- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.741
Canım Şu linki okuKızlar iyi geceler herkese. Oğlum mememi son günlerde lastik gibi sündüre sündüre emiyo uzayabildiği kadar uzatıp. Başı poposu geride göğsü bana yapışık bilmem anlatabildim mi. Haliyle mememin birinde beyaz sivilce gibi minicik bişi çıkmış ve öle acıyo ki ilk günlerime döndüm sanki. Gözüm yaşarıyo resmen. Bide aynı memede hafif bi şişlik oldu sütden sanıyorum. Bol bol acısına rağmen emzirdiğim halde. Bu sivilce gibi beyaz şey ne bilen var mı. Ve nasıl geçer
Masalllahhh prenses e ..darisi başımıza.Kızlar iki gündür mucizevi bir şey oldu.
Normalde kavga döğüş ayağımda sallayarak unuttuğum kızımı babası popsunu pışpışlayarak uyuttu
Ben 2,5 aydır annemlerin yanındayım. eşim yanımıza geldi, bebeği ayağımda salladığımı görünce, ben kızımın böyle ağlayarak uyumasını istemiyorum dedi ve kendisi önce biraz kucağında gezdirdi 10 dk kadar sonra da yatağına koydu pışpışladı ve kızım uyudu. Ben bir de artistlik yaptım “canım o öyle uyumaz boşa uğraşma” dedim ama kız toplam 15 dk da uyudu. Ben şok
Ve kızım 1,5 aydır babasını görmemişti ona rağmen uyudu, yabancılamadı. Babasını son 2,5 ayda 1 kere görmesine rağmen unutmamış. Eşim bu duruma çok sevindi.
Annemlerin evindeki rahat dönemimiz sona erdi artık evimize geçiyoruz yarın. Tabi bu süre içinde rahat ettim ama kızımı babasından ayırdığım için de içim hep buruktu.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelirBizim kucugun uc gundur atesi var. Bugun daha iyi suan yok. İshal var. İshali biraz artti. Gunde en az uc kere kaka yaptigi icin anlamadim . İshal mu diye. Ates olursa ishal devam ederse tekrar kontrole gidicez. Damla kullaniyoruz.
Çok teşekkürler canım çok yardımcı bi yazı bu.
Bizdeki de devam. Sadece onun değil benim üstümü de batırıyor.Bebeği kusan anneler..kusmalariniz ne durumda.biz yarın tam 6aylik olucaz ve halen kusmamiz durmamış..kizimi yüz üstü yaptigimda hemen kusuyor..hopladigimizda kusuyor..ona elbise yetistiremiyorum..dort gözle bekliyorum kusmasinin bitmesine..kizlar bebeklerimizi oturtmaya başladinizmi.benim kızım oturmayı çok istiyor..desteksiz oturabiliyor..kiyamamiyorum acaba erkenmi yoksa tam zamanidir
CNm Kaan da pınar da iyi çok şükür beyin cerrahları yoğunmuş o yüzden Kaan'ı ameliyata alamadılar henüz.bir aksilik olmazsa haftaya ameliyata alınacak demişti en son pınar
Herşeyin bir sonu oluyor maalesef. Yalnız bakmak zor oluyor. Ama ben bebeğimle yalnızken daha rahat oluyorum daha kolay iletişime geçiyorum. Tabii arada anne yanında doping almak da çok iyi geliyorKızlar iki gündür mucizevi bir şey oldu.
Normalde kavga döğüş ayağımda sallayarak unuttuğum kızımı babası popsunu pışpışlayarak uyuttu
Ben 2,5 aydır annemlerin yanındayım. eşim yanımıza geldi, bebeği ayağımda salladığımı görünce, ben kızımın böyle ağlayarak uyumasını istemiyorum dedi ve kendisi önce biraz kucağında gezdirdi 10 dk kadar sonra da yatağına koydu pışpışladı ve kızım uyudu. Ben bir de artistlik yaptım “canım o öyle uyumaz boşa uğraşma” dedim ama kız toplam 15 dk da uyudu. Ben şok
Ve kızım 1,5 aydır babasını görmemişti ona rağmen uyudu, yabancılamadı. Babasını son 2,5 ayda 1 kere görmesine rağmen unutmamış. Eşim bu duruma çok sevindi.
Annemlerin evindeki rahat dönemimiz sona erdi artık evimize geçiyoruz yarın. Tabi bu süre içinde rahat ettim ama kızımı babasından ayırdığım için de içim hep buruktu.
Çok güzel canım hafta sonu evdeyse eşin tüm gün o şekil uyutsun belki alışır çok sevindim adına darısı başımızaKızlar iki gündür mucizevi bir şey oldu.
Saol canım amin inşallahAsiso canım disiniz hayırlı olsun..darisi bizlerin basina
Canım benımkı de yay gibi gerio kendını aynı sekılde. Memendeki o beyaz sıvılve gibi olan sey herzmaankş süt kanallarında cıkann seyden farklı olarak meme ucuna dogru cok kucuk bır baloncuk gıbı olabilir. Genellıkle mastit veya sertlesme oldugunda cıkar bende de olmustu cok arastırmıstım. Dusta memelerine sıcaga yakın ılık suyla masaj yapman kan akısını hızlandırman lazım sonra da o beyaz sıvılceyı sıkman lazım o an evet acıyor ama sonra sıktıgında ıcınden epey süt bosaldıgını görüceksın. Süt kanalını tıkayan ve sıslıge sevep olan sey o bıle olabılır ben sıktıgımda benden 150 ml fln süt geldi bir anda ozaman. Ihmal etme canım sıslık de olmasın emzırme sureleri uzadıgı ıcın memeler doluyor baktın kotu hıssedıyorsun hemen sagarsın canımKızlar iyi geceler herkese. Oğlum mememi son günlerde lastik gibi sündüre sündüre emiyo uzayabildiği kadar uzatıp. Başı poposu geride göğsü bana yapışık bilmem anlatabildim mi. Haliyle mememin birinde beyaz sivilce gibi minicik bişi çıkmış ve öle acıyo ki ilk günlerime döndüm sanki. Gözüm yaşarıyo resmen. Bide aynı memede hafif bi şişlik oldu sütden sanıyorum. Bol bol acısına rağmen emzirdiğim halde. Bu sivilce gibi beyaz şey ne bilen var mı. Ve nasıl geçer
Çok sağol canım çok kötü bişi ya dediğin gibi patlatınca emzirdim şişlik azaldı. Geçmedi ama daha iyiCanım benımkı de yay gibi gerio kendını aynı sekılde. Memendeki o beyaz sıvılve gibi olan sey herzmaankş süt kanallarında cıkann seyden farklı olarak meme ucuna dogru cok kucuk bır baloncuk gıbı olabilir. Genellıkle mastit veya sertlesme oldugunda cıkar bende de olmustu cok arastırmıstım. Dusta memelerine sıcaga yakın ılık suyla masaj yapman kan akısını hızlandırman lazım sonra da o beyaz sıvılceyı sıkman lazım o an evet acıyor ama sonra sıktıgında ıcınden epey süt bosaldıgını görüceksın. Süt kanalını tıkayan ve sıslıge sevep olan sey o bıle olabılır ben sıktıgımda benden 150 ml fln süt geldi bir anda ozaman. Ihmal etme canım sıslık de olmasın emzırme sureleri uzadıgı ıcın memeler doluyor baktın kotu hıssedıyorsun hemen sagarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?