2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizimki de 22. Hafta bu akşam öyle bir ağladı ki durduk yere susmadı hiç zor sakinleştirdim saatlerce mızmızlandı ve çığlıkla ağladı. Geçen gün de yanağıma bi yapıştı cok cok bi baktım morartmış ya :)))) diş çok fena kaşındırıyor sanırım

Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.

Canım benim hep duamdasınız. Kaan hep aklımda. Allahım yardımcısı olsun, Kaan’ımız çok güçlü. İnşallah çok başarılı geçecek ameliyatı. Rabbim korusun Kaan’ı, size bağışlasın inşallah, dualarım sizinle

hala hiç dişi yok cnm, ablamla babam da toparlıyorlar çok şükür teşşekkürler cnm

Oh ohh çok güzel.
Hangi alıştırma bardağını kullanıyorsun ?

Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.

Ameliyat süresince ve sonrasında herşey olabilecek en mükemmel şekilde ilerlesin.

Anne ve babasının aylardır korku, endişe ve sabırla karışmış duyguları yerini huzur, mutluluk ve şükürle yoğunlaşan duygulara bıraksın.

Kucaklarında Kaan yavrularını saracakları, kulaklarında o minik kahramanın gülücüklerini doyasıya duyacakları mutlu günleri çok yaklaşsın.

Kaan yavrumuz hasret kaldığı anne ve babasının sevgi dolu kucaklarına sağlıcakla kavuşsun, kendisine sevgiyle bakan gözlerine doyasıya baksın.

Değerli anne ve babasının Kaan yavrularına dair gönüllerinde her ne duası varsa hayırla kabul olsun.
Amin.

İstedikten ve inandıktan sonra olur insallah Allah’ın izniyle canim. Güzel gidiyorsun masallah. Sen böyle güzel gelişmeler yazdıkça ben kendim yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum :)

Yaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.
Benim kızımda aynı arka kel üstler uzun artık üstten topluyorum çok tontiş oluyor
Canim havuç ve kabakları nasıl verdin bende vermeye baslayacam nasıl vereceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…