyor cok onunla bas edemeyınce de cıkardım maskeyı
Canım her kafası basan dr oldugu ıcın ınsan saglıgı sözkonusu oldugunda nasıl davranmaşatı konusunda eğitilmemiş, kendılerını de eğitenemıs kısıler de boyle karsımıza cıkıp ınsanı sınırlendırebılıyor gercekten. Bınbız zahmet cocukla doktora gıt okadar para ver sonra da gördugumuz muayameleye sasmamak mumkun degıl bence sıkayet et doktoru baskasına yapmasın bari.. hıc duymadım oyle bır rahatsızlık canım gecmıs olsun ama mantık dıyorkı koca ınsanız dılımızı koparırcasına ısırmıs olaak habrrımız olurdu.. buarada ben bu solunum yolu enfeksıyonunu ptesı gunu gitipim cocuk doktorundan kaptım 20kısı dln vardı herkes hastalıktan gelmıs cocuklar oksurup hapsuruyordu ben ozel odaya gırdım ama emzırmeknıcın gelen gıden derken oradan kaptım sanıyorum. Kızımın yuzunu hep muslınle kapatmaya calıstım ona gecmesın diye ama bana gectı ıste. Ne olur ne olmaz demeyıp cocukları bu salgında kalabalık yerlere göturmemek en ıyısı. Hastaneye saglam gıren zaten hasta cıkıyor malesef. Durumundan haberdar et canım ne cıkacak merak edıyorum suan bır agrı yapıyor mu sanaKızlar bu sabah kalktığımda dilimde küçük bi beyazlık vardı kenarından kaldırdım altı oyuk netten araştırayim dedim hep kötü şeyler yazmışlar hemen dr a gittik eşim ve kızımla gitmeden o beyazlık koptu altı oyuk kaldı. O parçayı da aldık dr a gösterdim. Yapyaşli bunak tipli bi dr. Dilini koparmissin ısırdın mi diyo bana. Dilinin nerdeyse ortasi nasıl isiracaksam. Tahlil istedi. Ben baktım tahlillere bişi de çıkmadı. Böyle bişi duyan var mı aranızda. Çocukla birlikte dr a gitmek çok zor oluyo o yüzden gidemeyecem de sizlere bi sorayım dedim
.
Burnun tikaliysa kuzu icin kullandigin serum fizyolojikten kullaniver canim:) bir de ben acile gitmistim serum verdiler biraz toparlanmistimGunaydın canım :) son ıkı saattır defne mıkırdanıyor acıktı mı deyıp emzırmeye calısıyorum o da yok :) uykudan da olmak ıstemıyo hanfendı ama miyavlayıp durdugu ıcın ben de uyuyamıyorum sagolsun 5te uyandık bugun :) burnum fln tıkalı yıne canım ama bakalım tedavılerle bıtkı caylarıyla fln atlatıcaz ınsaşlah. Sen nasılsın kuzunun keyfı yerınde mı
Umca damla ve imumax burin spreyi ..onlarda bitkisel,kullanabilirsin,faydasi oluyor..bizimki de 7 de kalkti,emzirdim,su an yatakta ayagimda salliyorum,belki tekrar uyur umuduyla:)baba da uyuyor yanimda ona nasil imreniuorum anlatamam:)3/4 yil sonra hsonu boyle erken uyaninca kendin kalk,sessizce cizgi film seyret ,bana hic bulasma diye msj da veriyorum bilinaltina da bakalim anliyacak mi:)Gunaydın canım :) son ıkı saattır defne mıkırdanıyor acıktı mı deyıp emzırmeye calısıyorum o da yok :) uykudan da olmak ıstemıyo hanfendı ama miyavlayıp durdugu ıcın ben de uyuyamıyorum sagolsun 5te uyandık bugun :) burnum fln tıkalı yıne canım ama bakalım tedavılerle bıtkı caylarıyla fln atlatıcaz ınsaşlah. Sen nasılsın kuzunun keyfı yerınde mı
Sağol canım aynen katılıyorum sana. Dr lar insanı çileden çıkartıyor. Bende hastane hep pusetinin üstüne muslin örtüyorum ama ay bu battaniye ne güzelmiş diye gelip model almaya gelen teyzelerden kurtulamadim. Çok şükür şimdilik kızımda bende iyiyiz Allah sana acil şifalar versin. Şimdi dilimde hafif bi uyuşukluk var onun dışında bi sıkıntım yok. Kaynim la konuştuk o kopan parçayı olabildiğince stretil bi kaba serum fizyolojik içine koyup biopsiye gönderebilirdjniz dedi hiç aklıma gelmemişti. Buna benzer bişi yaşayan olursa aklınızda bulunsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.Canım her kafası basan dr oldugu ıcın ınsan saglıgı sözkonusu oldugunda nasıl davranmaşatı konusunda eğitilmemiş, kendılerını de eğitenemıs kısıler de boyle karsımıza cıkıp ınsanı sınırlendırebılıyor gercekten. Bınbız zahmet cocukla doktora gıt okadar para ver sonra da gördugumuz muayameleye sasmamak mumkun degıl bence sıkayet et doktoru baskasına yapmasın bari.. hıc duymadım oyle bır rahatsızlık canım gecmıs olsun ama mantık dıyorkı koca ınsanız dılımızı koparırcasına ısırmıs olaak habrrımız olurdu.. buarada ben bu solunum yolu enfeksıyonunu ptesı gunu gitipim cocuk doktorundan kaptım 20kısı dln vardı herkes hastalıktan gelmıs cocuklar oksurup hapsuruyordu ben ozel odaya gırdım ama emzırmeknıcın gelen gıden derken oradan kaptım sanıyorum. Kızımın yuzunu hep muslınle kapatmaya calıstım ona gecmesın diye ama bana gectı ıste. Ne olur ne olmaz demeyıp cocukları bu salgında kalabalık yerlere göturmemek en ıyısı. Hastaneye saglam gıren zaten hasta cıkıyor malesef. Durumundan haberdar et canım ne cıkacak merak edıyorum suan bır agrı yapıyor mu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?