- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #40.781
Hoşgeldiniz canım bebeğinleMerhaba arkadaşlar, burayı daha yeni gördüm, ne güzel paylaşımlar yapmışsınız, katılmak istedim. Bebeğimi ekimde beklerken eylülde geldi, eylül annesiyim ben de
Maşallah bebişine de sana dageçmiş olsun. inşallah iyi olur hemen
Canım instagram da baldananne hesabı var. Uykuyla ilgili çok güzel paylaşımları var . Oraya bakmanı tavsiye ederimiyi pazarlar herkese :) bir şey sormak istiyorum uyku eğitimi deneyen ya da bebeğe uyku düzeni kazandırmak için bazı yöntemler uygulayanlar var mı aranızda? faydasını gördünüz mü.? bizim kıza uyku düzeni kazandırmak istiyorum
Olur canım olmaz mı baya yol almışsın. İnşallah bol emmeli günlerin olurAlıştırma bardağı önermişlerdi canım. Ona alışınca emziği kesin dediler. Bugün tamamen alıştırma bardağına alıştık itirazsız alıyoruz yarından itibaren de emziği kesicez. Bende sütümü arttırmaya çalışıyorum memeyi emmiyor ama ağzına alıp oynuyor artık bu bile büyük gelişme bizim için. Yavaş yavaş olacak sanırım :)
İnşallah canım bugün ilk defa kendisi istedi memeyi ağzına soktu ama emmedi. Bende zorlamıyorum sütüm artınca böyle böyle emecek :)Olur canım olmaz mı baya yol almışsın. İnşallah bol emmeli günlerin olur
2 çeşidi varmış canım biri 2 doz şeklinde oluyormuş ilk dozu 9. Ayda yapılıyormuş. Diğer tek doz şeklinde yaşından sonra yapılıyormuşHoşbulduk arkadaşlar, sormak istediğim bişey var, doktorunuz sağlık ocağında yapılmayan özel menenjit aşısı önerdi mi? Bize geçen hafta yapalım dedi. Araştırmadan yaptırmak istemedim açıkçası. 1 yaş üzeri diye biliyordum çünkü
ben özellikle sordum erken yaptıralım mı diye. 9aydan önce yapılmaya başlanan aşı çok yeniymiş. bi süre bekleyip sonuçlarını görmeden tavsiye etmediğini söyledi.Hoşbulduk arkadaşlar, sormak istediğim bişey var, doktorunuz sağlık ocağında yapılmayan özel menenjit aşısı önerdi mi? Bize geçen hafta yapalım dedi. Araştırmadan yaptırmak istemedim açıkçası. 1 yaş üzeri diye biliyordum çünkü
Merhaba arkadaşlar, burayı daha yeni gördüm, ne güzel paylaşımlar yapmışsınız, katılmak istedim. Bebeğimi ekimde beklerken eylülde geldi, eylül annesiyim ben de
Hoşgeldin canım. Rabbim güle güle büyütmek nasip etsin bebeğini
Yaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.Oğlum traş oldu teyzeleri. Keltoş oldu :) henüz gözüm alışmamış olsa da yakıştı. Yaza kadar uzasın şekil verelim istedim. Son zamanlarda sol tarafdaki saçlarını çekiştiriyordu
Bir yaş üzeri tek doz veya 9. Aydan sonra ikş doz dedi dr umuz ve ben yaptırcam.Hoşbulduk arkadaşlar, sormak istediğim bişey var, doktorunuz sağlık ocağında yapılmayan özel menenjit aşısı önerdi mi? Bize geçen hafta yapalım dedi. Araştırmadan yaptırmak istemedim açıkçası. 1 yaş üzeri diye biliyordum çünkü
ben özellikle sordum erken yaptıralım mı diye. 9aydan önce yapılmaya başlanan aşı çok yeniymiş. bi süre bekleyip sonuçlarını görmeden tavsiye etmediğini söyledi.
Arkadaslar selam,
Ben de mama sandalyesinde antilopa karar verdim.
Kullanan arkadaslar icindeki minderi alayim mi? Yoksa minik battaniyelerimizden koysam olur mu ?
Bizimkinin de öyle olmuştu. Bir de çekiştirmeleri benim içimi acıtıyordu resmen. Parmaklarından topluyordum. Üstelik El hep ağızda malum. Traş makinasıyla kayınbabam kesti. Eşim kucağında tuttu yüzü dışarıya bakacak şekilde. bende karşısına geçip dikkatini dağıttım. Hiç ağlamadan bitirdik. Saçlarını sakladım :)Yaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.
Bende kesmek isyorum da emzirirken keserim diye düşünmüştüm. Daha güzel uzar en azındanBizimkinin de öyle olmuştu. Bir de çekiştirmeleri benim içimi acıtıyordu resmen. Parmaklarından topluyordum. Üstelik El hep ağızda malum. Traş makinasıyla kayınbabam kesti. Eşim kucağında tuttu yüzü dışarıya bakacak şekilde. bende karşısına geçip dikkatini dağıttım. Hiç ağlamadan bitirdik. Saçlarını sakladım :)
Ben erik ve armut karistirip vermistim, faydasi oldu. Benimkide havucdan sonra kabiz oldu, kabak ve balkabagi verdim onlarda kabizlik olmadi. Genelde meyveden baslamayi onermiyorlar, cocuk tatliya alismasin diye. Mevye püresini sadece yemekden sonra bir kac kasik veriyorum ama sanirim bende bu ay artirica.Kızlar kızım kabız oldu ek gıdaya başlayınca sanırsam muzdan sonra oldu elmada armutta bişey yoktu üç gün oldu yapmadı şimdi aceba kayısı Versem mi yaş kayısı var konserve o daha mı etkili olur buzlukta da kara erik kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?