- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.761
Hoşgeldin canım biz kardeş gibi olduk burda.Merhaba arkadaşlar, burayı daha yeni gördüm, ne güzel paylaşımlar yapmışsınız, katılmak istedim. Bebeğimi ekimde beklerken eylülde geldi, eylül annesiyim ben de
Merhaba arkadaslar, cok giremiyorum artik ama iyiki burdasiniz. Biz dün ufak bir kaza atlattik, sallanan sandelyesini masaninmuzerine koyup kemerin tek tarafini baglamistim. Sadece bardagima uzanip yanina uzanacaktim, birbkac saniye sirtimi dondum. Bir baktim yuz ustu masaya kaymis, ayaklari daha yukarda ve yere dusmek uzere. Zor tuttum, yanagi cizilmis, cok korktum o an gozumun onunden gitmiyor. Birde esimle kavga ettim, dirdir etti bana, yok dusseymis falan dedi beynim döndü iyice. Sizce soylenmekde haklimi? Cok ustune titriyorum, bunu haketmedim bence
ayy ne güzel bebeklerin öyle şaşırtan hareketleri oluyor arada evet :) keşke benimki de yapsa böyle bi şaşırtıcı şey :) hiç uyumuyor akşamları hiiçKızlar iki gündür mucizevi bir şey oldu.
Normalde kavga döğüş ayağımda sallayarak unuttuğum kızımı babası popsunu pışpışlayarak uyuttu
Ben 2,5 aydır annemlerin yanındayım. eşim yanımıza geldi, bebeği ayağımda salladığımı görünce, ben kızımın böyle ağlayarak uyumasını istemiyorum dedi ve kendisi önce biraz kucağında gezdirdi 10 dk kadar sonra da yatağına koydu pışpışladı ve kızım uyudu. Ben bir de artistlik yaptım “canım o öyle uyumaz boşa uğraşma” dedim ama kız toplam 15 dk da uyudu. Ben şok
Ve kızım 1,5 aydır babasını görmemişti ona rağmen uyudu, yabancılamadı. Babasını son 2,5 ayda 1 kere görmesine rağmen unutmamış. Eşim bu duruma çok sevindi.
Annemlerin evindeki rahat dönemimiz sona erdi artık evimize geçiyoruz yarın. Tabi bu süre içinde rahat ettim ama kızımı babasından ayırdığım için de içim hep buruktu.
yaa sivilce gibi olan şeyle ilgili bilgim yok ama benim kız da aynen öyle emiyo arada oyun oynuyo sankii çekiyoo uzatıyooKızlar iyi geceler herkese. Oğlum mememi son günlerde lastik gibi sündüre sündüre emiyo uzayabildiği kadar uzatıp. Başı poposu geride göğsü bana yapışık bilmem anlatabildim mi. Haliyle mememin birinde beyaz sivilce gibi minicik bişi çıkmış ve öle acıyo ki ilk günlerime döndüm sanki. Gözüm yaşarıyo resmen. Bide aynı memede hafif bi şişlik oldu sütden sanıyorum. Bol bol acısına rağmen emzirdiğim halde. Bu sivilce gibi beyaz şey ne bilen var mı. Ve nasıl geçer
ilk dişiniz hayırlı olsun :) bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak. inşallah kolay atlatırsınız bu süreçleri.Merhaba kızlar bizim alttan tek diş çıktı diğeri yolda ama çok yoruldum gece sürekli uyanıyor gündüz 2 veya 3 kere yarım 40 dk yı geçmeyen uykular normalde huysuz değil ama uyutmaya çalışınca basıyor ağlamayı meme de kalmak istiyor gece gündüz pek emmiyor en ufak sese dikkat dağıtıyor ama ben uykusuz halsiz dermanım kalmadı valla evi topluyorum dönüp bakıyorm hersey dağılmış düzen kuramadık bi tüllü
geçmiş olsun. inşallah iyi olur hemenBizim kucugun uc gundur atesi var. Bugun daha iyi suan yok. İshal var. İshali biraz artti. Gunde en az uc kere kaka yaptigi icin anlamadim . İshal mu diye. Ates olursa ishal devam ederse tekrar kontrole gidicez. Damla kullaniyoruz.
