2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Benim kayinvalidem buyuk oglumu salonda tek birakip saniyeligine mutfaga gitmis bizimkide tam o anda koltukla duvar arasina dusmus cok hareketli benimki akli cikmis bn dışarıdaydım bir geldim kadin aglamaktan helak olmus bize ne dicekmiste nasil acikliycakmista ya cocuga daha ciddi bisey olsaymista aglama dedim senin torunun o istermiydin oyle bisey olmasjni kimse akil etmez hepimiz yapiyiruz boyle hatalar birakiyiruz 1 sn den bisey olmaz diee allah korumus daha fazla birsey olmamis dedim onlar bizim deil sadece tum.ailenin cani herkese baska kiymetlilerr canimiyiz istiyerek biyle birsey yapalim yada olabilicegini dusunup yapalimm cok haksiz kocan cok

ayy ne güzel bebeklerin öyle şaşırtan hareketleri oluyor arada evet :) keşke benimki de yapsa böyle bi şaşırtıcı şey :) hiç uyumuyor akşamları hiiç

yaa sivilce gibi olan şeyle ilgili bilgim yok ama benim kız da aynen öyle emiyo arada oyun oynuyo sankii çekiyoo uzatıyoo

ilk dişiniz hayırlı olsun :) bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak. inşallah kolay atlatırsınız bu süreçleri.

bizim kız doğdu doğalı gazlı da bir bebek olduğundan hep sallayarak uyudu elde sallıyorduk ilk zamanlar şimdi babası odasına salıncak yaptı tavandan eski usul onda uyutuyoruz ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum

iyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum

Ay nekadar guzel davranmissin tebrik ederim, insanin kendi korkusu kendine yetiyor tabi birde ustune gitmemek lazim

Ben hic bir duzen oturtamayanlardanim, hatta bir ara bizimki sadece bebek arabasinda uyuyordu. Cok sukur iki haftadir kucaktada uyuyor :) saatleride kendi istegine gore ayarliyor

Canım bizimki azaldı ama bitmedi malesef devam ediyor kışlası biz de kıyafetleri yikamaktan eskittik. Geçer ama bir yaşına kadar devam edenler varmış . Oyizsen sabırla bekleyeceğiz

Canım çok istedik ama gel gitler çok fazla olduğu için düzen olmadı malesef meme de uyuyor benim ki ne zaman isterse ama her gece mutlaka saat 10 da yatağa çıkarıyoruz

Melan-kolik5 canım emzirme işin nasıl gidiyor. Var mı ilereme.
Alıştırma bardağı önermişlerdi canım. Ona alışınca emziği kesin dediler. Bugün tamamen alıştırma bardağına alıştık itirazsız alıyoruz yarından itibaren de emziği kesicez. Bende sütümü arttırmaya çalışıyorum memeyi emmiyor ama ağzına alıp oynuyor artık bu bile büyük gelişme bizim için. Yavaş yavaş olacak sanırım :)

ilk dişiniz hayırlı olsun :) bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak. inşallah kolay atlatırsınız bu süreçleri.
Teşekkür ederim baya zorladı tüm gün kucak istiyor normalde ağlamayan bebek uyutma pozisyonu alınca çığlık çığlığa ağlıyor ne zaman düzelecek çok merak ediyorum

Çekiyo uzatıyo şılaps diye bırakıyo arkasona dönüp bakıyo söyleniyo bi süre sonra tekrar emiyo. Oyun mu nedir bende anlamadım canım
Ben genelde yatak odasinda emziriyorum cnm yatagin karsisinnda dolap var aynali bi yudum cekiyo hop donup aynada kendine bakiyor hop donup tekrar emip birdaha aynada kndine bakiyor oyun yapiyor bence

Ben bi ara pış pışpışlayarak uyutmaya çalıştım 10 dk uyuyup çok ağlayarak kalkınca bıraktım şimdi dişler çıkıyor tam çıksın tekrar öyle denicem çünkü meme de yada sallanarak uyuyr 40 dk yı geçmiyor 2 veya 3 kere uyuyor toplam 2
3. Saat uyumuyor gündz çok uykusuz bitkin oluyor malesef

Cnm tam bi egitim.diyemem ama ben ilk bas ayakta sallamaktan sit pata gectim baya ise yaradi sonrada yataginda yalniz birakip odadan cikmayi d3nedim ve gordum ki karni toksa ayaklariyla coraplariyla ohnaya oynaya uyuyor kndi kendine ama karni tok deilse kiyameti kopariyor eskisi gibide deil yeme istegi keyfi yiyor eskiden son damlasina kadar diymak istiyordu sonra uyumak iatiyordu simdi oyle olsa hep kndi kendine uyur ama nerdee boulede olunca bazen doyurma uyutma 1 saati bjluyor bazen 5 dak hala bi duzen yok ama ayakta sallamaktan iyidir die dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…