2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim cinsiyete doktor ilk erkek demisti kv ve gorumce duyduklari an bir valiz kiyafet almislardi hepsi erkek icin :)) kiz oldugunu biraz gec ogrendik :)
Hepsini giydirdim hatta lacivetler cok yakisti kendim de mavili lacivertli kiyafetler aldim :)
Tabi bunlarin disinda kirmizi pembeler de var ama cok fazla degil

Canim doktorun ek gidaya erken baslatmasinin bir nedeni var mi ?
Bir de biliyosundur kesin ama meyveyle baslayan bebisler sebzeleri yemek istemiyormus. Sebzelere oncelik vermek bu acidan daha iyi sanirim.
Deneyimlerini bizlerle paylasirsan seviniriz

Joie travel system Bebek arabası aldık 1 yaşa kadar (13kg) kullanabileceğiz.9-18 kg oto koltuğu mu kastediyorsun?
Evet 9/36 kg olanlari kastediyorum.bizimde kraft travel sistem.e bebekteki indirimleri gorunce alsak mi dedim ama magaza da baktik bugun..erken su an bizim icin 3/4 ay sonra aliriz dedik..
Ben de habire pembe renk giydirenleri sevmezdm ama simdi de hep pembeye didiyor gozum:)genelde pembe /beyaz kiyafetleri,gri/kirmizi da almaya basladim yavas yavas:)

Değil canım bende renk ayrımı yapmayan biriyim. Bazen sarı falan giydiriyorum oğluma hemen karışıyorlar. Ayrıca süt mavi çok güzel bir renk erkeğe de kıza da yakışır :)

karamera canım biz de geçtik ek gıdaya. Bebeğim inatla anne sütü almıyor sadece mamayla besleniyor o yüzden geçebilirsiniz dedi doktor bize. Biz de elma armutla başladık. Yoğurtla devam ettik. Havuç patates balkabağı çorbaları ile devam ediyoruz. Meyveden sonra sebzeye geçişte biz zorlanmadık ama bazı bebekler zorlanabiliyormuş.

Bizimki de babasina benden cok guluyorbabasi diyor ki seni yemek araci olarak goruyor ,beni eglence:)
Bu arada konusu gcmis olabilir,kacirmisim kusira bakmayin.hangi marka oto koltugu kullaniyorsunuz? Veya almayi planliyorsunuz?

Ben bugün ebebekten nuna rebl 0-18kg aldım ama çok beğenerek almadım çünkü adac testi belgesi yok. Kızım oto koltuğunda oturmadığı için ilk etapta çok pahalı bir şey almak istemedim. Eğer kızım bunda oturursa daha güvenli bir oto koltuğu alabilirim. Cybex sirona modelini beğendim ama çok pahalı :) Bebek içinde oturmadıktan sonra isterse dünyanın en güvenli oto koltuğu olsun farketmiyor.

Değil canım bende renk ayrımı yapmayan biriyim. Bazen sarı falan giydiriyorum oğluma hemen karışıyorlar. Ayrıca süt mavi çok güzel bir renk erkeğe de kıza da yakışır :)
Ben de kızıma erkek reyonlarından kıyafet alıyorum bazen ama hemen kızımı erkek bebek sanıyorlar :) saçları olmadığı için bir de erkek kıyafeti giyince erkek sanılıyor kızım :) zaten erkek kıyafeti dediğim de pembe olmayan kazak pantolon. İlla pembe olacak diye anayasada geçiyor sanki.

Canım benim kızımında bir iki tane pembe kıyafeti var..her renkten kıyafeti var..kizim saclidir ama kızım çok erkeklere benziyor onu gören onu erkek sanıyor...

Sağol canım teşekkür ederim.doktor bağışıklık yetmezliği zayıflığı diyebilmemiz için takip etmemiz lazım dedi.

Kızlar biz çok iyiyiz demiştin geçen sabah. Kızım öğlene doğru ateslendi calpol verdim sonrasında oksurmeye başladı bide eşim yanindayken uyuyorken kusmuk gelmiş kusamamis nerdeyse boguluyormus eşim hemen alıp sırtina vurunca fiskirarak kusmuş. Sinrasinda doktora götürdük boğazı iltihap olmuş dedi calpol le bi antibiyotik surup verdi calpol yerine dolveni verseniz dedim 6 aydan küçük çocuklara dolven kullanılmaz dedi. Neyse ilaçları kullandık gece yatmadan altını değiştirdim. Eşimle yanındayız eşim bi panik oldu kızımı kucağına aldı sırtına vurdu yine kusmuk gelmiş kusamamis yatagimin üstüne bi çıkarttı afedersiniz her yer battı. Yanımda nerdeyse kuzum bogulacakti ben farkedemedim. Şimdi kızımın başında nöbet tutuyoruz sırayla. Bişi olursa diye çok korkuyorum

Canim cok gecmis olsun kuzucuga. Tez zamanda atlatsin insallah...

Çok geçmiş olsun canım . Başını yükseltin ve yan yatırın destekleyin birşeylerle

Ya kayınvalide konusunu yine açıcam ama. Haftada bir gidiyoruz onlara. Gittiğimizde bebeği hiç kimseye vermek istemiyor . Kucağımda mesela bir şey demeden pat alıveriyor. Bir kaç kere bu hareketinden sonra ben de aldım ondan bu şekilde Aa noldu diyor. Bir şey yok diyorum bende. Kadın iki dakika bebeği bırakıcam diye çay koymuyor artık Bugün en sonunda getirdi acıkmış annesi dedi . Ben de acıkmasa yüzünü göremeyecektim dedim. Kendi annem de alıyor kucağına ama en fazla bende durur yine ben o kadar ayrı kalamıyorum . Birkaç kere bana gelmek istedi onun kucağında bana bakıyor Aa sende bütün hafta annendesin zaten diyor her hafta çok rahat gidiyorum başım ağrımış sinir olmuş şekilde dönüyorum.

Bide bol bol Serum fizyolojik sıkıp burnuna çekin o akıntıları yutmasın onlar kusturuyor onu

Canım çok takma inanki genel olarak herkesin yasadigi durumlar ,bizimkide benim bebeğe bakicak alicam köye göturcem annen haftada bir gelsin görsün diyor bebeğe ciddi ciddi. Hiç cevap bile vermiyorum ama içim içimi yiyor tabi. Yaşlılar cok ta kırmak istemiyorum . Napalim bunlarda boyle . Allahtan haftada bir görüyorlar bir günlük idare edicen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…