bizim kız doğdu doğalı gazlı da bir bebek olduğundan hep sallayarak uyudu elde sallıyorduk ilk zamanlar şimdi babası odasına salıncak yaptı tavandan eski usul onda uyutuyoruz ama ne zamana kadar böyle gider bilmiyorumBizimkide dünden beri alt dudağını içine çekiyo ve akşam uyumak istemedi kolumda sallayarak uyuyor normalde akşam 9 buçukta yatan çocuk bu saatte uyudu kollarım koptu resmen o kadar yoruldum ki şu sallama işini bırakamadık bir türlü napıcam bilmiyorum çok yoruluyorum uyuturken
Çekiyo uzatıyo şılaps diye bırakıyo arkasona dönüp bakıyo söyleniyo bi süre sonra tekrar emiyo. Oyun mu nedir bende anlamadım canımyaa sivilce gibi olan şeyle ilgili bilgim yok ama benim kız da aynen öyle emiyo arada oyun oynuyo sankii çekiyoo uzatıyoo
Ay nekadar guzel davranmissin tebrik ederim, insanin kendi korkusu kendine yetiyor tabi birde ustune gitmemek lazimBenim kayinvalidem buyuk oglumu salonda tek birakip saniyeligine mutfaga gitmis bizimkide tam o anda koltukla duvar arasina dusmus cok hareketli benimki akli cikmis bn dışarıdaydım bir geldim kadin aglamaktan helak olmus bize ne dicekmiste nasil acikliycakmista ya cocuga daha ciddi bisey olsaymista aglama dedim senin torunun o istermiydin oyle bisey olmasjni kimse akil etmez hepimiz yapiyiruz boyle hatalar birakiyiruz 1 sn den bisey olmaz diee allah korumus daha fazla birsey olmamis dedim onlar bizim deil sadece tum.ailenin cani herkese baska kiymetlilerr canimiyiz istiyerek biyle birsey yapalim yada olabilicegini dusunup yapalimm cok haksiz kocan cok
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar, burayı daha yeni gördüm, ne güzel paylaşımlar yapmışsınız, katılmak istedim. Bebeğimi ekimde beklerken eylülde geldi, eylül annesiyim ben de
Ben hic bir duzen oturtamayanlardanim, hatta bir ara bizimki sadece bebek arabasinda uyuyordu. Cok sukur iki haftadir kucaktada uyuyor :) saatleride kendi istegine gore ayarliyoriyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum
Bebeği kusan anneler..kusmalariniz ne durumda.biz yarın tam 6aylik olucaz ve halen kusmamiz durmamış..kizimi yüz üstü yaptigimda hemen kusuyor..hopladigimizda kusuyor..ona elbise yetistiremiyorum..dort gözle bekliyorum kusmasinin bitmesine..kizlar bebeklerimizi oturtmaya başladinizmi.benim kızım oturmayı çok istiyor..desteksiz oturabiliyor..kiyamamiyorum acaba erkenmi yoksa tam zamanidir
iyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum
Alıştırma bardağı önermişlerdi canım. Ona alışınca emziği kesin dediler. Bugün tamamen alıştırma bardağına alıştık itirazsız alıyoruz yarından itibaren de emziği kesicez. Bende sütümü arttırmaya çalışıyorum memeyi emmiyor ama ağzına alıp oynuyor artık bu bile büyük gelişme bizim için. Yavaş yavaş olacak sanırım :)Melan-kolik5 canım emzirme işin nasıl gidiyor. Var mı ilereme.
Teşekkür ederim baya zorladı tüm gün kucak istiyor normalde ağlamayan bebek uyutma pozisyonu alınca çığlık çığlığa ağlıyor ne zaman düzelecek çok merak ediyorumilk dişiniz hayırlı olsun :) bakalım bizim kız ne zaman çıkaracak. inşallah kolay atlatırsınız bu süreçleri.
Ben genelde yatak odasinda emziriyorum cnm yatagin karsisinnda dolap var aynali bi yudum cekiyo hop donup aynada kendine bakiyor hop donup tekrar emip birdaha aynada kndine bakiyor oyun yapiyor benceÇekiyo uzatıyo şılaps diye bırakıyo arkasona dönüp bakıyo söyleniyo bi süre sonra tekrar emiyo. Oyun mu nedir bende anlamadım canım
Ben bi ara pış pışpışlayarak uyutmaya çalıştım 10 dk uyuyup çok ağlayarak kalkınca bıraktım şimdi dişler çıkıyor tam çıksın tekrar öyle denicem çünkü meme de yada sallanarak uyuyr 40 dk yı geçmiyor 2 veya 3 kere uyuyor toplam 2iyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum
Cnm tam bi egitim.diyemem ama ben ilk bas ayakta sallamaktan sit pata gectim baya ise yaradi sonrada yataginda yalniz birakip odadan cikmayi d3nedim ve gordum ki karni toksa ayaklariyla coraplariyla ohnaya oynaya uyuyor kndi kendine ama karni tok deilse kiyameti kopariyor eskisi gibide deil yeme istegi keyfi yiyor eskiden son damlasina kadar diymak istiyordu sonra uyumak iatiyordu simdi oyle olsa hep kndi kendine uyur ama nerdee boulede olunca bazen doyurma uyutma 1 saati bjluyor bazen 5 dak hala bi duzen yok ama ayakta sallamaktan iyidir die dusunuyorumiyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?