- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.801
Hoşgeldin canım çok iyi yapmışsınMerhaba arkadaşlar, burayı daha yeni gördüm, ne güzel paylaşımlar yapmışsınız, katılmak istedim. Bebeğimi ekimde beklerken eylülde geldi, eylül annesiyim ben de
Saol canim ben de boyle bi cevap bekliyodum :)Canım ben minderiyle almıştım ama çok sıkışıyo içinde minderle, rahat edemiyo. Benim fikrim, minderini alma derim. Battaniye koyarsın daha mantıklı.
Saol canim ben de boyle bi cevap bekliyodum :)
Gerek olursa minderini sonradan alayim bari
Hoşgeldin canım Güle oynaya büyüsün inşallah bebisinTeşekkür ederim Allah hepimizinkini güle güle büyütmek nasip etsin inşallah
Bizimki de 22. Hafta bu akşam öyle bir ağladı ki durduk yere susmadı hiç zor sakinleştirdim saatlerce mızmızlandı ve çığlıkla ağladı. Geçen gün de yanağıma bi yapıştı cok cok bi baktım morartmış ya :)))) diş çok fena kaşındırıyor sanırımDiştir canım hiç belirtisi varmı? Diş değilse biraz önce arkadaşa da yazmıştım atak haftasındadır belki diye. Bizimde öyle çünkü geçen günler yazmıştım buraya. 22. ve 26. haftalar atak haftasıymış, o haftalar içindeyseniz belkide ondan öyledir canım
A angel5angel çok uzun zamandır yazmıyo dimi kızlar. İyidir inşallah.
Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
passionete canım dualarımız seninle, inşallah her şey güzel olacak
minikhikayem uzun Zaman önce diş ile ilgili siz Nasıl geçerdiniz diye sormuşsun. Kusura bakma, yeni girdim. Diş çıkınca bir süreliğine de olsa müthiş rahatlayacaksınız. Gelmedi daha ilk diş değil mi? Bu arada ablana ve babana da çok geçmiş olsun. Son durumları Nasıl?
Bebişleri hasta olan annelere de çok geçmiş olsun diyorum. Onlar iyi olsun gerisi kolay
Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Çok sevindim hemen iyileşir inşallah memenmissdincer canım Allah razı olsun ağlayarak emziriyodum paylaştığın yazı sayesinde rahatladım ağlamıyorum en azından. Çok sağ ol
Oh ohh çok güzel.Alıştırma bardağı önermişlerdi canım. Ona alışınca emziği kesin dediler. Bugün tamamen alıştırma bardağına alıştık itirazsız alıyoruz yarından itibaren de emziği kesicez. Bende sütümü arttırmaya çalışıyorum memeyi emmiyor ama ağzına alıp oynuyor artık bu bile büyük gelişme bizim için. Yavaş yavaş olacak sanırım :)
İnşallah çok başarılı geçecek ameliyat. Seni de kaanımızı da öpüyoruzKizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Canım söylediğin iyi oldu dua ederiz tabii ki. Rabbim kolaylık versin şifa versin Kaan’a.Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Canım Rabbim şifalar versin sağlıkla çıksın ameliyattan inşallah minik kuzumuz dualarımız KaanlaKizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
Allahım Kaan yavrumuza kolaylık, güç, kuvvet ve şifa, ameliyat ekibindeki her kim varsa hepsine merhamet, marifet ve maharet versin.Kizlar kaanim yarin ameliyata giricek. Kafatasi kemigi geri koyulacak. Dua edin yine bize lütfen.
İstedikten ve inandıktan sonra olur insallah Allah’ın izniyle canim. Güzel gidiyorsun masallah. Sen böyle güzel gelişmeler yazdıkça ben kendim yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum :)Alıştırma bardağı önermişlerdi canım. Ona alışınca emziği kesin dediler. Bugün tamamen alıştırma bardağına alıştık itirazsız alıyoruz yarından itibaren de emziği kesicez. Bende sütümü arttırmaya çalışıyorum memeyi emmiyor ama ağzına alıp oynuyor artık bu bile büyük gelişme bizim için. Yavaş yavaş olacak sanırım :)
Benim kızımda aynı arka kel üstler uzun artık üstten topluyorum çok tontiş oluyorYaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.
Canim havuç ve kabakları nasıl verdin bende vermeye baslayacam nasıl vereceğimi bilemedimBen erik ve armut karistirip vermistim, faydasi oldu. Benimkide havucdan sonra kabiz oldu, kabak ve balkabagi verdim onlarda kabizlik olmadi. Genelde meyveden baslamayi onermiyorlar, cocuk tatliya alismasin diye. Mevye püresini sadece yemekden sonra bir kac kasik veriyorum ama sanirim bende bu ay artirica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?