2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gule gule kullansin kuzucuk :) insallah istahla yer annesinin haziladigi yemekleri :)

tskler cnm amin

minikhikayem canım nasılsın seni merak ettim hersey yolunda mı

ablamla babam iyi cok sukur onları ruyamda goruyodum uyandım. Ablamın kızı bende kalıyo bu gece aynı yataktayız tedırgınım az önce bacağını bi atrı minanın 0st0ne gwlicwkti. Genel olark sordunsa hersey yolunda diil ama yuvarlanıyo4uz :)

Cnm inşallah herşey gönlünüzce olur ,ablan ve baban saģlıklarına kavuşurlar..

Çok geçmiş olsun cnm.
Üzülme inşallah hiçbir sorun yoktur.
Bazen dr.lar böyle gerebiliyor bizleri..
Kolaylıklar diliyorum ..

Cnm çok geçmiş olsun.
Adaçayını demleyip ılıtıp gargara yaparsan boğazına çok iyi gelecektir.Zaten bal zencefil limon karışımını tüketiyormuşsun.
Be kekik demleyip de iç bunları dönüşümlü olarak yaparsan faydasi olacaktır kısa zamanda atlatırsın inşallah .

Kızlar ya bizimki sadece sağ kulağını çekiştirip duruyo. Acaba o kulağımı ağrıyo yoksa dişten dolayı mı çekiştiriyo nasıl anlayabilirim bi fikri olan var mı?
Kulağı ağrısa aģlar diye düşünüyorum, ilk kızımda yaşadım çünkü. Dış çıkarırken kulak çekiştiriyorlarmı bilemedim ama istemsiz hareketler oluyormuş bir yapılanı ögrendiklleerinde bir süre daha yapıyorlarmış.Keşif sürecindeler biliyorsun.
Bir sıkıntısı yoktur inşallah..

Kızlar ya bizimki sadece sağ kulağını çekiştirip duruyo. Acaba o kulağımı ağrıyo yoksa dişten dolayı mı çekiştiriyo nasıl anlayabilirim bi fikri olan var mı?
Canim bizimki de devamli sol kulağını çekiştiriyor 2 aydır falan. Her kontrolde tekrar tekrar baktirdim dr a bişi yok normal dedi. Kızımda daha çok uykusu gelince yapıyor bi de muhtemelen kaşınınca . Kulağında bişi olsa aglmasindan farkedersin zaten demişti dr.

İnşallah yoktur canım teşekkür ederim

Zaten 1 haftadır durup dururken ağlıyo. Uykusu var uyutuyorum diye aglıyo bağıra bağıra. Sürekli eli ağzında. Eline ne geçse ağzına götürüyor salyası çoğaldı. Bide sürekli sağ kulağını çekiştirip duruyo. Bi yerde okumuştum dişten kulağını çekiştirebilir diye ama sadece sağ kulağını çekiştirdiğini görünce acaba dedim o kulağımı ağrıyo, anlayamadım canım olmadı bi götürürüm doktora

CaBu bazı bebeklerde uyku belirtisi olabılıyor kulak cekıstırmek canım

Allaahh aman minacığa bişey olmasın canım sana bu gece uyku ugramamıstır oZaman ama babanla ablanın saglıgının iyi olmasına sevındım cok sukur

Canım cok sağol ınsallah bu dedıklerınle antıbıyotık gerekmeden atlatırım

Gune erken baslayan annnelerden biri
Gecmis olsun,nasil oldun?isallah atlarirsin bir an once
Gunaydın canım :) son ıkı saattır defne mıkırdanıyor acıktı mı deyıp emzırmeye calısıyorum o da yok :) uykudan da olmak ıstemıyo hanfendı ama miyavlayıp durdugu ıcın ben de uyuyamıyorum sagolsun 5te uyandık bugun :) burnum fln tıkalı yıne canım ama bakalım tedavılerle bıtkı caylarıyla fln atlatıcaz ınsaşlah. Sen nasılsın kuzunun keyfı yerınde mı

Canım sagol maskeyle benı görünce korkup aglıyor cok onunla bas edemeyınce de cıkardım maskeyı
Buyuduler artik ya korkuyorlar ya el atip cekistiriyorlar gecmis olsun.strath cold diye bitkisel bir damla vermisti doktor bana bitkisel...bogazimi rahatlatti hic oksurmedim ve ne alaka bilmiyorum sutum cok artti

Canım her kafası basan dr oldugu ıcın ınsan saglıgı sözkonusu oldugunda nasıl davranmaşatı konusunda eğitilmemiş, kendılerını de eğitenemıs kısıler de boyle karsımıza cıkıp ınsanı sınırlendırebılıyor gercekten. Bınbız zahmet cocukla doktora gıt okadar para ver sonra da gördugumuz muayameleye sasmamak mumkun degıl bence sıkayet et doktoru baskasına yapmasın bari.. hıc duymadım oyle bır rahatsızlık canım gecmıs olsun ama mantık dıyorkı koca ınsanız dılımızı koparırcasına ısırmıs olaak habrrımız olurdu.. buarada ben bu solunum yolu enfeksıyonunu ptesı gunu gitipim cocuk doktorundan kaptım 20kısı dln vardı herkes hastalıktan gelmıs cocuklar oksurup hapsuruyordu ben ozel odaya gırdım ama emzırmeknıcın gelen gıden derken oradan kaptım sanıyorum. Kızımın yuzunu hep muslınle kapatmaya calıstım ona gecmesın diye ama bana gectı ıste. Ne olur ne olmaz demeyıp cocukları bu salgında kalabalık yerlere göturmemek en ıyısı. Hastaneye saglam gıren zaten hasta cıkıyor malesef. Durumundan haberdar et canım ne cıkacak merak edıyorum suan bır agrı yapıyor mu sana

Burnun tikaliysa kuzu icin kullandigin serum fizyolojikten kullaniver canim:) bir de ben acile gitmistim serum verdiler biraz toparlanmistim

Umca damla ve imumax burin spreyi ..onlarda bitkisel,kullanabilirsin,faydasi oluyor..bizimki de 7 de kalkti,emzirdim,su an yatakta ayagimda salliyorum,belki tekrar uyur umuduyla:)baba da uyuyor yanimda ona nasil imreniuorum anlatamam:)3/4 yil sonra hsonu boyle erken uyaninca kendin kalk,sessizce cizgi film seyret ,bana hic bulasma diye msj da veriyorum bilinaltina da bakalim anliyacak mi:)

Sağol canım aynen katılıyorum sana. Dr lar insanı çileden çıkartıyor. Bende hastane hep pusetinin üstüne muslin örtüyorum ama ay bu battaniye ne güzelmiş diye gelip model almaya gelen teyzelerden kurtulamadim. Çok şükür şimdilik kızımda bende iyiyiz Allah sana acil şifalar versin. Şimdi dilimde hafif bi uyuşukluk var onun dışında bi sıkıntım yok. Kaynim la konuştuk o kopan parçayı olabildiğince stretil bi kaba serum fizyolojik içine koyup biopsiye gönderebilirdjniz dedi hiç aklıma gelmemişti. Buna benzer bişi yaşayan olursa aklınızda bulunsun. Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
Bu arada yorumlarda bi adaçayı okumuştum sanırım emziren annelere adaçayı onerilmiyor içecek olan olursa araştırmanizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…