- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.538
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.721
Aynen canım sanırsın sabaha kadar bebekle oturmuşlar . Biz gün boyu hatta gec bile bebekle ilgilenirken ve hala sabırlı bir şekilde bebeğimize özveriyle bakarken 5 dakika fazla geliyor .Oluyor canım böyle şeyler ama etrafın hele de eşlerin destek olması lazım. Dün akşam eşime çocuğu 5 dakika al dedim sende beni bekliyorsun gelse de versem diye çocuk hep bende dedi. Duyanda 24 saat çocuk onda sanır. Sanki ben hep çocuğu başımdan atmak istiyormuşum gibi konuştu. Anneliğimi sorguladı benim resmen çok bozuldum. Zoruma gitti bir daha o almadan vermicem çocuğu çok sinirliyim hala
Zaten oldukça hafif ve pratik ikea antilop ben tekerlekliye ve fazla ayrıntılı bi şeye çok gerek duymadım hem ağır oluyorlar onlar hem de muhafazası sorun oluyor evet çok üst düzey bişey değil ama ben memnun kaldım dik olması da kızımın rahat oturmasını sağladıBiz de ikea antilop almayı düşünüyoruz canım ama acaba tekerlekli mi aksak diye düşünür oldum son zamanlarda gere var mı acaba öyle birşeye. Kullanmaya başlamışsınız ondan sorayım dedim :)
Cnm buzim ilk mama sandalyemiz tekerlekliydi. Oyle kolay gitmiyor. Bebek arabasi gibi kolay gitmiyor tekerlekli diye. Hali var odadan odaya geciste zor oldu. Yer sorunumuz yok ama bayagi yer kapliyor. Antilop cok hafif tek elle kaldirirsinuz. Kararsiz kaldiysaniz size tavsiyem once ucuz olani alin memnun kalmazsaniz digerini alirsiniz. Maddi zarariniz olmaz. Ben ilk pahali olani aldim sobra ucuz olani. Bide bebek gereclerinde pratik olan basit olsn daha kullanisli oluyor bunu farkettimBiz de ikea antilop almayı düşünüyoruz canım ama acaba tekerlekli mi aksak diye düşünür oldum son zamanlarda gere var mı acaba öyle birşeye. Kullanmaya başlamışsınız ondan sorayım dedim :)
Anladım canım. Ondan bakayım bende o zaman :)Zaten oldukça hafif ve pratik ikea antilop ben tekerlekliye ve fazla ayrıntılı bi şeye çok gerek duymadım hem ağır oluyorlar onlar hem de muhafazası sorun oluyor evet çok üst düzey bişey değil ama ben memnun kaldım dik olması da kızımın rahat oturmasını sağladı
Ağırlığını düşünemedim canım. Dediğin gibi tekerlekleri zor gidiyorsa hiç almanın anlamı yok o zaman. İkea antilop almayı da düşünüyorduk ona bakayım o zaman tekrar. Teşekkür ederim canım :)Cnm buzim ilk mama sandalyemiz tekerlekliydi. Oyle kolay gitmiyor. Bebek arabasi gibi kolay gitmiyor tekerlekli diye. Hali var odadan odaya geciste zor oldu. Yer sorunumuz yok ama bayagi yer kapliyor. Antilop cok hafif tek elle kaldirirsinuz. Kararsiz kaldiysaniz size tavsiyem once ucuz olani alin memnun kalmazsaniz digerini alirsiniz. Maddi zarariniz olmaz. Ben ilk pahali olani aldim sobra ucuz olani. Bide bebek gereclerinde pratik olan basit olsn daha kullanisli oluyor bunu farkettim
Merhaba kızlar bizim alttan tek diş çıktı diğeri yolda ama çok yoruldum gece sürekli uyanıyor gündüz 2 veya 3 kere yarım 40 dk yı geçmeyen uykular normalde huysuz değil ama uyutmaya çalışınca basıyor ağlamayı meme de kalmak istiyor gece gündüz pek emmiyor en ufak sese dikkat dağıtıyor ama ben uykusuz halsiz dermanım kalmadı valla evi topluyorum dönüp bakıyorm hersey dağılmış düzen kuramadık bi tüllü
Bizim kucugun uc gundur atesi var. Bugun daha iyi suan yok. İshal var. İshali biraz artti. Gunde en az uc kere kaka yaptigi icin anlamadim . İshal mu diye. Ates olursa ishal devam ederse tekrar kontrole gidicez. Damla kullaniyoruz.
Merhaba kızlar bizim alttan tek diş çıktı diğeri yolda ama çok yoruldum gece sürekli uyanıyor gündüz 2 veya 3 kere yarım 40 dk yı geçmeyen uykular normalde huysuz değil ama uyutmaya çalışınca basıyor ağlamayı meme de kalmak istiyor gece gündüz pek emmiyor en ufak sese dikkat dağıtıyor ama ben uykusuz halsiz dermanım kalmadı valla evi topluyorum dönüp bakıyorm hersey dağılmış düzen kuramadık bi tüllü
CNm Kaan da pınar da iyi çok şükür beyin cerrahları yoğunmuş o yüzden Kaan'ı ameliyata alamadılar henüz.bir aksilik olmazsa haftaya ameliyata alınacak demişti en son pınarGeçmiş olsun canım ayyy korkmaya başladım bakalım bizimki ne zaman çıkaracak , neler bekliyor acaba beni
Canım gecmıs olsun ya ıyı olsun bebeklerBizim kucugun uc gundur atesi var. Bugun daha iyi suan yok. İshal var. İshali biraz artti. Gunde en az uc kere kaka yaptigi icin anlamadim . İshal mu diye. Ates olursa ishal devam ederse tekrar kontrole gidicez. Damla kullaniyoruz.
