2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım instagram da baldananne hesabı var. Uykuyla ilgili çok güzel paylaşımları var . Oraya bakmanı tavsiye ederim

Hoşbulduk arkadaşlar, sormak istediğim bişey var, doktorunuz sağlık ocağında yapılmayan özel menenjit aşısı önerdi mi? Bize geçen hafta yapalım dedi. Araştırmadan yaptırmak istemedim açıkçası. 1 yaş üzeri diye biliyordum çünkü

Olur canım olmaz mı baya yol almışsın. İnşallah bol emmeli günlerin olur

2 çeşidi varmış canım biri 2 doz şeklinde oluyormuş ilk dozu 9. Ayda yapılıyormuş. Diğer tek doz şeklinde yaşından sonra yapılıyormuş

ben özellikle sordum erken yaptıralım mı diye. 9aydan önce yapılmaya başlanan aşı çok yeniymiş. bi süre bekleyip sonuçlarını görmeden tavsiye etmediğini söyledi.

Kızlar kızım kabız oldu ek gıdaya başlayınca sanırsam muzdan sonra oldu elmada armutta bişey yoktu üç gün oldu yapmadı şimdi aceba kayısı Versem mi yaş kayısı var konserve o daha mı etkili olur buzlukta da kara erik kararsız kaldım

Oğlum traş oldu teyzeleri. Keltoş oldu :) henüz gözüm alışmamış olsa da yakıştı. Yaza kadar uzasın şekil verelim istedim. Son zamanlarda sol tarafdaki saçlarını çekiştiriyordu
Yaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.

Bir yaş üzeri tek doz veya 9. Aydan sonra ikş doz dedi dr umuz ve ben yaptırcam.

ben özellikle sordum erken yaptıralım mı diye. 9aydan önce yapılmaya başlanan aşı çok yeniymiş. bi süre bekleyip sonuçlarını görmeden tavsiye etmediğini söyledi.

Öyle mi, bana hemen yapalım dedi ben de bir araştırayım dedim. Zaten sevmiyorum aşıları çok ateşimiz oluyor. 1 yaşından önce çok büyük tehlike, bu mikrobun nereden geleceği belli olmaz zaman geçirmeden 6. Ay aşıları ile yaptırın dedi. Kafam karıştı şimdi.

Arkadaslar selam,
Ben de mama sandalyesinde antilopa karar verdim.
Kullanan arkadaslar icindeki minderi alayim mi? Yoksa minik battaniyelerimizden koysam olur mu ?

Arkadaslar selam,
Ben de mama sandalyesinde antilopa karar verdim.
Kullanan arkadaslar icindeki minderi alayim mi? Yoksa minik battaniyelerimizden koysam olur mu ?

Canım ben minderiyle almıştım ama çok sıkışıyo içinde minderle, rahat edemiyo. Benim fikrim, minderini alma derim. Battaniye koyarsın daha mantıklı.

Yaaaa nasıl kestiniz canım benim oğlumda yata yata arkası keltoş oldu. Kimi yer çok uzun kimi yer kel.
Bizimkinin de öyle olmuştu. Bir de çekiştirmeleri benim içimi acıtıyordu resmen. Parmaklarından topluyordum. Üstelik El hep ağızda malum. Traş makinasıyla kayınbabam kesti. Eşim kucağında tuttu yüzü dışarıya bakacak şekilde. bende karşısına geçip dikkatini dağıttım. Hiç ağlamadan bitirdik. Saçlarını sakladım :)

Bende kesmek isyorum da emzirirken keserim diye düşünmüştüm. Daha güzel uzar en azından

Ben erik ve armut karistirip vermistim, faydasi oldu. Benimkide havucdan sonra kabiz oldu, kabak ve balkabagi verdim onlarda kabizlik olmadi. Genelde meyveden baslamayi onermiyorlar, cocuk tatliya alismasin diye. Mevye püresini sadece yemekden sonra bir kac kasik veriyorum ama sanirim bende bu ay artirica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…