2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bebeğin yapısı ihtiyaçları belirliyor. İlk ağızdan kurtaracak kadar aldım ben yıka yıka giydirdim. 3 6 ay çeşitlerini doğduktan sonra bi gece internetten alıverdim toplu bi şekilde ziyan olmadı hiçbişeyi hepsini giydi

Yapıyla alakalı bizim yeni doğan dan çıkınca 3.6 ay hiç giymedi 6.9 ve kücük kalıpta 9.12 ay aldım 1 takım aldık baya para vermiştik gömlek pantolon 3.6 aydı ozaman cok büyük gibi geldi ama 2 veya 3 kez giydi olmuyor ona üzüldüm bitek bende

b-inşallah canım teşekkür ederim beim sağımda 2 göğüsten toplam 20cc çıkıyor iş yerinde sağıyorum çünkü. memeyi 2 haftadır alıyor daha ondan ilk bir hafta izinliydim süt var emecek artacak modundaydım ertesi hafta işe başlayınca yine aynı çıkınca inincım gitti ne yalan söyleyim. inşallah artarda kızımı doyurabilirm doğumundan bu yana meme reddi yaşıyorum tükendim artık

valla bende 5 aydır dönem dönem uğraştım baktım olmuyor emmiyorda bitsin artık dedim sonra vicdnım rahat etmedi şimdi tek tarafta olsa alıyor düşünceden uzaklaşsamda olmadı yakınlaşsamda süt var diye düşünmek istiyorum ama doyuramayınca bu sefer yetmedi hissi...

sabret canım benim kızım doğduğundan bu yana doğru dürüst emmedi ilk 2 ay hiç emmedi sonra bir iki hafta emdi ama boşaltmadı azalınca bıraktı. bir ay önce uyku modunda emdi sonra onuda bıraktı şimdi biraz daha düzenli almaya başladı. bende senin gibi çok azmettim sabrettim ama süt az. birde benim kız uyanıkken biberondur alıştırma bardaşı kaşık formül mamayı reddediyor bir sürü mama değiştik ama yok yani. kaşık mamasıda hippin yulaflı maması canım tatlı değil sanki bilmiyorum ama dikkate alıcam.
benimde öyle en fazla 20cc çıkarsa çıkıyor yada 10cc benimki mamaylada besendiği için beni emiyor sonra biberon veriyorum uyuyunca hemen ardıncan aynı miktar içiyor o yüzden süt artmıyor iye düşünüyorum

Evet canım yapıyla alakalı..benim kızım 4 kilo doğdu.ondan bize 3 aylik kiyafetl er olmadi..yani her cocuk aynı olmuyor...buarada canım baban nasıl oldu..

Evet canım senin memende üretilmesi gereken sütden çalıyor mama. Emse emdiği kadar artar sütün ana dediğim gibi sağdığına bakıp aldanma moralini bozma. Yanlızca emzirdiğim halde on cc zor çıkıyor.

Blw ye baslayan anneler kıtabı okuyarak mı ılerliyorsunuz yoksa doktor blw için ayrıca nir ek goda tavaıyesınde bulunuyor mu? Bız daha baslamadık ve kafamda deli sorular :)
Blw Türkiye sitesi ve blw Türkiye facebook grubunu takip ediyorum canım. Grupta soru soruyorlar altta yazan yorumlar baya faydalı oluyor. Doktorlar genelde klasik yöntemle ilgili bilgi veriyor.

Hipp nişastalı ya canım ondan söyledim. Nişastalı şeyler azda olsa tatlı olabiliyor. Bende azimle deniyorum olmazsa da en azından elimden gelen herşeyi yaptım diyebilirim. Keşke diye pişmanlık duymam :)

Kızlar emzirme minderi kullananlar hala kullanabiliyor musunuz. Sığıyo mu bebekleriniz rahat mı. Ben evde çok rahatım bi yere gidince çok zor emziriyorum siz napıyısunuz

Benim ilk kızım da çok kusardı 10 body asla yeterli olmaz haklısın, reflü yatağını hatta kiraz çekirdekli olıcam direkt, kızım zamanı yeni çıkmıştı o yataklar almakta geç kalmıştık hep yastıkta yatağa paralel yatırırdım. Teşekkür ederim bilgiler için :)

Kızlar emzirme minderi kullananlar hala kullanabiliyor musunuz. Sığıyo mu bebekleriniz rahat mı. Ben evde çok rahatım bi yere gidince çok zor emziriyorum siz napıyısunuz
Hala kullaniyorum ama bacaklar sarkiyor :)
Bebek alisverisinde almis oldugun en onemli parca oldu kendileri :) arkadaslarima giderken de yanimda goturuyorum
Disarda kolumda emziriyorum ama onun da tadi bi ayri cok rahat goz goze geliniyo:)

ben arada kullanıyorun mindersz alıştım bir kolum başının altında diğeri sarılır gibi sırtında rahatım gece de yatarak emziriorum

Blw ye baslayan anneler kıtabı okuyarak mı ılerliyorsunuz yoksa doktor blw için ayrıca nir ek goda tavaıyesınde bulunuyor mu? Bız daha baslamadık ve kafamda deli sorular :)
BLW türkiye facebook sayfası var merak ettiklermi oradan aratıyorum. Birde blw market var güzel organik ürünler satıyorlar.
Kızlar kızım devamlı abla demeye çalışıyor ama evde abla yok çok tatlı bide yemek yerken ham diyor dillendikçe pek tatlılar
Ya bizim ki de alkışı öğrenmiş kendi kendine çırpıyo elleri yanlışlıkla kendini tokatlıyor ölüyorum gülmekten. Bir de yüzüne üfleyince çok hoşuna gidiyor kahkahalar atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…