Prebiyotik damla bagirsak duzenleyici. Bizimki daha sivilasti. Yapinca ustune giciyir. İki kat slt ust kiyafeti batiyor. İshalde kivami onemli. Atesi ucgun surdu. Dis cikarma donemindede kaka yapiyorlar.Çok geçmiş olsun bununla geçsin gitsin inşallah canım. Damla derken kan damlası mı ondan mı bahsediyosun? Bir de benimki günde 1 kere kaka yapardı, yaklaşık 3-4 gündür 2-3 kere yapmaya başladı. Ishal diyebilirmiyim? Kıvamı hep aynı tabi.
Cok gecmis olsun canim, melekler koruyor bizim yavrulari. Doktorlar ne dediyse bende onu yapardim o an, benimki kafasinin ustune dusmedi ama ben bile doktora gitmeyi dusundum. Annemi aradim hemen, aglamiyorsa bisey yoktur dimi diye sordum :) ilk cocukta insan emin olamiyor, butun hayatimiz degisiyor onunda bir bunalimi olabiliyor herhaldeAllahım korumuş meleğinizi, Haklısın canım sinirlenmekte . Şükür düşmemiş herşeyi bizden bekliyorlar sanki çocuk tek bizimmiş gibi . Maalesef benim bebeğim kanepeden yanımda attı kendini tutamadım. Kafa üstü düştü . Yanımda kimse yoktu . Aldım koşa koşa hastaneye gittim eşim iş için şwhir dışındaydı . Ne yapacağımı bilemedim hastanede de bir kaç doktor nörolog ,çocuk dokturu korkuttu tomografi ile bakılması lazım beyin kanası olabilir vs vs diye bir de minicik bebeğimi tomografiye soktum o anda düşünemedim korkudan . Şükür bir şey çıkmadı ama şimdi ben panik anne oldum ,olayı büyütmüşüm de çocuğu tomografiye sokmuşum da çevremde öyle imalar hep . Günlerce ağladım ben nasıl kötü anneyim minicik bebeğime neler yaptım diye . Hala ağlıyorum . Kimse bizi anlamıyor gerçekten hem fiziksel hem ruhsal yorgunluk , üstüne insanlar bir de dır dır iyice bunalıma sokuyorlar destek olacaklarına !! O anda ağızlarına ıslak terlikle bi tane yapıştırasım geliyor.
Ay bu erkeklere bu hafta biseyler oluyor, cocugun burnunu silse cok bakiyorum oluyor, benimki cöp indirincede ev islerinde yardim ediyor oluyor zatenOluyor canım böyle şeyler ama etrafın hele de eşlerin destek olması lazım. Dün akşam eşime çocuğu 5 dakika al dedim sende beni bekliyorsun gelse de versem diye çocuk hep bende dedi. Duyanda 24 saat çocuk onda sanır. Sanki ben hep çocuğu başımdan atmak istiyormuşum gibi konuştu. Anneliğimi sorguladı benim resmen çok bozuldum. Zoruma gitti bir daha o almadan vermicem çocuğu çok sinirliyim hala
Evet canım bu ara hepsinde genel bir sıkıntı var sanırım. Benimki gelmiş bugün sen çok iyi bir annesin özür dilerim dedi. Bende tabiki ben iyi bir anneyim sonuçta çocuğuma kimse benden iyi bakamaz. Herkes kendi çocuğunun en iyisidir. Biz hamile kalınca anne oluyoruz siz bebek doğunca baba olmaya başlıyorsunuz dedim birşey diyemedi. Biraz ağır olmuş sanırım ama napayım çok zoruma gitmiştiAy bu erkeklere bu hafta biseyler oluyor, cocugun burnunu silse cok bakiyorum oluyor, benimki cöp indirincede ev islerinde yardim ediyor oluyor zaten
Sagol canim. Rota aşisi yaptirdigimiz icin hafif atlatiyoruz cok sukur. Aşılarin onemini yasayarak cok dahs iyi anliyoruz. Salgin varmis. Dikkat edin. Allaha emanet bebislerimiz.Canım gecmıs olsun ya ıyı olsun bebekler
Canım kızımda hiç böyle seyler yaşamadım oda genel anlamda uykusuz bebekti ana bu baya kötü daha kötülerini düşünmek istemiyorum.. belki siz fark bile etmesiniz umarım öyle olurGeçmiş olsun canım ayyy korkmaya başladım bakalım bizimki ne zaman çıkaracak , neler bekliyor acaba beni
Aynen canım bugun tavan yaptı banyo bile fayda etmiyor bize uykusuz gözler esnemeler ama yok dalamıyor kucak isteyip bol gülücükler heryerim ağrıdı kızımda uykusuz bebekti 22 aylık meme den kestim sonra kendi kendine uyumayı öğrettim 2 senedir çok rahatım oğlumunda şu dişleri çıksın kendi kendine uyumasını sağlamaktn baska care yok yoksa sürekli uyanıyor en ufak sese ve geri uyumasını beceremiyorCanım benim Rabbim yardımcın olsun. Bu günlerde geçicek ben inanıyorum. Yani öyle olmasını ümit ediyorum, inşallah öyle olur.Bazen düşünüyorum acaba miniklerimize yataklarında masal okurken uyuduğu günleri ne zaman görücem Bizde de dişle ilgili görünen hiç bişey yok daha belirtiler var. El hep ağzında hatta ne bulursa ağzına götürüyo, huzursuzluk tavan, uykusu var dediğin gibi uyutmaya başlayınca bas bas bağırıyo. İnsan da napıcağını şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?